Giancarlo Varanini käis Microsoft Showcase 2011 ja sai näha lühikest Batman AC demot. Lühidalt kokku võttes ütles ta, et Arhkam City on "massive", ringi saab uitada majadelt-majadele hüpades ja liugeldes mõõda tänavaid. Haardekonksuga saad paremaks vaateks ennast kiirelt majade katustele või helikopteri külge pookida(Helikopteri küljes saad otsida näiteks sidequeste). Main story on küll väga tähtsal kohal, aga sul on palju vabadust ja valid ise millal edasi minna ja millal side queste teha. Ühelt dev-ilt sai ta teada, et grupid kellega Bat võitleb, võivad olla kuni 25-26 liikmelised!
Mis veel, see Detective Vision on samuti teises mängus olemas. Demo-s kasutati seda selleks, et teada saada vaenlase relvastust, uurida mõrvapaiku ja et teada saada sniperi asukohta. Selleks vaatas Bat kuuli sisenemiskohta aknas ja lõppunkti(Näiteks seinas, põrandal). Arvutas selle põhjal kuuli trajektoori ja läks sniperi jahile!
viimati muutis KrisVr 25.02.2011 05:49:36, muudetud 2 korda
Batman: Arkham City campaign length is 8 hours-plus, says Rocksteady CVG
tsitaat:
Main story on võimalik läbi teha 8 tunniga, kui see QA testeri moodi läbi joosta!
Meeles tuleb pidada seda, et need testerid keskendusid ainult main storyle ja teadsid kõige kiiremaid ja tõhusamaid nippe selle läbimiseks.
Normaalne inimene, kes võtab aega keskendumiseks main story-sse, elab kõikidesse side questidesse sisse ja võibolla ka avastab natuke linna, kestab elamus muidugi tunduvalt kauem.
Nii head infot tuleb järjest Loodan, et see on mäng, millele võin kindel olla (erinevalt mõndadest teistest tuntud tegijatest, kes rikuvad hea mängu järje ära..)
Nii head infot tuleb järjest Loodan, et see on mäng, millele võin kindel olla (erinevalt mõndadest teistest tuntud tegijatest, kes rikuvad hea mängu järje ära..)
ära nüüd ära sõnu, alati on võimalus midagi korralikult pekki keerata. Ise ka muidugi loodan et tuleb vääriline järg esimesele
Vb lihtsalt mingi story punktis vahetad tegelast mingiks teatud ajaks. Mulle pakub huvi see, et catwomaniga paistab olevat mingi platforming mechanic sees. Näiteks 1:28 on mõnus Assassin's Creed'i sarnane hetk. _________________ TALUSILDID
mnjaa seal 10 minuti juures juba tundus et jess palju matse aga kus sa sellega sest enamus pani kohe jooksu
see lendamine ei meeldi väga ja see käiega sõitmine ja suuna muutmine aga no seda on jälle vaja mis teeb mängu keerulisemaks
võiks kiiremini välja tulla juba .. ei suuda ära oodata seda nuppude sõtkumis mängu
loodetavasti on nüüd mu puldile support olemas kui seda previewd vaadata siis tundub et mängivad ps3 puldiga kuid võin ka eksida
no mis siis on ? Nüüd jääb mäng ostmata või ? Ma ei tea mind küll see gfwl ei häiri ja see Batman mis paistab tulema sama hea mäng kindlasti kui esimene osa siis mina küll igatahes ostan selle mängu
mismõttes ta siis p**sk on ? Minumeelest pole midagi viga.... käib küll ehk äkki muudavad veel ? võib oleks võinud värvikam olla ja teisi mängus esinevaid tegelasi ka seal olla nt Joker v Two-Face, Harley Quinn jne
Robin ka, näeb hea välja, aga praegu on ainult Best Buy pre-order bonus US'as! Robin'iga saab mängida Batman AC challenge mapides ja kahes just talle tehtud mapis! Loodetavasti tuleb hiljem mingi DLC või midagi ja saavad kõik!
Spoiler
edit:_________________________________________________________________
Veel üks box art!
jõhkralt hea ikka,ei jõua seda mängu ära oodata See Two-Face on lahedalt tehtud täitsa meenutas seda Harvey Dent-i (oli vist?) sealt Dark Knighti filmist..ja see kuidas Catwoman neit kutte seal klobis ,heledad laksud ainult käisid siis oli küll endal tunne et tahaks juba ise seda pelada Graafika on ka päris ilus ikka minumeelest.... see mäng tuleb ka DX11 või ?
viimati muutis Gap 01.07.2011 22:58:17, muudetud 1 kord
Rocksteady Studios has promised some proper, yet so far undisclosed, attention for the PC version of the game. The PC's "life of its own" won't extend to extra game features though, we've been told that's not happening, but high-end PCs should be in for something bat-tastic.
The PC version of Batman: Arkham City has been delayed to November.
Crap!
Põhjust ei öeldud!
See on küll väga halb uudis k.a neile endile.Miks?:
11.11.2011 - The Elder Scrolls V: Skyrim
Halb mõte lasta suht samal ajal välja.Müügile see hästi ei mõju.Lisaks on mänguritel jama, sest TES on raudselt pikim neist kahest.Ürita siis mängida kahte head mängu samaaegselt.
Ja kui oled veel autofänn kah siis läheb veel hullemaks:
15.11.2011 - Need For Speed: The Run
Kui ma peaksin pakkuma, siis pakuks sama põhjust miks Asylum venis kunagi:PhysX
Neil oli vaja lisaaega selle jaoks.Samas lõpptulemus oli küll seda väärt
Seda teooriat kinnitab ainult PC versiooni edasilükkamine.
tomorrow Rohkemat ei öeldud midagi kahjuks jah. PhysX põhjus võib jälle muidugi täitsa reaalne olla!
Müügile ei mõju see kohe üldse hästi. Lisaks Skyrim ja The Run'ile, tuleb ka MW3, AC Revelations ja Saints Row.
Skyrim, AC ja Batman on sellised mängud mida kindlasti ostan ja mida tahaks kohe kohe kättesaades pelada, aga kus see aeg leitakse. Oktoober 21 oli minu arust väga hea, enne BF3'e oleks jõudnud rahulikult läbi mängida ilma, et miski segaks.
Aga noh, mis sa teed, peaasi et tuleb ja tuleb korralik!
4. Oktoober - RAGE
18. Oktoober (algne kuupäev) - Arkham City
25. Oktoober - BF3
Ma arvan, et pigistab selle mänguaja RAGE'ist välja küll. Kuigi jah, November natukene tihendab - Revelations'i võib isegi edasi lükata, sest nagunii võtab Skyrim enda alla ~ 2 kuud. _________________ TALUSILDID
nii kahju et nad edasi lükasid seda mängu nojah natuke küll aga loodan et tuleb ikka selle aasta sees ma olen seda nii kaua oodanud esimene osa sai ma ei tea mingi 4 korda kindlasti läbi tehtud. See jokeri naer on ikka mõnus ja Harley on ka omaette klass oma sarkastiliste kildudega.... bii mään
Batman: Arkham City review - 10/10 in world's first verdict CVG
tsitaat:
The score comes from the pages of Official PlayStation Magazine Australia - spotted by ArkhamCity.co.uk - but the Batman: Arkham City review score isn't the only impressive aspect.
"Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it's one of the best games ever made full-stop," proclaims the mag.
"It takes the already superlative original and gloriously expands on it. It's a deeper game, more complex, more inventive, more mature. It brings the caped crusader's world to life better than any comic, movie or television show before it."
Big words indeed. The final verdict breaks down like this:
Presentation: Endlessly creative, perfectly moody, and technically flawless. This is Epic's Unreal engine pushed to its absolute limit.
Sound: Alternatively foreboding and frantic, the game's orchestral soundtrack matches the on-sccreen action perfectly. Voice acting is brilliant.
Controls: Complex and initially overwhelming but also logical and responsive. It'll take a while to get used to them, but once you do it feels perfectly natural flinging Batman around.
Replay Value: Immense. A massive main quest, dozens of side missions, Riddler challenges, secondary game modes, and DLC will keep most people occupied for months.
VERDICT: We can't imagine how a superhero game could be better than this. Absolutely sublime.
Hmmm!
Eelmisele mängule andis sama ajakiri hindeks 8/10!
viimati muutis KrisVr 02.10.2011 21:47:29, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.