Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sukelduja
HV Guru

|
04.02.2011 13:53:11
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Sa vist ei ole tuttav mida konsooli bannimine tähendab.
Siin on asi riistvaras. Kui sul ainult üks PSN konto banni saab, siis jah - alusta sõbralisti/trophidega uuest otsast peale uue konto otsas.
|
Absoluutselt kõik suhtlus rauaga käib läbi firmware. Kui firmware on lahti võetud jääb väga vähe võimalusi raua üle kontrolli kaotamist peatada. Muidugi on võimalik, et igal PS3 on oma salajane krüptovõti, mis on peidetud eraldi krüptoprotsessorisse ( nagu id-kaardil ) kuid ma ei usu seda hästi, sest selliste asjade hind on natuke liiga kõrge, et neid tavaelektroonikasse panna.
Nõrk. Mees, NÕRK! Üks asi on omatarbeks mingi nokitsemine, hoopis teine asi on illegaalse teenuse müümine, millega nendel linkidel tegu on.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
MobPower
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
04.02.2011 15:24:22
|
|
|
sony ps3 kaamera on vägagi kõva värk, seda kasutatakse ju ps3 move komplektis ka
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Extsy
HV kasutaja

|
04.02.2011 16:42:40
|
|
|
Ei tööta seal ükski teine kaamera peale sony enda oma.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HHE
HV kasutaja

|
04.02.2011 16:48:24
|
|
|
Extsy kirjutas: |
Ei tööta seal ükski teine kaamera peale sony enda oma. |
Ma tegin Burnout Paradise trophy xbox360 kaameraga ära
_________________ PSN: vonHeix |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
04.02.2011 20:03:58
|
|
|
Ei leia sobivat teemat kus seda küsida, nii et läheb siia. Keskmiselt kui kaua läheb aega, mängu väljatulekust eesti poodide letile jõudmisest ?
Tegemist siis Sniper: Ghost Warrior mänguga, mis peaks ilmavalgust nägema 08.02.2011
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Carl963
HV kasutaja

|
04.02.2011 21:19:05
|
|
|
Lauri0112, No tavaliselt läheb 2-5 (tööpäeva), aga ega kõiki mänge võetagi, ainult need "paremad".
_________________ PSN : zlatake123-
V/M [PS3]: Tiger Woods PGA TOUR 10, NBA LIVE10, F.E.A.R2!!! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
05.02.2011 23:32:37
|
|
|
Hmm, et siis CFW varjus piramine on paha ja sony tagant varastamine ... nõus, aga sel juhul mina arvan, et need kes siin ise kasutavad aktiivselt PSN'i gameshare exploiti ei tohiks küll sel teemal sõna võtta - teile on ju VARAS otsa ette kirjutatud juba... te isegi tunnistate seda teises teemas:P Kogu see gameshare 5 peale 1 asja ostmine liigitub puhtal kujul piraatluse/varguse alla
1:1le sama internetist tiritud koopia sikutamisega, sest 4 inimest siiski ei maksa mängu eest tegelikult
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
enx
HV kasutaja
|
05.02.2011 23:39:35
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
Hmm, et siis CFW varjus piramine on paha ja sony tagant varastamine ... nõus, aga sel juhul mina arvan, et need kes siin ise kasutavad aktiivselt PSN'i gameshare exploiti ei tohiks küll sel teemal sõna võtta - teile on ju VARAS otsa ette kirjutatud juba... te isegi tunnistate seda teises teemas:P Kogu see gameshare 5 peale 1 asja ostmine liigitub puhtal kujul piraatluse/varguse alla
1:1le sama internetist tiritud koopia sikutamisega, sest 4 inimest siiski ei maksa mängu eest tegelikult  |
PWND
_________________ eGun ftw |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
06.02.2011 01:11:34
|
|
|
gamesharei vastu pole sonyl ju midagi, muidu oleks see asi ammu ära parandatud
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
06.02.2011 01:20:03
|
|
|
hondaa kirjutas: |
gamesharei vastu pole sonyl ju midagi, |
huvitav, millest selline arvamus? siin-seal on silma jäänud juhtusi kus sony on kontosid banninud gamesharingu tõttu...
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
06.02.2011 01:56:42
|
|
|
hondaa, http://www.strategyinformer.com/news/9908/updated-terms-of-service-agreement-ends-psn-game-sharing
tsitaat: |
No more freebies for friends and family as Sony will be banhammering accounts that appear 'shared' among chums and relatives. Sharing is for communists. Fact. |
Ehk siis, otse näkku.
Mind kohe täitsa huvitab, et kui mõni siinsetest suurtest piraatluse vastastest ja "EULA lugejatest" saab oma accoundile haamriga. Kas siis tuleb ka jutt, et "Ise olen loll, et EULA vastu eksisin, Sony käitus 100% õieti minuga!"
Ehk siis siit moraal: Kui inimene räägib, et ta tahab CFW homebrew jaoks, siis pole vaja kohe kuklasse lennata, et piraat või varas, eriti kui tema puhul pole see ära tõestatud, et tal mõni piraat mäng oleks ... erinevalt teist
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
06.02.2011 02:33:39
|
|
|
Ma ka 1x tegin gameshare, kas nüüd bännitakse account ära? Ma enne ausalt ei teadnud et seda ei tohi teha. See oli ka suht ammu, mingi 2008 vms.Peale seda pole enam teinud. kas ühekordsel tegemisel ka bänn või seda ikka mitmel korral?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
06.02.2011 03:33:43
|
|
|
hondaa, http://www.strategyinformer.com/news/9908/updated-terms-of-service-agreement-ends-psn-game-sharing
No more freebies for friends and family as Sony will be banhammering accounts that appear 'shared' among chums and relatives. Sharing is for communists. Fact. |
Ehk siis, otse näkku.
Mind kohe täitsa huvitab, et kui mõni siinsetest suurtest piraatluse vastastest ja "EULA lugejatest" saab oma accoundile haamriga. Kas siis tuleb ka jutt, et "Ise olen loll, et EULA vastu eksisin, Sony käitus 100% õieti minuga!"
Ehk siis siit moraal: Kui inimene räägib, et ta tahab CFW homebrew jaoks, siis pole vaja kohe kuklasse lennata, et piraat või varas, eriti kui tema puhul pole see ära tõestatud, et tal mõni piraat mäng oleks ... erinevalt teist  |
Sellest artiklist tuleb ka välja, et varem oli see "kinda legal". See oleks küll natuke huvitav kui Sony nüüd kõigile haamrit virutab.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.02.2011 11:40:22
|
|
|
Aga me võime ju mõne test case teha. Et raporteerime Sonyle mõne game sharingut ärakasutava accounti ja vaatame kuidas asjad kulgevad. Mis see iDemoni psn account oligi?
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
06.02.2011 12:08:18
|
|
|
Kas siis tuleb ka jutt, et "Ise olen loll, et EULA vastu eksisin, Sony käitus 100% õieti minuga!" |
Tuleb küll jah, selliseid asju tehes peab igaüks ise teadma oma riske, mitte süüdistama pärast kedagi teist oma reeglite vastu eksimises.
Ehk siis siit moraal: Kui inimene räägib, et ta tahab CFW homebrew jaoks, siis pole vaja kohe kuklasse lennata, et piraat või varas, eriti kui tema puhul pole see ära tõestatud, et tal mõni piraat mäng oleks ... erinevalt teist  |
bullshit , homebrew varjus piramine on default, lolli võib igal pool mängida ja rääkida, et kasutad seda oma tarbeks oma programmide jooksutamisel, algul see ehk on isegi nii, kuid lõpeb ta ikka piraatmängude mängimisega, selles pole kahtlustki. Kui on võimalus ja kiusatus, siis kasutatakse see ka ära. Mina piraks ka, kui mul CFW peal oleks, ei suudaks kiusatusele vastu panna, seepärast seda ei teegi. Riskida bännimisega või muu jamaga lihtsalt seepärast, et jooksutada mingit homemade meediaplayerit või muud jura, no anna andeks, siin peab ikka suurem kasu sees olema, muidu ei tasuks risk ennast ära. Pealegi OFW pole midagi häda, et peaks selle välja vahetama.
Minul isiklikult savi, kes mis kanaleid kasutab, et oma asju saada, kuid tulla siia rääkima, et CFW lastakse peale vaid programmide jooksutamiseks, nojah, sellist juttu võib vanaemale rääkida.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
06.02.2011 13:41:34
|
|
|
1:1le sama internetist tiritud koopia sikutamisega, sest 4 inimest siiski ei maksa mängu eest tegelikult  |
Muidugi. Gameshare on illegaalne tegevus täpselt nagu Custom Firmware. Nii et kui gameshare'i kasutad, oled piraat. Sonyle saamata jäänud raha siiski.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
06.02.2011 13:48:56
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Aga me võime ju mõne test case teha. Et raporteerime Sonyle mõne game sharingut ärakasutava accounti ja vaatame kuidas asjad kulgevad. Mis see iDemoni psn account oligi?  |
Whoopz. Keegi tahab vist "jää peal kukkuda".
Kahtlen et keegi Gameshareinud oma main kontoga on, nende jaoks tehakse alati uued PSN kasutajad. Banni saab miskine gameshare-konto vaid siis kui keegi kasutajatest on selle kohta reportinud et ei saa enam ligi. Kui kedagi see teema huvitab siis CaG'i foorumis on rohkem infot.
Mu PSN'i leiad HV-kasutajate psn/xbl/wii nimekirjast.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
06.02.2011 14:17:36
|
|
|
Tom-D, ma piran Viskan orika plaadi sisse, teen backupi ja orikas plaat kapi/sahtlisse/silma alt minema või mida iganes x kohta kuhu aga süda ihaldab. Hommikul teen luugid lahti, paks ja laisk nagu ma olen, võtan padja alt puldi, lajatan PS nupu ja valin Multimanist mängu mida mängida tahan. Lasen suurest rõõmust teki all käraka peeru, tõmban õlle sisse ja liigutan varbaid, sest no mis elul vigagi kui ei pea tilligi liigutama (välja arvatud küsima seltsimehelt, et mis seisab, keda ootab), et mängida
Lisaks sikutan mänge, et vaadata, mis mängida kannatab ja siis pean plaani ostmisest.
http://psgroove.com/content.php?736-Linux-Returns-to-PS3-AsbestOS-Installer-Arrives-OtherOS-Coming-Soon
Igatahes ootan millal asi korralikult kasutuskõlblik on ning väliselt ketalt saab jooksutada.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
06.02.2011 14:23:13
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Ma ka 1x tegin gameshare, kas nüüd bännitakse account ära? Ma enne ausalt ei teadnud et seda ei tohi teha. See oli ka suht ammu, mingi 2008 vms.Peale seda pole enam teinud. kas ühekordsel tegemisel ka bänn või seda ikka mitmel korral? |
Ei tule mingit bänni sulle ära muretse.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
06.02.2011 14:35:20
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Kahtlen et keegi Gameshareinud oma main kontoga on, nende jaoks tehakse alati uued PSN kasutajad. Banni saab miskine gameshare-konto vaid siis kui keegi kasutajatest on selle kohta reportinud et ei saa enam ligi. Kui kedagi see teema huvitab siis CaG'i foorumis on rohkem infot. |
kui ma oleks miski sony asjapulk, siis mõte käiks umbkaudu nii: on miski konto/kontod millel on gameshare kahtlus. kasvõi pooljuhuslikult sattunud miski konsooli peale millel palju kontosid aktiveeritud (mis võib vabalt viia muude konsoolideni millel on palju kontosid aktiveeritud jne). mõningase töö tulemusel ei ole vast väga keeruline leida peale share kontode ka kontod samadest masinatest, kelle ostuajaloos pole mingeid asju kirjas ja ports trofeesid olemas on. asi siis see konto kinni keerata ja oodata omaniku kõnet/e-maili supporti ja seletust asja kohta. ja kui seletus ei ole usutav, siis ei leebuks. ja kui seletus on "jah... gameshare..." siis selle peale ei leebuta ilmselt.
muidugi arvestades kasutajate hulka siis peab olema natuke ka halba õnne, et kasutajana sellise portsu otsa sattuda aga võimatu pole.
kunagi jäi kuskil silma miski hädaline kel konto oli kinni keeratud. tunnistas (mitte sonyle ilmselt) et jah jagas. igatahes sony oli öelnud et heameelega teevad konto kohe lahti kui nende mainitud pangakontole laekub miski ~$250. ma muidugi ei tea selle juhuse üksikasju, et kuidas jagamine täpselt toimus (oma konto pealt ka või ainlt portsu jagamisekontodega).
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
06.02.2011 16:48:49
|
|
|
Lisaks sikutan mänge, et vaadata, mis mängida kannatab ja siis pean plaani ostmisest.
|
"Puhas klassika"
P.S mängude demod ja PSN+
Sellest artiklist tuleb ka välja, et varem oli see "kinda legal".
|
Algselt polnud GS otseselt keelatud (vastavad teemad olid isegi PS ametlikes foorumites); ükshetk Sony nägi/mõistis, et nende heatahtlikust kuritarvitatakse ja "keeras kraanid kinni"...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
06.02.2011 20:13:18
|
|
|
See arutelu hakkab siin sarnanema võitlustandrile. Mind isiklikult häirib see, et Sony ütles alguses "Pole hullu midagi" GS koha pealt ja nüüd ähvardab B&.
PSN+ ja sellega kaasnevad Trialid on natuke vähevõitu. Võiks olla 1h asemel 3h saaks tõelise mängutunde ka kätte. Tunni ajaga jõuab vaevu nuppudega ära harjuda.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
06.02.2011 20:19:17
|
|
|
Kuid kokkuvõtteks kõige tavalisemale lõpptarbijale kes on kõik mängud ostnud poest ning ei tegele mingite Homebrewde ega GSidega pole mitte midagi muutunud. Sellised tavalised kliendid ostavad endiselt mänge ning nendel pole karta mingeid banne samuti. Kogu see häda ongi aint modijate vastu suunatud.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
06.02.2011 21:29:55
|
|
|
Üldiselt oleks normaalne see, et kui ma endale mingi asja ostan siis võin ma sellega ka teha mida ma tahan, kui ma selle eest 5k vms hinna välja käisin siis peaks see olema MINU konsool millega võin ma mängida, mussi kuulata, kasutada seda kõikuva lauajala all, modida, pooleks lõigata, lasta peale oma softi, katki teha ning ära parandada. Kui ma seda teha ei tohi tekib küsimus kelle oma see pleiss siis on või kas tegu on hoopis kasutusõiguse ostmisega?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|