Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
29.12.2010 03:05:36
|
|
|
ToivoLep kirjutas: |
Ma ei ole enda pulte teiste wiidega paaritanud. Aga mul jah nii, et võtad kumma puldi tahad, väntad käima ja juba töötabki. |
Sama siin
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.12.2010 11:13:53
|
|
|
xtr kirjutas: |
Flacko kirjutas: |
Küsimus Wiimotede kohta.Kas teistel on ka nii et kui 1 pult on nagu default et vajutad nuppu ja ta läheb kohe tööle, aga näiteks 2 playerit peab koguaeg syncima. Kas see on minu wii viga? |
Kui teine pult on koguaeg sellesama Wii küljes, siis tundub olevat sinu seadmete viga. Kui teine pult käib vahepeal külapeal teiste konsoolide küljes, siis tahab uuesti paaritamist küll. |
Ei ole käinud küla peal sellega....teisel sõbral aga läks kohe käima ilma syncimata kui tal külas olin, kui vajutas 1 pulti, läks kohe tööle ja nr 2 vajutas, läks ka kohe tööle.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
29.12.2010 17:46:05
|
|
|
Mul aga pole kah pult kuskil käinud,kui käest kätte,aga kuda siis selle teise saab külge pookida,et saaks kahekesi mängida..?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
29.12.2010 22:36:42
|
|
|
Jõuluvana jättis kingikoti...Wii oli seal sees..lapsele pigem, kuigi külalised arvasid, et pereisale pigem..
Saamise hetkest mingit magamaminekut ei toimu enne kolme öösel...kui kõik lähevadki tuttu, siis keegi lülitab veel Wii sisse..väike mäng enne uinakut..Suusahüpped, slaalom, muu fitness balance boardil...
Sain täna alles hommikul peale kuute voodisse..kõigpealt modisin Wiid, et Super Mario saaks plaadil olevalt koopialt käima.. siis veel üks nostalgiline taastutvumine Marioga...
Endal pole pultide sünkimisega probleeme olnud, võtan emba-kumba ja mängin..laadida on neid ka mõnus..paned induktsioonlaadijale ja hommikul on jälle mänguvalmis..pole vaja silikooni peale-maha näppida .
Balance boardile tõi eBay samuti USB kaudu laetavad Li-Ion akud, kaabel võib ka tasakaalulaua all olla, kui tahad laadida ja tasakaalu samaaegselt hoida..Mugav
See kaasasoleva videokaabliga pilt on lihtsalt kohutav, Scart-RGB hetkel kineskoobi vahendusel, kuigi sai ka tuleviku tarbeks komponentkaabel soetatud eBayst.
Aga sellest pole veel aru saanud, mismoodi Asterix ja Obelix seal olümpiakvalifikatsioonis seda kuubikut saavad tõsta ühele kolmest luugist...
Lükata seda kallakust ei suuda, Kahekesi koos ka tõsta ei saa, kuigi vihjeks ilmuvad mingid nooled, et peaks nagu üles-alla vehkima... mitutuhat kalorit vist on alla vehitud juba aga miskit ei tõuse..
Eks aja jooksul paistab, mis on vaja veel lisaks soetada, võib-olla tantsumatt, mille olemasolust polnud veel aimugi enne teema lugemist
Soetasin juba (soft)kodustatud Wii, millele saab appe ja vabavaralisi mänge ka siis laadida... http://wiibrew.org/wiki/List_of_homebrew_applications
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.12.2010 22:39:21
|
|
|
Mul kodus vedeleb üks Wii tantsumatt, milega pole midagi teha.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
30.12.2010 17:03:15
|
|
|
mis mõttes pole midagi teha, ei tööta või tahad maha müüa? mind on huvitanud ühe ostmine küll.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.12.2010 17:05:53
|
|
|
töötab küll aga ma müüsinmängu maha ja sellega polemidagi teha atm.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.12.2010 20:17:00
|
|
|
Wii Balance Board in black + 4 batteries - 723 EEK+ 171 eeku post Pixmanias
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
31.12.2010 01:01:04
|
|
|
töötab küll aga ma müüsinmängu maha ja sellega polemidagi teha atm. |
seega oled nõus müüma? Tasub see üldse soetamist?
_________________ Ei ole allkirja  |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
31.12.2010 03:09:41
|
|
|
Sol kirjutas: |
seega oled nõus müüma? Tasub see üldse soetamist? |
Tasub. Sellepärast ma kavatsengi selle ära osta. Kusjuures mul juba on 2tk.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510 |
|
Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
31.12.2010 10:59:22
|
|
|
xtr küsis mult seda ennem btw. Vabandust Sol .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.01.2011 16:43:29
|
|
|
jägaja kirjutas: |
kõigpealt modisin Wiid, et Super Mario saaks plaadil olevalt koopialt käima.. siis veel üks nostalgiline taastutvumine Marioga... |
Feil juba esimesel päeval.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.01.2011 00:48:39
|
|
|
vabarna kirjutas: |
kõigpealt modisin Wiid, et Super Mario saaks plaadil olevalt koopialt käima.. siis veel üks nostalgiline taastutvumine Marioga... |
Feil juba esimesel päeval. |
Mida silmas pead?
Kui sain sust õieti aru, siis sul ilmselt lapsi ei ole?
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
02.01.2011 03:07:22
|
|
|
vabarna kirjutas: |
Feil juba esimesel päeval. |
Mida silmas pead?
Kui sain sust õieti aru, siis sul ilmselt lapsi ei ole? |
Ma olen suht kindel, et ta ei mõelnud feili all Mariot, vaid piramist.
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.01.2011 03:40:48
|
|
|
Kõikidest filmidest, mis laste käes liiguvad, liiguvad ainult koopiad. Mängudega sama lugu.
Sest õige pea oleks originaal loetamatu või unustatakse plaat istumise alla.
Wii sai kaasa neli mängu ja netist olen ühele koopia saanud. Kas see on just piramine, sõltub vaatenurgast.
Nagu paar posti tagasi viidatud lingist nähtub, on Wiile ka vabavaralisi mänge ja tarkvara. Eeldab see aga tootja silmis illegaalse "koduküpsetise" kasutamist.
Selle piramisega on sellised lood, et need näpuga näitajad on tavaliselt suurimad patustajad (oleks mul parem internet, tõmbaks ka vahel mõne filmi ). 2010 ja varasemad aastad tõi esile suurkujusid ja igasugu mogulite lapsi, kes teevad "seda" olenemata nende rahalisest seisust. Samas aga võitlevad nad (nende vanemad) suure lärmiga edasi piraatluse vastu.
Kõike tuleks võtta mõistusega, mitte olla "põhimõtteline, ma ei maksa vaid tirin netist" Kahjuks tunnen ka selliseid.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.01.2011 00:39:58
|
|
|
Kui sa oma teksti üle loed, siis ehk suudad mõista, miks ma su (kahtlemata õilsatest) kavatsustest valesti aru sain. Minu enda laps on veel nii pisike, et pole jõudnud optiliste andmekandjatega midagi hullu korda saata. Kui mul aga oleks Wii ja järeltulija mängueas, siis võimaldaksin talle ilmselt esialgu küll ainult Virtual Console'i (või WiiWare'i) mänge. Pole liikuvaid osi ja pealegi ongi õige alustada algusest - sealtsamast, kus isagi: SMB, SMB3, SMW.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
05.01.2011 00:05:30
|
|
|
Mina modisin ka esimese asjana wii ära. Mulle meeldib lisanänn asjadel. Mängukollektsioon ikka kasvavas foonis. Lihtsalt igast geniaalset nänni saab lademetes.
Muideks olen detsembri kuuga liiga palju mängu atribuutikat kokku krabanud. Pole veel elus konsooli olnud ja nüüd ei teagi mis riistaga mängida, kus leitakse see aeg
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
06.01.2011 11:19:39
|
|
|
xtr kirjutas: |
Sol kirjutas: |
seega oled nõus müüma? Tasub see üldse soetamist? |
Tasub. Sellepärast ma kavatsengi selle ära osta. Kusjuures mul juba on 2tk. |
mis Sa neist kogud ... mõtle kaasmaalaste peale ka
_________________ Ei ole allkirja  |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.01.2011 10:30:24
|
|
|
vabarna, ise ka piraatlust ei poolda, aga omades kogemust ca 30-40ga multika DVD'ga, mis nüüdseks üheski DVD mängijas enam ei mängi, siis konsooli mängudega kavatsen ise samamoodi käituda nagu jägaja, et mängu ost ja moditud wii'ga backup lastele kätte.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
26.01.2011 12:07:12
|
|
|
Riddim kirjutas: |
RammaR kirjutas: |
Avastasin eile näiteks, et "WarioWare: Smooth Moves" seadetest saab valida 2 mängijat, aga reaalselt see ei toimi. Millisest mängust üldse räägid? |
tsitaat: |
After the player completes all of the single-player stages, the game unlocks a multiplayer mode, in which only one Wii Remote is used and shared by up to 12 players. While a player plays a microgame in this mode, other players watch, and after the microgame is completed, the player passes the Wii Remote to the next person. |
|
Abiks info! Eks tuleb siis single-player läbi teha...
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.01.2011 22:38:24
|
|
|
Nonii, hakkasin ka laiemalt kasutama oma Wii-d nüüd kui Lego Indiana Jones veidi mängitud sai Igatahes peaks mainima, et täitsa norm ikka, Wii on väga mõnus ja pisike ning ei tee mingit häält Kohe proovin Monster Hunter Tri ära, pidi vist kõige parema graafikaga mäng olema? ning veel RPG?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
28.01.2011 14:26:00
|
|
|
Mh suht omamoodi mäng, mõnesmõttes on RPG, mõnesmõttes mitte, leveleid pole ja suht kõik equipment based aga MH'dega PSP peal väga head kogemused, nii, et soovitan seda
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
28.01.2011 16:10:52
|
|
|
tsitaat: |
Kohe proovin Monster Hunter Tri ära, pidi vist kõige parema graafikaga mäng olema? ning veel RPG?
|
Vaata, et sa ei pettu - tegemist pole klassikalise RPG'ga.
Iseenesest hea mänguseeria (igaühele ei sobi/meeldi) - MH: FU alla paarsada tundi "maetud"...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
28.01.2011 16:22:33
|
|
|
NekoRobin kirjutas: |
Mh suht omamoodi mäng, mõnesmõttes on RPG, mõnesmõttes mitte, leveleid pole ja suht kõik equipment based aga MH'dega PSP peal väga head kogemused, nii, et soovitan seda  |
Equipment based? lolno.
Skill based ikka.
Omal ajal sai Kut-Ku surnuks taotud (48 minutit läks). Mängu on võimalik naked-runiga läbida, uuendades ainult relvi.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
28.01.2011 16:45:00
|
|
|
iDemon kirjutas: |
NekoRobin kirjutas: |
Mh suht omamoodi mäng, mõnesmõttes on RPG, mõnesmõttes mitte, leveleid pole ja suht kõik equipment based aga MH'dega PSP peal väga head kogemused, nii, et soovitan seda  |
Equipment based? lolno.
Skill based ikka.
Omal ajal sai Kut-Ku surnuks taotud (48 minutit läks). Mängu on võimalik naked-runiga läbida, uuendades ainult relvi. |
Oops jah, nõustun sellega, et skill loeb seal mängus väga. Ma mõtlesin enda öeldu all pigem seda, et statse ja muud sellist saab equipmentidest/relvadest, kuna leveleid pole
Aga jah, MH väga omapärane mäng ja suht hate-love asi, imo ta ei lähe otseselt ühegi genre alla atm, imo see uus genre võinii, sest sellele sarnanevad mängud labelitakse kloonideks
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |