Viilutaja, esimene? Duke Nukem mänge on päris palju olnud. Kui 3D'd mõtled, siis oma aja kohta oli see ikka päris tegija. Ega tollel ajal ei saanudki palju muud kui ajuvaba tulistamist tahta. _________________ TALUSILDID
Ikka jah 3D mõtlesin. Aga ma arvan, et paljud ootavadki sellist 3D mängu. Sest igasugune hullem mõistatuste lahendamine ja sügav story jälgimine võtab mängutempo alla. Ning see ei ole Nukemi puhul hea _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
osad mapid duke3d's olid parajad labürindid ja vahepeal pidi uksekoode ära arvama. aga vinge oli omal ajal ja palju uut näidati: destructible objects, maavärinad, majad lagunesid jalge all ära, adult content jpm.
Aga igatahes on küll tore, et Duke on tagasi, aga siiamaani ei paista gameplay poolest midagi erilist olevat.
Jah olen küll mänginud.Meie arvamused ei pea kattuma.Lihtsalt lõpp oli naljakas. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
üritavad seda üksluist jama vast müüa... selles ka konks.
nagunii demo "lekib" väljalaske päeval kui just mingi "konsoolid ainult" värk ei ole. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
üksluist jama?
enne mingigi ettekujutuse tekkimist mängust ma nii päris ei väidaks.
seniste videode järgi on küll animatsiooniga neil suhteliselt halvasti. ütleme, et natuke parem kui oblivionil. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
see käis borderlandsi kohta. Ehk siis " Borderlandsi GOTY ostes saab "First Access" Duke Nukem Forever demole. " _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kellele Borderlands meeldib, kellele mitte. Mulle näiteks meeldib. Asja point oli pigem see, et Duke´i demo tuleb välja. Ma arvan, et keegi nüüd sellepärast Borderlandsi näiteks uuesti ostma ei hakka. Hetkel pole teada kas see "First Access" tähendab midagi sarnast nagu PSN+ puhul, ala nädal või kaks varem kui teised või millal üldse ligipääsu demole saab.
kui vana hea duke siis võib see grafa olla nagu on, peamine et U3 crap ei ole kus kõik asjad bloomivad ja kiirgavad ning lähemalt uurides on textuurid suured ruudud aastast 2000. Esimene pilt oli kuidagi teised aga suht normul. Hästi jookseb jne siis graafiline pool on OK. Kui tahad stress testi jooksutada siis selleks on teised "mängud" millega muud peale hakata ei olegi kui programm tirida ja siis vaadata kui KÕVA arvuti ikka on. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
nende remakedega on see jama et tollane tehnoloogia ei lubanud 3drealms leveldisaineritel oma nägemust täielikult realiseerida, levelid tulid väikesed, kandilised ja väheste detailidega.
kui oleks võimalik originaal concept art 3drealmsilt hankida siis saaks aru mida nad tegelikult tahtsid kujutada nende mappidega.
näiteks see pilt:
väga rohmakalt ehitatud, kuna duke3d levelid olidki sellised.
mis hoonega üldse tegu on? mingi punker? reoveekäitlus? mingi kandiline betoonjurakas keset kanjonit.
originaalis oli tegu nagu vanglaga vist...
aga kui oleks sellest levelist concept art alles siis ei peaks kasutama duke3d mappe inspiratsiooniks ja lõpptulemus oleks midagi palju realistlikumat.
kes igasuguseid fan-made remakesid mänginud on, peaks aru saama mida ma selle all mõtlen.
Ei mõista mina seda detailsusvajadust siin.
Originaalse graafikaga, kuid natuke suurema reso ja parema rauatoega ning uue laheda contentiga asjast piisab.
Selles reaalses 3d maailmas tekibki tunne, et detaile on puudu jms imo.
Igatahes räägivad seal history in the making, imo niipalju kui videosi näinud näeb see sama julm sitt olema nagu Big Rigs...
Elame näeme, kas siiski Big Rigs lükatakse troonilt maailma saasteima mängu eest?
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
@ platoon , Yeah right.Ei kanna võrdlust selle saastaga ju kuskilt otsast .Kahtlemata ei tule GOTY vms aga mõnus suvine shoot em all küll nähtud videote põhjal :
niikaua kuni seal "ratingu" perverdid kallal ei käi või "dlc ja quick $$$" pekkid on veel lootust...
suur nimi, ehk loodavadki endale kiire vaevaga uue mersu, jahi ja villa osta
fun et enamus treilerist on kuramuse kastikesed... loodetavasti fullis ikka võetakse kastid ära... las need downid siis kiruvad et "mida te jummele eest lastele näitate... ikka suured musklis, poolpaljad mehed vat see on lastele sobilik". _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ma oleks täitsa rahul, kui Duke Nukem Forever korraliku meedia ja lastevanemate ülestõusu tekitab.
Mass Effectist saati pole korralikku videogamesex skandaali toimunudki - süüdistatakse ainult vägivallas ja ülekaalus...
Ma oleks täitsa rahul, kui Duke Nukem Forever korraliku meedia ja lastevanemate ülestõusu tekitab.
Mass Effectist saati pole korralikku videogamesex skandaali toimunudki - süüdistatakse ainult vägivallas ja ülekaalus...
sa peaks ju teadma, et igal korralikul mänguril on vanaema USAs kes sealt kiirkulleriga kraami eestisse saadab _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.