praegune kellaaeg 26.06.2025 02:08:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timtim
HV vaatleja
|
23.01.2011 15:41:42
Lahinguätid 2 |
|
|
Tere! 2 aastat olen tegelenud ühe mänguga. Selle mängu nimi on Lahinguätid ja mul on hea meel tõdeda, et olen valmis saanud teise osaga.
Lahinguätid on keskaegne strateegiamäng kus sinul kui valitsejal on võimalik ehitada püsti uus küla.
Üks avastusretk läheb luhta ja sinu kangelased leiavad end kodust kaugel. See koht on täiesti uus ja peidab endas paljut. Vastu tuleb seista kohalikule kuningale. See vastane on kõike muud kui mõistev.
Mäng on eesti keeles, ka helieffektid. Olen üritanud hoida humoorikat atmosfääri ja loodan, et ka Teile meeldib see.
Pildid, allalaadimine ja muu info mängu koduleheküljel:
http://mangulooja.dragon.ee/lahinguatid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
23.01.2011 15:41:53
|
|
|
Kui ma õigesti mäletan, siis ei saanud esimene osagi korralikult valmis, aga proovin järele.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timtim
HV vaatleja
|
26.01.2011 18:18:09
|
|
|
See osa on täiesti valmis - minule teada oelvaid erroreid mängus ei ole - olen seda korduvalt testinud ja seda on teinud ka teised - julgen soovitada mängimist.
Mäng ei muuda ise reolutsiooni, parima tulemuse võib saada 1152*864 resolutsiooni juures.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|