tomorrow, seal võrreldi crysis2 console version vs crysis2 pc version. see tähendab seda et ta on parem kui konsooli versioonid. crysis1'ga artiklis võrdlust ei olnud, v.a. jutt 8800gt kohta. döööööh.
But here is the shocker, the high end PC version hasn’t been shown at all to the public. All screenshots that were revealed by Crytek were taken from the PC, but at console settings.
But here is the shocker, the high end PC version hasn’t been shown at all to the public. All screenshots that were revealed by Crytek were taken from the PC, but at console settings.
just a bullshit lie, nothing more, nothing less. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
tomorrow, seal võrreldi crysis2 console version vs crysis2 pc version. see tähendab seda et ta on parem kui konsooli versioonid. crysis1'ga artiklis võrdlust ei olnud, v.a. jutt 8800gt kohta. döööööh.
just a bullshit lie, nothing more, nothing less.
mis seal uskumatut on et screenid PC peal tehtud kõik? seal on oluliselt lihtsam screene teha (ja screene üles laadida ja jagada) kui kansooli peal. valimatult kisatakse BS BS BS. huumor.
But here is the shocker, the high end PC version hasn’t been shown at all to the public. - Räägiti ikka sellest osast, mis haiseb tõsise marketingi geniaalsuse järgi. Ära näita oma mängu potentsiaali, vaid niisama lulla ringi CoD Future Warfaery'iga
just a bullshit lie, nothing more, nothing less.
mis seal uskumatut on et screenid PC peal tehtud kõik? seal on oluliselt lihtsam screene teha (ja screene üles laadida ja jagada) kui kansooli peal. valimatult kisatakse BS BS BS. huumor.
*sigh*
ofc screenid PC'l tehtud. cropin sulle BS'i originaalist välja.
tsitaat:
All screenshots were taken at console settings and the high end PC version hasn’t been shown at all to the public.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Uus video vist. Räägitakse natuke multiplayerist...
tsitaat:
I played the demo and fuckin dominated, went 15 and 0 four games in a row. Its all about melee. 1 hit kill melee with a rifle, using camo and a proximity sensor all perks fully upgraded, no one knows where u r and u got constant radar.
Viimane video tundus küll hea. Graafika oli ka kena nüüd _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Alguses ei tõmmanud Crysis 2 eriti. Nüüd mp paistab juba päris huvitav.. Crysis 2, BF3 ja Brink. Enam ei teagi, et mis lemmik mp mäng aasta lõpuks on (Homefront tegelt sobiks ka nende hulka, aga selle PC versioon on hetkel kuidagi kahtlases seisus).
viimati muutis Dude . 10.02.2011 18:25:16, muudetud 2 korda
7 posti ülalpool oli sama video juba _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
aga kõige rohkem on kahju, et nad enam dzunglisse seiklust ei pannud. Palmid, orhideed, meri, kosed ja mäed....loojuv päike uduste riisipõldude kohal...uuu kuhu see jääb.
Mis sai sellest Nomadist, kes vtoli sisse istus ja saarele põrutas? _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Loodetavasti on mõni MP looduses!! _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Mõni park või koht ikka vast on _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
JUHHEI! Ja siis kükitan terve mäng ühel pargipingil ning naudin majade vahelt kumavaid valguskiiri? Kujutan ette kuidas mingi Crysis2 naljavideo juba youtube`s oleks kus mingi kamp nanosuitidega tüüpe istub seal pargipingil ning kurva häälega ohkavad "tahaks loodusesse tagasi"
Viimane video tundus küll hea. Graafika oli ka kena nüüd
... xboxi kohta.
Suht kindel, et see footage oli pärit PC pealt. Ei märganud ühtki mudast tekstuuri, valgustus oli top-notch, varjud ei lääginud, particle effectid olid põhja lükatud.
Täitsa kena näeb välja, kui korralik riistvara taga on
Graafika täitsa ilus aga hetkel paar asja jäid silma häirima: 1) Imo liiguvad need tulnukad kuidagi väga puiselt 2) Miks peab asjadele mida kasutada saab ja mille läheduses oled mingi nõme valge piirjoon ümber tekkima?
Suht kindel, et see footage oli pärit PC pealt. Ei märganud ühtki mudast tekstuuri, valgustus oli top-notch, varjud ei lääginud, particle effectid olid põhja lükatud.
OMG OMG nad isegi käis päris püssi hääli salvestamas ja 60h oled ranked up killer keda teised näevad ainult oma killkämmist okse
Mehed on ikka tõsiselt pingutanud 4a...
Dziisas kraist Zakzlased.
See video oli identne xboxi versiooniga.
Kas ma pean sind pimesi uskuma või sa pakud mingit evidence'i ka selle kohta? Cevat Yerli "me pole veel PC versiooni näidanud" intervjuu tehti tõenäoliselt ENNE selle viimase MP video väljatulekut, sest intervjuu ja video postiti samal päeval...
Videos on näha et X360 versioon on aluseks olnud (visuaalsed viited puldinuppudele) - aga kuna Yerli ütles, et kogu see footage renderdatakse PCde peal "konsooliseadetel" siis ma kahtlustaks, et keegi lihtsalt unustas "konsooliseaded" peale lükata ...
Lihtne võrdlus - air stomp algsel X360 MP footagel SIIN vs uuel footagel SIIN.
viimati muutis erick 11.02.2011 14:12:49, muudetud 1 kord
Seal videos pole midagi uut näha võrreldes vanade videotega. Varjud on ikka üpris kakad ja mis kuradi maksimaalsetest particle effektidest sa seal räägid?
Seda Saywhat Yearly lubatud ulmegraafikat tahaks isegi hea meelega näha, aga viimane MP video seda ei näidanud.
Crymodi foorumist lugesin, et mingist rauafoorumist lekitati pc screene. Praeguseks on need juba maha võetud.
Edit: natuke juttu http://www.xboxgaming.co.za/news/crysis-2-developer-interview/
Ja need lekkinud pc sreenid millest ma rääkisin? Ma leidsin need üles:
Graafika täitsa ilus aga hetkel paar asja jäid silma häirima: 1) Imo liiguvad need tulnukad kuidagi väga puiselt 2) Miks peab asjadele mida kasutada saab ja mille läheduses oled mingi nõme valge piirjoon ümber tekkima?
Kuidagi puiselt liiguvad nad jah. Lisaks ei tulnud kuskilt minujaoks välja see parandatud AI, täielikud tainapead käisid ringi seal.
Muidu graafilise ja ka heli poole pealt tundus hea.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.