Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
marko
HV Guru
marko

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.11.2003 05:26:19 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
ma olen siis vist ainuke, kellele asi meeldis icon_rolleyes.gif

väike mure on tegelikult küll selle mänguga... nimelt see, et unreali
mootorile realtime dünaamiline lighting külge poogitud ja see tõmbab
masinal kohe silmnähtavalt hinge kinni, kuigi minu vanaraual on asi veel
mängitav 1024 x 768 ja olenemata aa tasemest, siis ei kujuta ette, mida
teevad lahjema masina omanikud icon_confused.gif

ei ole ainuke. icon_wink.gif aga kui nimetad oma masinat juba vanarauaks... siis on ju küll jama. icon_eek.gif

ja Scart, kas sa ehk ei tee maha mänge mis pole veel ilmunud? (U2 excl)
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 24.11.2003 09:13:37 vasta tsitaadiga

yldiselt mängisin demo paar korda läbi ja olen ära harjunud praktiliselt kõigiga. ega ei olegi midagi hullu tegelikult kui tõesti kaks asja - üldine ammunitsioon ja krdma localized damage puudus(või on see lihtsalt lihvimata veel).
igal juhul ostan mängu ja katsun ta läbida ilma ühtegi tegelast tapmata icon_wink.gif

Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2003 11:06:29 vasta tsitaadiga

Kuigi dx1-s oli mängu suur pluss just see, et pidid arvestama, et sul ikka kõik ära mahuks. Et mis laskemoona, mis relva kaasas kannad ja mida maha jätad. Ja see oli väga suur osa mängu rpg-lisusest. Ma ei kujuta ette, mis sundis selle ära jätma, ma ei usu, et see eriti keeruline oleks olnud sinna lisada.

Ise ootan nüüd täisversiooni ja loodan, et eelpool nimet vead ära parandatakse. Ja DX1 ei olnud lihtsalt rpg, see ta uuendus ja pluss oligi, ta oli pigem midagi rpg-fps sümbioosilaadne simulaator. Ja kui üks neist zhanritest mängus väga haledalt on ehitatud... noh siis on paha. Kui ma tahan mängida RPG-d siis ma seda mängin, aga oodati ju just seda rpg-fpsi'i.

Ning väga paneb mõtlema, et mis oli neil arus, et niisugust poolküpset demo välja lasta, ainult antireklaami saavad mängule. Turunduslikult ei õigusta see ennast absoluutselt. icon_neutral.gif icon_neutral.gif icon_neutral.gif

Olles, läbi sirvinud ionstormi foorumit, pean sealkõnelejate enamusega nõustuma, et sellisena pole mäng küll valmis pc-le välja tulema ning muuta või ümber teha võiks (oleks vaja veel palju). Ning jällegikord olen hämmelduses, et mis ikka sundis neid sellist asja välja laskma???
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 24.11.2003 13:17:53 vasta tsitaadiga

keegi juba demot on proovinud?
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 24.11.2003 13:19:23 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
keegi juba demot on proovinud?

good one thumbs_up.gif

vb loeks teemat ka siis juba.. alates sellest postist on enamus demo kommentaarid ju - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=624355#624355
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 25.11.2003 15:28:48 vasta tsitaadiga

Oobik kirjutas:
Kuigi dx1-s oli mängu suur pluss just see, et pidid arvestama, et sul ikka kõik ära mahuks. Et mis laskemoona, mis relva kaasas kannad ja mida maha jätad. Ja see oli väga suur osa mängu rpg-lisusest. Ma ei kujuta ette, mis sundis selle ära jätma, ma ei usu, et see eriti keeruline oleks olnud sinna lisada.

Oda oda minuarust on se alles.Flamerit shotgunni korraga mul 2ra ei mahtunud ja kuskilt ma nagu kuulsin ka et se värk on alles.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2003 18:38:38 vasta tsitaadiga

mobster kirjutas:
Oobik kirjutas:

Oda oda minuarust on se alles.Flamerit shotgunni korraga mul 2ra ei mahtunud ja kuskilt ma nagu kuulsin ka et se värk on alles.

ma mõtlesin seda laskemoona ja sellele sobiva relva varianti sest ühtluastatub laskemoonaga on see jama, kui moon saab otsas, siis ikka täielikult otsa.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2003 23:35:05 vasta tsitaadiga

Oobik kirjutas:
Kuigi dx1-s oli mängu suur pluss just see, et pidid arvestama, et sul ikka kõik ära mahuks. Et mis laskemoona, mis relva kaasas kannad ja mida maha jätad. Ja see oli väga suur osa mängu rpg-lisusest.

dx esimeses laskemoona v6sid tassida yxk6ik kui palju, mingi limiit oli muidugi olemas igal erineval moonal.
tegelt v6iks asi olla ikkagi mingi kaalu tasemel.
nagu nad tahavad teha dx2-s et saad v6tta seljakotti ainult kuus asjandust.
huvitav kuidas seda saab v6rrelda sellega, et kas v6tad kaasa kuus erinevat relva
v6i hoopis pisemaid jublakuid, nt medikitid, multitoolid, grenad vms.

kui asi j22b nagu demogi, on p2devast deus exist saanud mingi odav pelikene,
kus on k6ikidel relvadel yks moon, reloadi pole,
localize damage puudub (lased 5 lasuga surnuks kas varbasse v6i p2he, vahet pole),
kogu HUD on minimaalne ning xboxi konsooli meenutav, samuti klahvikesi mida saad
m2ngus kasutada v2he, nurga tagant pea v2ljapistmine e. lean puudub,
pole vahet kas istud pimedas v6i valguses, vaenlased n2evad sind sellegipoolest,
valvur unustab minuti p2rast juba, et sa tema kollegi ta nina all maha l6id,
baaris olles keegi ei vihastagi kui kellelegi nuiaga n2kku l88d,
jne jne.....

oleks hea kui m2ngu loojad natukene m6tleksid j2rele, kui sellise asja poelettidele lasevad.
loodan et kogu kisast, mis IonStormi foorumis l2bi jookseb, mingit kasu ka on
kui mitte, siis on meil j2rgmine mittemidagiytlev ilusa pildikesega m6ttetu peli
icon_evil.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.11.2003 11:06:05 vasta tsitaadiga

deus ex 2 kullas... nu loodame, et demo oli work in progress... muidu on kurvad lood icon_cry.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2003 12:09:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
... nu loodame, et demo oli work in progress...

tavaliselt demo ei erine t2ism2ngust oma v6imaluste poolest,
vahe v6ib olla selles et koht ja situatsioon mis on demos,
ei pruugi full versioonis yldse eksisteeridagi

siiski loodame k6ige paremat thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 26.11.2003 13:18:09 vasta tsitaadiga

Warren Spector speaks
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.11.2003 13:58:44 vasta tsitaadiga

vägagi põnev arutelu, eriti kui võrreldakse juba olemasolevaid screenshotte ja praeguseid ja e3 2002 esitlust... täielik mystika
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.11.2003 20:54:45 vasta tsitaadiga

link :: esimene review

noniih kallid sõbrad, keeratigi siis meile ära, elagu microsoft ja tema papirullid.... kuradi piiiiiix ma ytlen icon_evil.gif

review on lahe... sama sait haipis seda nii yles, nagu see oleks jeesuse teine tulemine, nüüd aga poetavad mokaotsast, et polegi nii hea kui alguses paistis... tõprakari
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 27.11.2003 21:07:16 vasta tsitaadiga

võiks ju öelda, et 'I told you so'...

Full veel väljas ei ole ja seega ei saa ka väga kommenteerida seda review'd. Demo puhul otsustades on aga 4/5 hinne ikka väga ülepaisutatud ja pool teksti vastik ülistamine...

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.11.2003 22:50:48 vasta tsitaadiga

noh, varsti näeme asja. grafa nagunii hakkab täisversioonis parem olema kui demos, kuid mitte just graafika pärast see mäng populaarsust ei saavutanud esimese osaga. loodame et põhiline mängu element on ikka ilusti alles - ylihea stoori ja vaba valik kuidas tegutseda.
Winterwind
One
Winterwind

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.11.2003 22:53:51 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
noh, varsti näeme asja. grafa nagunii hakkab täisversioonis parem olema kui demos, kuid mitte just graafika pärast see mäng populaarsust ei saavutanud esimese osaga. loodame et põhiline mängu element on ikka ilusti alles - ylihea stoori ja vaba valik kuidas tegutseda.

graafika peaks tal tõesti fullis parem olema icon_wink.gif
samas kui asi juba demos full grafaga joosta ei tahtnud siis mida kuradit ma selle "parema" graafikaga veel peale hakkan? icon_rolleyes.gif
doom III pre alpha jookseb 2x paremini kui deus ex II omades sealjuures KÕVASTI paremat graafikat - kinda strange, aint it? icon_rolleyes.gif
muidu usun, et full game tuleb kokkuvõttes siiski hea pela - igatahes ma loodan seda thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 27.11.2003 23:00:00 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:

samas kui asi juba demos full grafaga joosta ei tahtnud siis mida kuradit ma selle "parema" graafikaga veel peale hakkan? icon_rolleyes.gif

see vast mingi mootori viga icon_confused.gif, loodame, et see parandatakse...
hl2 beta'ga ei anna võrreldagi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.11.2003 09:02:08 vasta tsitaadiga

mida? minul jooksis küll täiesti normaalselt 1024x768 see deus exi demo gf4 ti 4200'ga.
corvette
HV veteran

sõnum 28.11.2003 09:20:43 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on veel demos artifacte? Mul on neid üsnagi palju. Üheski teises mängus ega 3DMarkis ei ole, kuid DEIW demos on. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2003 09:29:46 vasta tsitaadiga

marko kirjutas:
voltc kirjutas:
ma olen siis vist ainuke, kellele asi meeldis icon_rolleyes.gif

väike mure on tegelikult küll selle mänguga... nimelt see, et unreali
mootorile realtime dünaamiline lighting külge poogitud ja see tõmbab
masinal kohe silmnähtavalt hinge kinni, kuigi minu vanaraual on asi veel
mängitav 1024 x 768 ja olenemata aa tasemest, siis ei kujuta ette, mida
teevad lahjema masina omanikud icon_confused.gif

ei ole ainuke. icon_wink.gif aga kui nimetad oma masinat juba vanarauaks... siis on ju küll jama. icon_eek.gif

ja Scart, kas sa ehk ei tee maha mänge mis pole veel ilmunud? (U2 excl)

seega, ei teinud ma midagi maha... @ mutabor: suht selgelt öeldi nagu, et stoori jääb esimesele pika puuga alla, suht koht mõttetu ootamine ja kui arvestada, et vend pidi mängima 640x480....
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.11.2003 10:58:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

seega, ei teinud ma midagi maha... @ mutabor: suht selgelt öeldi nagu, et stoori jääb esimesele pika puuga alla, suht koht mõttetu ootamine ja kui arvestada, et vend pidi mängima 640x480....

mingi gamespy yksik vend ei ole minu jaoks mingi autoriteet. gamespy on ennemgi mõttetu reviewsi kirjutanud mis on tekitanud suure negatiivse vastukaja. seda et ta nii madala resoga pidi mängima ilmselt mingi ATI ja DX2 koostöö probla mida loodetavasti ka fixitakse. mitmed tuttavad ATI kaartide omanikud kurtnud et demo pani näkku - artifakkid, crashid, madal fps jne.

seda mina tean küll isegi juba ammu et mäng ise tuleb tunduvalt lühem kuid see on paratamatult tänapäeva mängude tendents enamasti. olen mitme mängude developeritega sellel teemal vaielnud ja kõik nad seletavad yhte ja sama - single playeri optimaalne läbimisaeg tänapäeval 5-15 tundi. teiste põhjuste hulgas on jällegi raha - asjade tegemine on nii kalliks läinud et väljaandjad ei ole huvitatud selles et developer tegeleks asjaga liiga kaua... icon_evil.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2003 12:15:09 vasta tsitaadiga

ma parem usun teda kui gamespoti, kui aus olla, sest sait, mis andis halole 9.0 kaotas minu silmis igasuguse autoriteedi.... ylevaated on toredad, kuid nii $$$ täis, et masendav
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.11.2003 12:33:34 vasta tsitaadiga

aga kas polnud gamespy see kes halole kah esmaõigusega review andis pc'l? ja seal sai ta minu mäletamist mööda veel rohkem kui 9 icon_razz.gif niisiis ei usalda mina mitte kedagi peale iseenda... muidugi on demos palju halba jne ja minule kui deus ex fännile ei meeldi paljudki, kuid samas ei suuda ma seletada seda, miks ma demo mängmisist jätta ei saa, teen aina korduvalt läbi ja see on nagu mingi haigus, et mida rohkem mängid, seda enam hakkab kiskuma icon_eek.gif

kui mäng ei ole fullina isegi parem kui demo, siis ei näe ma põhjust, miks ei peaks ma seda mängima, olgugi, et osades kohtades veidi mööda pandud, siis on see ikkagi see vana deus ex, mis mulle meeldib... jään õhinaga fulli ootama, seniks mängin veel paarkümmend korda seda demot beer_yum.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2003 12:44:12 vasta tsitaadiga

nu seda küll jah, kuid vähemalt gamespy poiss viriseb natukenegi... gamespot ylteb, et on küll väikesed probleemid, kuid need ei riku yldmuljet bla bla bla ja kõik, anname 9!... haloga oli nii... asi ei jooksnud minu masina peal isegi miinimumsettingutega, gamespot kostis, et jõudlusega on väikesed probleemid, mis aga ei seda mängu nautimast, kuda kurat ma peaksin seda nautima, kui see isegi ei jookse?
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.11.2003 13:05:17 vasta tsitaadiga

Scart, ma ei saa aru kuidas Halo sul ei jooksnud sinu 9600pr0 peal kui mul jällegi 1024x768 jummalast normilt jooksis gf4ti4200 peal icon_eek.gif ? ainuke asi mis oli et ma võtsin yhe selle valgustuse effekti maha mis asja pidurdas veidi ja kogu mooz....
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2003 13:12:18 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
Scart, ma ei saa aru kuidas Halo sul ei jooksnud sinu 9600pr0 peal kui mul jällegi 1024x768 jummalast normilt jooksis gf4ti4200 peal icon_eek.gif ? ainuke asi mis oli et ma võtsin yhe selle valgustuse effekti maha mis asja pidurdas veidi ja kogu mooz....

mis teha, mul jooksis mäng täitsa ilusti koos gf2 Ti'ga... seleta lahti, ati lihtsalt ei vedanud seda ja kõik. nüüd koos uue moluga teen kõik 1280x960 @ 8af ja pole veel hätta jäänud, KOTOR on ikka kuratlikult ilus ja jookseb nigu siidi... täna koju jõudes proovin deus ex 2 demo ära, eks siis näeb täpsemalt, kas on yldse akata mõtet täismängu poole vaatama, sest 640x480 ma 19'' molu peal küll mängima ei hakka
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.11.2003 13:15:55 vasta tsitaadiga

btw, kui keegi pole veel anisotropic filterit mängule peale forceda, siis soovitan seda teha. nimelt kui kaart suudab selle välja vedada, siis on pilt hoopis nagu teisest mängust, pilt on palju teravam jne ning normal ja bump mapid paistavad seintelt ja asjadelt palju paremini välja, ma ise ei suutnud oma silmi eriti uskuda, et af nii palju pilti paremaks muudab thumbs_up.gif

tegelikult saan ma oma masinaga seda demo mängida vabalt resoga 1024 x 768 ja 16x af icon_razz.gif aa'ga hakkavad ati kaartidel mingid kahtlased artefaktid tulema ja mäng on palju aeglasem, kui ta peaks olema...
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.11.2003 14:17:52 vasta tsitaadiga

kas keegi seda Bloom effekti ka armastab deus exis?
mina ei saanudki aru kas meeldib mulle või mitte. oleks nagu ilus synge tunne tekkitav ja samas krdma uduseks läheb asi.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.11.2003 14:26:06 vasta tsitaadiga

mina isiklikult seda bloomi ei poolda, mulle meeldib pigem teravam pilt, kuna kui kaua pimedas toas kuvari taga konutan, siis muutub pilt tahes tahtmata reaalsemaks kui pilt silme ees udusemaks kisub... ma ei saa aru, miks meil selle jaoks eraldi efekti vaja on icon_lol.gif sama näiteks call of duty's oleva blurri ja häälemoonutusega... kui tahan, siis panen oma saundi põhja ja lööb päriselt kõrvad lukku beer_yum.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.11.2003 14:41:33 vasta tsitaadiga

see bloom kuidagi meenutab veidi max payne 2 bullet-time'i. seal ka pilt läks selliseks... 'huvitavaks' icon_smile.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2003 14:55:12 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
mina isiklikult seda bloomi ei poolda, mulle meeldib pigem teravam pilt, kuna kui kaua pimedas toas kuvari taga konutan, siis muutub pilt tahes tahtmata reaalsemaks kui pilt silme ees udusemaks kisub... ma ei saa aru, miks meil selle jaoks eraldi efekti vaja on icon_lol.gif sama näiteks call of duty's oleva blurri ja häälemoonutusega... kui tahan, siis panen oma saundi põhja ja lööb päriselt kõrvad lukku beer_yum.gif

irwe, ega jah, tuhat watti paneb niigi tooli värisema näiteks aga nuh... teisel pool seina paiknevad vaasid sajavad alla nagu kypsed õunad icon_lol.gif
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 01.12.2003 01:28:20 vasta tsitaadiga

heh... helitehnikud ja vaasid... miks nad küll teineteisele nii väga meeldivad?

WS'i kõnest/kirjast järeldub siis, et "oodake patchi" jne? krdi tavaliseks kisub nende pooleldi töötavate mängudega mis ilma patchita korralikult ei jookse. viimaselajal nagu halvaks tavaks saanud. icon_mad.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.12.2003 09:47:01 vasta tsitaadiga

link :: ylevaade

noniih, gamespot jõudis kah lõpuks asjani
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.12.2003 12:06:56 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
noniih, gamespot jõudis kah lõpuks asjani

... ei saa küll aru, millest selline kõrge hinne, kogu ülevaade oli pigem pessimistlik, kui midagi lubav - 8 (great) punkti. Pole küll teabmis suur DeusEx'i fänn, aga Gamespoti ülevaadet lugedes paistab, et rahul võib olla vaid mängu sisulise (story) poolega, kõik ülejäänu, võiks olla paremini teostatud või vähemalt rohkem läbimõeldud.
AI paistab olevat nii otseste vaenlaste, kui ümbritseva keskkonna suhtes üsna kesine või mõnes valdkonnas täiesti puuduv n. saad asju pihta panna otse ohvri nina alt ilma, et too kuidagi reageeriks ja rahava seas, mürista kasvõi kahurit, keegi ei vaevu isegi kulmu kergitama.
Lubatud on, et mängu võib läbida kedagi tapmata, kuid see saab olema üsna piinarikkalt tüütu, kuna vastase nägemisulatust ei saa kuidagi moodi jälgida ja seega ei või kunagi kindel olla, kas sind on märgatud või mitte. Kahjuks pole ka mingit otsest stiimult tegijate poolt mängu lisatud, vahet tegemaks, kas läbida mäng üks headshot teise järel või elusid säästes. Ise kaldun arvama, et kui tahta mängust võtta, mida võtta annab, tuleks teha nii palju mürglit, kui võimalik - siis jääb mängu ehk ka mingi põnevusemoment alles. Samas, nagu varem mainitud, pole vaenlase AI just kiita, keskmise raskusastme juures, tormavad tegelased nagu peata kanad sulle peale ja nende maha võtmisega saaks ka laps hakkama. Täielikuks genotsiidiks muutub asi alates hetkest, kui relvaarsenali lisandub snaiper, millega võid pea kõik vastased juba kaugelt maha võtta ja mängu läbimine muutub nagu igavaks atraktsiooniks lõbustuspargis. Õnneks on mängus siiski piisavalt mitmekesisust, et päris läbijalutamiseks ei tohiks kogu teekond kujuneda. Alati leidub takistusi, mida on võimalik paljudel erinevatel viisidel ületada või kõrvaldada n. nagu uksed, mida saab muukida nii füüsiliselt kui elektrooniliselt või lausa õhku lasta.
Graafika on küll mitmekesine ja mõned efektid (n. valgus) võivad olla silmale isegi päris kenad vaadata, aga üldmulje pole ikka päris see, mida tänapäevaselt mängult ootaks. Füüsikamootoriga on samamoodi, kohati võib olla sellega trikitamine päris nauditav, aga kui pilk pöörata asja praktilisele poolele, siis on lugu nutune - n. laipu kannatab ümber tõsta/kanda/loopida sama lihtsalt, kui tühja õllepurki jne.
Kõige valusama hoobi annab ilmselt aga teadmine, et enamik, esimese osa põnevaks teinud RPG elemente, on mängust kadunud ja säilinud on vaid mingi mõttetuseni lihtsustatud vari kunagistest võimalustest. Eelmises osas, tuli tihti suht põhjalikult läbi mõelda, mida täpselt arendada, et saavutada see enda soovitud ideaalne tulemus, siis nüüd pole üldjoontes enam vahet. Kuigi enese ja varustuse täiendamise võimalusi on rohkem, kui teistes sarnastes mängudes kokku, pole see siiski kaugeltki nii põhjalik, kui oodati.
Helilise taustaga, võib isegi rahule jääda, futuristliku atmosfääritunnetuse saab ilmselt kätte ja nii mõnigi viisijupp võib ka peale mängimist kummitama jääda.
Lõpetuseks olgu öeldud, et kui kõik möödalaskmised, mida mängus kohata võib, ei suuda tõelise DeusEx'i fänni andumust murda, võib seda teha mängu nõudlikkus riistvara suhtes, mis eeldab mängu täisväärtuslikuks nautimiseks, keskmisest ikka tublisti võimsamat raali ...

viimati muutis DigeBeni 02.12.2003 19:32:21, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 198 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 163
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.12.2003 12:39:18 vasta tsitaadiga

täpselt, DigeBeni pani asja hästi paika... asi, mida ma ei kohe eriti ei mõista, on see lihtsutamine, kellel seda vaja oli? misajast on "reload" tyytav ja mängu segav? selle loogika järgi peaks ka Call of Duty ilma selleta ju hakkama saama, kõik vindid, automaadid ja 9 millised sama laskemoona pealt jooksma või kuidas? icon_confused.gif skill tree ja erinevad biomodid tegidki esimese mängu just huvitavaks, sest yhe suuna eelistamine teise ees tegi mängimise palju raskemaks, seega ka paremaks, sest kui näiteks muukimise oskus oli suht madal ja uks nõudis 5 multituuli, pidid leidma teise tee uksest mööda, ykskõik kui kreisi otsing see ka polnud, just see tegi deus exist selle mängu, mis ta oli. aga nüüd... eks peab proovima, kui see kunagi ka siiamaile jõuab, midagi erilist ma küll ei oota, kui aus olla, demo lasin maha 5 minutit peale installi, sihukest xboxi bastard childi polnud ma enne näinud icon_mad.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 02.12.2003 13:28:51 vasta tsitaadiga

irw, kuidagi jah, imelikult kõrge hinne gamespotilt.
mis graafikat puudutab tuli välja et demost saab väga ilusa pildi saavutada kui ini failides sygavamal kaevata. ionstormi foorumites on demost ikka päris ilusad skriinid olemas.

DigeBeni, võttis korralikult kokku kõike mis meid ilmselt ootab selles mängus... väga kahju et firma kelle yle irvitati et mingid naljategelased on ja peale esimest deus ex'i suutsid näidata milleks nad võimelised on siis nüüd on tegu vist ikkagi läbikukkumisega icon_confused.gif . loodan et järgmise Thief'i osa ei tule nii 'konsoolitud' nagu seda on DX2. ja loodan et ionstorm ei lähe põhja nagu see aasta mõni firma juba läks(nt Digitalo - Devastation läbikukkumine määras saatust) ja mõni(nt Black Isle kust momendil lasevad lesta kõik nagu rotid põhja minevalt laevalt) minemas...

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 03.12.2003 11:51:54 vasta tsitaadiga

IGN annab mängule 9 punni icon_eek.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.12.2003 12:43:51 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
IGN annab mängule 9 punni icon_eek.gif
... tundub, et selle ülevaate kirjutanu on säärase žanri pesuehtne fanaatik (mitte just halavas mõttes), ning kogu mäng hõlmab tema jaoks palju rohkemat, kui mängust tegelikult leida võib. Puuduvad kohad täidab ta fantaasiaga ja vigadest vaatab mööda või räägib musta valgeks. Kuigi sealkirjutanu kirjeldab kõiki mängu vigu tunduvalt värvikamalt ja üksikasjalikumalt, kui Gamespot seda tegi, ei tundu need kummalisel kombel hindele suurt üldse mõju avaldavat. Tahaks loota, et mängus on siiski veel miskit peidus, mille eest sääraseid punkte laotakse, kuigi kriitilise pilguga ülevaateid lugedes, on seda suht raske uskuda ...
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 03.12.2003 23:32:41 vasta tsitaadiga

Teistes foorumites räägib rahvas kes mängu näppida saanud on, et graafika on endiselt ebaterav, TI endiselt lollimast lollim, interfeiss endiselt "konsoleeritud" ja suur osa DX1 rpg elemente on (endiselt) kadunud, kuid sellele vaatamata on mängus ikka midagi DX'likku. Ja kõik kiidavad.

Mängurid (k.a. minu) vihastas välja poolikuna tunduv demo, kuid see ei saagi oma lühiduses näidata taustaloo sügavust ja seoseid ümbritsevaga - seda mis Deus Exist Deus Exi teeb. Tahaks teada, kas täisversioon meie pessimiste tagasi Ion Stormi usku pöörab - enne seda ostma küll ei hakka, kui vaja ootan isegi Euroopa variandi ära (lootuses et seal midagi uut on). Piratsema austuses mängu (mitte selle tegijate) vastu ma ei hakka, kui mäng on hea siis ostan, kui mitte siis minu poolt boikott.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 04.12.2003 02:38:18 vasta tsitaadiga

mõttetu eelarvamuslik mahategemine oodake mäng ära siis rääkige mis mulje on.Pole mõtet ju rewiew-d ymber tõlkida.Minujaoks on se aasta oodatuim mäng ja mingi resolutsioonivahe ja konsooli interfeiss minu arvamust küll ei muuda.Mängitavus ylekõige...
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.12.2003 09:37:34 vasta tsitaadiga

mobster kirjutas:
mõttetu eelarvamuslik mahategemine oodake mäng ära siis rääkige mis mulje on.Pole mõtet ju rewiew-d ymber tõlkida.Minujaoks on se aasta oodatuim mäng ja mingi resolutsioonivahe ja konsooli interfeiss minu arvamust küll ei muuda.Mängitavus ylekõige...

ja missa arvad, milline see mängitavus siis on? icon_evil.gif enamik sellest, mis tegi esimese nii eriliseks, on lastud potist alla, punkt, mina kui mängu peale ligemale 800 jaagu kulutaja leian, et see on minu õigus ja mängutegijate kohustus anda mulle seda, mida ma tahan, eriti kui võrrelda xboxi ja arvuti hinnavahet ja fyysilisi erinevusi. xboxi mehed võivad minu poolest ennast põlema panna oma "vapustava graafika" ja ei tea millega, get a life öeldakse selle peale, deus 2 oleks pidanud olema pc only.

ja euroopa variant ei ole erinev, täpselt sama, nii et ära hellita lootust, see on need maad maha jätnud, kui quotida legendaarset vilmilauset.

täna õhtu või homme hommiku saate minu kommentaarid, nimelt jõudis minu karp juba kohale icon_smile.gif

viimati muutis Scart 04.12.2003 16:16:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 04.12.2003 15:50:13 vasta tsitaadiga

Ma ei hakka enne selle yle vaidlema kui mäng käes on.Kuid ma olen lihtsalt positiivselt meelestatud.Lähipäevil peaks asi käes olema.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.12.2003 22:31:15 vasta tsitaadiga

link :: vägagi aus teema

noniih, hands- on experience....

mäng on deus ex, see on kindel icon_biggrin.gif kõik on sama lahe, kaasahaarav ja põnev, see pool on väga hästi tehtud thumbs_up.gif

kuid, halba on vähemalt esmamuljel kõvasti rohkem kui head: graafika on masendav, 1024x768 & 16 af näeb välja nagu quake 2 nägi välja mu 1 megase s3 trio peal.. ja seda pärast default.ini kõvat twiikimist icon_mad.gif (deus ex 1 praegu kõik sätted põhjas on ilusam) ja noh, graafikasettingud ei jää kah mängule meelde, juhhei, 19'' molu peal on menyy, mis 640x 480 ikka eriti 1337 asi 2003. aasta lõpus icon_lol.gif

kokkuvõttes, pärast 3 tundi mängimist on ainukeseks asjaks, mis mind ekraani kylge naelutab, lugu.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.12.2003 09:54:28 vasta tsitaadiga

... elu ei ole kohe mitte õiglane icon_confused.gif kaua peab ootama ühte korralikku sellesarnast mängu, millesse saaks süveneda ja mida ei rikuks ära seesugune rapsimine icon_mad.gif ma hakkan varsti jõule juba vihkama, kõik poevad või nahast välja, et selle ülimalt nõmeda ostuhulluse ajaks oma toodet poeletile saada. Kommerts paneb sisuliselt paika, kas saad mängida head mängu või pead leppima mingi pooltootega, millega pole kindlasti ka tegijad ise rahul thumbs_down.gif
Ma vist võtan aja maha ja proovin seda üllitist kunagi hiljem uuesti, kui sellele mõned patch'id juba väljas, hetkel saaks see mäng, minu käest, ikka suht põrmustava hinnangu icon_evil.gif

corvette
HV veteran

sõnum 05.12.2003 10:04:16 vasta tsitaadiga

Just! Oi kus on tahtmine need mängu tegijad ükshaaval ette võtta ja neile pisut õpetussõnu manada. Grr, ajab harja punaseks küll.
Oot, mis see DX:IW oli sakslaste väljamõeldis. Ega neil ka tegelikult see arvuti alane värk nii väga arenenud ei ole.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.12.2003 11:14:01 vasta tsitaadiga

link :: abiks lugemismaterjal

nu saksa poisid poleks sellist "scheisse!" asja nüüd küll teinud icon_smile.gif ikka jänkipoisid koos oma mängujumal warren spectoriga said asjaga hakkama, paistab, et iga ion stormi mees vajab oma Daikatanat icon_lol.gif icon_evil.gif
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 06.12.2003 14:04:36 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab kuidas fps-i näha?
Natuke choppy on gameplay, mis on vist yldine probleem.Tahaks näha palju fps välja venitab mu ti 4800 -ga.Tuleb vist kõvasti klokkima hakata...
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 06.12.2003 14:21:27 vasta tsitaadiga

fraps?
ja 'natuke choppy' on ta iga masinaga...

Bloom ja kõik efektid low peal saab peaaegu mängida isegi.. Eks veidi proovib asja ja siis jääb patchi ootama, sellise crapi peale ei taha eriti aega raisata. Krt võtnud demo 'muljetest' veidigi õppust...

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.12.2003 14:33:23 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
fraps?

Bloom ja kõik efektid low peal saab peaaegu mängida isegi.. Eks veidi proovib asja ja siis jääb patchi ootama, sellise crapi peale ei taha eriti aega raisata. Krt võtnud demo 'muljetest' veidigi õppust...

nad ei saanud seda kuidagi võtta, sest mäng oli enne demo juba kullas icon_neutral.gif

800x600@32 & 2x af ilma bloomita, kõik high peal jookseb nagu siidi, yllatab iseennastki. see valguse- varjude mootor on fantast, kuid see jõudlus, mis selle tõttu saamata jääb, on ikka kurjaks tegev küll icon_mad.gif
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 06.12.2003 22:22:24 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
fraps?

Kui ta ka on "fraps" siis kust ma konsooli saan?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.