Oskab keegi öelda kuidas saab mittevajalike kanaleid ära kustutada. 65 kanalist kuskil 16 on vaadatavad?
Kas PlayTVga näeb Eestis/Tallinnas tõesti 16 kuni 65 kanalit? Või on siin mingit überantennid mängus? Osa kanaleid on kodeeritud? Mõtlesin ka endale soetada, aga ainult Eesti kanalite vaatamiseks võib ju ka mingi 500kroonise digiboksiloksu osta.
mul näeb isa zuumbox-iga 50+ tasuta kanalit, enamus neist muidugi soome omad. elab seitse kilsa merest.. ise on vanade venekeelsete raadioraamatute järgi antennide mõõdud välja arvutanud ja torud kokku jootnud. hullu inseneri värk _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
Oskab keegi öelda kuidas saab mittevajalike kanaleid ära kustutada. 65 kanalist kuskil 16 on vaadatavad?
Kas PlayTVga näeb Eestis/Tallinnas tõesti 16 kuni 65 kanalit? Või on siin mingit überantennid mängus? Osa kanaleid on kodeeritud? Mõtlesin ka endale soetada, aga ainult Eesti kanalite vaatamiseks võib ju ka mingi 500kroonise digiboksiloksu osta.
Kasutan umbes sellist antenni 2.5 meetrit pikk, asub 8 korrusel Mustamäel otse vaatega merele. Digiboxil kasutan seda võimendit aga Play TV ei näita ühtegi soome kanalit läbi selle võimendi, nii et signaali saab ta enne võimendit kätte. Sellepärast vist LIV ja SUOMI kanalit ei näe hästi.
Kas kellelgi on õnnestunud PlayTV kell siinse kohaliku aja järgi jooksma saada? Nagu ma aru olen saanud: seos PS3 süsteemi enda kellaga puudub täielikult. PlayTV-s asukohtade valikus ühtegi GMT+2 riiki pole ning "Other"-iga on kell ja kava ikka GMT 0 järgi. Meeldiv oleks, kui kusagilt seda ikka sättida saaks, kasvõi kaudselt.
Kas kellelgi on õnnestunud PlayTV kell siinse kohaliku aja järgi jooksma saada? Nagu ma aru olen saanud: seos PS3 süsteemi enda kellaga puudub täielikult. PlayTV-s asukohtade valikus ühtegi GMT+2 riiki pole ning "Other"-iga on kell ja kava ikka GMT 0 järgi. Meeldiv oleks, kui kusagilt seda ikka sättida saaks, kasvõi kaudselt.
Enne PS3 viimast versiooni uuendust oli kell õige, täna panin uue versiooni peale ja kell on kohe tund aega taga.
Enne PS3 viimast versiooni uuendust oli kell õige, täna panin uue versiooni peale ja kell on kohe tund aega taga.
Mul PlayTV-s kolm tundi taga. Mis sul seal asukohaks märgitud on?
Mul PlayTV-s kolm tundi taga. Mis sul seal asukohaks märgitud on?
Asukohaks on samuti "Other"
Sain ka kella õigeks. PS3 kella seadistusmenüüs lasin kella interneti järgi õigeks seada, Time Zone panin GMT+02:00 Tallinn ja suveaja Daylight Saving.
PlayTVl vist kahte kanalit korraga ei saa lindistada samal ajal ?
Otseselt ei saa, aga saad ühe lindistama panna ja siis teisele kanalile lülitada ja siis seda pilti näiteks videomakiga lindistada vms, kui suur häda käes on.
Kui kellelgi väga suur huvi on, siis ma olen nõus oma PlayTV-st loobuma, kuna sisuliselt ei kasuta seda hetkel. Pakkumised PS-i. _________________ PSN: weaselEST
Ei tea, kas see ongi mingi tarkvara viga, aga millegipärast alati kui mul PlayTV töötab ja ma XMB aktiveerin ning menüüst "Turn System Off" valin, siis teeb masin põhimõtteliselt restardi - lülitab ennast kohe uuesti sisse. Kui PlayTV enne menüüstkinni panna ja siis konsool välja lülitada, siis toimib kõik nii nagu peab.
Pole muidugi eriliselt suur asi, mille üle kurta, aga huvitav ikkagi, sest mängudest ja teistest programmidest otse konsooli kinni pannes seda jama pole. :/
Selline probleem, et kõvaketas hakkab täis saama salvestatud saadetest. Kuid kui ma konverdin nad kõvakettale, siis pole PS3 menüüst võimalik enam subtiitreid peale panna. Arvutist vaadates saab subtiitreid valida.
On mingi võimalus nii saateid üle viia PlayTV-lt PS3-le, et subtiitrid oleks hiljem nähtavad. Või pean kõik videod arvutis mingi programmiga ümber muutma?
Saated salvestasin YLE FSTV5 kanalilt. Heli on rootsi keeles ja subtiitrid soome keeles.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.