praegune kellaaeg 17.06.2025 07:30:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
variousart
HV vaatleja
|
09.02.2011 20:39:28
Probleem Internetiga. |
|
|
Paar päeva tagasi hakkas pihta järgmine asi: Internet töötab umbes 3-5 minutit nii nagu peab ja siis enam lehti ära ei lae. Internet on paariks-kolmaks minutiks võimalik tagasi saada nii, kui võtta lahti cmd.exe ja kirjutada "ipconfig/release" ; "ipconfig/renew" või füüsiliselt kaabel korraks tagant tõmmata.
Asja juures on veider aga see, et kui näiteks enne Interneti "ära kadumist" MSN'i sisse logida, siis see töötab täiesti normaalselt edasi ka pealse seda, kui lehti arvuti enam ära ei lae.
Proovinud olen ruuteri restarti ja see ei aidanud.
//Proovisin ka teise Internetiga ( KÕU ) ja probleem oli sama. Kas asi võib olla arvutis mitte Interneti seadetes?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
09.02.2011 22:00:18
|
|
|
siin tulevad jah mängu protokollid.
"internet" jutumärkides sul töötab.
msn kasutab lihtsalt teist protokolli.
webibrawser jälle teist.
sul on võimalik proovida teist web -lehitsejat.
Arvatavasti selle teisega isegi töötab.
Kui ei tööta, siis toimub su arvutis 80 pordi liikluse ümbersuunamine, sest sul on miski asi arvutis.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
26.02.2011 15:32:47
|
|
|
Kuidas ja kust ma seda vaadata saan, kas arvutis toimub port 80 liikluse ümbersuunamine või ei?
Ning kuidas ma seda olukorda parandada saan?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|