Paulike ? Esiteks on ta 13 aastane vist(võin eksida). Mängida ta oskab aga ta on liiga solo mängija, teamwork on tal suht 0 ja kedagi ei kuula ta mitte kunagi. Omab enda lane ära ja siis hiljem feedib 1 vs 5 pidevalt. Vähemalt need 10-15 mängu mis mina temaga mänginud olen.
Paulike ? Esiteks on ta 13 aastane vist(võin eksida). Mängida ta oskab aga ta on liiga solo mängija, teamwork on tal suht 0 ja kedagi ei kuula ta mitte kunagi. Omab enda lane ära ja siis hiljem feedib 1 vs 5 pidevalt. Vähemalt need 10-15 mängu mis mina temaga mänginud olen.
Olgu ta noor või mitte aga kui tiim on ludrikuid täis siis pole mõtet ju supportida kui näha kohe et asja ei saa. Olen temaga ka mänginud ja ei saa kurta teeb tiimitööd ka kui vaja. Enamus mänge olen ikka temaga võitnud nii et siis ehk probleem mujal
Enamus vist tited kes honi mängib? a la 8-14. Jube kahju muidu oleks parim mäng ever, vanusepiirang võiks 18 olla. Liiga palju vingumist ja lapsikut käitumist on viimasel ajal selles mängus.
Eriti närvi ajavad need kes üks mängida üritavad, nagu see Paulike vms. Arvavad, et kui üksi leinil farmivad samal ajal kui tiimikaaslased 4v5 sisse saavad, siis pärast hüppavad nagu rambo välja ja päästavad päeva
Peab ikka eriline vinninägu paksperse olema, et honnis psr 1900 oleks _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Enamus vist tited kes honi mängib? a la 8-14. Jube kahju muidu oleks parim mäng ever, vanusepiirang võiks 18 olla. Liiga palju vingumist ja lapsikut käitumist on viimasel ajal selles mängus.
Eriti närvi ajavad need kes üks mängida üritavad, nagu see Paulike vms. Arvavad, et kui üksi leinil farmivad samal ajal kui tiimikaaslased 4v5 sisse saavad, siis pärast hüppavad nagu rambo välja ja päästavad päeva
Peab ikka eriline vinninägu paksperse olema, et honnis psr 1900 oleks
Pubekad ei tohiks jah eriti selliseid karme mänge mängida.
Siinseid kommentaare lugedes võib pakkuda et te vist ise ka päris täisealised ole...lihtsalt l2p that's all
Siinseid kommentaare lugedes võib pakkuda et te vist ise ka päris täisealised ole...lihtsalt l2p that's all
Uuest coinide süsteemist? või sellest, et üldse mingi conide värk on?
Suht savi, matchmakingus sain mingeid sente, selle eest sai eesti lipu osta. muud nagu vaja pole. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Uuest coinide süsteemist? või sellest, et üldse mingi conide värk on?
Suht savi, matchmakingus sain mingeid sente, selle eest sai eesti lipu osta. muud nagu vaja pole.
Eile tuli mingi uuendus, nüüd on kahte sorti coine. Kuld ja hõbe coinid. Kuld coine saad osta raha eest ja hõbe coine saad mm mängudelt. Shopis hakkas silma üks asi, mille hind kuld coinides oli ~600 ja hõbe coinides ~6000 .
aap, eile tegin viimase pela enne südaööd, siis seda süsteemi veel polnud. copytud world of tanksi pealt _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
kellelgi on kindlasti account seisma jäänud kuna ei viitsi mängida vms.
Soetaks endalegi isikliku äcci kuid kuna saan mängida vaid korra või kaks kuus
ei näe ma sellel mõtet (aega teenin nimelt)
Siit siis ka palve, et ehk keegi jagaks enda accounti ? teeniks coine kasvõi
Skill üle keskmise kindlasti. Pm siis kui leidub mõni hea kodanik.
Ma vaatasin youtubes videot kus võrreldi LoL ja HoN ning sealt kuulsin et kui oled omale accounti ostnud siis saad mingi sõbra kutse saata teistele, kes siis saaks mängu proovida. Mul küsimus ega kellelgi pole seda sõbra kutset? Tahaks proovida kas mu suht ajale jalgu jäänud arvuti veab selle mängu välja. LoL-i mängimisega saab mu arvuti keskmiste seadetega hakkama. Ei tahaks nii sama 30$ maksta ja siis näiteks avastada et arvuti ei vea seda mängu korralikult välja et mingit mängu naudingut saada.
Ma vaatasin youtubes videot kus võrreldi LoL ja HoN ning sealt kuulsin et kui oled omale accounti ostnud siis saad mingi sõbra kutse saata teistele, kes siis saaks mängu proovida. Mul küsimus ega kellelgi pole seda sõbra kutset? Tahaks proovida kas mu suht ajale jalgu jäänud arvuti veab selle mängu välja. LoL-i mängimisega saab mu arvuti keskmiste seadetega hakkama. Ei tahaks nii sama 30$ maksta ja siis näiteks avastada et arvuti ei vea seda mängu korralikult välja et mingit mängu naudingut saada.
Mul on mänguga probleem et mul nagu character takib aga kõik muu jookseb ilusti graafikaga mässates asi ei kao ära olgu kas täiesti low või kõik põhjas..keegi oskab öelda milles vb probleem?honi foorumitest abi ei leidnud kuigi sain teada et teistelgi selline probleem olemas
Mul on mänguga probleem et mul nagu character takib aga kõik muu jookseb ilusti graafikaga mässates asi ei kao ära olgu kas täiesti low või kõik põhjas..keegi oskab öelda milles vb probleem?honi foorumitest abi ei leidnud kuigi sain teada et teistelgi selline probleem olemas
Leidsin midagi sarnast sinu probleemile honi foorumist.
Leidsin midagi sarnast sinu probleemile honi foorumist.
Sai siis paar mängu mängitud ja esmamulje positiivne. Kas keegi oskab soovitada suhteliselt lihtsat ranged dps characteri. Nagu ühes youtubi videost aru sain siis HoN suuresti üles ehtitatud carryde peale, kuna mängu kogemus veel puudub siis ei ole soovi või isu veel carry rolli võtta kuna puudub ülevaade itemitest jne. Võib juurde lisada ka mingi alguse itemi buildi.
Algajale on kindlasti Witch Slayer ja Plague Rider üks parimaid valikuid, kuid enda eelistus ranged semicarrydest/dpsijatest on Wretched Hag. Soovitan teha skillbuild 2-3-3-2-3-4-3-2-2-1-4 (esimesed 11 levelit... ülejäänud on obvious või vastavalt soovile... haunti (skill nr 1, arvatakse tegelikult ,et pole mõtet seda üldse leveldada, kuna on mõttetu ajakulu seda castides, aga mulle meeldib seda ikka kasutada); itemiteks Steamboots, nullstone vastavalt vajadusele... ja siis muud itemid on tõesti täiesti enda otsustada, mida rohkem võib vaja minna. Sheepstickiga siiski ei eksi sa peaaegu et mitte kunagi. Minu isiklikuks lemmikuks on veel Sacrificial Stone. Juhuslikult carryma hakates meeldib mulle osta Hellflower ja Frostwolf's Skull... But that's just my 2 cents.
Aga mu jutt on mõttetu, kuna ta sobib rohkem mid'i kui kuhugi mujale ja sinna satuvad tavaliselt suts kogenenumad mängijad. Aga igal juhul on hag mõttekas valik algajale, kuna tal on blink...
Mul endal aga on plaanis mängust quittida kas nüüd täna (1. märts) või siis 1. aprill... eks näis. (tahan pool aastat enne ülikooli end mõistlikumaks muuta).
HoN foorumis liigitati Flint carryks, ma eile paar mängu temaga proovisin, ei suutnud ennast eriti kõvaks carryks leveldada. Õhtul proovin kindlasti teie pakutud soovitusi. Üks küsimus veel, kas sellistel ranged dps charridel kasutatakse rohkem attack speed + damage või strenght + damage itemeid
Soovitan teha skillbuild 2-3-3-2-3-4-3-2-2-1-4 (esimesed 11 levelit... ülejäänud on obvious või vastavalt soovile... haunti (skill nr 1, arvatakse tegelikult ,et pole mõtet seda üldse leveldada, kuna on mõttetu ajakulu seda castides, aga mulle meeldib seda ikka kasutada)
Ise võtan küll ainult blink lvl 1, siis primary scream ja secondary haunt. Kuna mid champ, siis gankides on teiste jaoks hea vastast aeglustada ja lisaks hea ulti korral on mitu vastast slowitud ja väike dot tiksub.
Soovitan teha skillbuild 2-3-3-2-3-4-3-2-2-1-4 (esimesed 11 levelit... ülejäänud on obvious või vastavalt soovile... haunti (skill nr 1, arvatakse tegelikult ,et pole mõtet seda üldse leveldada, kuna on mõttetu ajakulu seda castides, aga mulle meeldib seda ikka kasutada)
Ise võtan küll ainult blink lvl 1, siis primary scream ja secondary haunt. Kuna mid champ, siis gankides on teiste jaoks hea vastast aeglustada ja lisaks hea ulti korral on mitu vastast slowitud ja väike dot tiksub.
Minu build on enamvähem sama, aga võtan lvl 4 juures 1 haunti. Kuna hag on nii squishy hero, siis on seda blinki väga vaja ja blink selles suhtes ka etem, et saad järgi hüpata, autoattackida + screami teha. See haunt väga ei toida... aga eks iga mängija leveldab nii nagu talle parem on.
Minuarust on parim alustamise hero defiler, äärmisel juhul flint. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
Minuarust on parim alustamise hero defiler, äärmisel juhul flint.
Mäletan, et kui ise kunagi honi hakkasin mängima, siis alustasin Forsaken Archeri ja Electricianiga (mõlemad üsna kergesti mängitavad herod). Voodoo jester on ka hea mõnus kerge hero.
Minuarust on parim alustamise hero defiler, äärmisel juhul flint.
Defiler on olnud nii dotas kui ka siin üks lemmikutest... tõepoolest hea.
Leian vastupidiselt, et uus mängija peaks alustama herodega kellega on suurem võimaluse vaenlase eest "ära hüpata" või vähemalt tankida, kuna uuel mängija puhul on tõenäolisem sattuda olukorda, kus teda gank'idakse. Sa pead ikka ennem tajuma hakkama vastas mängijate liikumisi. See on minu arust nii tüüpiline uute mängijate puhul sattuda sellistesse olukordades, kuna nad ei suuda seda ohtu tajuda.
Palun aidake mind nõuga, mängisin Defileriga ja tulid vanad head dota ajad meelde. Hea meelega jätkaks temaga mängimist aga probleem on itemites, selle kohapealt suht pime maa. Lugesin mingit mini guidet HoN foorumis ja selle põhjal ostsin omale alguses sellised asjad. Healt + Mana potion + Runes of the Blight + Mark of Novice ja Minor totem. Mängu jätkudes ostsin omale Bottle (mis annab healti ja mana 3korda) ja Ghost Marchers. Siis aga ei osanud enam midagi tarka peale hakata. Farmimine tuli tolleks hetkeks üsna hästi välja ja paar hero killi oli ka tulnud. Kui surma sain siis üritasin kiiresti mingit ülevaadet asjadest saada recomended valikutes ja teine valik kus soovitab itemeid millega võiks palju herod alustada. Ostsin omale siis Sustainer ja Great Arcana, lihtsalt selle pärast et midagi osta ja mitte lihtsalt nii sama 3-5k rahaga ringi kolada. Ise hakkasin mõtlema et kas on mingit +mana itemeid või piisab tugevatest int itemitest et piisavalt mana omada et saaks oma skille spämmida või tuleks keskenduda hoopis millelegi muule?
Äkki on mingit sellist noobi item buildi (millega alustada, kuhu sealt edasi mid games edasi liikuda ja võib olla mõni väga tugev end game item kui juhuslikult mõni mäng peaks nii kaugele minema) millega saaks enam vähem ülevaate mida osta miks osta ja siis sealt edasi liikuda juba itemite suunas mis sobivad minu mängu stiiliga kõige rohkem kokku.
Tänud
Helm of Black Legion on üsna kasulik item, suudab teamfightis kauem ultiga elus püsida, samuti Frostfield Plate on päris mõnus item. Aina rohkem olen näinud, kus tehakse talle Behemoth Hearth, ehk minnakse tankiks ära ja see build on üsnagi edukas, sest ta ulti niidab päris korralikult.
Helm of Black Legion on üsna kasulik item, suudab teamfightis kauem ultiga elus püsida, samuti Frostfield Plate on päris mõnus item. Aina rohkem olen näinud, kus tehakse talle Behemoth Hearth, ehk minnakse tankiks ära ja see build on üsnagi edukas, sest ta ulti niidab päris korralikult.
Ok nagu aru saan need on endgame itemid aga alguse build? Lihtsalt keskenduda ühe neist itemite tegemiseks kohe algusest?
Ok nagu aru saan need on endgame itemid aga alguse build? Lihtsalt keskenduda ühe neist itemite tegemiseks kohe algusest?
Helm of the Black Legion on vägagi "alguse item" ja minu puhul pooltel herodel täiesti kohustuslik asi (ja seepärast ka üks lemmikumaid itemeid), sest ma olen idioot ja tohutult agressiivne mängija...
Ja Frostfield plate on ka Defilerile tõesti väga väga hea.
Sarini itemid on kohustuslikud defilierile.
Põhi värk mul: sinised saapad, helm, ja sacrifical stone. Behemoth vms hearti on raskem kokku panna, stone saab paremini kokku, annab kohe esimese esimeste itemitega health ja mana regeni. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
Defileri puhul ei tasu ka alahinnata 3 passive skilli. teeb kõvasti tugevamaks ultit ja vähendab castspeede. Ma teen selle võimalikult vara level4-jaks.
Statsi poolest defileri mängud ainukesed kus kill/death ratio on mul keskmiselt 20/2 _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
Ma leveldasin esimesena üles 1 ja 3 skilli (ulti loomulikult igal võimalusel) kui need olid max siis võtsin esimest korda silence, võib olla peaks vähemalt lvl 1 silence kuskil enne lvl 6 ära võtma?
Ma leveldasin esimesena üles 1 ja 3 skilli (ulti loomulikult igal võimalusel) kui need olid max siis võtsin esimest korda silence, võib olla peaks vähemalt lvl 1 silence kuskil enne lvl 6 ära võtma?
Oleneb.. Kui midis oled, siis pole eriti vaja.
Kui linel, siis ise võtan suht 100% teise-kolmandana ühe leveli silencet. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.