Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bree
HV vaatleja

|
16.02.2011 10:51:27
anomaalia võrgu nimega |
|
|
Pole minuga kunagi sellist asja juhtunud.
Üks hetk kadus nett ära ja arvuti ei leidnud ka kodust wifi võrku enam. Siis ta korraga ilmus, hüüumärk ja unsecure märge juures. Vahtisin nagu juhmakas. Siis ilmus teine sama nimega võrk ka ilma unsecure märketa - oluliselt hiljem siiski. Ca 5 minutit hiljem juhutus sama asi, aga seekord ilmusid mõlemad võrgud unsecure märketa.. ehk siis pealtnäha nagu minu võrgud ja turvalised. Katkestasin kähku asja ära, tulin elutuppa ja istun siin nüüd netikaabliga. Tegin print screen`i ja alles nüüd tundub et teglikult olid nad erineva nimega.. lihtsalt mina oma juhmistunud pilguga ei tabanud seda kohe ära - üllatus ja segadus oli nii suur. Siiamaani täiesti juhm.
viimati muutis bree 13.04.2012 11:33:51, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.02.2011 11:02:20
|
|
|
Iga ostetud wifi ruuter oleks soovitav siiski ümber seadistada ja oma meelepärane nimi võrgule panna, või on võrgu nime vahetamine ja parooli asendamine ruuteris sinu jaoks raketi teadus.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
16.02.2011 11:05:36
|
|
|
Soovitan Thomsoni WiFi nime ja parooli millekski muuks vahetada. Default nime ja parooli kasutamine pole just turvaline.
TG784 ruuteri juhend est.pdf -lehekülg 18.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
bree
HV vaatleja

|
16.02.2011 11:09:14
|
|
|
Ruuteri omanik on üldse teine inimene. See siis täitsa vana trikk?
Aitäh. Ilmselt ma teen sellest juttu siin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.02.2011 11:21:01
|
|
|
bree kirjutas: |
Ruuteri omanik on üldse teine inimene. ... |
Mis asi see siis on
bree kirjutas: |
..... Katkestasin kähku asja ära, tulin elutuppa ja istun siin nüüd netikaabliga. ..... |
Kui sul võrgukaabliga ligipääs ruuterile, siis on sul ka ruuteri seadistamiseks vast kõik võimalused avatud, näha ju, et ruuterit pole omanik seadistanud ja ruuteril kõik tehase vaike seaded, nii-et omanik pole ka mingeid omapoolseid seadistamise vastaseid takistavaid paroole paigaldanud.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
bree
HV vaatleja

|
16.02.2011 12:51:38
|
|
|
Eks ma olen targem. Selleks ma siin istungi ja ehk ei olegi ta siis nii raketiteadus mulle enam, Marie.
Äkki aitab mõnda minusugust säästa ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|