Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
KaarelK
HV kasutaja

|
02.02.2011 22:00:56
|
|
|
just, ise endal tiksub samamoodi windowed full sreen ainult raidimise ajaks tuleb khm puhas fullscreen et fps parem oleks. niisama ringituiamiseks ideaalne.
AH kohapealt ise kasutan Actioneer addoni, scannid seda igap2ev mignid p2evad sisse saab aimu suhth2sti palju mis item asi v22rt on.
10.10.10 mis guildis oled ja mis nimega kui saladus pole(sry kui l2bik2inud, ei j22nud silma)
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mcneelsonn
HV kasutaja
|
03.02.2011 07:24:35
|
|
|
Ega keegi ei tea "Myst"i Hellfire serveris? Pidi juhtima Chaos Unleased guildi Hellfires ??
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 16:29:44
|
|
|
Ämm, ei teagi mis quildi nimi on Xiphan vms.
Tegelase nimeks panin Liilia. Hetkel lvl 26 juba 23-25 tegin ühes kohas mitu questi järjest ja voila
müüsin 3-4 20-st pakki light leatherit 5 kulda pakk, kõik müüdud Nüüd saldol 50+kulda. Teised müüvad odavaim 20-ne pakk 15kulda. Ise tahaks kaubast lahti saada, et üle 5 kulla pole mõtet panna hinnaks?
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
03.02.2011 16:32:04
|
|
|
10.10.10 kirjutas: |
Ämm, ei teagi mis quildi nimi on Xiphan vms.
Tegelase nimeks panin Liilia. Hetkel lvl 26 juba 23-25 tegin ühes kohas mitu questi järjest ja voila
müüsin 3-4 20-st pakki light leatherit 5 kulda pakk, kõik müüdud Nüüd saldol 50+kulda. Teised müüvad odavaim 20-ne pakk 15kulda. Ise tahaks kaubast lahti saada, et üle 5 kulla pole mõtet panna hinnaks? |
Julgelt pane kasvõi 14g 90s, kõik läheb ludinal.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2011 16:40:49
|
|
|
L85 peal saad selle 50g kätte paari-kolme questiga
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 16:46:36
|
|
|
Hehee, okey siis
Nagu aru saan, siis rohelise nimega ese on hea, ja sinisega parem, mis veelparem oleks?
Kas saab kuidagi maha võtta ka seda, et kui valid targeti kohe ta ei laseks? Et peaks ise vajutama midagi laskmist, et laseks, mitte et ise kohe kukub kõmmutama, sest mitmel korral tahaks peti ette saata (elited näiteks).
Ja pet lvl 26, ning kuvab talet point petile, kust neid panna saan? Pet trainer kah midagi ei ütle :S
Mis talent treed peaks Hunter kasutama?
LVL 85-ni aega veel
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
03.02.2011 16:55:13
|
|
|
http://www.wowwiki.com/Portal:Main
Have fun and read up.
Targetit vali vasaku hiirenupuga, mitte paremaga. Parem on autoattack.
Talent treed petile on samas kohas kus su enda omad, vasakul pool peaks olema kaart 'pet talents'.
Leveldamiseks ilmselt BM, sa tahad ikkagi eelkõige et su pet tangiks asju, mitte sina ise.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 16:58:55
|
|
|
Leveldasin MM'na. Shit died fast.
10.10.10, tee macro steady shoti alla.
Vali see ? ikoon ja kirjuta:
#showtooltip
/cast Steady Shot
/petattack
Saadab kohe peti sisse kui SS castima hakkad.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 17:02:46
|
|
|
Hehee, okey siis
Nagu aru saan, siis rohelise nimega ese on hea, ja sinisega parem, mis veelparem oleks?
Kas saab kuidagi maha võtta ka seda, et kui valid targeti kohe ta ei laseks? Et peaks ise vajutama midagi laskmist, et laseks, mitte et ise kohe kukub kõmmutama, sest mitmel korral tahaks peti ette saata (elited näiteks).
Ja pet lvl 26, ning kuvab talet point petile, kust neid panna saan? Pet trainer kah midagi ei ütle :S
Mis talent treed peaks Hunter kasutama?
LVL 85-ni aega veel  |
Veel parem on Epic (lilla) ja Legendary (oranz, mitte segi ajada kollase ehk heirloomiga)
Optionsi alt saad täitsa muuta seda autoattacki kui ma mäletan, et autoattack off, aga nagu eelpool mainitud soovitan ka mina pigem kasutada paremat ja vasakut klõpsu vastavalt vajadusele, on endal end-games tunduvalt lihtsam hiljem. Sticky targeting soovitan ka maha võtta, hiljem samamoodi lihtsam, ei pea ümber harjuma.
Peti talendid olid varem enda talentide kõrval kohe, kuskil seal boxi ümber oli väike "Pet" nupuke, aga ei ole kindel kas ka nii praegu on.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 17:48:48
|
|
|
Pet talentid leidsin ülesse , kui sõbra lisamist otsisin. Oli lvl 20 ajal üks minuga samal tasemel, kuid nüüd juba 35 ma 27 Aga surma saime ikka kui lvl 25 elite-t maha üritasime saada, mis õnneks teisel katsel õnnestus.
Nüüd istun koopas ja harvestin nahku ligi 5 stacki koos.
Leveldamiseks BM ? sa mõtled beastmaster?
Kas oksjonilt saab paremat varustust osta ka või kust saab? Mingit fun instanceit saab juba lvl 27-na teha? hetkel jälle punt queste pooleli, et lvl 28 peaks põmst tehtud olema
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 18:33:11
|
|
|
Pet talentid leidsin ülesse , kui sõbra lisamist otsisin. Oli lvl 20 ajal üks minuga samal tasemel, kuid nüüd juba 35 ma 27 Aga surma saime ikka kui lvl 25 elite-t maha üritasime saada, mis õnneks teisel katsel õnnestus.
Nüüd istun koopas ja harvestin nahku ligi 5 stacki koos.
Leveldamiseks BM ? sa mõtled beastmaster?
Kas oksjonilt saab paremat varustust osta ka või kust saab? Mingit fun instanceit saab juba lvl 27-na teha? hetkel jälle punt queste pooleli, et lvl 28 peaks põmst tehtud olema  |
Head geari saad instancitest kui teed random dungeoni. BM on Beastmaster, täpselt. Fun instance hmm... vaata sealt dungeon finderist kui miskit uut tuleb siis proovi ära. Kas mitte scarlet monastery ~ sel levelil ei tulnud?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 21:10:03
|
|
|
Vast on mõeldud rohkem seda et WoW kõrgemal tasemel mängimine lihvib küll matemaatilisi teadmisi (seda siis matemaatika valemite kasutamise kaudu).
Sest end-game on suht matemaatika ja füüsikaga seotud. (vahest on valemid teised, eriti füüsika all, aga üldist infot arendab seal kõvasti)
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2011 21:13:39
|
|
|
Füüsikaga väga suurt seost ei näe ning kui just ise simulaatoreid ei kirjuta siis pole ka kõrgemat matemaatikat vaja. Korralikul tasemel loogiline mõtlemine kombineeritud keskmiselt hea matemaatikaga aga on see, mis tagab tugeva põhja theorycraftingu jaoks
Muidu eriti ei imestaks, kui see tõsi on. Techsuppordil on valdavalt üsna igav töö ning leidub üsna palju inimesi kellele meeldivad igasugu katsumused-mõistatused ning lahendavad sääraseid asju oma lõbuks
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 21:20:53
|
|
|
Füüsika on füüsika, kas tegu on virtuaalse maailmaga või pärismaailmaga, füüsika mõiste jääb samaks. Tavamängija koha pealt ei oska nii palju rääkida aga ma näen küll väga suurt seost matemaatika/füüsika ning raidleadingu vahel. Jah, theorycrafting ongi minu arust suurim osa mängust (minu jaoks) ja just seal sa neid kahte kasutadki, ei ütlegi et matemaatikat vaja on mingist punktist mingisse teise punkti liikumisel ja mingit nuppu õigel ajal vajutamaks. Lisaks on ka gearimine ja speccimine üleni matemaatikaga seotud. Tegu küll üldjuhul suhteliselt lihtsate tehetega, sellistega mida ka ilma mõtlemata ära lahendab.
Ja gamemasteritel on tõesti igav, isegi tundide kaupa juttu puhund vahest
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2011 21:32:20
|
|
|
Hakkas kohe päris huvitama et millist füüsikat seal raidleadingu juures küll kasutada võiks. Matemaatikast saan aru kuid hetkel ei oska oletadagi mida füüsikaga peaks peale hakkama. Ehk avaldad saladuse, võibolla tõesti olen kõigi nende aastate jooksul millestki olulisest ilma olnud
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 21:43:05
|
|
|
WoWis on oma füüsika mille järgi bosside abilitied on paika pandud, kui sa seda füüsikat oskad siis on võimalik väga kiiresti kohaneda uute bossidega kelle abiliteid sa üldjuhul ei tea enne proovimist. Tahad näidet? Näiteks siis kõik uued encounterid.
Füüsika ja theorycrafting?
See kuidas sinu tegelase abilitied reageerivad ümbruskonnaga ongi füüsika. Raidliidrina mõtled alati mis abilititega sa teatud faasid "maha surud/üle elad". Mõtled pidevalt kes peaks mis speci mängima sest teatud specid obivad ümbruskonda paremini isegi siis kui otseselt pole debuffi või buffi näol seda mängu poolt öeldud.
viimati muutis Priido 03.02.2011 21:45:32, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2011 21:44:02
|
|
|
Priido kirjutas: |
Tahad näidet? Näiteks siis kõik uued encounterid. |
Olen teinud kõik peale kahe uue raidbossi ning ei jaga eriti hästi välja mis seos on scriptitud eventidel füüsikaga. Ehk annaksid mõne konkreetsema näite kus füüsikast kasu on peale selle, et see loogilist mõtlemist ja matemaatika rakendamist harjutab
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
03.02.2011 21:50:56
|
|
|
Võimatu on sulle konkreetset näidet anda, kui ma oskaks seda teha siis oleks ilmselt rohkem guilde progressiivsed kui praegune 1% populatsioonist. See on asi millele pead ise vastuse leidma ja see on täiesti normaalne et sa sellele alguses imelikult vaatad, hiljem vaadataks sulle ka imelikult kui sa sellest aru saad juba.
Praegu sa saad ju aru et loogika on väga palju seotud wowiga, samamoodi on selline loogika seotud füüsika ja matemaatikaga.
Aga seda vaidlust pole siin mõtet jätkata, kes saab aru, kes ei saa. Oleneb kes kuidas mängule läheneb.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2011 22:46:01
|
|
|
Mu probleem miks ma aru ei saa on lihtsalt selles, et ma ei kujuta ette kuidas panna füüsikaseadused wow'i bossfighte kirjeldama. Füüsika kirjeldab reegleid mille järgi maailm töötab. Wowi bossfightid on aga hoopis midagi muud, seal pole kõikvõimalike jõudude-mõjudega mitte halligi peale hakata. Praktiliselt ainus asi mis pähe tuleb on oma positsiooni valimine vastavalt sellele kus on kõige lähem maa powerup-zoneni või tulest välja jooksmiseks kuid see on puhas matemaatika-loogika.
Eelmisesse posti lisasid paar asja mis märkamata jäid:
See kuidas sinu tegelase abilitied reageerivad ümbruskonnaga ongi füüsika |
Et HP maha dps'imine, tulest välja ronimine või rahva elus hoidmine on füüsika? Ei, ei ole.
Mõtled pidevalt kes peaks mis speci mängima sest teatud specid obivad ümbruskonda paremini isegi siis kui otseselt pole debuffi või buffi näol seda mängu poolt öeldud |
Parimal juhul on see matemaatika, valdavalt lihtne loogika. Taas ei midagi seost füüsikaga.
Veel varem kirjutasid:
Tahad näidet? Näiteks siis kõik uued encounterid. |
Et siis vanemad encounterid ei olnud? Kui nii siis peaks ju olema vägagi lihtne vana ja uue erinevused leida et välja selgitada millega tegu. Olles ise teinud kõiki fighte tbc's, wotlk's ning enamust cata kraami siis ma küll ei väidaks et catas oleks mingi fundamentaalne muutus toimunud.
Hetkel jääb mulle mulje, et üritad kirjeldada pigem intuitsiooni eri otsuste langetamisel kuid miskipärast ajad selle füüsikaga segamini
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
03.02.2011 23:27:48
|
|
|
See millest Priido räägib ongi matemaatika.
Ehk siis mängu jaoks loodud füüsikareeglid, mis toimivad läbi matemaatiliste valemite.
Mängus ei ole midaig pistimst füüsikaga klassikalises mõistes. Keskkond on loodud matemaatiliselt.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
04.02.2011 01:48:37
|
|
|
Mina ei tea kas mul mingi viga külges, aga minu jaoks kogu see theorycraft võtaks nagu osa võlust ära. Kõik peab olema selline matemaatiline täppisteaus, milline gear, relv, spec .. kuhu jääb see fun? Kuigi ma olen raidija kohta suht "funnija" - pole best ever spec ja rass on ka vale...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.02.2011 01:53:12
|
|
|
Trinity kirjutas: |
Mina ei tea kas mul mingi viga külges, aga minu jaoks kogu see theorycraft võtaks nagu osa võlust ära. Kõik peab olema selline matemaatiline täppisteaus, milline gear, relv, spec .. kuhu jääb see fun? Kuigi ma olen raidija kohta suht "funnija" - pole best ever spec ja rass on ka vale... |
Eks see nii ongi, mida rohkem teooriat ja numbrit asjade taga, seda vähem funni teatud mängurite jaoks. Kindlasti mõnel progejal jälle numbrid väga meeltmööda
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
04.02.2011 01:56:31
|
|
|
tsärnets kirjutas: |
aeg-ajalt saab sõbra accoundiga mängitud, tema enda soovil, lvldan alte jne. probleem selles, et nüüd pikemat aega pole mänginud ja nüüd tekkis tahtmine catat proovida, aga ennäe, blizz ei lase enam. ei tea kas ip põhiselt või kuidas määrab, aga kui connectida, siis automaatselt lockib accoundi et vältida hackimist. asi tingitud sellest, et mu amigo on kreeklane. kas eksisteerib mingit viisi, et asjast ümber kõndida ? |
Võtab "enam kasutatava" riigi IP. Nt, kui ma siin gildikatel olen oma altile teisel kontol geari farmida lasknud siis ei ole midagi, aga kanadast sugulane korra tahab vaadata mis elu on, plõks kinni. Ma uuesti sisse login pole vahet. Isegi kui ma asukoha riiki ise muudan nt. Prantsusmaale lähen siis muutub see nö asukoha riik jälle minu asukoha aktiivsuse järgi.
edit : ümber saab küll, aga see on tükk mängimist ja pole seda väärt. Pead mingite proxide ja socidega jändama. Not worth the effort in my books.
viimati muutis Trinity 04.02.2011 02:00:09, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
04.02.2011 01:59:25
|
|
|
Ho Ho, mängus on omad füüsikaseadused, maailmas on omad. Ühe või teisega tutvudes arendad lihtsalt enda võimet füüsikast üleüldiselt aru saada. Seda ma ei väidagi, et kui wowi teed siis füüsika on kohe A. Isiklikult minu silmaring füüsikast on küll edasi arenenud tänu theorycraftingule, ja veel rohkem matemaatikast. Võime siis öelda ka, et õpid füüsikale ja matemaatikale loogilisemalt lähenema läbi mängu ja minu isiklik arvamus on, et see ongi nende kahe ala puhul esmatähtis.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|