Nii... mul sama küsimus mis xxlmasteril - kuidas addonid on? Tasub osta?
Ise sain just paar päeva tagasi ACII läbi tehtud... paar achievementi veel 1000-st puudu. Mõtlen et kas osta või mitte osta need lisamissioonid - ega nad vist halvad ei ole...
Nii... mul sama küsimus mis xxlmasteril - kuidas addonid on? Tasub osta?
Ise sain just paar päeva tagasi ACII läbi tehtud... paar achievementi veel 1000-st puudu. Mõtlen et kas osta või mitte osta need lisamissioonid - ega nad vist halvad ei ole...
Üpriski head on, kuid on ikka rahavargad, teevad mängu, võtavad mingi koha mängust välja ja siis panevad selle raha eest müüki .
Nii vana mäng juba, tellisin Zavvist GOTY ära, 12€ vist ainult, kahjuks nilbe kollane edition... Tundub huvitav olevat igatahes. Olen ikka väga ajast maha jäänd _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nii vana mäng juba, tellisin Zavvist GOTY ära, 12€ vist ainult, kahjuks nilbe kollane edition... Tundub huvitav olevat igatahes. Olen ikka väga ajast maha jäänd
Saad kindlasti positiivse elamuse.
Mina isiklikult proovisin esimest osa ja peale seda polnud mingit huvi teise ja kolmanda vastu.
Aga sõber laenas vägisi ja käskis proovida. Noo ütleme nii, et hoopis midagi muud. Sisu hea ja lõpp hästi mõnus(tempokas/üllatusi jne). Mäng ise väärib eelmise aasta topis kindlalt kohta.
Igastahes soovitan kõigil proovida, kes esimese osa ühekülgsuse pärast pooleli jätsid. _________________
mängisin esimest pärast teist, oli jah ühekülgne aga vähemalt üldpilti täiendas sellest maailmast, ei suuda oodata millal kolmandat saan osta...hetkel hind liiga kirves
Sain vahepeal enda oma kätte, täitsa kihvt. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
mängisin esimest pärast teist, oli jah ühekülgne aga vähemalt üldpilti täiendas sellest maailmast, ei suuda oodata millal kolmandat saan osta...hetkel hind liiga kirves
Mina sain uue AC: Brotherhood ~30€ eest @ zavvi.com
Seega ei tohiks väga kirves olla. _________________ PSN: powwa25
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.