Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 147, 148, 149  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
v6savillem
Aeg maha 30

sõnum 14.02.2011 19:36:58 vasta tsitaadiga

M@x kirjutas:
Ka minu databaasiga on midagi juhtunud, ei teagi mida nüüd teha, kui backupi ka mul ei ole.
Aga miks siis ei muretse oma varukoopiate pärast. On olemas ju ka päris tasuta kohtasid, kuhu võid kasvõi igaöiselt oma asjadest koopijad lasta teha. Ise peab ikka esmajärjekorras oma vara pärast muretsema.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 14.02.2011 21:22:25 vasta tsitaadiga

v6savillem kirjutas:
M@x kirjutas:
Ka minu databaasiga on midagi juhtunud, ei teagi mida nüüd teha, kui backupi ka mul ei ole.
Aga miks siis ei muretse oma varukoopiate pärast. On olemas ju ka päris tasuta kohtasid, kuhu võid kasvõi igaöiselt oma asjadest koopijad lasta teha. Ise peab ikka esmajärjekorras oma vara pärast muretsema.

Ma tean ja ma olen väga teadlik sellistest asjadest, lihtsalt mõtlesin, kui siin oli nii palju Tantumiga probleemseid inimesi, siis teavad kohe omast kogemusest vastata. Baas ei olnud ka nii tähtis, et küsimus oli lihtsalt põhimõtteline.

Ise loobusin Tantumist pea et 2 nädalat tagasi, Netpoint.ee on mu pakkujaks nüüd.

viimati muutis M@x 14.02.2011 21:23:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 14.02.2011 21:22:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui ettevõte lubab iga majutuspaketi puhul igapäevast varundust, siis on ilmselt mitmed kliendid sellele ka lootnud. Muidugi ega enne ei tea kunagi, kuidas asi erinevates ettevõtetes tegelikult käib, kui jama käes ja tõepoolest vaja tagavarakoopiate kohta küsida.

Tegelikult peaks kogu see pikem Tantumi kohta käiv jutt hoopis siia minema. Aga hea muidugi, kui praegusesse teemassegi sellest jälg jääb.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Halls
HV vaatleja

sõnum 20.02.2011 21:46:48 vasta tsitaadiga

http://oh.ee/ saanud ka uue välimuse. Ise olen olnud seal klient viimased kaks aastat, enne seda olin tantumis mis ei meeldinud klienditoe tõttu. Oh'iga pole küll pidanud tihti nendega kontakti võtma, kuid siiani on väga positiivne olnud.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2011 00:21:25 vasta tsitaadiga

Halls, need OH'i omad on http://www.hostdime.com/ edasimüüjad. Serverid USA's, Orlando, FL.

tux.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 21.02.2011 04:20:59 vasta tsitaadiga

Andrus Luht kirjutas:
Halls, need OH'i omad on http://www.hostdime.com/ edasimüüjad. Serverid USA's, Orlando, FL.

Kle, Zone on ka edasimüüja - tegelik ISP on Linxtelekom; ka Netpoint on edasimüüja - serverid asuvad Elisa juures. So what? 99,9% hosteritest on ühel või teisel moel edasimüüjad.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 21.02.2011 08:41:09 vasta tsitaadiga

montesauri, vastupidiselt OH'ile, keda mina nimetaks virtuaal-operaatoriks, omavad sinu nimetatud kaks operaatorit ikkagi oma masinaparki ning haldavad ise riist- ja tarkvara ning kliente. Selge see, et serverite majutust ja võrguühendust ostetakse sisse. See ei tee veel neist 'edasimüüjaid'...

icon_idea.gif

tagasi üles
r2d2
HV vaatleja

sõnum 21.02.2011 17:23:00 vasta tsitaadiga

Zone on RIPE liige Local Internet Registry staatuses. Zone on Eestis ühendatud kahe Internet Exchange'ga ja peeritud 11 ISP'ga. Igasugune Zone ja "edasimüüjate" massi omavaheline võrdlemine pole leebelt väljendudes mõistlik.

http://www.robtex.com/as/as49604.html#graph

http://www.robtex.com/as/as49604.html#peer

v6savillem
Aeg maha 30

sõnum 21.02.2011 17:52:52 vasta tsitaadiga

r2d2 kirjutas:
Zone on RIPE liige Local Internet Registry staatuses. Zone on Eestis ühendatud kahe Internet Exchange'ga ja peeritud 11 ISP'ga. Igasugune Zone ja "edasimüüjate" massi omavaheline võrdlemine pole leebelt väljendudes mõistlik.

Zone võid oma vanarauaga ja mõtetult kallide hindadega ise tead kuhu pista. Kui tahta miskit korralikku, siis tasub kiigata ikka nende poole kes oma masinaid kusagil euroopa südames kaasaegsetes serverikeskustes majutavad.
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 21.02.2011 17:55:48 vasta tsitaadiga

v6savillem kirjutas:
r2d2 kirjutas:

Zone võid oma vanarauaga ja mõtetult kallide hindadega ise tead kuhu pista. Kui tahta miskit korralikku, siis tasub kiigata ikka nende poole kes oma masinaid kusagil euroopa südames kaasaegsetes serverikeskustes majutavad.

Vanaraud? Mõttetult kallid hinnad? Ma pole küll tulihingeline Zone kummardaja aga mees mine ise tead küll kuhu.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
v6savillem
Aeg maha 30

sõnum 21.02.2011 18:49:01 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
Mõttetult kallid hinnad?

No ei ole siis või? Nende madalaim hosting 6.33 € igas suvalises kohas on soodsama. Privaatserverid ei kannata üldse kriitikat, Zones kõikse odavam 221.65 €/kuus aga näiteks sama asi siin http://www.serverloft.eu 76 €/kuus. Aga no neile kes raha peale tigedad sobib Zone väga hästi.
tagasi üles
r2d2
HV vaatleja

sõnum 21.02.2011 20:38:15 vasta tsitaadiga

Pole muud öelda, kui "haters gonna hate" icon_smile.gif

Ma kipun arvama, et kui võrrelda õunu õuntega, ehk privaatserveri täisteenust koos halduse ja igaöiste offsite varukoopiatega (https://www.zone.ee/et/privaatserver/), siis pole meil hinnas midagi ka Euroopa suurte turgudega võrreldes häbeneda ja kui veel eriti soodsat kaupa tahta teha, siis täna just sai käiku lastud leht https://www.zone.ee/et/privaatserver/eripakkumised/

Lisaks, 11 aastaga peaks ju olema selgeks saanud see, et Zone "race to the bottom"-it ei harrasta, seega iga natukese aja tagant imestada või hõisata, et Zone teenused on teistest veidi kallimad on ka imelik või mis?

montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 21.02.2011 21:55:11 vasta tsitaadiga

r2d2, Privaatserveri osas ajab v6savillem, küll soga, sest see paljukiidetud serverloft ei olegi nii hea - guugeldage ja lugege, milliseid review'sid nende kohta leidub. Ja kõige olulisem on see, et tegemist on siiski unmanaged serverite pakkumisega (vaatamata sellele, et nemad väidavad justkui vastupidist), seega ei anna neid kahte asja küll omavahel võrrelda. Unmanaged servereid saab tegelikult üleüldse võileivahinnaga, kui hästi otsida. Näiteks, üksa Narva punt sellega tegeleb: http://www.servak.eu/?lang=est Hallatud privaatserverid on aga igalpool suht kallid.

Virtuaalserveri osas aga v6savillem'il on tuline õigus: see 6,33 kuus on justkui möödunud sajandilt pärit hinnastus eriti kui arvestada, et selle eest isegi tasuta domeeni ei pakuta, mis on paljudel teistel pakkujatel juba ammu iseenesest mõistetavaks saanud.
tagasi üles
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

sõnum 21.02.2011 22:06:48 vasta tsitaadiga

aga kes pakub zonele võrdväärset virtuaalserveri teenust eestis?
nii uptime, support ja ka adminni pool.

montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 21.02.2011 22:10:05 vasta tsitaadiga

keevitaja kirjutas:
aga kes pakub zonele võrdväärset virtuaalserveri teenust eestis?
nii uptime, support ja ka adminni pool.

Kus saab tutvuda Zone serverite uptime statistikaga?
tagasi üles
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

sõnum 21.02.2011 22:15:26 vasta tsitaadiga

ei tea, kuid mul mitmed asjad zones. pole kordagi olnud ega ka saanud tagasisidet, et oleks maas old. samuti hooldustöödest teatatakse mõistlikult ette ja need toimuvad öösel!
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 21.02.2011 22:27:17 vasta tsitaadiga

keevitaja kirjutas:
ei tea, kuid mul mitmed asjad zones. pole kordagi olnud ega ka saanud tagasisidet, et oleks maas old. samuti hooldustöödest teatatakse mõistlikult ette ja need toimuvad öösel!

Kui objektiivne monitooring puudub (või ei ole avalik), siis, kahjuks, puudub ka objekt, millest arutleda ja mida teiste pakkujatega võrrelda. Muide, kas Zone pakub ka SLA-tüüpi garantiid oma teenustele või hoopiski Tele2 stiilis: "Klient vastutab <edasi on pikk nimekiri> ja siis Zone ei vastuta <veelgi pikem nimekiri>".
tagasi üles
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

sõnum 21.02.2011 22:39:36 vasta tsitaadiga

https://www.zone.ee/et/lepingud/
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 21.02.2011 22:44:05 vasta tsitaadiga

keevitaja kirjutas:
https://www.zone.ee/et/lepingud/

Ex seda olen juba ammu lugenud, kuid seal ei ole sõnagi öeldud, kui suure maasoleku puhul ei pea klient kuumakset maksma ja kas üldse selline garantii on olemas.
tagasi üles
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 21.02.2011 23:35:20 vasta tsitaadiga

montesauri, kas oskad pakkuda mõnda teenusepakkujat, kelle juures ei pea maksma kuumakset, kui teenus on mingi aeg teenus kättesaamatu? (ma ei pea siin silmas juhuseid, kus kogu kliendi andmed hävivad ja teenusepakkujal varukoopiat pole), vaid mitu päeva või nädalat peaks server maas olema, et kuumakset mitte maksta?

Üldiselt on nii, et lõpuks võidab ikkagi see, kellel on töötav varukoopia. Uurige oma teenusepakkujate käest, mis seisu on võimalik taastada ja saate pildi palju selgemaks.
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 22.02.2011 00:10:54 vasta tsitaadiga

BigBabba kirjutas:
montesauri, kas oskad pakkuda mõnda teenusepakkujat, kelle juures ei pea maksma kuumakset, kui teenus on mingi aeg teenus kättesaamatu? (ma ei pea siin silmas juhuseid, kus kogu kliendi andmed hävivad ja teenusepakkujal varukoopiat pole), vaid mitu päeva või nädalat peaks server maas olema, et kuumakset mitte maksta?

Üldiselt on nii, et lõpuks võidab ikkagi see, kellel on töötav varukoopia. Uurige oma teenusepakkujate käest, mis seisu on võimalik taastada ja saate pildi palju selgemaks.

http://www.fellida.net/documents/222.html
Vt. p.6.2.1.5.

Nii et siis 7 tundi ja 27 minutit kuus on see näitaja mille puhul ei pea kuumakset maksma.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 22.02.2011 00:20:28 vasta tsitaadiga

montesauri, see fellida.net ei kannata mingit kriitikat. Keegi müüb seal veebi ja siis sama lehe peal müüakse ka naba hoolduse vahendeid. No tule taevas appi! Võiks selle viimase tegevuse suur veebivirma ju mõnele teisele lehele üles seada? Minu arust kõige suurem häda, mis nende virtuaal-operaatoritega on on see, et kui asi kisub jamaks siis pole suurt kellegi käest midagi nõuda. Eesti vahendaja on tavaliselt mõni itihuviline noorhärra, kes laiutab käsi, et tema ei saa midagi teha, suur ja paha on hoopis kaugel kaugel meerikamaal. Et temal ka nüüd jama jne. Kohalike firmade puhul on oht muidugi mõne sellise TilluParveti otsa sattuda aga õnneks on ka tõsisemaid mehi selles vallas tegutsemas...

thumbs_up.gif

tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 22.02.2011 00:43:31 vasta tsitaadiga

Andrus Luht, Kui sinul on peale rumala juttu kabjamäärdest ja naba hooldusest midagi konkreetsemat lisada ei ole, siis võiksid seda ilusti ka endale jätta. Mina kui Fellida klient (tõsi vaid poolaastat) ei saa firmale midagi ette heita - ei serveri ülevaloleku ega klienditeeninduse poolest. Enne Fellidat olen kasutanud Netpointi, baltneti, cemty't ja võin öelda, et Fellida sobib mulle kõige rohkem (kriitilised punktid on minu jaoks hea hind, cPanel, Java tugi). Kas nemad müüvad veel midagi peale serveriteenuste mind isiklikult ei häiri. Ostaksin isegi mõnda šampooni, kuid minu jaoks on liiga kallid icon_sad.gif
tagasi üles
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 22.02.2011 00:47:31 vasta tsitaadiga

Selliseid "teenusepakkujaid" ei saa ju võrrelda firmadega, kes on spetsialiseerunud ühele konkreetsele valdkonnale, kus töötavad omaala tippspetsialistid ja kus ühe inimese haigestumine või puhkusele sõitmine ei tähenda, et kogu elu seisma jääb.

Kui sa usaldad oma andmed firma kätte, millel ei ole isegi kontorit ja kasutab kõnekaardi mobiiltelefoni, siis edu. Vaata tänast võsareporterit, kuidas Pets käis CMA kontorit otsimas icon_smile.gif

Natuke julgeks kahelda, kas 10a pärast ka andmed alles on.
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 22.02.2011 00:59:10 vasta tsitaadiga

Netist leidsin.

Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 147, 148, 149  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.