Edit: Kui ma proovisin applyt vajutada siis lõi sellise asja jälle ette :S
Edit 2: Sain ära patchitud, pidin vaid Run as Administratori alt sisse minema.
Proovisin sama Handling Editoriga kuid ei lase muuta ja see veateade ikka. Mis nüüd teha? _________________
viimati muutis JUSTer 01.02.2011 19:37:03, muudetud 1 kord
Edit: Notepadiga saab .dat faili muuta. üritasin siis seda teha. Tekkis selline asi, et fail on ainult lugemiseks. Vaatasin siis faili natuke ja user saab ainult lugeda, administraatoril kõik õigused olemas.
No panin siis notepadi tööle Run as Administrator, ikka ütles, et fail on ainult lugemiseks.
Kopeerisin siis faili sisu ja tegin uue handling.dat faili, salvestasin desktopile ja viisin üle GTA kausta. Peale seda enam GTA tööle ei lähe (jälle). _________________
viimati muutis JUSTer 01.02.2011 19:51:55, muudetud 1 kord
Saab ikka. Eks ma võtan siis. Proovin ennem teisi asju ja ootan praegu kunas ta mängu ära installib jälle
Edit: Oleme sammukese lähemale jõudnud probleemile.
Installisin GTA jälle. Võtsind handling.dat alt "Read Only" maha. Sain ilusti faili muuta. Tegin backupid ja kõik ilus.
Aga mäng enam ikka käima ei läinud. Restoresin siis backupid kuid ikka käima ei lähe. Jälle vaja uninstall ja reinstall.
Ma seekord seda Modding Unlocked patchi ei pannud. Ma ei saa aru mis selle patchi v asja mõte on. ja on sellest kasu? Peaksin proovima nüüd järgmine kord ennem patchida ja siis handling editoriga alles? _________________
Dwayne.
Playboy on seda tüüpi tegelane kes lihtsalt ei meeldi vähimalgi määral. Täielik m*nn ühesõnaga.
Ja nagu eelpool mainitud, saad tema elamise ka endale.
JUSTer, Ilma patchita mäng modifitseeritud faile ei kasuta. Kõige lihtsam on mäng uuendada mõnele uuemale versioonile ja siis eelnevalt patchitud filelist.pak faili kasutada.
mis teha kui mäng installib plaatidelt ära ilusti aga kriimustuse või muu vea tõttu ei suuda ta plaati valideerida? kas cockstar pole juba no-dvd patchi väljastanud? social club sita nad rookisid välja, võiks siis suckUrom'i kah välja võtta lõpuks. poest teise koopia ostmine ei ole option.
mis teha kui mäng installib plaatidelt ära ilusti aga kriimustuse või muu vea tõttu ei suuda ta plaati valideerida? kas cockstar pole juba no-dvd patchi väljastanud? social club sita nad rookisid välja, võiks siis suckUrom'i kah välja võtta lõpuks. poest teise koopia ostmine ei ole option.
Creat_1 kirjutas:
danny kirjutas:
Kuidas sai GTA IV orginaali ilma plaadita tööle? mingi secure rom pidi laineid lööma, aga ei suurt leia selle kohta midagi, oskab keegi linkida allalaetavad materjali vm.
ära unusta originaal "LaunchGTAIV.exe"st koopiat teha.
mure siis selline et mäng tegi selle mingi windows live update ära ja enam käima ei lähe ütleb et re-install game.mis ma tegema pean et se uuesti käima saada ???palun aidake
Mul on selline probleem GTA IV ja EFLCga, et läbipaistvad tekstuurid on katki. Driverite uuendamine ei aidanud, reinstall samuti. Sama probleem oli mul ka NFS: Hot Pursuitiga. (enam pole NFSiga kuna ei mängi enam)
Äkki kaardi enda viga? Sõbral oli sama teema, ainult teises mängus 3870-ga. Mõni mäng töötas kenasti, aga nt Fifa 10 textuurid ja menüü nupud olid metsas...
aeg-ajalt on seda gta4 juba antud suht "tasuta" ära. Steamis mitu korda "on sale" olnud jms. Ehk siis tuleb silmad lahti hoida.
... www.game.co.uk'st võid kah vaadata. Postikulu, olenemata kogusest kui korraga saadetakse, on 3£
Kui osta siis comblete edition... see "exp" oli kohati parem kui originaal. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.