räägi mulle palun kineetikast ja staatikast sügavamalt, härra NATAS999. kuulan väga suure huviga!
kurb ma ei ole...ja lisaks koolifüüsika programmile olen veel mõnda programmi läbinud...paraku, härra NATAS999
PS. unustasin mainida, et kui jutt on selline, mis teisi peale minu võibolla ei huvita siis anna aga tulla privas. uued teadmised füüsikast huvitavad mind alati _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
räägi mulle palun kineetikast ja staatikast sügavamalt, härra NATAS999. kuulan väga suure huviga!
kurb ma ei ole...ja lisaks koolifüüsika programmile olen veel mõnda programmi läbinud...paraku, härra NATAS999
PS. unustasin mainida, et kui jutt on selline, mis teisi peale minu võibolla ei huvita siis anna aga tulla privas. uued teadmised füüsikast huvitavad mind alati
Sellisel juhul pean avalikult vabandama oma ignorantsust härra Wiltzi ees. Kirjastiili poolest ei osanud arvata, et tegu võiks olla doktori või professoriga füüsika/mehhaanika alal. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
vabandada pole tarvis ning ühe keskmise koolifüüsika programmi ja doktori/professori astmete vahele jääb vast midagi veel. pluss muidugi see, et mõnda inimest võib huvitada füüsika ka kitsamas mõistes kui see, mida eeldab professoriks olemine.
minule räägiti justnimelt koolifüüsika programmi raames nii hõõrdejõust, raskusjõust, kesktõmbekiirendusest, tsentrifugaaljõust, newtoni seadustest (ei viitsi nimekirja jätkata, aga on vast arusaadav et natuke rohkem kui seda, et teavas on tähed ja seinas on elekter). ühesõnaga teooriad ja valemid olid olemas, keda ja miks ning kuipalju see asi tol hetkel huvitas on omaette teema.
NATAS999, kas räägid asjast ka muidu? oli midagi konkreetsemat, mille koha pealt tahtsid mind parandada või mis oli üleüldse sinu eelneva posti mõte? ehk hoopis see, et eesti koolide füssi programm on jube vilets? ma kardan, et see ei ole siiski piisav vabandus kuulutamaks kõigile over and over again kuidas kõik autod peaksid asfaldil sõitma nagu rong raudteel _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Wiltz, posti mõte oli pigem selles, et füüsika seaduste ja valemite teadmisega pole auto-roolis tuhkagi peale hakata. Mitte keegi ei tee peast arvutusi auto juhtimise ajal, ma vähemlt loodan, et ei tee. Kõik sõitmine, kas siis linnaliiklsuses puhtal asfaltil või kruusarally, käib tunde ja kogemuste järgi.
Põmst sinu loogika järgi peaksid Loeb ja Vettel olema füüsikas maailmameistrid.
PS. Mina ei väida, et auto asfaltil ei libise.
Aga siis seda ka, et seni nähtud materjal mängu kohta on küll väga positiivse mulje jätnud _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
jah, olen täiesti nõus, et kui ma parasjagu roolis olen siis pole väga aega füüsikaseadustele mõelda, ega mingeid arvutusi teha üleüldse olen aeglane arvutaja ja tuletaja
aga minumeelest see ei tähenda, et auto käitumine teel (või teelt väljas), selle juhitavus ja juhitavuse omadused, teel püsimine ja põhimõtteliselt kõik muu liikumisega seotu ei alluks siiski 100% füüsikaseadustele. mis ma tahtsin varem öelda härra "maailmarekordite purustajale" ongi tegelikult see, et kui puudub nii kogemus päriselust kui ka vähemalt umbkaudne ettekujutus kõne all olevast asjast puhtalt füüsika poolt vaadatuna siis ei maksa nii suure suuga hõisata "jää peal, jää peal".
Loeb ei pea olema füüsikas mitte keegi, aga anna sellele loebile kätte zaparoozets, millele on originaalmootori koha peale tuimalt poogitud tema imerallika mootor ja vaata, kas ta sõidab sama kiireid aegu. sry, aga peab olema küll natuke naiivne tegelane arvamaks, et näiteks tänapäeva ralliauto sõidab mingit distantsi oma 40a tagusest esivanemast kiiremini sellespärast, et auto juht on nii palju kõvem vend need vennad, kes tippklassi võidusõidumasinaid arendavad on justnimelt füüsika maailmameistrid ja justnimelt sellepärast need autod nii kiired ongi. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Wiltz, jutt ei käinud antud hetkel sellest, mis seadused autoga sõites kehtivad ja mis masti mehed need autoehitajad on. Jutt käis konkreetselt AINULT auto juhtimisest ja selle seosest juhi teadmistest füüsikast.
Seda OT'd ei ole mõtet siin teemas edasi lahata. Kui on soov, tehke eraldi teema selleks. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Wiltz, jutt ei käinud antud hetkel sellest, mis seadused autoga sõites kehtivad ja mis masti mehed need autoehitajad on. Jutt käis konkreetselt AINULT auto juhtimisest ja selle seosest juhi teadmistest füüsikast.
Seda OT'd ei ole mõtet siin teemas edasi lahata. Kui on soov, tehke eraldi teema selleks.
iga inimene kasutab oma teadmisi vastavalt võimetele - mõnis uudab joonelt hallata füüsikalist teadmist, teine keerab rooli niikaua kui teadvuseta
katsuge vähema rääkida, muidu tehakse kasutajate poolt järeldused _________________ ☠
"Seda OT'd ei ole mõtet siin teemas edasi lahata. Kui on soov, tehke eraldi teema selleks."
naljakas on lugeda sellist statementi inimeselt, kes antud juhul ainuisikuliselt oli nii OT ülesvõtjaks kui ka jätkajaks vaatamata minu ideele kirjutada edasine jutt PS'i aga jah, okei, mina olen 100% poolt, et ärme edasi aruta _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Heli kallal on tublisti tööd tehtud
Samasugune suulahtitattvoolas efekt oli kui underground2 tunnelites sõitsin esimest korda.
Auto näeb ka ikka väga ilus välja
Olen seeriast pikka aega eemale hoidnud, kuid seda peaks proovima, saaks äkki mingi hea elamuse, meenutab Gridi suht palju. Samas Grid oli minu jaoks päris üüber, seega on see hea ju
JediMihkel, oot, sa pole siis nagu shift1-te proovinudki? Juba too peaks 10x võimsama elamuse andma kui GRID, sest see viimane täiega arcade kuid shift ka mingil määral simu + kõvasti ilusam ja reaalsem.
hakkab jälle pihta Vaidlen täiega vastu... shift1 on tunduvalt rohkem simu kui seda on Grid! Ja palun lugege kirjutatut hoolikalt - ma ei ole väitnud, et shift1 on simu!!!
CoiL kirjutas:
kuid shift ka mingil määral simu + kõvasti ilusam ja reaalsem.
kui leiad mu öeldus midagi valesti olevat, siis oled liiga palju jälle peapeal keerutanud
Olen seeriast pikka aega eemale hoidnud, kuid seda peaks proovima, saaks äkki mingi hea elamuse, meenutab Gridi suht palju. Samas Grid oli minu jaoks päris üüber, seega on see hea ju
soovitan samuti soojalt shift 1'ga soojaks teha enne selle unleashed välja tulekut. pro street ka päris hea. vb isegi alustuseks huvitavam.
Mis simusse puutub, siis sama hea, kui need uuemad GTR2 erinevad variandid imo.
GRID on shift 1 kõrval üpris mannetu. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
GRID ja Shift on tõesti (kahjuks) väga erinevad asjad. GRIDi on norm mängida klaviatuuril, Shiftiga ei saanud mina kahjuks hakkama, mida mäng edasi seda raskem ja võimatum oli kurve võtta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.