vaana, üks app on muidugi kontserdile videokaamera kaasa võtta, kujutan ette et videosalvestus pole selle telefoni puhul kõige esmajärgulisem.
Noh jah aga teinekord tahad lihtsalt mingi jupikese mälestuseks filmida ega hakka seepärast kaamerat kaasa vedama
Loomulikult on kaamera ainus ja õige aga jah mis ma sinuga vaidlen. Kes saab murest aru see saab.
ise kasutan N8 naisel xperia mini pro. Vahe on meeletu.
... aga äkki sellepärast ongi ka hind rohkem, kui kolmandiku võrra kallim ? Ma oleks veel aru saanud, kui oleksid võrrelnud tavalist X10 -t pealegi, ma ei saa üldse neist telefonikaamera fännajatest aru, isegi N8 pilt pole kaugeltki mingi unistus ja jääb ikkagi teisejärguliseks võimaluseks pilti teha. HD video on juba natuke rohkem argument st. mitte selle poolest, et sealt mingit kuldset tuleks aga see pilt on siiski juba kasutatava kvaliteediga, reaalsest HD kvaliteedist on asi siiski endiselt üsna kaugel. SE fännid võivad muidugi ARC'i ära oodata, sealt hakkab ilmselt juba viisakamat pilti tulema, kuid see ei saa olema kindlasti mitte Mini seeria klassi hinnaga, pigem ikka tavalise X10 kanti ... _________________
vaana, üks app on muidugi kontserdile videokaamera kaasa võtta, kujutan ette et videosalvestus pole selle telefoni puhul kõige esmajärgulisem.
Noh jah aga teinekord tahad lihtsalt mingi jupikese mälestuseks filmida ega hakka seepärast kaamerat kaasa vedama
Loomulikult on kaamera ainus ja õige aga jah mis ma sinuga vaidlen. Kes saab murest aru see saab.
ise kasutan N8 naisel xperia mini pro. Vahe on meeletu.
... aga äkki sellepärast ongi ka hind rohkem, kui kolmandiku võrra kallim ? Ma oleks veel aru saanud, kui oleksid võrrelnud tavalist X10 -t pealegi, ma ei saa üldse neist telefonikaamera fännajatest aru, isegi N8 pilt pole kaugeltki mingi unistus ja jääb ikkagi teisejärguliseks võimaluseks pilti teha. HD video on juba natuke rohkem argument st. mitte selle poolest, et sealt mingit kuldset tuleks aga see pilt on siiski juba kasutatava kvaliteediga, reaalsest HD kvaliteedist on asi siiski endiselt üsna kaugel. SE fännid võivad muidugi ARC'i ära oodata, sealt hakkab ilmselt juba viisakamat pilti tulema, kuid see ei saa olema kindlasti mitte Mini seeria klassi hinnaga, pigem ikka tavalise X10 kanti ...
No lihtsalt mul peres mõlemad olemas, võrdlen seda mida saan võrrelda lihtsalt. Nokia 5800 oli ka parema heliga, kuigi video pilt oli hämaras kehvem. Mini Pro on muidu tore telefon, ei ütle midagi halba
Küsimus oli kas saab rahul olla videost kostva heliga siis ütleks et ei saa. Muusikamängija ja klaviatuuri poolest on ta aga väga ok, taskulamp on ka tore boonus.
Ei taha seda maha teha üldse, seda enam, et plaan see naise oma varsti soodsalt müüki panna
Asi selge, lihtsalt ma ei tea sellest N8-st mitte midagi ja ei plaani ka osta, sest Nokia isu on pikaks ajaks kadunud aga kaamera omadused teevad kadedaks küll
Sai eelmine nädal Stockholmis käidud, proovisin X10 Miniga netti pääseda, aga üheski wifi võrgus nett tööle ei hakanud. Ühendub kenasti, levi on, aga ükski lehekülg ei avane, ühtki veateadet ka ei anna. Eestis samas töötab suvalises wifi võrgus kenasti. On kellelgi veel sellist probleemi olnud ja mis lahendus on? OS Android 2.1, telefon (veel) rootimata.
Lisaboonusena sain Tallinn-Stockholm laeva peal wifi võrgus teate, et antud brauserit (ei teagi, mis nime see default brauser kannab) see võrk ei toeta , soovitati kasutada Operat vms brauserit.
Mina nt ei saa osades kohtades muid brausereid peale defaulti kasutada. Nt koolivõrk, mis vajab autentimist ei lase kasutada operat(isegi pärast autentimist) ja osadel muudel võrkudel on ka see asi, et wifi olemas aga enne kui ei vajuta seda "olen tutvunud reeglitega blabla" nuppu default brauseriga ei lase kuskile minna.
ajasin omal peale, esialgu on küll 'puhtam ja kuivem' tunne
pärast väikse paranduse tegemist (ka xda foorumist leitud) build.prop files, töötavad enamus multitotsi toega proged edukalt.
Xda motorola poisid alustasid 1024 bit RSA key häkkimist. Paljud X10 omanikud toetavad üritust omalt poolt. Ühinesin ka, kuigi tundub, et see suht lootusetu ettevõtmine. Samas, kui sellest peaks asja saama, siis on lootust ka X10 key samal meetodil leida.
Kellel pole kahju oma ressursist veidi loovutada ja ka ühineda projektiga, siis link siin: http://androinc.net/
Seal kõik kirjas. Tegin eesti teami, nimeks 'eesti'. Kõik võivad liituda.
Veel infi:
Pole küll X10, aga lähedane..X8. Peal on Android 2.1
On olemas 2 arvutit. Ühel on netipulk olemas, aga teisel mitte. Kuna telefonil on täpselt sama netiühendus, mis netipulgal, tahaks telefoni ühendada arvutiga nii, et internetti saaks kasutada. Kuidas peaks toimima? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Nii, mõtlesin et viimasel ajal ei ole midagi ägedat saanud ja seda tuleb muuta! Sai võetud siis 2 x mini pro telefonid ligi. Ehhh, tuleb tunnistada, et lahe telefon on. Kohe sai ära rooditud ja barnacle 3Gd jagama, google mapsi sai ka piiksutatud. Ja ausaltöeldes on see ka kõik mis siiani teind olen. Kes laeks mõtteid üles, mida selle telefoniga veel ägedat teha ?
QLIMAX, mis appi kasutad. Ükspäev jäi silma üks tasuta variant, aga nimi unenes ära _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
QLIMAX, mis appi kasutad. Ükspäev jäi silma üks tasuta variant, aga nimi unenes ära
Remote RDP Lite/Enterprise
Ise kasutan, jube mugav kui kusagil pärapõrgus olleks helistatakse ja vingutakse et serverite mingi jama - paar liigutust ja pilt ees. Isegi minu Wildfire peal toimib asi väga kiirelt
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.