|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Jann1
HV Guru

|
26.02.2011 09:23:15
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Ajalootabel tehti puhtaks?.Ma pole üle 12 tunni sisse loginud ja nii vähe uusi poste on .Või on see selle tõttu, et keegi ei saanud suurt postitada?  |
Iga kord tehakse history puhtaks, see on kindlasti üks uimasuse tekitaja.
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.02.2011 09:38:29
|
|
|
Jah paistab, et nii on.Mul on praegu tükk tegu siin tagantjärgi postide leidmise ja lugemisega
Mitte, et see puhastamine halb oleks aga väga kehv ajastus lihtsalt sattus seekord
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aunus
Aeg maha 1p
|
26.02.2011 21:35:08
|
|
|
Ja ikka siiani Jann1 propageerib narkootikume oma avatariga.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.02.2011 21:46:45
|
|
|
ma ei oleks selle pealegi tulnud, kui sa ei oleks tähelepanu juhtinud. Ilus karuputke leht jahh. Sa neid uima saamiseks sööd vä?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
26.02.2011 22:25:46
|
|
|
Aunus, kui sa sellest taimest kuidagi kanepit näed siis palun mine kuhugi kinnisesse asutusesse tartus asudes näiteks Raja Tn 32
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
26.02.2011 23:14:11
|
|
|
Jah paistab, et nii on.Mul on praegu tükk tegu siin tagantjärgi postide leidmise ja lugemisega
Mitte, et see puhastamine halb oleks aga väga kehv ajastus lihtsalt sattus seekord  |
Kui ~1h ette öeldakse, on veel hästi. Ma tõesti ei ole 24/7 foorumis, et äkki nüüd kustutatakse ajalootabel. Foorum oli ammu juba aeglane, asi siis hoiatus varem üles panna: "Varsti on oodata ajalootabeli kustutamist" vms.
_________________ möhhh.. |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2011 05:06:37
|
|
|
| Trwind55 kirjutas: |
Mitte, et see puhastamine halb oleks aga väga kehv ajastus lihtsalt sattus seekord  |
Kui ~1h ette öeldakse, on veel hästi. Ma tõesti ei ole 24/7 foorumis, et äkki nüüd kustutatakse ajalootabel. Foorum oli ammu juba aeglane, asi siis hoiatus varem üles panna: "Varsti on oodata ajalootabeli kustutamist" vms. |
Nu ma sain loetud vähemalt ja kaduma midagi ei läinud selle tõttu
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.02.2011 11:02:27
|
|
|
Kui ~1h ette öeldakse, on veel hästi. Ma tõesti ei ole 24/7 foorumis, et äkki nüüd kustutatakse ajalootabel. Foorum oli ammu juba aeglane, asi siis hoiatus varem üles panna: "Varsti on oodata ajalootabeli kustutamist" vms. |
force majeure
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2011 11:11:01
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
force majeure  |
Vaatasin esimese hooga, et see käis minu kohta .Aga jah nii ta on.
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
27.02.2011 12:49:57
|
|
|
Reindekseerimine ja puhastus sõltuvad Nevermindi vabast ajast - palgaliseks tehniliseks inimeseks ei ole lihtsalt ressurssi. Paari eurosed HV toetused on küll kenad žestid, aga need ei päästa olukorda. Praegu me sisuliselt doteerime foorumit HinnaVaatluse arvelt.
Postitatud Nokia mobiililt
|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.02.2011 14:05:35
|
|
|
Kas on mu silmanägemisega midagi lahti aga www.hinnavaatlus.ee lehelt pole enam ülamenüüs 'Foorum' leitav? Eile veel igatahes oli? Suure hädaga leidsin nupukese 'Foorumi viimased postitudes' juurest...
Tanel, kas see reindekseerimine ja tabelite puhastus on totaalselt igakord käsitööd nõudev tegevus?
st. seda kuidagi automatiseerida ei annaks?
Enamvähem on ju teada, et alates millisest kirjete hulgast asi aeglaseks muutuma hakkab.
Teha lihtsalt igaöine protsess, mis seda kontrollib, juhul kui 90% maksimaalsest juba täitunud, saadab kasvõi sulle e-maili ja järgmisel ööl teeb automaatselt nö 'puhastuse' baasis.
Ei tohiks ju päris ulmet nõudev tegevus olla?
Ma ise rohkem teiste keelte/baasidega kui php/mysql tegev, muidu pakuks oma abistavat kätt.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
27.02.2011 14:34:49
|
|
|
| Firmad Pangalink Foorum Toodete kommentaarid Kõik hinnakirjad Uued tooted Hinnamuutused
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.02.2011 15:13:12
|
|
|
Tanel, kogu see käimasolev häda jõudlusega kõlab üsna huvitavalt aga infot on vähevõitu.
kas oled kaalunud vähe detailsema info jagamist, et mis on täpselt häda, mida on proovitud, ka lahendusvariante ja nende maksumusi?
konkreetsed sammud või lahendusidee peaks olema üsna eduline kasutajate mobiliseerimisel näiteks rahaliselt aitama.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
27.02.2011 15:31:39
|
|
|
| aunus kirjutas: |
Ja ikka siiani Jann1 propageerib narkootikume oma avatariga.  |
Sul Jann1 vastu mingi isiklikk vimm,või oled sa tõesi nii pime,et ei näe neid AHV e kellel veel sarnased avatarid? Propageerivat ei ole seal miskit k.a minu avataris
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.02.2011 15:46:15
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| Firmad Pangalink Foorum Toodete kommentaarid Kõik hinnakirjad Uued tooted Hinnamuutused |
vt. kaasasolevat faili, postituse tegemise hetkel, hoolimata sirviku sulgemisest ja korduvast F5 vajutamisest hoolimata näitas mul sellist pilti.
Nüüd on jälle OK jah, kusjuures FF mul koguaeg avatuna püsinud...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
27.02.2011 17:48:24
|
|
|
| kasutan chrome´i
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.02.2011 07:54:05
|
|
|
| londiste kirjutas: |
Tanel, kogu see käimasolev häda jõudlusega kõlab üsna huvitavalt aga infot on vähevõitu.
kas oled kaalunud vähe detailsema info jagamist, et mis on täpselt häda, mida on proovitud, ka lahendusvariante ja nende maksumusi?
konkreetsed sammud või lahendusidee peaks olema üsna eduline kasutajate mobiliseerimisel näiteks rahaliselt aitama. |
Nähtavasti ei ole kellelgi abi vaja.
Olen seda pärinud mitu korda.
Mina olen täielikult out ja mingit kopikat siia enam ei anna, sest selgelt ei ole huvi probleemi lahendada. .. üsnagi
Olin siiani veendunud, et oleks olnud piisavalt neid, kes oleks suutnud praktiliselt jaidata a vajadused katta ka rahaliselt, Kui vaid avalikult abi paluda, probleemi tõsiselt tõstatada. Ainukene lahendus oli siin teemas heietamine ja vahepeal millegi puhastamine, kuid see on solgivee kuivatamine, mitte torude parandamine.
Korruta kena žest läbi kasutajatega, kes soovivad aidata ja tegu ei ole enam "meh" summaga. Aga leierdada, et see ei ole isegi kuidagi võimalik ja mis lilledes üks kasutaja elab, on sama rumal kui tegematus.
Nael kummi!
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
28.02.2011 10:43:26
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
| londiste kirjutas: |
konkreetsed sammud või lahendusidee peaks olema üsna eduline kasutajate mobiliseerimisel näiteks rahaliselt aitama. |
Nähtavasti ei ole kellelgi abi vaja.
Olen seda pärinud mitu korda.
Mina olen täielikult out ja mingit kopikat siia enam ei anna, sest selgelt ei ole huvi probleemi lahendada. .. üsnagi
Olin siiani veendunud, et oleks olnud piisavalt neid, kes oleks suutnud praktiliselt jaidata a vajadused katta ka rahaliselt, Kui vaid avalikult abi paluda, probleemi tõsiselt tõstatada. Ainukene lahendus oli siin teemas heietamine ja vahepeal millegi puhastamine, kuid see on solgivee kuivatamine, mitte torude parandamine.
Korruta kena žest läbi kasutajatega, kes soovivad aidata ja tegu ei ole enam "meh" summaga. Aga leierdada, et see ei ole isegi kuidagi võimalik ja mis lilledes üks kasutaja elab, on sama rumal kui tegematus.
Nael kummi! |
MarioA., sa oled ikka tõeline frukt kord sa lähed ja siis roomad jälle tagasi, suudad mõnda aega normaalne olla, kuid varem või hiljem tekib paratamatult jälle konflikt, sest asjad ei käi miskipärast sinu äranägemist järgi. Arvustada on alati maru lihtne, sellega saab hakkama iga koolieelik, kes on kirjutama õppinud ja internetiavarusi avastama asunud. Paraku ei ole lahendused aga enam sugugi nii lihtsad, kui tegemist on sinu elatusallikaga ja poleks ilmselt üle pingutatud, kui väidaks, et HV on Taneli jaoks elutöö mõõtu projekt. Ma võin sulle kinnitada, et Tanel võtab väga tõsiselt antud probleemi, kuid otseloomulikult ei lahenda olukorda foorumis avalikult kohatuid delfisme loopides.
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.02.2011 12:23:05
|
|
|
On samuiti silma jäänud, et poiss on vist zutz peetud või postcount on elu eesmärgiks võetud HV-s
Tanel, Upib lambi teemasi igapäevaselt ja lisab komme lihtsalt kuna on lahe jne...
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.02.2011 12:39:44
|
|
|
Lemmikud on ebapraktiline - palju, palju produktiivsem on enda jälgitavaid teemasid hallata "vaata enda postitused" filtri järgi. Nii saad sa ülevaate kõigele huvipakkuvale vastavalt postituste ajatemplitele alustades värskemates.
Hetkel on kasutajal võimalus vaid teemasse mingi sisukam post vägistada või " " märge jätta, kuna kasulikku sirvimisse seda teisiti kaasata ei saa. Nii saame jälgitavate teemade olukorra muutumisel juba loomulikku ja otseimat teed pidi ka ise sellest teada.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
28.02.2011 13:08:07
|
|
|
Ei viitsi ta kõiki poste läbi tuhlata aga no isegi kui huvi pakub siis miks 2x samasse teemasse enda panna: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6320447&highlight=#6320447
Ega ei jäägi ette kui keegi seda 1-2x kuskil kuupeale teeb, krt aga vend süstemaatiliselt lahmib neid igale poole, on ju ometi "jälgi teemat" nupp olemas
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.02.2011 15:07:02
|
|
|
Taavi©, IMHO teeb ta kas vabatahtlikult või kellegi teise ettepanekul lihtsalt teemadele uptitusi...
Ega nende selliste nö 'sõbra' poolt upituste vastu saagi võidelda, iseenesest on asi ju JOKK, lihtsalt upitaja võiks seda veidi tähelepandamatumalt teha kui et läheb ja paneb 5x korraga ühe ja sama kodaniku postitustele.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aunus
Aeg maha 1p
|
28.02.2011 15:14:18
|
|
|
| Jann1 kirjutas: |
Aunus, kui sa sellest taimest kuidagi kanepit näed siis palun mine kuhugi kinnisesse asutusesse tartus asudes näiteks Raja Tn 32  |
Kus ma sul kirjutanud, olen, et arvan, et see kanep on, eksole? Ma kirjtuasin lihtsalt narkootikum. Äkki siis on marjuhaana vms. Ei mina neid plärusi ja taimi ei tea. Pole nii suur looduslaps.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.02.2011 15:19:59
|
|
|
| tsitaat: |
Äkki siis on marjuhaana vms.
|
WTF
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.02.2011 16:28:50
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
Lemmikud on ebapraktiline - palju, palju produktiivsem on enda jälgitavaid teemasid hallata "vaata enda postitused" filtri järgi. Nii saad sa ülevaate kõigele huvipakkuvale vastavalt postituste ajatemplitele alustades värskemates.
Hetkel on kasutajal võimalus vaid teemasse mingi sisukam post vägistada või " " märge jätta, kuna kasulikku sirvimisse seda teisiti kaasata ei saa. Nii saame jälgitavate teemade olukorra muutumisel juba loomulikku ja otseimat teed pidi ka ise sellest teada. |
Need pole ju teineteist välistavad
Näiteks ise kasutan mõlemat.Minuarust need täiendavad teineteist.Lemmikutes on mul aastaid kindlad püsiteemad millega ma tahan kursis olla.Oma postitustes on teemad mis pole mulle väga olulised.Seega lemmikuteks ma neid ei lisa ja vaatan paar x nädalas lihtsalt üle kas on uusi poste.
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
28.02.2011 16:30:38
|
|
|
Aunus, kui sa sellest taimest kuidagi kanepit näed siis palun mine kuhugi kinnisesse asutusesse tartus asudes näiteks Raja Tn 32  |
Kus ma sul kirjutanud, olen, et arvan, et see kanep on, eksole? Ma kirjtuasin lihtsalt narkootikum. Äkki siis on marjuhaana vms. Ei mina neid plärusi ja taimi ei tea. Pole nii suur looduslaps. |
Ja kuidas sa tead, et rohelus kohe narkootikum on?
Äkki see on piparmündi leht hoopis, või draakonipuu leht.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.02.2011 16:43:14
|
|
|
Kus ma sul kirjutanud, olen, et arvan, et see kanep on, eksole? Ma kirjtuasin lihtsalt narkootikum. Äkki siis on marjuhaana vms. Ei mina neid plärusi ja taimi ei tea. Pole nii suur looduslaps. |
Ja kuidas sa tead, et rohelus kohe narkootikum on?
Äkki see on piparmündi leht hoopis, või draakonipuu leht. |
Rohelus on jah korralik narkootikum ikka.Suvel kasvõi pargis või metsatukas jalutada.Mmyyyeeeahhh
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
28.02.2011 17:45:42
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
| tsitaat: |
Äkki siis on marjuhaana vms.
|
WTF |
Enne on pildil marjulänik kui marihuaana.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
28.02.2011 17:56:42
|
|
|
| Miks lul'z(ilma ülakomata) "tsenseeritakse" sõnaks spämm?
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
04.03.2011 18:46:30
|
|
|
| Miks peab "HV-e-poest" ostma alates 2€ teenust et osta saada?
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.03.2011 19:25:34
|
|
|
ju parandatakse kui eksin, aga see vist oli seotud raha liigutamise kuludega. sama põhjus, miks kroonides oli 25.- miinimum.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
04.03.2011 21:26:29
|
|
|
Huvitav, ma ei näe oma äriteema all oma teisi kuulutusi, kuigi nad on reaalselt olemas
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.03.2011 12:01:02
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
No las asi rahuneb maha ja mõne aja pärast aktiveerin uuesti siis.
Profiilis ta võib olla jah vast. |
Pea kuu möödas, aeg flagcounter tagasi tuua ja see allkirjades jne keelata, st
kasutada võiks ainult profiilis.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
05.03.2011 15:36:14
|
|
|
mis loom to on ja milleks to hää on?
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.03.2011 19:25:00
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
Näitab millistest riikidest ja kui palju külastajaid on.
Vist |
| ot: |
| Kuidas seda panna saab, viskan küll copy/paste antud lingi, aga halligi ei pane couterit kirja |
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.03.2011 19:47:43
|
|
|
Ei saagi ju, selle üle käibki vaidlus et Tanel võiks lubada selle jälle
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
05.03.2011 19:49:19
|
|
|
ja milleks see HVs hea on? Tegu on ju puhtalt eestikeelse keskkonnaga kus ainsad välismaised külastajad on välismaal olevad eestlased või mõned üksikud google kaudu eksinud hinged
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.03.2011 19:49:42
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Ei saagi ju, selle üle käibki vaidlus et Tanel võiks lubada selle jälle |
sorry ei teadnud, olen lihtsalt ennem mõnel AHV´il näinud siin foorumis
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.03.2011 20:12:48
|
|
|
| Renka kirjutas: |
ja milleks see HVs hea on? Tegu on ju puhtalt eestikeelse keskkonnaga kus ainsad välismaised külastajad on välismaal olevad eestlased või mõned üksikud google kaudu eksinud hinged  |
Kas mitte sama jutt sõna sõnalt ei kehti kogu HV kohta
Mul savi need "libud" aga selline väide ei käi mitte!
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
05.03.2011 20:17:11
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
| Renka kirjutas: |
ja milleks see HVs hea on? Tegu on ju puhtalt eestikeelse keskkonnaga kus ainsad välismaised külastajad on välismaal olevad eestlased või mõned üksikud google kaudu eksinud hinged  |
Kas mitte sama jutt sõna sõnalt ei kehti kogu HV kohta
Mul savi need "libud" aga selline väide ei käi mitte! |
Ma ei saa aru mida sa öelda soovid
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.03.2011 21:07:07
|
|
|
Renka,
Seda, et HV ongi ainult ju eestlastele ja väljakad satuvad siia ainult tänu google-le, või välis IP käib läbi üldjul ainult siis kui keegi AHV on välismaal.
Millest sa aru ei saanud?
Seega mis vahet on sellel lipu kaunteril mida osad tahavad pidada oma profiilis.
Mis on selles halba?
Rääkige targemad kuidas see HV elu häirib, lihtsalt huvitav teada...
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|