To angel, mulle meeldib GT5-e juures see sõiduoskuste lihvimine. Erinevad autod käituvad igaüks mingil moel isemoodi, mida enam level tõuseb, seda võimsamad/kiiremad masinad, seda enam pead rõhku panema seadistamisele. Palju sõltub ka rajast: mõni on kiirete kurvidega + pikad sirged, mõnel jälle palju aeglaseid kurve ja sirgeid vähe/lühikesed. Samas seades võimsa autoga neid sõita ei tundu eriti arukas. Ja muidugi ei saa mööda ega üle pult vs. rool teemast: pedaalidega on võimalik gaasi/pidureid doseerida kasvõi millimeeter haaval, sama rooli kohta. Puldiga samaväärset täpsust saavutada... mu arust pole võimalik. Ise olen kõik eelmised GT-d läbi teinud puldiga ja võimalik, et ka GT5-ga oleks sama teed läinud. Paraku eelmisel aastal elasin üle raske õnnetuse ja puldi käsitsemine tänu sellele tulevikus kui mitte täiesti, siis vähemalt pikemaks ajaks välistatud. Ka rooliga saan sõita ainult vasaku (dominantne parem on vigane) käega, aga vähemalt saan Niiet GT5-e juurde tasuks kindlasti kaaluda ka mingi pädevamat sorti roolikomplekti ostu, kui rahakott kannatab.
Pika posti rebu: GT5-es tunnen mõnu just võimalikult perfektsest ja kiirest sõidust, puukontakt tähendab nurjumist ja effektne killustumine selle käigus on minu jaoks täiesti teisejärguline _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
See rool vs pult tundub suht huvitav minu jaoks. Kui esimene time trial välja tuli seasonalis, siis olid esikümnes 7 mängijat puldiga. Et kui keegi viitsiks, siis võiks võtta mingise raja ja auto ja siis rooli keerajad panevad siia oma aja kirja ja kraanajuhid enda aja. Näeks ära, kui suur vahe siis tekib. Või on seda tehtud ka juba kunagi/kuskil?
aivo80, ma mingit sõda see vs. too teemal küll ei soovinud algatada , aga suht huvitav oleks taolisi tulemusi vaadata küll. Ideaalis veel replay ka võrku riputada...
edit: WäntWõll, enne lõunat ma juba uusi sõitsin täna. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Niivõrd kuivõrd, viimane sõit uutest vette`ga on paras pähkel. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
OCL'is oli päris palju mõnusat nänni mõistliku hinnaga, me likes
Omastasin ZR-1'e, GT-R Pace Car'i ja loomulikult Stratose - väga asjalikud autod kõik, kuigi Pace Car on täpselt nagu iga teine Skyline, ostsin lihtsalt välimuse ja eksklusiivsuse tõttu
Viimase seasonali jaoks mõtlesin võtta eelmisest OCL listist ostetud vana Corvette Race Car'i, aga samas sõidu listis seda välja toodud ei ole.. eks peab proovima, kas lubatakse sellega rajale
OCL'is oli päris palju mõnusat nänni mõistliku hinnaga, me likes
Omastasin ZR-1'e, GT-R Pace Car'i ja loomulikult Stratose - väga asjalikud autod kõik, kuigi Pace Car on täpselt nagu iga teine Skyline, ostsin lihtsalt välimuse ja eksklusiivsuse tõttu
Viimase seasonali jaoks mõtlesin võtta eelmisest OCL listist ostetud vana Corvette Race Car'i, aga samas sõidu listis seda välja toodud ei ole.. eks peab proovima, kas lubatakse sellega rajale
Stratorsed (mõlemad, tava ja race) saab auhinnaks ka niisama -> raiskasid raha tühja kahjuks.
PaceCar sain ise ühe gift ticketiga mingi leveli ära tegemise eest, vilkurid!!!
millal vette race oli OCL'is? ise sai niisama see ostetud, mõtlesin ka sellega sinna peale minna...
No mina ei näe seda raha raiskamisena, vaid pigem et kaks Stratost on parem kui üks Üldiselt kui midagi sellist müügis on, mis meeldib, ostan kohe ära ega hakka lootma, et äkki kuskilt mõne sõiduga võidab. Tänu seasonalidele pole rahaga nagunii muret ja kui autosid mitu tekib, võib ühe vabalt nende väikeste kopikate eest maha müüa või kellelegi vahetuseks pakkuda
Kindlalt ei mäleta, vb oli Vette Race ka UCD's, pead ei julge anda. Tahaks loota, et saab sellega ühele poole viimase sõidu, jääks ära vajadus ZR-1'te kiiremaks timmima hakata..
see pult vs rool teema on ju lihtsalt tehtav rooli meestel...
Aga võin ette ära öelda, et proff rooli mees teeb iga kell proffile puldi mehele ära, ainus koht kus olen täheldanud, et rool halvem on, on väga järskude kurvidega rajad, kus peab rooli ühest äärest teise lappama, puldiga jõuab sellistes kohtades kiiremini.
Ise mängin ka hetkel olude sunnil puldiga ja no pole mõtet üritadagi rooli täpsust saavutada
Muulile retsept, et on viitsinud nii palju mängida, ise ehk jõuan level 40ni, umbes 40 aasta pärast _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
To angel, mulle meeldib GT5-e juures see sõiduoskuste lihvimine. Erinevad autod käituvad igaüks mingil moel isemoodi, mida enam level tõuseb, seda võimsamad/kiiremad masinad, seda enam pead rõhku panema seadistamisele. Palju sõltub ka rajast: mõni on kiirete kurvidega + pikad sirged, mõnel jälle palju aeglaseid kurve ja sirgeid vähe/lühikesed. Samas seades võimsa autoga neid sõita ei tundu eriti arukas. Ja muidugi ei saa mööda ega üle pult vs. rool teemast: pedaalidega on võimalik gaasi/pidureid doseerida kasvõi millimeeter haaval, sama rooli kohta. Puldiga samaväärset täpsust saavutada... mu arust pole võimalik. Ise olen kõik eelmised GT-d läbi teinud puldiga ja võimalik, et ka GT5-ga oleks sama teed läinud. Paraku eelmisel aastal elasin üle raske õnnetuse ja puldi käsitsemine tänu sellele tulevikus kui mitte täiesti, siis vähemalt pikemaks ajaks välistatud. Ka rooliga saan sõita ainult vasaku (dominantne parem on vigane) käega, aga vähemalt saan Niiet GT5-e juurde tasuks kindlasti kaaluda ka mingi pädevamat sorti roolikomplekti ostu, kui rahakott kannatab.
Pika posti rebu: GT5-es tunnen mõnu just võimalikult perfektsest ja kiirest sõidust, puukontakt tähendab nurjumist ja effektne killustumine selle käigus on minu jaoks täiesti teisejärguline
Mängides simusid PC taga rooliga, mis on väääääga vana ja ps3'ele sobimatu aga pc taga asjalik, võiks öelda et jah -> puldiga on seda asjandust ja igasugu simu väga piix mängida. Oleks ruumi ja võimalust siis muretseks rooli. Sidur + H shiter kuluks ära kuna juba käikude vahetamine nuppudega tundub võõras.
Ja saan aru sellest "see simu" mõtte maailmast. Lihtsalt see mäng on -> same old, same old ning konkurendid on juba mööda panemas või siis õigemini pannud osade asjadega. GTR'is ei olnud mingid visuaalselt ilu, oli simule omane reaalsus tase. Shitasti sõitsid, maksid ka selle eest. AI oli palju agressiivsem kah mäletamist mööda. Simu tähendus ongi see, et asi on reaalsusele viidud nii auto käitumise kui ka autoga käitumise tagajärgede osas. Peenestad sidurit ja mootorit -> ei tule sul tipp aega vaid jääd teepeale. Ehk siis ei saa sõita autot peedistades vaid pead ka arvestama selle tagajärgedega. GT5 seni olen autot pms ideeliselt ainult lõhkunud kuna sedasi saab asjast viimast välja võtta või siis "fun" elementi teha (igas kurvis rehvi suitsetamine ja täis pööretega laskmine kuna AI on kusagil kaugel ja ei paku konkurentsi). Simu on ta seega vast vaid sellel auto käitumise jms alal. Ülejäänus on ta arcade (pean silmas auto damage'it) kui just nüüd keegi ei väida et mootorit on võimalik sodiks sõita, rehvid lendavad alti ära jne. Seni olen ainult avastanud, et kui õli ei vaheta kaotab auto võimu ning vist ka mootor kuna rebuild valik on kenasti olemas. Ehk siis asi kulub
Ise üritan endurance tasemele jõuda juba... nene "eri" eventidega saab jah kiiremini. B spec'i poindist ainult ei saa hästi aru. Vaatad pms kuidas mingi tainas sõidab ja üldse ei saa käsust aru a'la sõida kiiremini. Ikka mökutab teiste taga nagu tigu ja ei taipa kus poolt mööda minna või kuidas kurvis vastastest nagu postist mööduda . Peab teise juhi palkama ja lootma et too oskab midagi paremat teha. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Tegin ka huvi pärast 6 kiiremat ringi selle Imprezaga.
Racing Soft rehvid, AT, TC off, SRF on (tavaliselt mängin küll SRF off, aga et ajad oleks võrreldavamad, panin peale), ABS 1. Mängin samuti puldiga.
Ajaks sain 1:17.720
Päris huvitav on muidu see aegade võrdlemine, prooviks mõne rajaga veel? Mul PS3 nagunii hetkel sisse lülitatud ja sõiduisu peal
Võtame Laguna Seca Raceway ja sellesama Impreza.
EDIT: Tegin 5 ringi, kõik sama mis enne aga SRF off.
Aeg 1:32:557
. Simu on ta seega vast vaid sellel auto käitumise jms alal. Ülejäänus on ta arcade (pean silmas auto damage'it)
See damage oleks võinud mu pärast jah täiesti olemata olla, poolikul asjal mõtet ei näe.
angel kirjutas:
B spec'i poindist ainult ei saa hästi aru. Vaatad pms kuidas mingi tainas sõidab ja üldse ei saa käsust aru a'la sõida kiiremini. Ikka mökutab teiste taga nagu tigu ja ei taipa kus poolt mööda minna või kuidas kurvis vastastest nagu postist mööduda . Peab teise juhi palkama ja lootma et too oskab midagi paremat teha.
Mul hakkab see point vaikselt kohale jõudma. Vahel, kui ise sõita ei viitsi, paned b-spetsialisti draivima ja ise lösutad diivanil ning jälgid, kuidas ta raha ja autosid teenib.
Mu oma on vähehaaval isegi normaalselt sõitma hakanud. Muidugi kui tal käsutamisega erektsiooni punase peale ajad, siis läheb asi käest ära driftimiseks ja tulemust pole.
edit: kusjuures ega ei muutu seal midagi, kui level 20 käes, endal 28 ja suht samas vaimus jätkub, b-spec oli vist 17. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Tegin ka huvi pärast 6 kiiremat ringi selle Imprezaga.
Racing Soft rehvid, AT, TC off, SRF on (tavaliselt mängin küll SRF off, aga et ajad oleks võrreldavamad, panin peale), ABS 1. Mängin samuti puldiga.
Ajaks sain 1:17.720
1:17.326
Racing soft, AT, TCS 1, SRF off, ABS 1 pult ja seest vaade.
Kõva drift küll, saad punnid kokku ja kõva kärbes, imo peaks punktid nulli minema kui 100-ga seina lased.
Mis on asja mõte, kes laseb pikema kaarega ja kiiremini seina?
Kõva drift küll, saad punnid kokku ja kõva kärbes, imo peaks punktid nulli minema kui 100-ga seina lased.
Mis on asja mõte, kes laseb pikema kaarega ja kiiremini seina?
rome 1.16.238
laguna seca 1.31.535
peaks ütlema ,et see subaru on ikka liiga hea juhitavusega
mõlemal sõidul kasutusel racing soft rehvid ja kasutasin abs1, ülejäänud abid maas(kui just draiving line abiks ei loeta).manuaal kast.tagant kaamera vaade.
dream drifter sai ka just tehtud. 10393
high speed ring
C 63 amg
viimati muutis tali 28.01.2011 22:28:18, muudetud 1 kord
rome nüüd 1.15.203
eks ootab mingi rooli aja ka ära eks siis ole näha kas on mõtet veel edasi pingutada.kuskil 0,2-0,4 sec saaks heal juhul veel alla
Lähen kohe ja proovin ka, tahaks 1:16'ki vähemalt välja sõita. Kuid tundub, et sulle annab manuaal tugeva eelise, kuna ma tunnen selgelt, et automaat vahetab liiga vara. Paraku mulle kooslus pult+manuaal kohe mitte ei sobi On proovitud igatpidi, kuid lõpetan ikka AT'ga sõites. GT5's võiks samuti olla sama nupp nagu GT4's R2 oli, mille all hoidmine autol käiku ei lubanud vahetada...
rome nüüd 1.15.203
eks ootab mingi rooli aja ka ära eks siis ole näha kas on mõtet veel edasi pingutada.kuskil 0,2-0,4 sec saaks heal juhul veel alla
Lähen kohe ja proovin ka, tahaks 1:16'ki vähemalt välja sõita. Kuid tundub, et sulle annab manuaal tugeva eelise, kuna ma tunnen selgelt, et automaat vahetab liiga vara. Paraku mulle kooslus pult+manuaal kohe mitte ei sobi On proovitud igatpidi, kuid lõpetan ikka AT'ga sõites. GT5's võiks samuti olla sama nupp nagu GT4's R2 oli, mille all hoidmine autol käiku ei lubanud vahetada...
isa automaadiga pole sõitnud,aga mina manuaaliga vahetan käigu kuskil 7000-7200rpm juures.piiraja on vist sel subarul üle 8000rpm.
ei mäletagi sellist nuppu gt4jas mis käiku ei lase vahetada,aga sellest 4aastat möödas ka mil mängisin.
Jah hetkel prooviks seda 20 % täisversioonist. Seepärast ka küsingi et kas graafika on sama ja palju neid tracke jne.
Mõttetu ju maksta 50€ asja eest mis mulle ei meeldi, aga Prologue saaks siit mingi 10-15€ .
E. ja Jules milleks see link, kui öelda pole midagi siis ära ütle ju doh. Ja 17 tollise moluga saab väga hästi aimdu kui hea graafika asjal on 40-ne ja suurema tolli peal eksole. Ja sooviks vastust neilt kel on mõlemad versioonid.
T4, graafika on õiges vähe parem ikka.
oled sa mõnda GT mängu varem mänginud? kui jah, võta kohe full.
mis automängud sulle muidu meeldivad? kui NFS lemmik, siis tõesti proovi ennem prologe peal.
poolikut asja proovides jääb ka poolik mulje, mille põhjal sa põhjapanevaid järeldusi full'i suhtes ei saa teha.
edit: mul ongi mõlemad verisoonid! link oli selleks, et saaksid kohe kõik info mis rajad on ja palju autosid seal on. doh ise.
Nii kummaline, kui see ka pole, siis GT5P-s selliseid lollakaid sakilisi varje autode küljes, nagu GT5-s, pole ma näinud GT5-s on aeg-ajalt selline tunne, et küljepeeglite küljes on mingid leinalindid.
Niiet mina julgen küll öelda, et kohati jääb täismäng demole alla graafilise poole pealt. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Muidugi ma ise sellepärast GT5-t ostmata poleks jätnud, aga silma torgib vahel siiamaani. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
minuarust pole sel pildi kvaliteedil küll midagi viga.kui mina sõidan siis pole mul aegagi et näha mingeid sakilisi ääri või muud sellist jama.pildi kvaliteet on super ja viimane asi mida siin mängus kritiseerida.muud puudujäägid on suuremad.
Müttasin pool päeva Nascar Schooliga. No nuta või naera, üle hõbeda expert levelis ei tule. Vihasta või ära vihasta, aga ei õnnestu. Lõpuks hakkasin internetist ostsima kui selle ABS triki leidsin, siis kohe esimese korraga kõik kullale...
Ise mängisin ka enne GT5 välja tulekut GT5P'd ja graafilise poole pealt on mängud küll pm samad. Mingid väikesed nüansid on küll täisversioonil juures, aga niisama peale vaadates neid silmaga väga ei erista. Aga proovimiseks, kas mäng meeldib või mitte, pole GT5P küll õige asi, kuna nagu demodes ikka, pole seal suurt midagi teha. Pigem proovida GT4'a ja kui see meeldib, meeldib GT5 veel rohkem
huh...lõpuks ka X1 käes, proovisin alguses puldiga mängida, peale mitmeid üritusi jõudsin lõpuks finishisse ja 20 seki jäi pronksist puudu, siis proovisin rooliga ja peal 3ndat katset pronks käes monzas...nürburg oli ka suht ok, aga krdi suzuka oli tõsine pähkel, pärast päääris mitmeid proovimisi katsetasin ilma stabiilsus kontrollita, abs 1 ja skid on....ja II katsel juba pronks käes...enne seda proovisin stabiilsus 1-7 ning absi ka umbes samas vahemikus...aga üllataval kombel tuli kõige parem tulemus just teoorias kõige keerulisema seadistusega...arvatavasti sellepärast, et isegi TCS 1 pärsib X1 potentsiaali. Aga jah, see kes puldiga kullad kõik sebastiani challengis ära sõidab peab küll olema päris hea sõitja või siis lihtsalt hull _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
wirx, rooliga ikka hea s6itja puldiga lihtsalt lucker
Kes see ennast kiitmast väsib:D
Ma sain ka pronksi kõigil kätte suht kiirelt ja sinna selle jätsingi, suht raske ikka kullale (tehtav aga ei viitsi tunde ühte sama rada põrutada) _________________ PS!
Müttasin pool päeva Nascar Schooliga. No nuta või naera, üle hõbeda expert levelis ei tule. Vihasta või ära vihasta, aga ei õnnestu. Lõpuks hakkasin internetist ostsima kui selle ABS triki leidsin, siis kohe esimese korraga kõik kullale...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.