kaks küsimust, vb lolli a küsin sellegipoolest esiteks kui kuulid otsa saavad siis kuda juurde saab? nagu ma aru saan siis maast ala teiste relvi võtta ei saa eksole nagu bf2-s , nii ja teine küsimus et miks ei saa piloodi istmele lennukitest ja kopterites, et selle peab kudagi nö xp-ga välja teenima vai kuda
Kuule saab ammo boxidest, mida assault class jagab!
Main menüüs on training tab, seal pead punkte panema, siis saad lennata.
Ei saa aru. Peale seda Oman uuendust ei saa üldse mängida. Tuleb kas "connection to server has been lost" või lihtsalt jääb must ekraan ette, kui proovin mängida.
Documentsist otsi Battlefield play4free , tee see lahti ja otsi sealt cache kaust. Selle kustuta ära/kustuta sisu. Mina ise kustutasin kausta.
Ei saa aru. Peale seda Oman uuendust ei saa üldse mängida. Tuleb kas "connection to server has been lost" või lihtsalt jääb must ekraan ette, kui proovin mängida.
Documentsist otsi Battlefield play4free , tee see lahti ja otsi sealt cache kaust. Selle kustuta ära/kustuta sisu. Mina ise kustutasin kausta.
et siis kaust nimega cache ja selle sisu delete ? Seda sisu seal 124mb muidu _________________
Haige..inimesed on ikka idioodid , tegin ühel raundil engiega ( tegin kõik teised meedikud jne max lvl ära) esimest korda skoori minski 6000+ ja 19/6 ning ütleme nii ,et pea kõik ütlesid ,et ma kooder
Haige..inimesed on ikka idioodid , tegin ühel raundil engiega ( tegin kõik teised meedikud jne max lvl ära) esimest korda skoori minski 6000+ ja 19/6 ning ütleme nii ,et pea kõik ütlesid ,et ma kooder
et siis kaust nimega cache ja selle sisu delete ? Seda sisu seal 124mb muidu
Jah, documentist otsi ülesse battlefield play4free/mods/main/cache.
Ja cache kaust kustuta ära.
Mäng loob ise uue kausta. Minul on alati peale uuendusi aidanud see.
12 pole ja enam viimane LVL. Omal engi lvl25 ja soldier lvl 18, kuid nüüd mingi bug, et kui lvl üle 20 siis tuleb invalid game data error kui üritad mängida. _________________
Fakk ma tegin skill reseti ja pooled kadusid ära (
Aa nii tore , üks mäng lõppes full serveris US (kus mina olin ) 1000 ja RUS ... 0 (no joke)
Aa vaadake poisid ja tüdrukud see on KOODER:
Fakk ma tegin skill reseti ja pooled kadusid ära (
Aa nii tore , üks mäng lõppes full serveris US (kus mina olin ) 1000 ja RUS ... 0 (no joke)
Aa vaadake poisid ja tüdrukud see on KOODER:
67/1 ei tea kes 1 oli õnnelik
ehk peale wipe läheb asi paremaks. _________________
1000-0 või siis 1000-mingi väike arv seisu juhtub mõnikord ikka Omanis. Ru võtab kõik baasid ära, US ei oska lennata ja kõik paadid ja helikopterid ja lennukid võetakse RU poolt maha enne mandrile jõudmist. Või siis on nii, et mõni üksik tuleb paadiga ja kõik teised ootavad lennukikandjal lennuvahendit. Ja MI'd teevad ainult pommitamistiire. Kurb hakkab lausa:D
Eile sain täiesti okeilt mängida. Server oli täis ka, kuid map oli kuidagi liiga tühi (Oman)... tore kui vaenlast nägin ja tulistamiseks läks. BF2'ga paraku jah võrrelda ei anna (veel vähemalt).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.