Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
05.02.2011 14:22:24
|
|
|
selles on yahoo süüdi
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
05.02.2011 15:13:43
|
|
|
Jaanu5 kirjutas: |
jared kirjutas: |
Toimib, aga kas see tähendab, et iga kord tuleb data eraldi sisse-välja lülitada? |
Ei usu, wifi on alati eelistatud ühendus. millest sa järeldad, et ta sul mobiili datat kasutab? |
Kôrvalolevatest arvutikôlaritest aeg-ajalt kostva "nagistamise" järgi. Desire ja N8 igatahes nii ei teinud. |
Ega sa pole mõndasid fääncisi featuresid nagu Locate my phone jne sisse lülitanud?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.02.2011 15:21:01
|
|
|
Kas telefon siis eraldi 3g andmeliikluse üle arvestust ei peagi? Sealt oleks ju ülilihtne järgi vaadata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
JAANU5
Kreisi kasutaja
|
05.02.2011 21:20:16
|
|
|
Kôik peale wifi ja data on kinni ning data arvestamise kohta ei leidnud tôesti.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.02.2011 19:33:09
|
|
|
Btw, mu rakendus, Eurocalculator on müügis (saadaval kõigile tasuta).
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv-lohv
HV vaatleja
|
13.02.2011 01:18:48
|
|
|
ma ka friik1-ga nõus, et outlooki sync on asi, mida ei paku ei android ega win7. ses suhtes on lausa kahju, et nokia windowsile üle läheb. ootan hetkel e7-t aga mis pärast saab? loodetavasti selleks ajaks, kui telefoni vaja vahetada (2 aastat ehk?), nokia koos billiga teevad ka win7-l outlookiga sünkroniseerimise "must be" -ks. praeguse win7 ainus süngi võimalus läbi live konto? ebanormaalne, ega ma mõni teismeline pole. ja peale kontaktide ja kalendri on ju taskid ja notes-d ka vaja sünkida. telefonis win7 ja arvutis win7 ja nende oma outlooki sünkidaa ei mõista - arumaisaa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
13.02.2011 20:10:13
|
|
|
muhv-lohv kirjutas: |
ja peale kontaktide ja kalendri on ju taskid ja notes-d ka vaja sünkida. |
taskd saab exchange'st syncida (mitte outlookiga), kuid jah, vajalik lisa "rakendus", notes ei saa vist jah, kuid saab one notes "live" ga sünkida
mina salvestan kõik oma "notes" nüüd lihtsalt "draft" kirjadena, "notes" kausta, sünk toimib kuid jah "live'ga või exchange'ga)
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.02.2011 16:50:06
|
|
|
muhv-lohv, SCREAMER - e-mail on võimalik tõmmata ju pop3 või imapiga sisse, kalender ical'iga, kontaktid exchange, facebooki ja windows livega. Taske saab sünkida onenotesse skydrive kaudu. Milleks sul on vaja reaalselt outlookiga sünkida tänasel päeval kui suurem osa firmasid on nagunii exchange peal ja eraisikuid windows live, yahoo vms peal?
PS: tegemist on minu isikliku arvamusega, ega ei esinda sellega ühtegi minuga seotud firmat.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
14.02.2011 16:56:32
|
|
|
aga kui näiteks sul pole netti?
d3t kirjutas: |
Milleks sul on vaja reaalselt outlookiga sünkida tänasel päeval |
ebamugav, neid sa ju näed onenote's, outloogis sa neid ei näe, tahaks aga need asjad sünkis hoida.
Taske saab sünkida onenotesse skydrive kaudu. |
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.02.2011 16:59:54
|
|
|
SCREAMER, kui sul pole interneti, siis kuidas sa arvutisse meilid saad? Ma ei tea kedagi, kellel ei oleks kodus või tööl WiFi't.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
14.02.2011 17:02:01
|
|
|
vahet ei ole, vb olemas sisevõrk, kuid puudub välisvõrk või oled metsas
ning sul vaja uuendada kontaktandmed või kohtumise aja vms......muudad outloogis, kuidas sa need saad WP?
SCREAMER, kui sul pole interneti, siis kuidas sa arvutisse meilid saad? Ma ei tea kedagi, kellel ei oleks kodus või tööl WiFi't. |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv-lohv
HV vaatleja
|
14.02.2011 17:05:29
|
|
|
muhv-lohv, SCREAMER - e-mail on võimalik tõmmata ju pop3 või imapiga sisse, kalender ical'iga, kontaktid exchange, facebooki ja windows livega. Taske saab sünkida onenotesse skydrive kaudu. Milleks sul on vaja reaalselt outlookiga sünkida tänasel päeval kui suurem osa firmasid on nagunii exchange peal ja eraisikuid windows live, yahoo vms peal?
PS: tegemist on minu isikliku arvamusega, ega ei esinda sellega ühtegi minuga seotud firmat. |
Minul ka pigem tegu väikese ettevõttega ja ei exchange'i ega sekretäri ma ei oma seega outlook aitab seni ideaalselt minu vajadusi rahuldada. milleks ma peaks hakkama ühes keskkonnas üht liigutust tegema ja teises teist - et niimoodi lipp lipi peal kompott kokku saaks, kui seni toimis kõik outlooki sünki kaudu. kõik ühes on selle asja nimi, mida ma taga nutma jään, kui nokia uued (micro)softid selle võialuse ära kaotavad.
ja veel üks asi, mida vist teised telefonid ei paku (vähemalt mitte võrreldavas kvaliteedis) - voip kõned. olen kunagi xperia peal proovinud seda fringiga aga see ei kannatanud absoluutselt kriitikat.
ja huvitav vahemärkus siia - sel xperial oli peal win 6.5 vist ja polnud probleemi outlooki sünkimisega.
ootan siis e7-t ja loodan, et see kauatehtud kaunikene suudab mind teenida vähemalt niikaua, kuni nokia need võimalused ka windowsi platvormil tööle saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.02.2011 17:22:25
|
|
|
muhv-lohv, Windows 5, 6 ja 6.5 on mul kõik endal olemas olnud ja kõik nad toetavad Outlook sünkronisatsiooni. Mida ma soovitaks sul teha, on tee endale uus Live Konto - minufirma@live.com, ja kasuta seda oma kalendri, ülesannete ja kontaktide sünkroniseerimiseks. Ning meili kasuta vana konto pealt edasi. Idee selles, et kui sa kord ära seadistad live sünkronisatsiooni, siis ei saa sa aru ka sellest, kui käbens sul kõik asjad süngitud on. Ja outlooki kannad samamoodi nagu vanasti kontakte ja kalendrit sisse. Boonusena saad mitme arvuti ja seadme vahel seda sünkroniseerida ja andmed alati veebist kätte.
SCREAMER, kui sa oled metsas, tirid sa taskust telefoni asemel kindlasti läppri välja. Või kui sa oled sisevõrgus ja netti ei pääse (okey, valid olukord) siis mobiilne andmeside hind viimasel ajal nagunii niipalju langenud et selle mitteomamine on juba nati veider.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
14.02.2011 17:31:13
|
|
|
taskid ei saa kui just onenote kasutusele võtta, samuti sünkida oma töö asjad avaliku netti on jällegi mõnedele turvarisk.
muhv-lohv, Windows 5, 6 ja 6.5 on mul kõik endal olemas olnud ja kõik nad toetavad Outlook sünkronisatsiooni. Mida ma soovitaks sul teha, on tee endale uus Live Konto - minufirma@live.com, ja kasuta seda oma kalendri, ülesannete ja kontaktide sünkroniseerimiseks. Ning meili kasuta vana konto pealt edasi. Idee selles, et kui sa kord ära seadistad live sünkronisatsiooni, siis ei saa sa aru ka sellest, kui käbens sul kõik asjad süngitud on. Ja outlooki kannad samamoodi nagu vanasti kontakte ja kalendrit sisse. Boonusena saad mitme arvuti ja seadme vahel seda sünkroniseerida ja andmed alati veebist kätte. |
aga seleta palun mulle, miks ma pean andmeside endale tellima, kui ma seda ei vaja parem siis juba poes telefoni müüa koos lepinguga, nagu iphone, siis ei teki sellist probleemi.
SCREAMER, kui sa oled metsas, tirid sa taskust telefoni asemel kindlasti läppri välja. Või kui sa oled sisevõrgus ja netti ei pääse (okey, valid olukord) siis mobiilne andmeside hind viimasel ajal nagunii niipalju langenud et selle mitteomamine on juba nati veider. |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.02.2011 18:19:43
|
|
|
ja veel üks asi, mida vist teised telefonid ei paku (vähemalt mitte võrreldavas kvaliteedis) - voip kõned |
skype ei sobi? Seda pakuvad üsna paljud telefonid. Mõnel on ka gtalk'i tugi olemas.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.02.2011 18:33:11
|
|
|
SCREAMER, soovituslik on kõigile nutitelefonidele nagunii operaatori poole pealt kaasa müüa interneti pakett.
Tänasest avalikud ka Windows Phone 7 uuendused mis seeaasta landivad.
• Copy and paste functionality via first major update, coming in the next month
• Twitter integration directly into the People Hub in 2011
• Support for Office documents in the cloud in 2011
• Dramatically enhanced Web browser experience based on IE9 in 2011
• A new wave of multitasking applications in 2011
• Targeting significant volume of Nokia Windows Phones in 2012
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhv-lohv
HV vaatleja
|
22.02.2011 10:23:38
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
ja veel üks asi, mida vist teised telefonid ei paku (vähemalt mitte võrreldavas kvaliteedis) - voip kõned |
skype ei sobi? Seda pakuvad üsna paljud telefonid. Mõnel on ka gtalk'i tugi olemas. |
see pole päris see. ma olen kasutanud voip-i nii eestisiseselt kui välismaalt firmatelefonidele tasuta helistamiseks (kõik ei kasuta skype'i) ja välismaalt nö. firma gsm gateway kaudu mobiili kohaliku kõne hinnaga suhtlust kodueestiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JAANU5
Kreisi kasutaja
|
22.02.2011 10:33:31
|
|
|
WM7 jaoks pole ju Skype?
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
22.02.2011 10:37:34
|
|
|
WM7 jaoks pole ju Skype? |
hetkel pole jah
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
JAANU5
Kreisi kasutaja
|
23.02.2011 11:28:58
|
|
|
Eestis toimivat turn-by-turn navigatsiooniprogrammi ka (veel?) pole? Hädasti oleks vaja
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
23.02.2011 12:19:33
|
|
|
navigonis eesti olemas, kuid kas turn-by-turn ei oska öelda, pole ise veel proovinud.
PS, esimesed WP7 softi uuendused ilmusid eile välja
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.02.2011 14:43:45
|
|
|
SCREAMER kirjutas: |
PS, esimesed WP7 softi uuendused ilmusid eile välja  |
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2028046/microsoft-omnia-users-attempt-windows-phone-update
tsitaat: |
Forum moderator and Windows Phone 7 support staff member Martin V. tells Zkuggi, "We would recommend at this time, not to retry the update, as subsequent attempts will probably fail similarly. While we continue to investigate the issue, we would ask that you not attempt the update until your device alerts you of another update opportunity. There are some issues reported with some devices and Microsoft is investigating the root cause." |
Ehk siis võibolla tasuks nats aega veel oodata kuniks asi stabiilseks saadakse.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
23.02.2011 16:33:24
|
|
|
minuteada nüüd vigased uuendused on maha võetud, reedeks lubati tagasi panna fixitud
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
26.02.2011 17:32:11
|
|
|
Nüüd juba paar päeva omnia 7 kasutanud. Peab vist sixpacki ette võtma ning käsitsi kõik kontaktid ja kalendrisissekanded microsoft myphone'ist windows live'i toksima.
Live account on UK, tasuta appe saab, tasuliste jaoks vaja aga UK krediitkaarti. Proovib kudagi neilt virtuaalse sebida. Vähemalt raha jääb järgi.
Jama veel see, et ZunePC kaudu saab microsoft pointside eest muusikat osta, aga telefoni kaudu ei.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.02.2011 17:55:26
|
|
|
GertR, sa saad export ja import teha.
Jaanu5, palju htc alus maksma lähks koos transpordiga?
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|