praegune kellaaeg 14.08.2025 20:26:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
multizync
HV kasutaja

|
30.01.2011 05:00:35
Sülearvuti ei leia vahest kõvaketast ülesse |
|
|
Hiljuti on hakanud selline asi silma, et kui ma panen arvuti sleepi, siis ta läheb nagu kinni juba, pilt kaob eest ära, ja siis kui kõik tuled on ära kustunud, siis läheb ise uuesti tööle ja lööb mustal taustal valges kirjas ette, et kõvaketta mingi jama, No hard disk devices found, kui panen F1, et uuesti proovin bootida, siis tuleb sama error uuesit lihtsalt. Poweri nupp ei aita ka midaig, siis teeb samamoodi, et läheb kinni ja äkki jälle ise tööle tagasi. Ainuke asi mis aitab on aku tagant ära võtta, kui tahad kinni panna arvutit. Ja peale aku tagant ära võtmist läks arvuti ilusit jälle tööle. Ja nii on mul mitu korda olnud.. Kui esimest korda juhtus, siis imestasin väga, kuna ta pole mul kuskilt maha kukkunud, ega midaig alati oli laua peal. Millest see olla võib, kas kõvaketas hakkab otsa lõppema või on mingi softi kala või on üldse veel mingi muu asi..
Arvutiks on DELL XPS M1530
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.01.2011 09:53:02
|
|
|
Pigem emaplaadi viga. Ja Sleepi ulja kasutusega on ennegi emaplaate maha p6letatud, kuna komponentidel on pinge peal ja prosa kiirus on ainult maha klokitud ja ventilaator v2lja lylitatud.
Proovi teise kettaga j2rgi, n2ed k6ige kindlamalt.
Aga ma ise olen n2inud kuumusesurma surnud 15-se XPS-i emaplaati.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
30.01.2011 11:10:56
|
|
|
Asso, selge pilt. Muide mul on dual boot, et ketas on jaotatud 2'ks partitsiooniks windows on c peal ja linux on d ketta peal ja kui linuxist panna sleepi, siis tuli sama asi, seega softi värgi ma välistaks täiesti, ma kardan, et emaplaat võib olla küll..
Hmm, mis nägu selline emaplaat olla võib siis, kas mingid jubinad on nagu ära kärssanud või kuna ma saan veel arvuti tööle, et veel pole..?
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
02.02.2011 11:37:36
|
|
|
Täpselt sama probleem endalgi. Tegemist on IBM T43-ga ning sümptomid samad. Kas tõesti emaplaat vigane?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
14.02.2011 13:25:58
|
|
|
ei tea veel öelda, viisin arvuti esmasp garantiisse, siiani pole veel ühendust vöetud, ma vöin sulle dexter666 teada anda, kui mooga ühendust vöetakse ja teada saan..
E: Jep, oligi emaplaadi viga, telliti uus emaplaat ja see nädal peaksin arvuti kätte saama..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|