Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dell, Avast ja BSoD märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eskimo
HV vaatleja

sõnum 24.02.2011 18:41:55 Dell, Avast ja BSoD vasta tsitaadiga

selline kogemus, millest võib mõnele kasu olla.
Olin mitu kuud hädas oma Latitude D620 läpakaga. Alati päeva esimesel käivitamisel umbes 5 minuti jooksul viskas sinise ekraani ette ( Win XP ). Kuna seadetes oli pandud automaatne restart, siis masin selle ka tegi ja jäi peale seda normaalselt toimima. Töötas terve päeva - mingit probleemi. Kusjuures panin tähele, et kui töö käigus oli vaja endal restarti teha, kordus sama efekt - vigane tsükkel > uus restart ja jälle võis rahulikult töötada. Nagu mingi trigger oleks süsteemis icon_smile.gif) Polnud aega asjaga tegeleda, harjusin ära ja lasin need restardid lihtsalt ära teha. BSOD -koode eriti ei uurinud, minu arust andis erinevaid. Arvasin, et XP või mõni draiver vigane, ostsin masina kasutatult ja mitte esimeses nooruses.

Nüüd hakkasin asja uurima. Lasin Win 7 peale ja lootsin, et asi korras. Aga täpselt sama lugu. Guugeldasin, BSoD'ide jaoks antakse muidugi hulgi igasugust tarka nõu, aga mulle torkas silma, et Avast võib vahel süüdlane olla. Minul Avasti vabaversioon juba aastaid lauaarvutis ja nüüd oli muidugi läpakas ka sama. Avast maha ja MSE asemele ja ei mingeid siniseid ekraane enam!

Tundub, et jama tekkis Avasti uue versiooniga (5), sest olen tähele pannud, et ka lauaarvuti on peale Avasti upgrade versioon 5'le paar korda pange pannud.
Milles asi sisuliselt on, ei oska seletada, aga antud häda vastu selline ettevõtmine aitas.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 25.02.2011 19:54:23 vasta tsitaadiga

Ketast rami oled kontrollinud ?
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html vaata sellega mis põhjustab sinist
rami joaks memtest86
kettale tootjapoolne utiliit või hirensi boot cd näiteks

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dell, Avast ja BSoD
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.