Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
27.02.2011 13:13:31
|
|
|
firemark, CoD-s sai ju ka modimata konsooliga online-s cheatida. Tuli konsoolist savegame PC peale sikutada, seda pisut näppida ja siis tagasi konsooli tõsta.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
27.02.2011 13:14:50
|
|
|
Sellest räägingi,et seal kõige rohkem igasugu petjaid koos:D
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
27.02.2011 13:18:17
|
|
|
Kus 160gb versiooni kõige odavamalt saaks?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
27.02.2011 13:40:34
|
|
|
inglismaalt tellides
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
27.02.2011 15:33:45
|
|
|
firemark kirjutas: |
See pole küll mingi õigustus tarbijaõiguste rikkumiseks. |
See polegi õigustus, ma lihtsalt ütlesin, et mida lihtsam on reegleid rikkuda, seda rohkem seda tehakse.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
27.02.2011 16:45:41
|
|
|
Tegelikult isegi ei tehta, sest alati on rohkem inimesi kes elavad ausal teel. Näiteks tavainimesed kes pole teadlikud kõikvõimalikest netist varastamistest, need jäävad alati ostma poest mänge jne. Aga huvitav oleks teada, kas keegi soovib vahetada PS3 Slimi- PS3 FATi vastu.
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
27.02.2011 18:35:58
|
|
|
Ma ei tea, koolis olen ma küll tähele pannud, et need kõik, eks tehnikaga rohkem sina peal on, kasutavad piraatversioone.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
27.02.2011 18:40:36
|
|
|
Erx15 kirjutas: |
Ma ei tea, koolis olen ma küll tähele pannud, et need kõik, eks tehnikaga rohkem sina peal on, kasutavad piraatversioone. |
Huvitav tähelepanek sul.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.02.2011 18:47:22
|
|
|
Mina ostan mänge ja püüan vältida piramist sest ma ei taha et head mängufirmad ära kaovad :/.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
cky2k
Kreisi kasutaja

|
27.02.2011 18:57:35
|
|
|
Ma mainiks omalt poolt veel seda, et kui elasin Eestis siis pirasin igal võimalusel nii mängude kui programmidega aga nüüd inglismaal elades ja siinset palka teenides ei tundu enam toodete hinnad niivõrd kõrged ja kohe hea tunne on originaal mängu/programmi osta (viimati ostsin android telefonile ühe programmi mille oleks võinud vabalt ka piratebay-st tõmmata), nii et natuke oleneb piramine ka elatustasemest.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
27.02.2011 22:33:08
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
tsitaat: |
Seetõttu usun ka, et väga väike osa inimestest, kes piraadivad mänge, ka ostavad neid.
|
Mingis vanusegrupis/turusegmendis võib see nii olla; paraku enamus, kes illegaalseid ISO-sid kasutavad ei näe vajadust legaalne koopia soetada...
|
Sa ütled nagu sama asja teises sõnastuses
Erx15, see et Windoozat ja Pohotoshoppi saab pirada ei ole nende korporatsioonide rumalus. See on tulevaste klientide kasvatamine. Sama moodi nagu pankadel on lastele mõeldud pangakaardid, mille pealt nad midagi ei teeni. Microsoft annab näiteks IT eriala tudengitele enamuse oma tarkvarast tasuta.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2011 23:33:49
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Mina ostan mänge ja püüan vältida piramist sest ma ei taha et head mängufirmad ära kaovad :/. |
Ma olen pea 20 aastat mänge ostnud. Aga lõppkokkuvõttes pole vahet. Firmad, kes häid mänge teevad lähevad pankrotti või neelatakse suuremate firmade poolt alla ja pannakse saasta tootma. Mul pole enam piisavalt aega, et ostetud mänge mängida, piraat mängudest rääkimata.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.02.2011 00:01:08
|
|
|
tore näha kuidas osad "suure venna perse taha" poevad kui midagi juhtub (enamikel see komme joosta sinna kellel on rohkem näiliku võimu).... see et sony kinni keerab online'i neile kes oma konsooli muudavad on õige . Aga see mis moodi corp näitab et tema on kõige võimsam issand siin maamunal ja kõik seadused on ümber lükatavad olenevalt sellest kui suur rahapada sul taga on on minuarust jura. Siis kui ise rootkitte jms perversusi korda saadavad on kõik OK. siis kui mingi vant oma kodus näitas et sony turvalisus ja soft imeb vilinal on kohe maailmalõpp
ps: kui piraatlus viiks firmad pankrotti sedasi nagu räägitakse siis miks M$ on üks edukamaid ja miks teatud crap'i tootjad mängude osas ikka võimutsevad ja teisi firmasid hoopis ära söövad
Varsti pannakse chip konsoolile mis näitab sony evil center'is ära su konsooli asukoha ning kui midagi valesti teed, kas või paha haisu konsooli poole lased tõmmatakse kohe nuke peale
Huvitav mis tasemini võivad corporatsioonid minna ennem kui inimesed matsu ära jagavad, kui jagavad, et tegemist on hullemat sorti peedistamisega. Aga jah kui on raha nagu muda siis on siin debiilses maailmas ka kõik tehtav
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
28.02.2011 03:09:19
|
|
|
Kõik tahavad mängida ikkagi. Tulemus on see, et neelame selle alla ja ostame Sony tooteid edasi.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
28.02.2011 04:48:56
|
|
|
Väga huvitav lugemine...
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
paanz
HV vaatleja

|
28.02.2011 14:35:47
|
|
|
Õukei, keegi eestimaalane KEM-400 AAA müüb? See siis terve see suur kupatus, mitte ainult laser.
_________________ PSN: Paanz |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
01.03.2011 00:17:58
|
|
|
+
pealuu kirjutas: |
sony kipub oma agaruses vist natuke üle võlli keerama. kirja järgi ma peaks vist valmis olema bannimiseks kuna ma aegajalt olen g15 klaverit konsooli külge ühendanud ja onlines kasutanud. sony müüdud ta ei ole ja vaevalt et tal ka miskit kirja kuskil küljes on et "officially licensed by sony". |
=
You have been banned due using LG production
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
01.03.2011 11:25:39
|
|
|
Head uudised.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.03.2011 11:31:04
|
|
|
Oh look. The retarded troll is loose again.
Back to your cave - you dirty Xbot!
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
01.03.2011 12:10:47
|
|
|
Võta nüüd ps3 scene ette või ükskõik milline ps3 fännide lehekülg ja vaat, et 80% arvamustest kattub minu omaga ja mitte sinu omaga. Hale Sony fanboy. Oleks siis vähemalt PS3 fanboy.
Karma is a b*tch, eh iDemon?
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
01.03.2011 12:13:47
|
|
|
Varsti on üldsegi nii, et PS3ega võib mängida täiesti tühjas toas, kus on ainult Sony poolt lubatud puldid, telekas, ühendus kaablid jne.
Mingid kaamerad peavad toa igas nurgas olema, mis jälgivad taos olevat sisu ja paigutust ning kasutatavat varustust.
Lisaks on SCEE (või muu saastanikerduse) poolt kehtestatud liikumise reegild või mis asendis oled kohustatud midagi mängima või kuidas näiteks võid mitte oleks soovitatud Move pulti liigutada.
Kõik kaamerad lülituvad automaatselt sisse liikumise peale ning kui seisad vales asendis, su nägu pole hästi näha või näiteks ÄMM tuli külla ja hakkas uurima seda imeliku võitu tuba, BABUUM kohe lendavad poisid sinistes ja maskidega sulle tuppa, käed seljataha ja NÄGEMIST! Lisaks eluaegne BAN, kuid see sind enam nii väga ei morjenda, sest sa saatsid oma mitte nii väga meeldiva ämma ise sinna tuppa !
Üldiselt võiks Sony kaotada GeoHoti, Caf'i ja LG kohtu. Suht valus laks oleks.
Ei imestaks üldsegi kui järgmine PS mudel tuleks ilma igasugu USB toeta, sisemist ketast vahetada ei saa (ja kui hakkad näpima, siis on enesehävitus või nagu rahavedudel värvi pomm kohvril. Et keerad PSil kruvi lahti ja kohe automaatselt elektri impulss käib mingist tähtsast kohast üle ja küpsis valmis) ning mänge saad ainult läbi neti osta ja iga kord kui mängu tahad mängima hakata, siis pead läbima mingi rea küsitlusi, et kas see mäng on ikka sinu oma.
Näiteks mängu ostad oma krediitkaardiga ja saad omale serial koodi.
Mängu tahad mängima hakata, siis kõigepealt sisestad seriali, siis teatud mingid suvalised numbrid krediitkaardi pealt (näiteks neljas, kümnes, jne number). Siis nime, elukohta (mis on su soetatud krediitkaardil märgitud) ning sõrmejäljelugeja ja näotuvastust. Kui see kõik on läbitud edukalt, siis saad mängima.
Kui keegi on su serialit kusalgi kasutanud (sõber mõtles üles kirjutada ilma sinu teadmata ja kodus ka proovida), siis oled omadega totally f'cked up! Oled mängust ilma, su pleikar läheb igaveseks banni alla nii, et sa ei saa sellest isegi muusikat kuulata jne jne jne.
Või üks variant on muidugi mingisugune pin kalkulaatori taoline asi, mis on iga mänguga kaasa ja igal sellel nagu ikka omad koodid ja ilma koodita mängu sisse ei saa. Kaotad ära, siis tead ise mis juhtuma hakkab
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
RistoR
HV vaatleja
|
01.03.2011 12:15:09
|
|
|
Oeh...siis on ju hirmsad ajad tulemas Ma loodan, et see kaua ei kesta sest mis siis teha kui PS3 nüüd jälle õhtule läheb (ja Murphy seaduste järele ta kindlasti läheb just sel ajal)...siis tuleb hakata erinevatest osadest kokku lappima nagu Kuubas autosi? Lausa Xboxi juppe ei taha ju sisse panna...downgrade isu ei ole
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
01.03.2011 12:17:28
|
|
|
loodan, et sony võidab need lahingud. xkasti ei taha ja kõik.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
01.03.2011 12:18:24
|
|
|
RistoR kirjutas: |
Oeh...siis on ju hirmsad ajad tulemas Ma loodan, et see kaua ei kesta sest mis siis teha kui PS3 nüüd jälle õhtule läheb (ja Murphy seaduste järele ta kindlasti läheb just sel ajal)...siis tuleb hakata erinevatest osadest kokku lappima nagu Kuubas autosi? Lausa Xboxi juppe ei taha ju sisse panna...downgrade isu ei ole  |
Tasub kümmekond kokku osta ja siis kalli hinna eest maha müüa (kui vaba raha on muidugi).
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|