Paistab, et sellel aastal on tõesti maailma lõpp saabumas ning põrgu jäätub - 2K Games kinnitab kaljukindlalt, et Duke Nukem Forever saabub maikuus! USA saab õnnistatud 3ndal mail, ülejäänud maailm aga kolm päeva hiljem.
Mäng tulevat korraga PC, Xbox 360 ja PlayStation3 platvormidele. Amazon pakub veebipoes eelisostu võimalust - rahaküsimine justkui kindlustaks mängu valmis saamise. Uus treiler lubab rohkem seksi, vägivalda ja roppusi - tasub üle kaeda.
arvasin et ei näegi seda päeva kui see lõpuks valmis saab. aga ega enne ei usu kui asi viimaks arvutis on treiler ülikõva, krt arvut jooksis juba treileri peale korra kinni
arvasin et ei näegi seda päeva kui see lõpuks valmis saab
Ma olin päris kindel et ma suren vanadusse ennem ära kui Duke valmis saab vist isegi eksisin sellega. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
heheh võib päris hea ajaviide olla. üle pika aja saavad itimehed ennast naistemeestena tunda _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Meenutab DOOM3 graafikat ja tundub üldse suht vananenud ilmega see kaua tehtud kaunikene. Aga sellegipoolest, tahaks juba mängida.
Nagu öeldi - Unreal2 mootor. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Doom 3-me graafika on üldiselt oluliselt parem kui Duke Nukem originaal oli, ja arvestades asjaolu et uus Duke ju maeti täiesti maha vahepeal, siis mina ei nurise (kui ta ikka tegelt ka välja tuleb) _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Doom 3-me graafika on üldiselt oluliselt parem kui Duke Nukem originaal oli, ja arvestades asjaolu et uus Duke ju maeti täiesti maha vahepeal, siis mina ei nurise (kui ta ikka tegelt ka välja tuleb)
Selle koha pealt on sul kindlastii õigus, et parem kui originaal
Ja tegelikult ongi kõige olulisem, et see mäng nüüd ometi välja tuleks, mitte norida graafika kallal.
Iseasi palju sellest praeguseks hetkeks alles jäänud on. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kui kedagi peaks huvitama siis traileri taustaks kasutati The Prodigy - Invaders Must Die:
Spoiler
Link _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.