praegune kellaaeg 17.06.2025 18:17:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-ronboy-
HV vaatleja
|
18.02.2011 12:04:33
S96S/ML N770 läpakaga mure |
|
|
Tere mure siis järgmine.
Sai läppar kooli kaasa tassitud, töötas probleemideta.
2 päeva pärast otsustasin läppari kodus lahti lüüa (seisis 2 päeva) enam pilti ette ei võta, ventikas ja kõvaketas tegid häält.
Tegin restardi ja jäin kuulama, kõik oli sama moodi vent ja kõvaketas tegid häält ja oli kuulda ka windowsi heli.
Kui kaant liigutada tegi korra lcd valgus vilksti.
Kaua ei mõelnud ja kakkusin korpuse lahti, et vaadata äkki on mõnel pistikul halb ühendus.
Näppisin pistikuid, lülitasin sisse ja pilt oli olemas.
Samal päeval aga õhtupoole lülitasin uuesti arvuti sisse ja pilti ei olnud jälle ees.
Täna siis olen proovinud monitori taha, ei juhtu midagi, windowsi häält ei tule enam, aga kõvaketas toimetab midagi ja prose tuled vilguvad nii nagu peavad.
Oskab keegi ehk öelda mis mul seal läbi olla võiks?
Ise arvan et kas: lcd kaabel, inverter või lcd ise. Aga kuidas seda kontrollida?
Videokaardi rikkes ma millegipärast kahtlen, sest lcd valgus peaks ikka töötama minuarust??
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.02.2011 12:18:50
|
|
|
Tüüpviga - videokivi ei anna ühendust. Ja kui videosuhtlus puudub, siis ei lülitata ka taustvalgustust tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-ronboy-
HV vaatleja
|
18.02.2011 12:31:45
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Tüüpviga - videokivi ei anna ühendust. Ja kui videosuhtlus puudub, siis ei lülitata ka taustvalgustust tööle. |
Kuidas viga parandada?
Olen kuulnud midagi kuumapuhuriga kuuma andmisest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
AleksK
HV vaatleja
|
22.02.2011 03:20:55
|
|
|
see kuuma andmine on ainult diagnoosimiseks. peale seda töötab kiip 2-3 päeva ja jälle sama, viga parandab ainult kiibi vahetus, lõbu maksab 2500 eek või siis ca 160 eur
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|