Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
01.02.2011 20:57:19
|
|
|
Concept art on unit'itel loomulikult vinge, aga mängu sees need detailid nii kenad vast ei ole. Osad unitid eriti ei istu kah. Varem oli sedasi, et oli üsna selgelt aru saada, et milline unit on juba välimuselt kõige võimsam mingid teatud linnal.
Kui praegu ette ei teaks, siis arvatavasti ära ei arvaks seda, mis on tugevam unit näiteks Inferno'l või Necropolis'el.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
01.02.2011 21:41:11
|
|
|
bossiteema tuuakse sisse? Tundub lahe.
Aga mis ma ütlema pean, on see, et Haveni unitid on küll kukkunud ühte tumedasse kohta. Mis kuradi jama see on? Läbi aegade nagu inimeste loss olnud ja nüüd mingit helendavat porri täis. Mitte et ma kunagi haveniga mänginud oleks...
Necro on õnneks still nice.
_________________ haiguise |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.02.2011 10:10:47
|
|
|
5. osas seda mõtlemiskiirust ei saa kiirendada ? Vastase käike kalkullib nii kaua ja uimaselt.
8 vastasega kalkullib mingi 5 min.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
03.02.2011 13:42:57
|
|
|
I came
Vöga sheff värk. Infero ja necro on vägevad Õnneks või kahjuks see haven ongi selline, mis eriti üllatada ei saa arvestades "hea" tausta ja vastavaid mütoloogiaid.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomhai
HV vaatleja
|
03.02.2011 18:12:32
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Vöga sheff värk. Infero ja necro on vägevad Õnneks või kahjuks see haven ongi selline, mis eriti üllatada ei saa arvestades "hea" tausta ja vastavaid mütoloogiaid. |
vaat kui erinevad on ikka inimeste maitsed. Minu jaoks on see stiil suht jube. Tõsi oluliselt parem kui HOMM5, aga see oli ka maksimaalselt rõve mis olla saab. Antud pildid on küll selgelt paremad, aga ikkagi liiga... mmm "ägedad"? Selline tüüpiline kaasaegne überfantasytegelaste kujutamine. Ma ei tea paljudele D&D tuttav, aga võrdlus oleks siin 2. editionilt üleminek 3-le editionile. Siis muutusid ka kõik tegelased piltidel järsku hästi lihaseliseks ja laiaõlgseks ja ogaliseks ja igatpidi kurjakuulutavaks. Nüüd veel lisaks siis kõik bloomivad ka... Deemonid bloomivad punaselt, necrod roheliselt. Kõik on mingis mõttes nii kuradi ühesugused... vaatad peale ja selge... luukere on roheline, järelikult undead. Muidu vat ei saaks äkki aru, et undead on. Mõtled veel, et äkki on haveni tegelne.
Võibolla olen ma liiga vana peer, aga ei teki "usutavat" muljet, et sellised võikski fantasytegelased olla. Kas tõesti kurat seisavad kõik pahad tegelased põlved kõveras? Et kuna nad on nii pahad, siis on kogu aeg selline sportlik hitting position sisse võetud, et saaks kellelegi molli anda.... tõesti andke andeks, aga kuidagi selline lapsik fantaasia on see... ära pane Metsjeesus pahaks... ma ise ka lapsemeelne muidu, aga vot need pildid ei meeldi:)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
03.02.2011 19:24:19
|
|
|
tomhai, selles suhtes, et lõppeks pole keegi mingit jumalat, haldjat, ükssarvikut või deemonit näinud.
Tahavad nõnda kujutada, siis olgu mu külalised - ma pole vastu.
See, et igal lossil on oma domineeriv toon, on paratamatus ja aitab silmaga kergemini hoomata. Sellegipoolest pole sellest kõigil tolku või ei meeldi.
Ma ise niiväga pahaks ei paneks seda muskulaarsemat ehitust - paljudel juhtudel tundub olevat makes sense.
Esimese hooga hindasin ma ikkagi kunstilisust, concept art on päris stiilne sellel.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kadjakas-
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 21:49:24
|
|
|
See on siis ilmselt uus versioon Confluxist? Näeb päris lahe välja.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
03.02.2011 22:58:01
|
|
|
Uus faction meeldib väga (vähemalt tegelaste art). Midagi natuke uuemat sorti ja ei ole nii üksluised kui teised.
---
Aga praegu vaatan neid pilte ja tõesti... WTF?! Kõik kokku pannes on eriti hull. Täiesti jube!
Spoiler 
Jah, samal faction'il peaks olema samasugune color scheme.. Aga see ei tähenda, et nad täpselt ühesugused peaksid olema. praegu lihtsalt sulanduvad kokku. Ja need on liiga faking kirjud! Liiga palju detail'e, rikub ära üleüldise mulje.
Meenutab Yahtzee kommentaari Darksiders'i peategelase välimuse kohta: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1404-Darksiders
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
03.02.2011 23:14:47
|
|
|
Väga kena ja huvitav
Üld pilt meenutab suti 4, kuid veidi süngem. Lootused on kõrged igatahes
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
04.02.2011 17:46:45
|
|
|
Saaks nad selle korralikult jooksma kah, siis kannataks vast isegi mängida. HOMM 5 jooksis ikka ebareaalselt kehvasti sellise pa$a kohta.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kadjakas-
HV kasutaja

|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
27.02.2011 17:16:57
|
|
|
Keegi Kingdoms'it mängib veel?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.02.2011 17:59:09
|
|
|
masterc, ikka, igapäev, aint, et kolmest maailmast, kus mängin pole ühegagi head starti olnud veel
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
28.02.2011 01:08:05
|
|
|
Kurat kõik sujus nii hästi ja nüüd hakkas just üks kutt huiiama. Loodan et tegi seda vaid korra. Endal peaks teisipäeval 4 lossi täis saama, 2 neist vallutatud. hetkel vallutan ühte ja suht kindlalt peaks kotis olema. Oma alliance ka, aga ma ainuke liige seal. Kasutaja Choop ja oleks tore liituda mingi tugevama alliance'iga.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.02.2011 01:26:37
|
|
|
masterc, mis maailmas? Kui alguses keegi su alliancega ei liitu siis hiljem peale paari nädalat ürita saada mingisse tipp alliancisse, alguses on vale arusaa asjast kuna inimesed kes lähevad late gameile nagu kõik peaks tegema alustavad väga sitalt kuna kõik väga aeglane ja kallis, kes mängida ei oska need on nädal või kaks tipus.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
28.02.2011 19:08:06
|
|
|
Muidu mängin Dragon Legacys, seal olen 5.kohal olevas alliances. Endgame on päris põnev.
Mõned nädalad tagasi kui uus server algas tegin ka sinna konto. Hetkel 9 liiget alliances, enamus eestlased. Alliance 27.kohal ja päris hästi läheb.
Kes tahab sinna maailma meie alliance lähedale siis regage/tehke loss siit.
Palju mõttekam on referrali linki kasutada sest siis saab lossi liitlaste lähedale ja see loeb päris palju. Ja btw, mina ei saa sellest pmtslt midagi kasu.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.02.2011 19:21:20
|
|
|
Pusna, ma seal teisel kohal olevas Alliances ning Alliances endas olen 12. kohal kõikides asjades. Pusna palju su army strenght on hetkel? Ma siin oma 725k-se armeega trollin teisi Vampiire 250k eest lol
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
28.02.2011 19:39:40
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Pusna, ma seal teisel kohal olevas Alliances ning Alliances endas olen 12. kohal kõikides asjades. Pusna palju su army strenght on hetkel? Ma siin oma 725k-se armeega trollin teisi Vampiire 250k eest lol |
Mul peaks umbes sama olema army, aga püsin kaitses hetkel, sest mu lossid on alliance piiril ja minu ohud on kõige suuremad counterattackiks kui meie omad rünnata kavatsevad.Hetkel pinged keevad kõrvaloleva alliancega, oleme neil mitu korda sieged ära breakinud jms.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
03.03.2011 20:46:27
|
|
|
The Dragon Legacy servuks. Enda alliance, kus olen ainuke kutt, asub 93 ja sõbra suhted on 20 kohal oleva alliancega. Sellega oli suht nice. üks kutt sealt ründas mind 2 korda ja siis saatsin talle kirja et teeme alliancede vahelise lepingu ja kutt oli nõus. Suht kellad oleks olnud kui oleks veel rünnanud kuna endal kestab siege kuni 15. märstini. Aga domination ranking 695, siis wealt on 1058 ja 1405. Ma ei saa eriti aru kuidas seda honorit saada? Aga alguses mängisin suht kehvasti ja kõik liikus aeglaselt ja allianciga oleks tahtnud ka varem liituda.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kadjakas-
HV kasutaja

|
03.03.2011 20:54:29
|
|
|
Honorit saad sa seal attacki eest mida suurem on vastase vägi seda rohkem honiórit saad,kui võidad
_________________ Adolf Hitler is what the world was waiting for. |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
06.03.2011 16:03:13
|
|
|
Honor on sinu herode XP.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.03.2011 06:38:59
|
|
|
GOG lasi välja Homm IV täispaketi - 9.99$
Paljude poolt armastatud ja paljude poolt ebameeldivaks tunnistatud Heroes'e mäng. Minu arust gameplay'ga seotud kahtlased muutused eelnevate osadega võrreldes on siiski mitte eriti hullud. Katsetati teist lähenemist, mis ei ole niivõrd halb, kuivõrd lihtsalt liiga suur muutus paljude fännide jaoks.
Kõike Heroes'e mänge arvesse võttes on minu arust siin tegemist parima Story elementide ning Soundtrackiga. Kogu Story on väga põhjalikult lahti kirjutatud - usun, et teksti piisavalt, et raamatuid täis kirjutada.
http://www.gog.com/en/gamecard/heroes_of_might_and_magic_4_complete
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
15.03.2011 16:31:56
|
|
|
Issand jumal halasta! Mida selle HOMM seeriaga tehtud on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
03.04.2011 07:27:49
|
|
|
Huvitav, kuidas ma seda teemat varem pole märganud Märgin.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|