22.02.2011 12:17:41
Ülevaade\Õpetus: Kuidas ehitada 10euro eest omaenda "Steadicam" (HD Video)
Niisiis, võtsin mõningad õpetused netist, mis leidsin ja ehitasin siis sellise Steadicami klooni koduste vahenditega.
Kõik vajaliku leiab lähimast rauakauplusest ala BalticBolt.ee või Bauhaus.
Head vaatamist
Ning palun öelge keegi kuidas täpselt kirjutada või öelda eesti keeles euroopa tähendusega 1\4-20 ühendused? Samuti ka 1\2, tean, et poolese diameetriga aga täpsemalt?
Igatahes videos räägin täpsemalt kõigest ja testin kah
Soovitan soojalt kõigile
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
que, jah on ikka aga õige suuruse leidmine võib keeruline olla. Ma lasin täpsete mõõtudega torud naabril teha koos keermetega. Bauhausist sai 15cm-seid torusi, tol hetkel muid variante polnud, samas saab osta vahe liidese, mis siis ühendab kaks sellist kokku üheks aga kole raskeks läheb asi siis.
JT17, tollid jah aga isegi nendest ei suudetud aru saada Bauhausis Veidi imelik. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sellise videoõpetuse tegemine on väga tänuväärt tegevus - jutt lihtne ja arusaadav.
Valmiva toote puhul on aga probleemiks, et stabiilsuse effekti tekitab ainult lisatud mass ja raskuskeskme alla viimine. Samahästi võiks jalgadelt tõstetud statiiviga ringi liikuda.
Reaalse steadycam-i puhul hoiab gravitatsioon kaamera otse ning liigendiga käepide saab vabalt liikuda - tulemus on hulka sujuvam.
-Koppel-, nooh, probleem ikka selles, et Steadicam maksab 6000euro kandis Ning jah mingil määral saab ka kasutada statiivi kuid tõsiselt ebamugav ja imo raskem ka veel. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eelmine aasta ehitasin sama asja Sanyo HD2000 (1080P 60FPS) kaamerale, kuna sel puudub optiline stabilisaator.
Asi aitab päris hästi aga pole muidugi täiuslik. Kõndimise oskus mängib ka suurt rolli.
Kogu Tallinnat läbi kammides leidsin neid torusid ainult Bauhausist. Seal ei pruugi ka alati neid olla.
Kaamerale sobiva poldi leidmiseks tuli ka kogu Tallinn läbi kammida, kuna see USA mõõdus 1/4".
Baltic Bolt tunduvat olevat ainuke pood kes seda polti müüb.
Sealt sain ka suured seibid raskuseks.
kui suumiga filmida, siis on vahet eriti hästi näha
Jorr, mina selle õpetuse järgi küll seda ei teinud. Ei oleks osanudki viidata. Õpetusi leiab youtubest! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kaubanduslikumaks väljanägemiseks värvisin endal selle veel mustaks ja ostsin juurde mustad pehmed jalgratta käepidemed (25eek), mis ka täpselt sobisid.
Paljud näevad ja küsivad: kust selle SteadyCami ostsid? palju maksis?
nt - Steadicam on stabiliseeriv kinnitusvärk filmikaamerale, mis isoleerib operaatori liigutused kaamera liikumisest, lubades väga sujuva liikumisega salvestust isegi juhul, kui operaator liigub kiirelt ebatasasel pinnal.
Ehk kaameramehe imevidin, mis hoiab kaamera operaatori ja filmitava suhtes stabiilsena ja salvestab sujuva liikumise isegi siis, kui operaator jookseb kruusal. _________________ Allkiri
Lasin Hague MMC - £74.40, mille -Koppel- välja pakkus googlist läbi ja minu arvates see ~67£ vms hinna vahe pole ka väga kirves, kui sa juba füüsilist stabilisaatorit vajad.
Võrdlus videos on ikka see Steadicam ikka üüratult hea asi, hind ka vastav, aga seda väärt, kui just raudteed ei hakka maha panema vms.
Muidu hea video! _________________ VULTR - proovimiseks krediiti - igasugu serveri/pilve teenuseid, üldiselt suhteliselt parem jõudlus
Heh, asjalik. Ilustatud PR-i oli ka, kui käes kaameraga jooksid kiiresti ringi, siis selle ehitatud varrega oli enda liikumine nagu hoiaks muna peas. Üks asi, mis häiris jutus, oli see, et sa ostsid siukese asja, siis veel siukese asja ning maiteagi, mis see kolmas asi oli, aga igatahes mingi siuke asi siis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.