ma praegu tahan teada, et mis neil vahet on... kas selle country variandiga on esimesed N8-d mis eestisse saabusid ja pärast selle "tehase vea"(noh et N8 jookseb kokku jne-mis on ka korra minul juhtunud...esimene päev kohe, surfasin netis ja plaks-telefon koos...tee mis tahad....aga jah sunniviisiline restart aitas....) eemaldamist saabusid müüki baltikumi variandid?
Aga et kas mul on mõtet telefon ümber vahetada baltikumi vastu?...et noh mis neil vahet on?-peale selle, et country variant saab uuenduse hiljem kätte.....
...mismoodi hiljem, ma sain uuenduse juba mitu päeva tagasi ju...
**heeh...jah juba nägin...sinul on ka see jah....hmm huvitav, et siis läbi wifi *#0000# ja ovi uuendust ei anna... ma proovin siis korra läbi emt interneti....
Mis ajast mobiilsel netil ja wifil uuenduste saamisel erinevus sees on?
See umbes sama jura jutt nagu Samsungi telekaga näen etv-d ja philipsiga mitte?
nonii, telefon suutis lõpuks kokku joosta nii et miski ei aita
telefon on lukus (koodiga)...klahvilukku maha võttes küsib koodi aga sisestada midagi ei saa, ei teki lihtsalt midagi ja OK ka vajutada ei saa
välja ei saa ka lülitada turvakoodi pärast
ma terve see aeg olen mõelnud, et kas tõesti telefon et jookse kunagi kokku ja akut pole vaja tagant võtta (akut ju ära võtta ei saa ilma kruvimata)
kujutan ette et ega ta enne ei ärka kui aku tühjaks saab
suht nõme, kui oleks vaja mingi oluline kõne teha ja lähedal teisi telefone poleks...
nonii, telefon suutis lõpuks kokku joosta nii et miski ei aita
telefon on lukus (koodiga)...klahvilukku maha võttes küsib koodi aga sisestada midagi ei saa, ei teki lihtsalt midagi ja OK ka vajutada ei saa
välja ei saa ka lülitada turvakoodi pärast
ma terve see aeg olen mõelnud, et kas tõesti telefon et jookse kunagi kokku ja akut pole vaja tagant võtta (akut ju ära võtta ei saa ilma kruvimata)
kujutan ette et ega ta enne ei ärka kui aku tühjaks saab
suht nõme, kui oleks vaja mingi oluline kõne teha ja lähedal teisi telefone poleks...
Nokia bubbles allalaadimise leht eemaldati, et jah-leiti mõned tõsised vead selles programmis... uurivad kuidas saaks seda programmi telefonist eemaldada ja pidid siis teada andma, kui midagi selgub...et jah-võibolla tõesti on bubbles see kurjajuur... mul endal ka see peal aga senini mingit tõsisemat probleemi pole nagu esinenud....vististi...
Kas keegi on kasutanud joikuspot-i? Nimelt ei saa ma wifit välja lülitatud. Kui vajutada stop ja väljuda programmist jääb wifi ühendus aktiivseks. Lülitades selle käsitsi välja on 30sec möödudes jälle ühendus aktiivne ja ees kiri "Ühendatud võrguga: JoikuSpot"
Praeguseks olen joiku telefonist maha lasknud aga probleem ei kipu kuhugi kaduma
E: Vabanesin murest peale seda kui kustutasin ühenduste alt joiku seaded. Samas kuidas programm ise toimima saada?
Tegin telefonile full restore, lasin joiku uuesti peale kuid jälle sama jama. Enam joikut enam maha ei lase - lihtsalt wifi ühenduste alt peab joiku alati ära kustutama. _________________ He who knows he has enough is rich.
Võibolla mingi light versiooni jama?
endal joikuspot premium ja n8 juba teist kuud saunahti prepaid kaardiga 4-jale läpakale netti jagamas.Probleeme eriti pole.vahest telefon lülitab ennast välja kuna aku tühi(laadija 24x7 järgi),Aga muidu väga stabiilne asi
EMTi sisse logides näitab sellist hinda.
Eraldi lunitud see ei ole.
Eile läksin optmistina sellise hinnaga telefoni EMT esindusest ära tooma ja sinna see jäi. Näitas ka mulle EMT koduselehel sisse logides hinnaks 399 euri. Esimene asi see, et järelmaksu peale seda eraisikuna ei saa, teiseks sulas makstes ei suutnud EMT esindus mitte mingi valemiga oma arvutist 399 eurist hinda välja võluda. Kohapealne parim pakkumine oli 459 euri ja öeldi, et läbi e-poe saaksin hinnaks 429 euri. Samas pärast proovisin kodus ja kuni netipangas maksmiseni näitas hinnaks 399 euri. Kuna on nädalavahetus siis on nüüd nati aega mõelda kas lasen selle siis kulleril koju tuua võin võtan hoopis mõne muu telefoni. Naljakas on lihtsalt see, et EMT esindus ei näe sama hinda mida mina nende koduelehel sisse logides ja esindus polnud midgai kuulnud 399 eurisest hinnast.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.