Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Greenlight
HV kasutaja

sõnum 08.02.2011 16:31:54 vasta tsitaadiga

vana_urr kirjutas:
Greenlight kirjutas:
elisa mINT on ikka ilge zitt, mul on koguaeg ainult 2G levi ja vahel kaob seegi. pulk on kaabli otsas, internet on nagu tigu. samas kui kaardi mobiili lükkan on kohe 3,5G. krt ma ei raatsi mobiili akut ka peedistada, telefon on ikkagi helistamiseks mul.

Ot kui moblaga on 3G olemas, siis pane modem 3Gsse lukku ja asi ants.

jah unustasingi oma kirumisele juurde lisada abipalve, et kui keegi oskab miskit soovitada, kuidas levi parandada. kuidas 3G sse saab lukustada modemit ?

EDIT: Leidsin, võrgud ja võrgu reziim. sealt ainult 3G valida icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2011 17:04:55 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Markspoiss, Mis modem? Mis soft? Käsklused sisestad terminalis (Hyperterminal näiteks) kui modem ei ole internetti ühendatud. Modem lahti arvuti tagant ja tagasi. Installib draiveri, ilmub võrgukaart Local Area alla. Käivitad softi, ndis ilmub alles siis sinna. Õpetus on Huawei kohta.

Ei mäleta kas mul oli 32 bit või 64 bit windows kui selle draiveri uploadisin, kuid see peaks siiski ka Mobile Partner softiga kaasas olema, mul lihtsalt tookord polnud seda installitud, igatahes kui juba olemas, ei tohiks draiveriga probleemi tekkida.

mul see huawei 1752 pulk mis ja süst on win 7 64bit soft on see elisa originaal mis kaasas seda driverit sealt lingilt enam laadida ei saand..

EDIT: täna sai siis ka torrentis vähemalt mingit kiirust juba nähtud icon_biggrin.gif

ehtne
HV vaatleja
ehtne

sõnum 08.02.2011 18:31:40 vasta tsitaadiga

Kuidas Elisa torrenteid piirab üldse? Ühenduste arvuga? Vähemalt mulle tundub nii .. Mõnikord kui satun korralike seedijate otsa, tõmbab päris hea kiirusega. Suurema osa ajast siiski väga aeglaselt (ju istub mingite aafrika dialupitüüpide otsas) ..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 08.02.2011 18:47:27 vasta tsitaadiga

Kellele maksta pealtvarba maksu, et saada mindiga tähtajatu leping? st ka pulga rendile või ilma väljaostmata ei õnnestu kuidagi?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 08.02.2011 19:24:25 vasta tsitaadiga

Ei tea kuidas kehtna kandis levi on ? Plaan võtta ühe teise inimesega kahepeale see. Et kas seda näiteks laua arvutist veel teise võrgukaardiga edasi on võimalik jagada ? Mint strongi võtaks ilmselt, ei tea kuidas see kahe arvutiga sellises kohas hakkama saab. kellelgi pole kogemusi ?
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 08.02.2011 19:40:56 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:
Ei tea kuidas kehtna kandis levi on ? Plaan võtta ühe teise inimesega kahepeale see. Et kas seda näiteks laua arvutist veel teise võrgukaardiga edasi on võimalik jagada ? Mint strongi võtaks ilmselt, ei tea kuidas see kahe arvutiga sellises kohas hakkama saab. kellelgi pole kogemusi ?

ranel kirjutas:
Soovitus kehtna inimestele, ärge seal elisa minti võtke icon_biggrin.gif Seal on küll 3g levi, aga pole kasu kui ära ei ühenda icon_biggrin.gif Proovisin kehtna põhikoolis netti sisse saada, aga lihtsalt ei tööta ja kena max pulgad ees.

ewur
HV veteran
ewur

sõnum 08.02.2011 22:16:41 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
...EDIT: täna sai siis ka torrentis vähemalt mingit kiirust juba nähtud icon_biggrin.gif

ot:
ehk paneksid siia veel oma elukoha, arvuti mac ja muud aadressid ning üldse kogu oma päevakava icon_smile.gif ? Et elisa saaks sulle "personaalselt" läheneda ning sind P2P-ga "igakülgselt aidata"? Keegi firmast hoiab nagunii sellel teemal koguaeg pilku peal, oleks sinuga kergem "tegeleda"...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 08.02.2011 23:30:46 vasta tsitaadiga

kes mul testida on keelanud?icon_biggrin.gif ja ühendus ei ole enivei minu nimel niiat võta või jäta:D aga keegi küsis siin jagamise kohta siis mul omal mint strong istub 4 arvuti otsas kodus:) 3 läpparit ja kast ja ajab asja ära küll ja just sedasi et see laua arvuti kihutab läbi teise võtkari välja:)
-kasutaja-
Kreisi kasutaja
-kasutaja-

sõnum 09.02.2011 00:27:45 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
kes mul testida on keelanud?icon_biggrin.gif ja ühendus ei ole enivei minu nimel niiat võta või jäta:D aga keegi küsis siin jagamise kohta siis mul omal mint strong istub 4 arvuti otsas kodus:) 3 läpparit ja kast ja ajab asja ära küll ja just sedasi et see laua arvuti kihutab läbi teise võtkari välja:)

Kuidas sa täpselt jagad asja? Oleks kah vaja jagada laua arutiga -> kahele lappar.gif

Sain asja tööle. thumbs_up.gif

viimati muutis -kasutaja- 09.02.2011 01:42:40, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 09.02.2011 00:29:05 vasta tsitaadiga

Isegi PS3 saab ühendada internetti netipulgaga tegelikult:D ma isegi kasutangi nii
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 09.02.2011 02:23:24 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
2 trini kirjutas:
Markspoiss, Mis modem? Mis soft? Käsklused sisestad terminalis (Hyperterminal näiteks) kui modem ei ole internetti ühendatud. Modem lahti arvuti tagant ja tagasi. Installib draiveri, ilmub võrgukaart Local Area alla. Käivitad softi, ndis ilmub alles siis sinna. Õpetus on Huawei kohta.

Ei mäleta kas mul oli 32 bit või 64 bit windows kui selle draiveri uploadisin, kuid see peaks siiski ka Mobile Partner softiga kaasas olema, mul lihtsalt tookord polnud seda installitud, igatahes kui juba olemas, ei tohiks draiveriga probleemi tekkida.

mul see huawei 1752 pulk mis ja süst on win 7 64bit soft on see elisa originaal mis kaasas seda driverit sealt lingilt enam laadida ei saand..

EDIT: täna sai siis ka torrentis vähemalt mingit kiirust juba nähtud icon_biggrin.gif

Ma ei tea mis soft Elisal on. Mul on Mobile Partner ja draiver on sellega kaasas. Upin siis draiverid uuesti kuhugi.

Edit: http://www.speedyshare.com/files/26763682/HUAWEI_Mobile_Connect_-_3G_Network_Card.zip

Et siis kui AT läbi tehtud, ning modemit uuesti ühendades draivereid ei leia, siis käsitsi device manageris paika. Ja ma ei ole kursis Elisa softi võimekusega, võiks Mobile Partneriga siiski asja ajada kui too Elisa värk ndis'i ei võimalda.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 09.02.2011 08:22:43 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
C1rca kirjutas:

ranel kirjutas:
Soovitus kehtna inimestele, ärge seal elisa minti võtke icon_biggrin.gif Seal on küll 3g levi, aga pole kasu kui ära ei ühenda icon_biggrin.gif Proovisin kehtna põhikoolis netti sisse saada, aga lihtsalt ei tööta ja kena max pulgad ees.

Siis proovige EMTi, neil seal vist väidetavalt kaks icon_question.gif masti 3G'ga.
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 09.02.2011 09:04:48 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:

kehtnas tegutseb väike kohalik teenusepakkuja(mu tuttav, kunagi koos alustasime kehtnas võrk ehitada), ja kuutasu temal ei ületa 160krooni =)
Vaata kuulutused või küsi elanikest icon_wink.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 09.02.2011 22:58:45 vasta tsitaadiga

Üldse ei saa sellest aru, et enne võrku ühendamist näitab levi 98% WCDMA aga kui ära ühendan, viskab kohe levi 1% ning vahetab võrgu aeglasemale
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 09.02.2011 23:24:04 vasta tsitaadiga

sul lukustatud see 3G-sse vms? seade ikka korras?
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 09.02.2011 23:31:56 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif kust ma tean kas on korras, muidu töötab küll ju. Jah on valitud, kasutada ainult 3g võrku. Aga ainult kasutab HSPA elisa EE ning kui disconnectin tuleb WCDMA
tagasi üles
e-Vant
HV vaatleja
e-Vant

sõnum 10.02.2011 22:04:18 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
icon_biggrin.gif kust ma tean kas on korras, muidu töötab küll ju. Jah on valitud, kasutada ainult 3g võrku. Aga ainult kasutab HSPA elisa EE ning kui disconnectin tuleb WCDMA

Proovi pulka kusagil mujal. kui seal töötab, pole asi pulgas.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.02.2011 00:46:46 vasta tsitaadiga

vana_urr kirjutas:
ranel kirjutas:
C1rca kirjutas:
Ei tea kuidas kehtna kandis levi on ? ?

ranel kirjutas:
.
...

Siis proovige EMTi, neil seal vist väidetavalt kaks icon_question.gif masti 3G'ga.

Päevaleht EMT nöögib mobiilse interneti piiranguga
Delfi Netipulga teenusepakkujad on rumalad

crazyxman
HV kasutaja

sõnum 11.02.2011 22:44:30 vasta tsitaadiga

Täitsa lõpp, lisasin ainult väikse usb juhtme pikenduseks ja kiirs kasvas kolinal. Mint light siis... algul ei leidnud ühtegi võrki ilma juhtmeta ja nüüd... Positiivne üllatus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 12.02.2011 00:53:48 vasta tsitaadiga

raitm kirjutas:
Elisa hinnakirjas Light pakett 5,94
Minul arvel endiselt 6,33
Kuskil nagu kirjas ei ole, et uus hind on uuele liitujale vms. Tarbijakaitse laks?

nüüd on siis hinnakirja juurde tekkinud rida
tsitaat:
MiNT Light paketi kuutasu 5,94 eurot kehtib alates 27.01.2011 teenusega liitujale.

veel esmaspäeval seda seal ei olnud (07.02.2011), mul on ka screenshot.

Lisaks siis ka vastus Elisa klienditeeninduset:

11.05.2010 sõlmisite lepingu m-interneti kasutamiseks. Valisite paketi MiNT Light, kus
2 Mbit/s allalaadimiskiiruse tarbimine läks Teile igakuiselt maksma 6.33 eurot ehk 99
krooni.
27.10.2010.a tehti ühepoolselt muudatusi Elisa poolt pakutavates mobiilse interneti
teenuste pakettides, kuna olid toimunud arengud Elisa mobiilse interneti kiirustes.

Tulenevalt Elisa Üldtingimuste p 6.1.15 on Elisal õigus ühepoolselt alustada või
lõpetada Teenuste pakkumisega ja teha muudatusi Teenustes, Teenuste eritingimustes
ning Teenuste pakettides teavitades sellest Klienti Kodulehe või massiteabekanalite
vahendusel. Vastvast muudatusest teavitati Elisa Kliente koduleheküljel www.elisa.ee.
ja sellega on Elisa oma teavitamise kohustuse Kliendi ees täitnud.

Pärast 27.01.2011.a toimunud muutust Elisa Teenuste pakettides, sealhulgas paketis
Mint Light, toimub Teile andmesideteenuse edastamine ikka lähtuvalt lepingujärgsest
hinnapaketist Mint Light, kuid lepingu sõlmisel kehtinud hinnakirja järgi, mitte
27.01.2011 kehtima hakanud hinnakirja järgi ehk mobiilse interneti kasutamine läheb
Teile maksma endiselt 6.33 eurot, mitte 5.94 eurot.

Et eristada erinevate Hinnakirjadega Mint Light pakette, muudeti hinnaga 6.33 paketi
nimi Mint Light 6.33 paketiks.

Seega Elisa, võttes aluseks eelpool toodud asjaolusid, leiab, et Teie kui Kliendi huve
seoses muudatustega mobiilse interneti pakettides kahjustatud ei ole ning Elisa oma
tegevuses õigusvastast käitumist ei näe.

seal on siiski üks faktiviga - mais 2010 oli Lighti kiirus tegelikult 1 Mbit/s, kuigi kampaania korras sügiseni piiramatu.
seega selle loogika põhjal peaks ma nagu nõudma omale kiirust 1 Mbit/s, sest lepingu sõlmimise hetkel oli see 1 Mbit/s, mitte 2 Mbit/s
icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 12.02.2011 06:00:17 vasta tsitaadiga

Orjaleping kaelas jälle, et seda 6.33 paketti (mille nimeks võiks olla MiNT TyNG) lõpetatud ei saa siis? Kliendi huvi ongi ju teenuse eest rohkem maksta, seda siis Elisa arvates. banaan
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 12.02.2011 07:23:06 vasta tsitaadiga

raitm kirjutas:

Pärast 27.01.2011.a toimunud muutust Elisa Teenuste pakettides, sealhulgas paketis
Mint Light, toimub Teile andmesideteenuse edastamine ikka lähtuvalt lepingujärgsest
hinnapaketist Mint Light, kuid lepingu sõlmisel kehtinud hinnakirja järgi, mitte
27.01.2011 kehtima hakanud hinnakirja järgi

Et eristada erinevate Hinnakirjadega Mint Light pakette, muudeti hinnaga 6.33 paketi

See on juba küll naeruväärne! Elisa peab tõepoolest oma juristi vallandama, sest see on ikka täielik juriidiline soga: liitumise hetkel eksisteeris pakett Mint Light kuumaksega 6,33€ ja klient on liitunud just selle paketiga. Nüüd on toimunud hinnakirjas muudatus ja selle paketi kuumakseks on 5,94€. Sellist paketti nagu Mint Light 6,33 ei ole liitumise hetkel üldse eksisteerinud seega sa ei saanud sellega ka liituda. Nii et teiste sõnadega, kui nad tahaksid säilitada vanadele klientidele kuumakset 6,33, siis oleks vaja ümbernimetada just uut paketti - näiteks, Mint Light 5,94, mitte aga vastupidi icon_lol.gif Nii et ei ole küll suurfirmalt sellist juriidist saamatust oodanud. Kas sul on muide tähtajaline leping?
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 12.02.2011 09:31:45 vasta tsitaadiga

montesauri kirjutas:
raitm kirjutas:

27.01.2011 kehtima hakanud hinnakirja järgi

See on juba küll naeruväärne! Elisa peab tõepoolest oma juristi vallandama, sest see on ikka täielik juriidiline soga: liitumise hetkel eksisteeris pakett Mint Light kuumaksega 6,33€ ja klient on liitunud just selle paketiga. Nüüd on toimunud hinnakirjas muudatus ja selle paketi kuumakseks on 5,94€. Sellist paketti nagu Mint Light 6,33 ei ole liitumise hetkel üldse eksisteerinud seega sa ei saanud sellega ka liituda. Nii et teiste sõnadega, kui nad tahaksid säilitada vanadele klientidele kuumakset 6,33, siis oleks vaja ümbernimetada just uut paketti - näiteks, Mint Light 5,94, mitte aga vastupidi icon_lol.gif Nii et ei ole küll suurfirmalt sellist juriidist saamatust oodanud. Kas sul on muide tähtajaline leping?

Ilmselt see juriidiliselt pole soga, ilmselt keegi ei keela sul muuta paketi nime kui mitte väga olulist osa sellega
ei kaasne sisulisi muutuseid sulle.
Ehk siis saab vabalt öelda et sa liitusid paketiga " mint light 6.33" (endise nimega see ja see) ja uues paketis on teine
hind, kuigi nimi võibolla sama mis sul alguses.

Ehk hind on seotud enamate detailidega kui nimi, kuigi tarbija võibolla sellega ei harju.

Vaata automaailma - ilmselt Ford Mondeot või Wolkswagen Golfi on mitmeid põlvkondi, see ei tähenda et
hinnad peaks olema samad.

Head toote nime ei taha ju keegi ära anda või muuta kui hind või sisu muutub.
St kui sa päris emotsioonideta asja võtad. Nimi ongi peamine ja raha tahaks ka hoida
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 12.02.2011 11:07:34 vasta tsitaadiga

see 39 senti pole ka nagu mingi otsene probleem, asi lihtsalt põhimõttes.
ma vaatan, mis nad kostavad selle peale kui tõin välja, et kiirust saab küll tõsta (alates 27.10.10), aga hinda langetatud ei saa (alates 27.01.2011) - täiesti vastukäiv käitumine.

Pmst võin ka lepingu lõpetada - aga Elisa võiks aru saada, et kliendina saab ta mult rohkem raha kui see "orjalepingu" trahv, pulk jääb niikuinii mulle.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 12.02.2011 11:54:26 vasta tsitaadiga

raitm kirjutas:
see 39 senti pole ka nagu mingi otsene probleem, asi lihtsalt põhimõttes.
ma vaatan, mis nad kostavad selle peale kui tõin välja, et kiirust saab küll tõsta (alates 27.10.10), aga hinda langetatud ei saa (alates 27.01.2011) - täiesti vastukäiv käitumine.

Pmst võin ka lepingu lõpetada - aga Elisa võiks aru saada, et kliendina saab ta mult rohkem raha kui see "orjalepingu" trahv, pulk jääb niikuinii mulle.

Seda mis pole otsene cash-out, antakse juurde. see mis raha äraandmine, seda ei muudeta.
väga tavaline äris.

Ilmselt ka eesti kinnisvara turul on piisavalt inimesi, kes ostsin korteri 2 MEEK ja nende naaber masu ajal 1 MEEK. ega seepärast
vana samaväärse asja hinda alla ei lasta. Sama ju sooduskampaaniatega - olen piisavalt ostnud pükse, mis nädala pärast maksavad
-60%... elu siuke.
See kuidas klient end tunneb, on teine teema. ja tunnetuse teema.

offtopic: aga tundub et reedel näiteks EMT lasi oma odavama netipaketi hinda alla kõigil, ka vanadel olijatel (nii vähemalt
info ütles).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.