Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 03.02.2011 00:45:36 vasta tsitaadiga

Ise proovisin just viimati reedel Tallinnas, Solarise ja Välisministeeriumi läheduses. Nagu ikka "GPS Status" programm ei leidnud ühtegi sateliiti üles. ~10-15 jalutasin ringi seal, kuid lõpuks hakkas aeg otsa saama ja leidsin avaliku WiFi millekaudu Regio kaarti kasutasin.

Garantiisse on mõtet saata? Kuidas ma ütlen, et toas GPS saab ühenduse aga õues mitte? icon_razz1.gif Ehk töötab vastupidi kuidas peaks icon_razz1.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.02.2011 00:54:31 vasta tsitaadiga

Oh jaa ... saada muidugi garantiisse. min pool kuud oled ilma telefonita...
Kui aega on siis võib ju proovida.

Samas mul on koguaeg vähemalt 2 satikat nähtavuses, küll aga ei pruugi rohelised olla.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 03.02.2011 01:00:54 vasta tsitaadiga

krusu70, õnneks see veel hetkel nii kriitiline pole. Saab hetkel Regio kaardiga ka asjad aetud. Esimene kord kui telefon garantiis oli läks 45 päeva, ei ole tahtmist ja võimalust seda uuesti korrata. Eks jääb hetkel nii, kui tulevikus (kui rohkem aega) vaja, siis peab saatma.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 03.02.2011 01:05:50 vasta tsitaadiga

Hea võimalus enne garantii lõppu saata icon_biggrin.gif Väitega, et GPSi antenn on vigane icon_wink.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
DJope
HV veteran
DJope

sõnum 03.02.2011 01:08:42 vasta tsitaadiga

Google Mapsis saab ka ju lähteaadressi ja sihtaadressi järgi navigeerida, joonistab teekonna kaardile. Peaks olema mugavam kui regio.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 141
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2011 18:21:15 vasta tsitaadiga

Kas siin on mõni kogenum custom ROM kasutaja?
Tahaks 2.3 proovida, aga customite valik on suur, oskab keegi soovitada, mis ROM on OK, plussid ja miinused.

tänud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 03.02.2011 18:38:26 vasta tsitaadiga

[VaHuR], GPS status programmil on sat-ide kiiremaks leidmiseks olemas ka A-GPSi kasutamise võimalus. See küll kiirendab protsessi kuid maksab jällegi natukene. Kuigi suuresplaanis olematut raha. beer_yum.gif
flake
HV veteran

sõnum 03.02.2011 23:48:19 vasta tsitaadiga

jaco, mina kasutan juba kuu aega Oxygen ROMi. Ehitatud Cyanogeni baasile.. hetkel RC7 peal.. ja väga rahul. Kõik töötab nagu peab. Aegajalt restardib kummaliselt ja ise, kuid elan selle jama üle..
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 03.02.2011 23:50:08 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
[VaHuR], GPS status programmil on sat-ide kiiremaks leidmiseks olemas ka A-GPSi kasutamise võimalus. See küll kiirendab protsessi kuid maksab jällegi natukene. Kuigi suuresplaanis olematut raha. beer_yum.gif

mis programm siis täpsemalt ?
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Shadow25
HV vaatleja
Shadow25

sõnum 03.02.2011 23:59:33 vasta tsitaadiga

Nagu juba kirjas on - GPS Status. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2011 01:23:30 vasta tsitaadiga

Testisin tiba just gingeri baasil cyanogeni....päris lahe, askeetlik, aga lahe, peab vist kõik MODid läbi proovima järjest icon_smile.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.02.2011 12:26:10 vasta tsitaadiga

Oxygen ka minu poolt. Kaamera ei tööta ainult...
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 04.02.2011 12:40:31 vasta tsitaadiga

jaco kirjutas:
Kas siin on mõni kogenum custom ROM kasutaja?
Tahaks 2.3 proovida, aga customite valik on suur, oskab keegi soovitada, mis ROM on OK, plussid ja miinused.

tänud

flake kirjutas:
jaco, mina kasutan juba kuu aega Oxygen ROMi. Ehitatud Cyanogeni baasile.. hetkel RC7 peal.. ja väga rahul. Kõik töötab nagu peab. Aegajalt restardib kummaliselt ja ise, kuid elan selle jama üle..

madfury kirjutas:
Oxygen ka minu poolt. Kaamera ei tööta ainult...

mul tekib küll WTF moment. Et mismõttes see siis nagu nii hea on.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.02.2011 12:49:30 vasta tsitaadiga

namstoop, Mul kaamerat vaja ei ole, samas muud Gingerbread tükid sobivad küll. Ega 2.3 ei saagi täisulik olla ju sest ametlikult seade seda ei toeta... Lihtsalt minu jaoks tähtsad funktsioonid töötavad ja väga kiiresti. Väljanägemine on minimalistlik, mõttetu nodi eemaldatud ROMist. Mulle sobib...
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 04.02.2011 13:33:31 vasta tsitaadiga

madfury, aga oled sa mõõtnud, et kas need funktsioonid reaalsuses ka töötavad kiiremini kui algseadetes? Või lihtsalt tundub, et on parem.

Et ega mul midagi selle vastu pole, kui mässatakse ja katsetatakse ja kui sobib siis sobib. Aga kiita sellist süsteem originaalist paremaks, kuigi asi iseeneslike restarte teeb jms, tundub veidi liialdusena. Ma näiteks küll ei taha telefoni, mis ennast ise välja lülitab. Mul eelmine juba oli selline, viskas rändomilt pilti tasku. Ei olnud lahe.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.02.2011 15:33:17 vasta tsitaadiga

namstoop, Täiesti arusaadav. Mul mingeid random restarte olnud ei ole. Mulle isiklikult ei istu HTC enda uuendamispoliitika (ehk kui saad, siis 6e kuu pärast) ning minu arust on ka default ROM ülekoormatud meeletute sotsiaalsete vidinatega mis tahavad ennast igalepoole syncida koguaeg. Mind friendstream ,lõustaraamat, twitter ja god knows mis veel absoluutsel ei huvita. Samamoodi meeldib mulle ausalt 2.3-e telefoniraamat. Siis ei meeldi mulle kohe mitte HTC default launcher, mul ostetud endale launcher pro ning ilusti ära konfitud (ma tean, et see ei nõua custom romi, kuid praegu sobib hästi minu sätetega).

Kui telefon ei ole stabiilne, siis see kaalub kõik muu üles. Kui mul random restarte teeks, siis kindlasti see ROM peal ei oleks. Oxygenil puudub kaameratugi Desire-le. Mingi aeg tagasi oli mul kaamerat vaja, siis jooksutasin MIUI-d, nüüd on see vajadus kadunud ja läksin Oxygeni peale üle. Kiiruseteste teinud ei ole, niiet numbriliselt ma ei saa kinnitada ega ümberlükata ühe ROMi eelist teise ees. Olgem ausad, Desire on piisavalt võimas, et ka default ülekoormatud UI-d jooksutada beer_yum.gif Sellesmõttes, et kui sobib funktsionaalsuselt HTC enda jubin, siis pole mõtet telefoni üldse torkida. Samas mul oli vajadus mobiilse wifi hotspoti järgi tunduvalt varem, kui HTC 2.2 ametlikult välja lasi...

madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 04.02.2011 15:41:15 vasta tsitaadiga

madfury Ma olen küll alles uus androidi omanik ja ei jaga matsu veel eriti saan aru et kõik on vägevalt "customizable"...
Mulle jääb mulje et oled HTC soetanud ainult selle riistvara pärast ? Või milleks osta telefoni kus sulle defaultis enamus asju ei meeldi icon_eek.gif
Ülevaateid loete ikka ja poes katsute asja jne ... ?

Kui ma peaksin kuid kulutama selleks et asi oma maitse järgi saada siis olen vist vale asja ostnud icon_cry.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.02.2011 15:54:34 vasta tsitaadiga

madest, Jah, ostsin puhtalt riistvara pärast. Pealegi algajale on Sense hea. Ja ka mina olin kunagi algaja icon_smile.gif
NATAS999
HV Guru

sõnum 04.02.2011 16:03:26 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
madfury Ma olen küll alles uus androidi omanik ja ei jaga matsu veel eriti saan aru et kõik on vägevalt "customizable"...
Mulle jääb mulje et oled HTC soetanud ainult selle riistvara pärast ? Või milleks osta telefoni kus sulle defaultis enamus asju ei meeldi icon_eek.gif
Ülevaateid loete ikka ja poes katsute asja jne ... ?

Kui ma peaksin kuid kulutama selleks et asi oma maitse järgi saada siis olen vist vale asja ostnud icon_cry.gif
arvutit ostetaksegi riistvara pärast, üldjuhul. OS ja programmid on kasutaja enda teha, kui just mäkki ei osta.

Ma ise arvan, et kui ei oleks custom rom/UI võimalust, siis oleks ka defaultiga rahul, kuna ei oskaksgi paremat tahta. Ei näe küll selles midagi halba, kui custom ROMi eelistatakse default omale.

HTC update poliitika üle virisemisest küll aru ei saa. google treib uue androidi versiooni valmis ja siis kui HTC selle kätte saab, hakkab kohe oma telefonidele ja sense UI'le ümber kohandama ja see võtab kõik aega.

HTC pole veel kõige pikema ootega. SE ja samsa on HTC'ga võrreldes endiselt kiviajas iirc.

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 04.02.2011 16:08:56 vasta tsitaadiga

Einojah, kui võrrelda SE-ga, siis HTC on vobshee edumeelne. Kuid see ei tähenda, et situatsioon normaalne või aktsepteeritav oleks ju! Ma tõesti ei tea, kelle või mille taga see kinni on, aga nagu ma öelnud olen, siis minu arust normaalne on, et HTC/SE/Samsung/misiganes töötab Googliga koos juba enne SDK avaldamist ning uuendused seadmetele tulevad paari kuu jooksul. Ei saa ju vist öelda, et Legendi uuendusgraafik edumeelne oleks olnud? Aga nagu sa ütlesid NATAS999, kui customi võimalust ei oleks, siis HTC enda oma on täitsa hea ja kärab kah.
SE mehed laskes vist kõik 1.6peal, kui custom ROMe ei oleks (vabandust kui nüüd mööda panen, ma täpselt ei tea, mis mudelitele SE ametlikult uuendused välja on lasknud) kuid ega selletõttu SE telefon raua poolest veel paha pole.

NATAS999
HV Guru

sõnum 04.02.2011 16:20:52 vasta tsitaadiga

madfury, senseUI kohandamise taga seisis 2.2 uuendus mu teada desire'le.

niipalju veel, et ise pole custom rome proovind ja ega ausalt öeldes ei oskagi defaultist midagi paremat tahta. kõik selge, lihtne ja loogiline ja ega kiiruse kohapealt ei oska ka midagi ette heita.

Kellel siin restarte tegi lambist? Proovi originaal ROM peale lasta ja vaata, kas sellega ka sama trikki teeb. Emaplaat katki äkki hoopis, mitte pole ROMi viga.

tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2011 18:53:12 vasta tsitaadiga

Krt, mul jäi mulje, et mul miski 2.3 rommiga kaamera ka töötas....vähemalt fotokaamera...

Siiani katsetatutest MIUI-Au jättis hea mulje - Kõik asjad on minu jaoks kuidagi intuitiivse käitumisega.
Kasvõi see, et kui vead yhte ikooni ringi, siis teised kolivad ise eest ära, mitte sa ei pea mingit puzzlet mängima ekraanil.

Aga siis tuli eile öö peale ja restorisin originaali backupi, et täna tööd saaks teha...

nüüd võtan asja ette ja valin miski ROM-i välja. Huvitav, milline võiks olla kõige aku-ökonoomsem...see on seni ainus häiriv asi desire juures, et aku ei pea.
tagasi üles
EvilOne
HV vaatleja
EvilOne

sõnum 04.02.2011 19:32:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mulle isiklikult ei istu HTC enda uuendamispoliitika (ehk kui saad, siis 6e kuu pärast)

Kui sa TechCrunchi sirvida viitsid, siis seal oli eile-üleeile uudis, kus Motorola loobus vapsee Froyo 2.2 uuendusest miskile mudelile. Alustati selle mudimisega ja siis tuli välja, et näe ei saa hakkama ja jääb 1.5 sellele mudelile. Kahjuks ei mäleta, mis mudelist jutt oli. Vot see on tase!!!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.02.2011 19:35:39 vasta tsitaadiga

ega SE palju targem pole. samuti LG.
uuenduskiiruse poolest on HTC kindlasti kõige asjalikum.

Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 04.02.2011 20:15:28 vasta tsitaadiga

Ma juba kuskil küsisin aga ei saanud vastust. Ei ole kuskilt leidnud, et milline oleks hea ja toimiv GPS soft tavalisee Desirele. Hea kui ka regio kaarti suudaks lugeda, iseasi kas sellist üldse on.... Või on mõni konkureeriv Navi, mis on ka väga heade kaartidega. Orienteerumiseks oleks ideaalne, kui regio kaarti sööb soft, siis vääga hea meil siin eestis. Andke tulla, kes mida kasutanud ja katsetanud on (softi kasutusmugavus, hääljuhiste kvaliteet jne....)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.