Pole ta midagi noorem. Lihtsalt seeria rebootiga tegu ja Dante on mängu design directori enesesisestus. DMCga sarnane on see mäng vaid Dante püsside nimede poolest - Ebony & Ivory.
Kas selle nimi ei peaks olema DMC: Devil May Cry? Tegemist ikka reboodiga. Kahjuks ei suuda ma seda DMC-d mängida. Sai demot proovitud ning tundus keskmine hack and slash, kuid DMC tunnet ei tekkinud. Kuid nagu müügi numbritest näha ei ole see reboot eriti edukas. See on see suurema publiku tagaajamine ning vanadele fännidele näidati pidevalt keskmist sõrme.
Mulle päris meeldis hea hack & slash, story oli hea.
Selle dmc reboodi kõrval on dmc4 suht mageda graafikaga:D ja story veel magedam.
GameTrailers 9/10 annab skooriks pole paha.
Huvitav on see et seda mängu tehti tegelt üsnagi kaua aga millegipärast nagu öeldi et ebaõnnestus. tavaliselt kui tehakse mänge kaua, õnnestuvad kõige rohkem. Need for speed ja COD nt lastakse iga aasta välja.
Huvitav on see et seda mängu tehti tegelt üsnagi kaua aga millegipärast nagu öeldi et ebaõnnestus. tavaliselt kui tehakse mänge kaua, õnnestuvad kõige rohkem. Need for speed ja COD nt lastakse iga aasta välja.
Reviewd kiidavad seda, kuid fänne jättis see külmaks. Ütlen ausalt, tegemist on esimese DMC mänguga mille vastu puudub huvi.
Kui juttu tuli seal lihtsustamisest ning suurema marketi taga ajamisest tekkis juba halb eelaimus. Järgmine mäng, mis saab vastu näppe oma suurema marketi soovi tõttu.
Mina mängisin ka selle nüüd läbi ja ütleks ära et osa kohad olid täiesti utoopiad. Ma pole ise vanemat esimest osa mänginud kuid võib olla aimu mis vanemas mängus oli. Jah tegu ongi esimese osaga aga lihtsalt uuemas versioonis.
Sai nüüd ise ka mängu ära katsetatud, ma ei tea kas viga on minus, või asi selles, et mind polnud kunagi vanad Devil May Cry mängud tõmmanud, siis see mäng oli minu jaoks küll väga fun, muusika on super vähemalt alguses, story tundus huvitav ja oli arusaadav ja mäng oli fun - võib-olla siis viga ongi minus, et kuna vanad ei meeldinud siis uus meeldis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.