Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 10.02.2011 01:16:47 vasta tsitaadiga

Anisse kirjutas:
miks neid kilesid vaja peaks olema?
püüan hoida telefoni taskus ilma võtmetata, kunagi ei pane ekraani vastu pinda

Gorilla glass'iga pole isegi seda kuigivõrd tarvis karta (võtmed taskus teevad ülejäänud korpusele ennem ära, kui ekraanile).
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2011 01:20:08 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Mul on Desire isegi tööriiete taskus, kuhu satub pidevalt ka erinevaid metallobjekte nagu kruvid ja naelad, aga ainsad jäljed on kukkumisest ühes nurgas.
Kui oskad neid kilesid lollidele pähe määrida, siis lase käia.

Seljuhul soovin edu ainult...
Reaalsus on hoopis teine...

arm2004 kirjutas:
Anisse kirjutas:
miks neid kilesid vaja peaks olema?
püüan hoida telefoni taskus ilma võtmetata, kunagi ei pane ekraani vastu pinda

Gorilla glass'iga pole isegi seda kuigivõrd tarvis karta (võtmed taskus teevad ülejäänud korpusele ennem ära, kui ekraanile).

Järgi proovitud Desire ekraanil, ning nii ta on.
Pikema aja peale jätab mikrokriimud, päris pika aja peale ei oska kommenteerida, mul kestis klaas vaid 3-4 kuud ning uue peal ei hakka katsetama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 10.02.2011 01:26:08 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

Desire'tel pole Gorilla Glass'i ka.

Kvaliteetse kilega ekraani julgen ikkagi kasutada ka, mitte ei pea hoidma nagu seda pilpa peal.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 10.02.2011 01:29:56 vasta tsitaadiga

Enam vähem mingit sama tüüpi on see ekraan.
Siiani on vähemalt paremana tundunud kui teistel telefonidel. Kaasa arvatud igasugused iföönid...
tagasi üles
Shadow25
HV vaatleja
Shadow25

sõnum 10.02.2011 05:10:37 vasta tsitaadiga

krusu70, sa heida pilk peale sellele videole: http://www.youtube.com/watch?v=katzYxJMCDU
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 10.02.2011 15:01:54 vasta tsitaadiga

Küsimus akunduse kohta. Kuidas oleks mõistlik laadida. Terve aeg arvuti/pistiku läheduses olles saba seinas hoida vist ei ole mõtet? Või erinevalt läpaka akust see telefoni omale halvasti ei mõju?

Ikka vähe kestab küll krt (Desire HD), hommikul võtsin laadimast, nüüd on 7h 3m ilma juhtmeta olnud ja 25% ainult veel akut järgi icon_eek.gif Kusjuures veidi hommikul surfasin ja lugesin raamatut (kokku max 30-40 min) ja mingi 10 min olen vast veel lisaks näppinud. Battery Use näitab, et 62% energiast on võtnud display, 10% Cell standby, 8% Phone idle, 4% Andorid OS ja muu nänn siis veel vähem. Mobiilne andmeside on ka terve aeg sisse lülitatud, aga ma ei tea mille alla see kategoriseeritakse.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pets79
HV kasutaja
Pets79

sõnum 10.02.2011 15:26:53 vasta tsitaadiga

Aku on tiba lahja jah, isegi Desirel (mitte HD)
Mul on 20% akut järgi selliste näitajate peale:
Juhe oli viimati taga ning aku 100% täis laetud 1 päev, 1h ja 8m tagasi
Cell Stnadby 42%
Phone Idle 40% (1d0m3m37s)
Android süstem 10% (CPU total 9m39s; CPU foreground 34s; Data sent 83,69kb; Data recived 117,89KB)
Display 4% (Time on 1h, 5m 12s)
Voice call 4% (time on 11m11s)

Ehk siis mina näen siinkohal aku kokkuhoidu paremas ROM-is mis kasutaks efektiivsemalt telefoni enda süsteemijaoks minevat energiat.

Ehk siis suht vähe on masinat piinatud ning nagu näha nibin nabin poolteist päeva icon_cry.gif
Ahjaa eile sai siis android update ka tehtud 2.2-lt 2.29.405.2 -le (ainuke vahe on selles, et nüüd näitab pidevalt H märki datal aga kui tirima hakkad ei tule midagi, samas H on ikka ees. Enne lülitas H->E kohe)

Draqula
HV Guru

sõnum 10.02.2011 15:48:31 vasta tsitaadiga

Kas on kellelgi veel esinenud probleemi, et Desire näitab Facebooki kalendrist pärit sünnipäevi päev varem?
Accounts alt on siis facebooki konto lisatud ning sünnipäevi näidatakse kalendris valesti nii 3rd party kalendri wigdetis kui ka kõige tavalisema HTC calendar app'i puhul.

Hetkel kustutasin konto ning rakenduste alt tõmbasin cache tühjaks nii 'Facebook' rakendusel kui 'Facebook for HTC sense' rakendusel.
Proovin konto uuesti lisada.

Samas Facebooki rakenduse kaudu või brauseri kaudu Facebooki vaadates on sünnipäevad õiged olnud kogu aeg...

EDIT: Miski eelpool tehtust igaljuhul aitas, tõenäoliselt rakenduste cache tühjendamine, kuna enne seda proovitud account'i kustutamine ja uuesti loomine ei aidanud.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.02.2011 16:54:47 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:
Järgi proovitud Desire ekraanil, ning nii ta on.
Pikema aja peale jätab mikrokriimud, päris pika aja peale ei oska kommenteerida, mul kestis klaas vaid 3-4 kuud ning uue peal ei hakka katsetama icon_biggrin.gif
need mikrokriimud on sul rasvatriibud hoopis. pese puhtaks korralikult ja pole sul enam mingeid mikrokriime enam. või pead neid traate ekraani sees mikrokriimudeks, neid, mis kahtepidi diagonaalis jooksevad?

endal mingi üle poole aasta vana desire ja ühtegi kriimu pole ekraanile tekkind. korpus ei näita ka mingeid kulumismärke nagu ja kaamera klaas on ka tip-top, kui puhtaks pesta rasvast.

tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 10.02.2011 17:52:23 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Küsimus akunduse kohta. Kuidas oleks mõistlik laadida. Terve aeg arvuti/pistiku läheduses olles saba seinas hoida vist ei ole mõtet? Või erinevalt läpaka akust see telefoni omale halvasti ei mõju?

Ikka vähe kestab küll krt (Desire HD), hommikul võtsin laadimast, nüüd on 7h 3m ilma juhtmeta olnud ja 25% ainult veel akut järgi icon_eek.gif Kusjuures veidi hommikul surfasin ja lugesin raamatut (kokku max 30-40 min) ja mingi 10 min olen vast veel lisaks näppinud. Battery Use näitab, et 62% energiast on võtnud display, 10% Cell standby, 8% Phone idle, 4% Andorid OS ja muu nänn siis veel vähem. Mobiilne andmeside on ka terve aeg sisse lülitatud, aga ma ei tea mille alla see kategoriseeritakse.

Mul on Desire ja mul pole kunagi display nii suurt % energiast võtnud. Alusta sellest, et vaata üle ekraani settingud (heledus + see kui kiiresti ta ennast idles välja lülitab). Cell standby ja phone idle kulumine tundub normaalne.
Enda Desire kestab nii, et kui hommikul juhtme tagant võtan, siis õhtul magamaminekuajaks on 50-60% akut järel, sõltuvalt palju räägitud on. Aga mul töö tavaliselt nõuab aktiivset telefonikasutust ja wifi on ka kogu aeg sees.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
EvilOne
HV vaatleja
EvilOne

sõnum 10.02.2011 19:01:20 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
endal mingi üle poole aasta vana desire ja ühtegi kriimu pole ekraanile tekkind. korpus ei näita ka mingeid kulumismärke nagu ja kaamera klaas on ka tip-top, kui puhtaks pesta rasvast.

Sama siin noh, jumala kenasti peab ekraan vastu. See kile kasutamine on nagu kepp kondoomiga...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 10.02.2011 21:40:09 vasta tsitaadiga

NATAS999, Ära pane tähele, ma tekitasin neid ise sinna katse eesmärgil terariistadega (siis kui mul klaas puruks lendas...)

Draax, veab sul, mul on pmst poole päeva pealt tühi. Backup aku Zaggilt olemas, muud viisi terve päeva vastu ei pea.
Loomulikult on too koguaeg töös, Wifi, 3G ja päris pikalt ka 3G/wifi ruuter sees..
tagasi üles
elevant
HV kasutaja

sõnum 10.02.2011 22:44:53 vasta tsitaadiga

Keegi rootimisega ja custom romi paigaldamisega saab aidata? Rootimise sain pmst vist tehtud ( superuser ikoon igatahes menüüs olemas, aga mingi rom manager seda su-d ei tunnustanud ) ja kui recovery menüüs olen ja tahan uut romi installida siis ükskõik mis valiku teen viskab ekraani mustaks ja midagi ei juhtu. Kuidagi saan siis restardi tehtud ja uuesti masin käima. Mis edasi teha??? Ilma selle recovery menüüta ei saa unrooti ka teha ju vist, et uuesti proovida rootida korralikult...
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.02.2011 23:52:45 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:
NATAS999, Ära pane tähele, ma tekitasin neid ise sinna katse eesmärgil terariistadega (siis kui mul klaas puruks lendas...)
sellest oleks peandki alustama, et terariistadega kallal käisid. Normaalse kasutamise juures ei juhtu selle klaasiga midagi.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 11.02.2011 00:00:33 vasta tsitaadiga

Krt teab, nagu näha siin mõni pidas normaalse kasutamisega silmas telefoni hoidmist töötaskutes koos krt teab mis terariistadega...
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 11.02.2011 03:15:39 vasta tsitaadiga

Ja telefon on siiski kriimuvaba. Sorry, et ma oskan igasugustes oludes oma vara hoida ilma mingi plögata ekraani peal. icon_smile.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 11.02.2011 12:49:03 vasta tsitaadiga

Avastasin esimese mind häiriva asja MIUI romi juures...(või siis ma ei tea, kuidas see asi käib) icon_smile.gif

AGA tundub, et puudub asjal võimalus käsitsi vahetada shortcuttide ikoone. näiteks siis kui theme oma ei meeldi.
Selle peale proovisin muidugi järjest läbi kõik launcherid, mis leidsin icon_smile.gif
Aga enamusega tekkis selline kamm, et statusbar ei paista enam läbi vaid muutub taust mustaks ja see MIUI teemadega kokku ei lähe ja mulle ei meeldi icon_smile.gif
Umbes nagu win7 kena glass effektiga taskbar keerata mustaks...jama ju..

Ainuke, millega seda bugi ei esinenud oli Zune launcher, aga kahjuks ka sellel isendil ei saa jällegi eraviisiliselt ikoone valida shortcutile icon_smile.gif
Ämber missugune... Kui keegi teab mingit enamvähem mõistlikku workaroundi või appi või widgetit, millega saab teha custom ikooniga shortcutte, siis andke teada.
Mul nimelt mõned lahedad themed, aga mõni docki ikoon näiteks oopis teisest ooperist.

elevant, millega rootisid?

soovitan neid tutoriale, kõige lihtsamad ja lollikindlamad meetodid, mida ma avastanud olen:
Rootimine - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788044

Flashimine - Pane oma valitud ROM-i zip fail CD-kaardi juurikasse, installi marketist tasuta app ROM Manager,
seal valik "Flash ClockworkMod Recovery", mis paigaldab nimetatud recovery konsooli.
Samuti võimaldab ROM manager teha originaalist packup-i, otse recoverysse bootida, ei pea miskeid nuppe korraga all
hoidma ja palju muudki... icon_smile.gif
Muu õpetus siin: http://www.miui-au.com/installation/rom-installation/

(Eraldi raadio romi flashimine on vana MIUI teema selles artiklis) aga rommi flashimine niisama lihtne ongi.
Selle recoveryga saad veel rahus kõiki parte formattida ja vajadusel ka telefoni juhtmega usb-kettana arvuti taha panna.
näiteks kui kogemata kaardilt rom-i maha formatid.

Enamus custom rommid soovivad, et välisel mälul (sd-kaardil) oleks linuxi partitsioon,
kuhu nad paigustavad installitavaid appe.
See on workaround Desire pisikese mälu probleemile.
Tehniline jutt siin: http://www.miui-au.com/faq/a2sd/
How-to siin: http://www.miui-au.com/howtos/ext3/

Kuna see viimane jutt on miski tüütu meetod, siis windowsi kasutajana tiri tasuta proge EASEUS partiton master.
Sellega kustuta sd kaardi vana partitsioon, loo uus FAT32 ja lisaks ext3 part - jälgi et mõlemad oleks primari partid!!!
(ext3 - sellele lähevad appid, suuruseks soovitatakse vähemalt 500mega, max 2 giga, suuremaga võib mingeid anomaaliaid tekkida).

Pärast kui systeem püsti, vaata, et kõik installitavad asjad oleks telefoni mälus,
nimelt see A2SD laiendab virtuaalselt telefoni mälu selle ext3 partitsiooni arvel.

NB! Esimene loadimine peale flashi võib võtta kuni 10 mintsa ja ka mõned automaatsed reboodid teha,
see on normaalne, lihtsalt varu kannatust ja ära satu paanikasse.

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 11.02.2011 12:51:40 vasta tsitaadiga

Kas see teleson on oma hinda väärt?

Jälgin ise juba tükkaega seda ning ostu soov pole veel ära kadunud.
Aku vist on küll väga kehv, hetkel samsung S5230 aku kestab mul üle nädala(muusika, nett, helistamine{päevas vähemalt 1h} jms näperdamised) Ebayst vaatasin, et seal on 3,2A akusid ka saada räige hinna eest, ning kas see tasuks ka soetada koos telefoniga?
Olen kuulnud, et sama telefon ameerikas on rohkemate lisadega on see ka tõsi?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 11.02.2011 13:07:55 vasta tsitaadiga

Mina olen oma ostuga rahul 100%. Asi muidugi selles, et ma teadsin, mida ostan. seega siis raske pettuda.
Aku ja suuruse pärast ei valinud HD-d. Koostekvaliteedi pärats ei võtt Galaxy-s-i, see on käes hoides ikka täielik plastkäkk.
Aparaat on käes mugav, asi on kiire ja võimas.

Miinused:
aku - ei usu, et teistel sama võimsatel pillidel oluliselt kõvemad akud oleks.
Kui vaadata seda aparaati väikese arvutina (mis ta ka minu jaoks on), siis võrreldes läppariga ikka peab ju aku maru hästi icon_smile.gif

Väike sisemine mälu - no problemo, cui casutad custom romme, mis enamus oskavad sd-le installida.

Kaamera: no ei ole kõige parem pilt..loodan miskit softi abi ka sellele leida, kui aega saan.
Aga alternatiivina mõeldav siis ainult SE experia X10.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.02.2011 13:55:47 vasta tsitaadiga

Jann1, Ma arvan, et võta rahulikult. Telefon (Desire siis) on hea, kuid olgem ausad, asi on juba aasta vana ning AMOLEDi versioone pole enam. Juba on terve posu uusi aparaate välja kuulutatud ja 3e päeva pärast kuulutatakse posu veel. Kui sa just väga hinnatundlik ei ole, siis ma soovitaks veel nädala kannatada, vaadata, mis millal välja tuleb ja siis vastavalt sellele oma otsus teha. 99% kindlusega näidatakse WMC-l ka Desire2-te näiteks... Isegi, kui uus ports ei huvita, siis tõenäoliselt Desire hinnal on natuke kukkumise ruumi veel icon_smile.gif

Nutitelefon ja aku ei sobi kokku. Pole ühtegi nutitelefoni, mis sul nädala vastu peab. Parim aku hetkel on iPhone4l (seda sellepärast, et vahetada ei saa ning konsturktsioon on selletõttu erinev ja mahub suurem aku sisse panna) ja teised tulevad riburada pidi järgi. Näitajatelt parim aku uutest föönidest on Atrixil (1930mAh), iseasi kuidas see kasutuses kulub. Vuffelakud üldiselt ei pea (need mis amazonis ja ebays), kui ikka suur häda, siis Desirele näiteks on akud, mis asendavad ka tagumist kaant (ehk teevad telefoni tunduvalt paksemaks) ja tehniliselt vist kuskil 3200-3600mAh kanti.

Mis USA telefonist sa räägid? Desire on Desire ja äärmisel juhul võib seda Nexus One-ga võrdsustada. Rohkem Desire variatsioone minuteada ei ole. Desire HD ja Desire Z on aga hoopis teised telefonid juba.

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 11.02.2011 14:21:22 vasta tsitaadiga

Kusagilt jäi kõrva, et usas on rohkem täiustatud mudel olemas.
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 11.02.2011 14:31:36 vasta tsitaadiga

Ei usu ka et raud nüüd täiuslikum on.... pigem erinevad suuroperaatorid seal softi modinud ja oma lisad, kellad, vidinad ja vilinad juurde programmeerind ja võibolla korpusele mingid vingemad märgid pressinud.......
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 11.02.2011 14:34:38 vasta tsitaadiga

Võib ka nii olla tõesti....
Aga millal need x2 prosega masinat tulevad?
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 11.02.2011 14:50:06 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:

nii, eile õhtul tiba guugeldasin ja uurisin ning võtsin kasutusele mõningad meetmed aku kestvuse parandamiseks. Üldiselt tundub, et eile oli mingi anomaaliaga tegemist või siis tõesti on muudatustes nii palju abi olnud icon_eek.gif

Tänane statistika: hommikul laadimast võetud, hetkel 6h 55 min ilma juhtmeta olnud. Akust on kulunud vaid 86% icon_exclaim.gif . Reaalne telefoni kasutus on olnud umbes sama mis eile, kui siis õige tiba väiksema. Display on võtnud 46%, 20% cell standby, 17% Phone idle, 5% Android System.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.02.2011 15:00:24 vasta tsitaadiga

Jann1, Esimene väljas juba.
Released:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php
Not released:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d-3759.php (ja üldse pooled Optimuse seeriat)
http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_4g-3708.php
http://www.gsmarena.com/motorola_droid_bionic-3710.php

Nädala lõpuks ilmselt pilt muutub, HP Palmi seeria saab qualcommi kahetuumalised ning SE on kinnitanud, et 2011 tuleb vähemalt 11 toodet millest osa kahetuumalistega.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.