praegune kellaaeg 26.06.2025 00:24:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
11.02.2011 11:47:23
Läpaka eraldiseisev videomälu |
|
|
Olen mis ma olen arvutialaselt haritud, aga vot läpaka videokaartide asjast aru ei saa. Ja täpsemalt on asi selles, et minu profiilis oleval läpakal peaks olema eraldiseisev videomälu. See tähendab, et seda rauda on võimalik upgradeda/downgradeda ja nogradeda, et ise tean nagu onju. Aga naljakas on see, et kõik internetipoed mis ma eesti omade alt olen läbi tuhlanud, siis ei ole Absoluutselt peale PC kaartide midagi. Et mis värk selle mitteintregreeritud mäluga on ja kus on see koht, kust võiks vaadata midagi äkilisemat? Kunagi oli kuskil foorumis ka teema, et kuskohast parem kaart downloadida, aga ma pigem ostaks poest, sest karta on, et sellised suured "osakesed" õhu kaudu nii hõlpsalt ei levi
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
11.02.2011 11:57:38
|
|
|
See eraldiseisev tähendab seda, et seda ei võeta süsteemimälust.Näiteks, et läpakal on sees 2x1GB pulka mälu ja siis sellest võetakse video jaoks mingi osa.Eraldiseisval aga sealt ei võeta ja videol on oma mälud, lisada sul vaevalt sinna midagi õnnestub, kui just jootekolviga emaplaadi kallale ei lähe.
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
11.02.2011 11:59:26
|
|
|
Njaa, kartsin ise ka, et konksuga lugu.....Tänud!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
tagasi üles |
|
 |
robema
HV kasutaja
|
11.02.2011 15:29:55
|
|
|
Jah, toetan eelmise kasutaja kirjeldust - videomälu on sülearvutitel reeglina joodetud otse emaplaadile ja suurendamisele/vähendamisele ei kuulu.
_________________ 1+1=0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|