Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
10.02.2011 21:07:11
Re: Galaxy S kuuldavusprobleem |
|
|
GTC kirjutas: |
Kas keegi on täheldanud veel, et vastaspool kurdab kõnekvaliteedi üle? Minu Galaxy S-l päris tihti sährdune probleem, kõne pidavat kajama ja aeg ajalt praktiliselt arusaamatu. Seda kõike muide heas levialas.
Korra juba garantiis käinud, mikrofon vahetatud aga probleemi see ei lahendanud paraku... |
See googlet kasutades suht tavaline probleem. Mul sama asi. Eriti autoga sõites või muu taustamüra olemasolul. Asi selles, et müraeemaldaja sellel telefonil niru. Sõprade sõnul mina kostun nagu räägiksin raadiosaatjaga. On aidanud root nõudega proge, mis "backnoise fix`i" välja lülitab.
edit: lisaks hetkel peal voodoo kernel ja täna autoga sõites ning küsides helikvaliteedi kohta sain vastuseks, et väga ok kuulda. Võimalik, et selles kernelis miskit muudetud või seesama "fix" välja lülitatud või parendatud
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
10.02.2011 22:20:00
Re: Galaxy S kuuldavusprobleem |
|
|
[quote="olafsand"]
Kas keegi on täheldanud veel, et vastaspool kurdab kõnekvaliteedi üle? Minu Galaxy S-l päris tihti sährdune probleem, kõne pidavat kajama ja aeg ajalt praktiliselt arusaamatu. Seda kõike muide heas levialas. |
siis kui kasutan kõlarit, pidavat teinekord kajama.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
11.02.2011 09:13:53
|
|
|
Autos reeglina kasutan ka speakerit ja enamikel kordadel ei saa vastaspool tihti aru, mida ma räägin. Samas on see hea sellepoolest, et ei kiputa väga pikki ja süvenemist nõudvaid kõnesid tegema - saadakse aru, et autos ja ok, räägime hiljem
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
11.02.2011 15:42:16
|
|
|
Minu oma Darky Rom 9 ga on supper kvaliteediga. Originaal seadetes oli katastroofilise kajaga.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.02.2011 18:03:28
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
Autos reeglina kasutan ka speakerit ja enamikel kordadel ei saa vastaspool tihti aru, mida ma räägin. Samas on see hea sellepoolest, et ei kiputa väga pikki ja süvenemist nõudvaid kõnesid tegema - saadakse aru, et autos ja ok, räägime hiljem  |
Mu abikaasa ei kavatse kunagi seetõttu lühemalt rääkida, aga väga selgete sõnadega annab teada aegajalt vestluse käigus, et kui si*a telefoni ma muretsenud olen
Darky romiga oli jah ka see probleem kadunud. Küllap asi ikkagi kernelis kinni.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
11.02.2011 19:25:30
|
|
|
ei midagi uut siin päikese all...
mu naine ei jäta kunagi mainimata kui "sita telefoni ma kalli raha eest muretsesin".
tegelikult, iseenest asi hea ju, aga juhul kui ise pole aega tahtmist jännata, kas siiski Samsungi garantii ei lahenda seda probleemi? Google kaudu vastus: probleem tuttav, paljudel väljavahetud, aga iphone kõnekvaliteeti siiski ei maksa oodata...no ma oleks rahul kui kõik minust aru saaksid mida räägin neile, vaevalt mu partnerid kellele helistan on absoluutse kuulmisega
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.02.2011 20:03:18
|
|
|
GTC, asi pigem tarkvaras kinni, mitte mikrofonis endas. Sama asi ka juhtmega handsfreega pidavat olema. Pole proovinud.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
aunus
Aeg maha 1p
|
11.02.2011 20:17:24
|
|
|
GTC, ära ole naise tallaalune.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
11.02.2011 21:04:11
|
|
|
Pisut järele mõeldes ongi hea, kui naisega suhtled via Galaxy, et ta Sinust aru ei saa..
Põhjus 1: kui keel pehme võid alati ajada Galaxy S süüks
Põhjus 2: kui midagi unustad, mida naine soovis jälle Galaxy süüdi, a la näiteks õigel ajal koju ilmumine jms.
Kas keegi teab teab soovitada softi, mille abil saab kindlal numbril vastaspoole kuuldavuse veel segasemaks ajada? Android marketist miskit leidub?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
11.02.2011 22:52:05
|
|
|
Kas keegi teab teab soovitada softi, mille abil saab kindlal numbril vastaspoole kuuldavuse veel segasemaks ajada? |
oi oi maeivõi
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
13.02.2011 12:18:01
|
|
|
aga loe see teema läbi ja tee kasvõi paberile märkmeid, kui leiad asju mis meeldivad ja mis ei meeldi. Materjali peaks ikka jaguma selleks
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
14.02.2011 12:29:26
|
|
|
kurdan paari mure..
Esiteks ka see kõne kvali pole alati kiita, kord pidvat mind olema sitasti kuulda ja pidavat ragisema ja kohati on ka sama mure minul teise kuulmisega, ragiseb, ei muud kui heli tugevuse tase madalamaks ja ragin kadunud.
Teine mure mis kõige rohkem tigedaks ajab on see, et kui saadan kellelegi sõnumi siis on pidevalt sõnumi lõpud kadunud ja mingeid märke täis, kas võib jama olla selles, et kui trükin pikema sõnumi siis telefon automaatselt teisaldab sõnumi MMS-ks (selle automaatse teisaldamise teeb siis kui algab neljas sõnum), mõtlesin, et ehk selles ongi asi ja proovisin lühema sõnumiga, aga ikka teeb sedasi, mitte küll alati aga ikkagi, kas on ehk mingi võimalus see automaatne MMS-ks teisaldamine deaktiveerida?
Kolmas mure sellega et pärast seda kui sai peale lastud ametlik froyo siis see ülemine ripp menüü kus saab wifi, sinihamba jne sisse välja lülitada, ei tule alati lõpuni lahti kui näpuga see alla tõmmata, jääb kuidagi keskele kinni, saab selle küll nupuvajutusega eest ära aga ennem korralikult tööle ei hakka kui tehtud restart.
kas võib olla, et kõik puhtalt froyo viga? suht tüütuks muutub juba see jamamine sedasi..
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
14.02.2011 15:25:44
|
|
|
Mul oli ka alguses üks juhus, kus vastaspoolt oli võimatu kuulda mingi meeletu ragina tõttu. Aga peale seda on jälle kõik funktsioneerinud ja pole küll kuulnud, et keegi kurdaks, et mind kehvasti kuulda on. Veider.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
14.02.2011 18:23:02
|
|
|
Aku ikka sama kehv.
Nad võiks tuumade arendamise asemel akut ka arendada.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
14.02.2011 19:04:11
|
|
|
Kui kõigepealt ainult seda eest suunast pilti nägin, siis oli küll esimene mõte, et "oi, samsung sai aru, et galaxy S'iga iPhone 3g disaini matkimisega jäädi veits hiljaks ja nüüd lasti kähku iPhone 4 disainiga uus telefon välja." Aga õnneks nüüd näen, et tagakülg on ikka veits erinev.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
14.02.2011 19:04:23
|
|
|
uued Motorola tipp mudelid on 1930mAh akuga aga kestvus näitajad tunduvad kehvemad olevat.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
14.02.2011 19:24:28
|
|
|
expressive kirjutas: |
Kui kõigepealt ainult seda eest suunast pilti nägin, siis oli küll esimene mõte, et "oi, samsung sai aru, et galaxy S'iga iPhone 3g disaini matkimisega jäädi veits hiljaks ja nüüd lasti kähku iPhone 4 disainiga uus telefon välja." Aga õnneks nüüd näen, et tagakülg on ikka veits erinev. |
iphone4 disainiga on seal ikka väga vähe pistmist. See,e t üleüldine kuju on sarnane on pratamatu - ei ole ju mõtet mingeid ulmekujuga telfe teha lihtsalt sellepärast, et muidu oleks sarnane.
See, et aku mahutavus on väike, ei tohiks probleemiks olla. Juttude järgi tarbib suurem kui uuel tehnoloogial samoled super veelgi vähem energiat.
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
14.02.2011 19:29:37
|
|
|
Mina arvasin, et see uus samoled plus on plus sellepärast, et nüüd on normaalne arv sub-pixleid, mitta jagatud nagu pentilega.
sellest ka suurem heledus.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
14.02.2011 19:32:14
|
|
|
Suurus ja kaal jäid silma.
Dimensions 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
Weight 116 g
Võrdluseks Galaxy S-i andmed
Dimensions 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
Weight 119 g
Oman S-i ning juba see on õhuke ning kerge - S2 on natuke laiem-pikem, aga veelgi õhem ning kergem, tõeline "luts"
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
14.02.2011 19:41:28
|
|
|
tomz kirjutas: |
expressive kirjutas: |
Kui kõigepealt ainult seda eest suunast pilti nägin, siis oli küll esimene mõte, et "oi, samsung sai aru, et galaxy S'iga iPhone 3g disaini matkimisega jäädi veits hiljaks ja nüüd lasti kähku iPhone 4 disainiga uus telefon välja." Aga õnneks nüüd näen, et tagakülg on ikka veits erinev. |
iphone4 disainiga on seal ikka väga vähe pistmist. See,e t üleüldine kuju on sarnane on pratamatu - ei ole ju mõtet mingeid ulmekujuga telfe teha lihtsalt sellepärast, et muidu oleks sarnane.
See, et aku mahutavus on väike, ei tohiks probleemiks olla. Juttude järgi tarbib suurem kui uuel tehnoloogial samoled super veelgi vähem energiat. |
Esimene kord, kui pilti nägin (eestvaates siis), tundus ka veidi iPhone4 sarnane. Kuid kui nüüd kogu telefni näha, siis pole üldse nii. Eks teatud sarnasused on kõigil suurte puuteekraanidega telfonidel kindlasti ja see on vältimatu.
Aga äkki paneks uue telefoni kohta jutud hoopis siia https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=486367
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
JarodT
HV vaatleja

|
14.02.2011 23:00:52
|
|
|
JUba on esitletud uut Galaxy S2 mudelit, millel uus Android 2.3 ja uus touchwiz 4.0
Huvitav millal need uuendused Galaxy S-ile tulevad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.02.2011 23:35:30
|
|
|
JarodT kirjutas: |
JUba on esitletud uut Galaxy S2 mudelit, millel uus Android 2.3 ja uus touchwiz 4.0
Huvitav millal need uuendused Galaxy S-ile tulevad? |
Kas üldse kunagi tulevad.
|
|
   |
57 |
|