Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Samsung Q45 ei võta pilti ette märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thech00z3n
HV vaatleja

sõnum 01.01.2011 20:13:06 Samsung Q45 ei võta pilti ette vasta tsitaadiga

Probleem on selline, et läpaka käivitades läppar nagu töötaks aga pilti ette ei tule. Paranduses käies öeldi et emaplaadiga on midagi valesti. Kordategemise eest taheti 3000.- EEK. Kuna läpakas on nii vana ja sellist summat väga välja käia ei taha, siis võib olla mõni asjatundja teab, et mis emaplaat selles isendis on ning et äkki on kusagilt võimalik osta uus emaplaat ning see ise välja vahetada. Või kui on mingeid muid ideid kuidas pildi ette saada, on kõik soovitused teretulnud. Olen proovinud ka ühendada läpakas monitoriga, algul isegi töötas kuid nüüd ei võta ka niimoodi pilti ette.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andreL
Kreisi kasutaja
andreL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2011 22:45:14 Re: Samsung Q45 ei võta pilti ette vasta tsitaadiga

thech00z3n kirjutas:
Probleem on selline, et läpaka käivitades läppar nagu töötaks aga pilti ette ei tule. Paranduses käies öeldi et emaplaadiga on midagi valesti. Kordategemise eest taheti 3000.- EEK. Kuna läpakas on nii vana ja sellist summat väga välja käia ei taha, siis võib olla mõni asjatundja teab, et mis emaplaat selles isendis on ning et äkki on kusagilt võimalik osta uus emaplaat ning see ise välja vahetada. Või kui on mingeid muid ideid kuidas pildi ette saada, on kõik soovitused teretulnud. Olen proovinud ka ühendada läpakas monitoriga, algul isegi töötas kuid nüüd ei võta ka niimoodi pilti ette.

Mul täpselt sama jama:/ Keegi võiks nii hea olla ja meid aidata!
tagasi üles
thech00z3n
HV vaatleja

sõnum 02.01.2011 22:58:36 vasta tsitaadiga

http://www.alibaba.com/product-gs/292243609/systemboard_for_Samsung_Q70_Q45.html

Leidsin midagi sellist, selle laptopi emaplaadi kohta...
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.01.2011 01:06:39 vasta tsitaadiga

Eks Samsadel on samad symptomid, mis muudelgi l2pakatel, et silmini tolmu t2is ning siis tekkiv k6rge temperatuur tekitab selle, et p6hjasild ei anna enam emaplaadiga yhendust. Ja eks samamoodi on v6imalik ka need sillad uuesti kinni saada. Iseasi muidugi, et kas ja kauaks selline uuestiyhendus pidama j22b v6i ei j22.

Postitatud mobile device
tagasi üles
thech00z3n
HV vaatleja

sõnum 03.01.2011 04:33:26 vasta tsitaadiga

Okei, phmst tasuks see läppar lihsalt lahti võtta, tolmust puhtaks teha ja siis vaadata kas läheb tööle?

Kas tasuks ära ka uue emaplaadi ost? vaatasin, et see maksab midagi 200€ .
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.01.2011 07:52:37 vasta tsitaadiga

Puhastamisest tasub alati alustada, kuna igale poole vahele tunginud tolmuga v6ib vabalt esineda see, et tolm ise h2irib seadme to"o"d niipalju, et enam 6igesti to"o"le ei l2he. Uue plaadi ostmine on alati selle riskiga, et sa ei tea kunagi, et kas ja palju seda varem remonditud on enne myyki viskamist.

Postitatud mobile device

viimati muutis tahanteada 03.01.2011 07:54:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
thech00z3n
HV vaatleja

sõnum 12.02.2011 18:26:49 vasta tsitaadiga

heheheh, sain läpaka korda icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Võtsin läpakast välja emaplaadi ning panin selle ahju icon_biggrin.gif
Vaatasin PlatoonSgtEliase video, kuidas remontida XBox360 konsool RROD veast youtubes (HDTanel).

Tänud siis PlatoonSgtEliasele.
tagasi üles
sonamumm
HV vaatleja
sonamumm

sõnum 14.02.2011 20:10:29 vasta tsitaadiga

Aga mis siis teha, kui emaplaat on muljuda saanud? icon_neutral.gif Mul ka samsa. Ma ei saa aru, miks nad nii õrnu korpuseid teevad, mis arvuti "siseorganeid" ei kaitse... peab vist järgmiseks robustse lenovo traktori ostma.
tagasi üles
robema
HV kasutaja

sõnum 14.02.2011 22:36:25 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:
Aga mis siis teha, kui emaplaat on muljuda saanud? icon_neutral.gif Mul ka samsa. Ma ei saa aru, miks nad nii õrnu korpuseid teevad, mis arvuti "siseorganeid" ei kaitse... peab vist järgmiseks robustse lenovo traktori ostma.

Ega muljunud emaplaadiga midagi suurt teha pole. Olen mõnda emaplaati IR-jootejaama peal üritanud sirgeks saada. Aga tulemus suht vilets, juu siis ei oska vms.
Korpuse kohta nii palju, sa pole ilmselt nõus äriklassimudeli eest, mis on tükimat vastupidavam ja 2-3 korda rohkem raha välja käima arvuti ostmisel ? Seepärast saadki täpselt selle, mille ostad.

viimati muutis robema 16.02.2011 14:31:40, muudetud 1 kord
tagasi üles
sonamumm
HV vaatleja
sonamumm

sõnum 15.02.2011 19:16:59 vasta tsitaadiga

Mul on Samsung X20. Kui selle 4 a tagasi ostsin, oli turuhinnaks kuskil 17000eeku, ja reklaamiti seda kui äriklassi arvutit...seepärast ostsingi.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.02.2011 14:39:57 vasta tsitaadiga

DV9k maksis ka ~22k. "omal ajal".
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Samsung Q45 ei võta pilti ette
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.