praegune kellaaeg 21.06.2025 14:32:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
terat
HV kasutaja
|
21.01.2011 11:07:04
Server Core R2 ja Diskmgmt.msc |
|
|
Tere
Sai installitud Win Server Core R2 ja ära seadistatud. Aga teisest arvutis mis on samas Workgroupis ei pääse ligi Disk Managementile, ütleb, et Local Access Rightsi pole. Remote Disk management on server core poolt lubatud mõlemalt pool. cdmkey /add:nimi /user /pass kirjeldatud(Server ooolt pean tegema cmdkey kliendi credentialitega?). Saan ligi event viewerile, Service'tele, Device Managerile, aga mitte diskmgmt.msc'le. Google ütleb ainult, et peasi, et remote volume management lubatud ja VHD servis käiks, aga need nõudmised on täidetud.
Ideid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.01.2011 11:23:32
|
|
|
terat, Disk Management on selline nõme snap-in, mis nõuab ka kliendi pool tulemüüri lahti tegemist (lisaks serveripoolele - seal oli vist lausa spetsiaalne tulemüüri reegel selle jaoks).
|
|
tagasi üles |
|
 |
terat
HV kasutaja
|
21.01.2011 11:28:40
|
|
|
klient on windows 7, sealt kakkusin üldse tulemüürid maha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.01.2011 11:31:39
|
|
|
Serveril Remote Volume Management tulemüüri grupp lahti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
terat
HV kasutaja
|
21.01.2011 20:23:00
|
|
|
Ja, lisaks installisin core GUI tooli coreconfig, mis näitas samuti et fw vajalikud asjad lubatud.
edit: Nii ideaalis, testimiseks peaks olema nii, mõlemalt poolt kliendist kui serverist võtan tulemüürid maha. Kliendi poolt teen cmdkey /add:host /user:hostuser /pass:hostpwd ja loogiliselt võttes siis serveri poolt peaks cmdkey /add:klient /user:klientusr /pass:klientpwd ja asi peaks toimima. Correct?
edit2: Tühja sellest volume managemendist nüüdseks diskpartiga sai partitsioneeritud, aga sama case on nüüd Hype V managemendi ligisaamisele. Firewallid on mõlemal pool maas. On mul mõni hotfix maha magatud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.01.2011 22:08:42
|
|
|
Ma olen cmdkey'd vähe kasutanud aga minu teada on see ainult share'de kasutajanimede jaoks.
Lihtsaim oleks kliendis kasutada sama kasutajanime ja parooli, mis serveris. Väljaspool domeeni on muidugi porr, aga töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|