Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 Tweaking arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 32, 33, 34  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sama123
HV veteran

sõnum 31.12.2010 02:43:01 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
sama123: Win7 installeerib ennast suvalisele masinale - peaasi, et mälu ja kettasuurust vajalikul määral olemas oleks.
Vanim masin, millel ise testinud olen, oli 8 aastat vana Aceri läppar, 512 mega mälu, Inteli videoga. Ja ainus asi, mis tuli "jõuga" paika ajada oligi Inteli video - selle ajani näitas Generic draiveriga pilti. Aga sai ka sellega täiesti töötada. thumbs_up.gif

Panin upgrade advisori tööle.Ega oma väidetes kindel pole kuna asi toimus aasta tagasi.Hetkel asi enam päevakorral pole kuna XP töötab ootamatult hästi,DirectX v7 on küll väga vana.,custom install.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2010 03:43:10 vasta tsitaadiga

Midagi asjalikku kah teemasse.Otsisin registrivõtit mis peidaks Action Center ikooni systrayst pärast clean installi nt.Varem pidi alati käsitsi selle peitma.
Salvestage see .reg failiks kui vaja on:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"HideSCAHealth"=dword:00000001

Teine asi mis mulle meenus oli see, et kunagi läks jutt selle peale, et kettaruum kaob.Tollal ei meenunud sellele viidata: http://www.sevenforums.com/general-discussion/108772-57gb-externals-hidden-recycle-bin.html

Ehk siis topeltprügikastid ja mul on endalgi ette tulnud, et neis on gigabaitide jagu kraami icon_confused.gif .Miks win ise neid vanu ära ei kustuta on beyond me icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
Pihlakuke
HV kasutaja

sõnum 02.01.2011 15:08:26 vasta tsitaadiga

Siuke probleem, et windows 7 ei taha mul codeceid omastada, peale installimist ei saa ta mitte aru et tal mõni peal oleks.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 02.01.2011 15:26:42 vasta tsitaadiga

Pihlakuke kirjutas:
Siuke probleem, et windows 7 ei taha mul codeceid omastada, peale installimist ei saa ta mitte aru et tal mõni peal oleks.

Kahjuks mu kristallkuul ei ytle hetkel, mida sa yldse, kuhu installida yritad...
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 02.01.2011 15:37:34 vasta tsitaadiga

Pihlakuke kirjutas:

Vat sellega ,et windooza codeceid ei omasta siis on asi klavituuri ja tooli vahel. Unusta igasugused codec pakid võib-olla sa pole adminnina sees ja üritad kiviajas pakki windoozale külge ajada. Ja milleks codecid üldse vaja on, kasuta vlc playerit ja kõik unustatud juhul kui sa ise videot ei tee. Video tegemiseks sobivad ainult release, mitte kogumik.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 02.01.2011 15:55:53 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Pihlakuke kirjutas:

Vat sellega ,et windooza codeceid ei omasta siis on asi klavituuri ja tooli vahel. Unusta igasugused codec pakid võib-olla sa pole adminnina sees ja üritad kiviajas pakki windoozale külge ajada. Ja milleks codecid üldse vaja on, kasuta vlc playerit ja kõik unustatud juhul kui sa ise videot ei tee. Video tegemiseks sobivad ainult release, mitte kogumik.

ffdshow`st üksi peaks kah piisama enamikele playeritele, mis ise codec`eid ei sisalda icon_wink.gif
Igasugu pakid on suht saatanast ja võivad süsteemi üldse tuksi keerata... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 02.01.2011 16:06:00 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Margus kirjutas:
Pihlakuke kirjutas:

ffdshow`st üksi peaks kah piisama enamikele playeritele, mis ise codec`eid ei sisalda icon_wink.gif
Igasugu pakid on suht saatanast ja võivad süsteemi üldse tuksi keerata... icon_rolleyes.gif

Just, kui tõesti videot teha vaja siis sobib originaal release ja ülejäänud on saatanast. Mina kasutan vlc playerit ei mingit codeceid, videosid pole ma ammu teinud kuna kaart analoog ja digiboxsi pole muretsenud veel, ootan paremaid.

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 02.01.2011 16:24:43 vasta tsitaadiga

Pihlakuke ja kui VLC player ei meeldi siis Media Player Classic (Home Cinema) mängib ka kõiki enamlevinud videosid ilma mingeid koodekeid installimata.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.01.2011 16:30:35 vasta tsitaadiga

Endal on ainult FFDShow ja AC3Filter lisaks installitud.Olen täiesti nõus.Igasugu koodekipakid on minevik thumbs_up.gif
tagasi üles
fragile
Kreisi kasutaja
fragile

sõnum 03.01.2011 02:38:24 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Igasugu koodekipakid on minevik thumbs_up.gif

64-bit Media Center vajab näiteks 64-bit codecit. Kunagi oli probleem Matrioska failidega aga sai lahendatud thumbs_up.gif
Ei saa öelda et minevik sest pole veel näinud MS MC alternatiivi mis kõike sööks thumbs_down.gif
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 03.01.2011 03:20:15 vasta tsitaadiga

aga endal ka mPlayer olemas - pmslt command line player - ag lihtsalt drag n drop ikoonile. Ei mingit instally, koodekeid vms... ja mängib ka rikkis/ poolikuid faile, mille peale enamus playerid kisendavad.
http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.01.2011 04:25:47 vasta tsitaadiga

fragile kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Igasugu koodekipakid on minevik thumbs_up.gif

64-bit Media Center vajab näiteks 64-bit codecit. Kunagi oli probleem Matrioska failidega aga sai lahendatud thumbs_up.gif
Ei saa öelda et minevik sest pole veel näinud MS MC alternatiivi mis kõike sööks thumbs_down.gif

No see on 1-2 koodekit mitte terve pakk.Parem installin mõned eraldi kui 20tk millest paari reaalselt vaja läheb.
tagasi üles
hank
HV vaatleja

sõnum 03.01.2011 20:20:31 vasta tsitaadiga

Kuidas eemaldada win 7 explorerist need read ?

Ja kuidas keelata see, et kui aknaga kuhugi ekraani serva liikuda, et see end siis suureks ei ekraaniks (maximeeriks) vms.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.01.2011 20:48:38 vasta tsitaadiga

hank kirjutas:
Ja kuidas keelata see, et kui aknaga kuhugi ekraani serva liikuda, et see end siis suureks ei ekraaniks (maximeeriks) vms.

http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/disable-the-mouse-drag-window-arranging-feature-in-windows-7/

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.01.2011 21:12:44 vasta tsitaadiga

hank kirjutas:
Kuidas eemaldada win 7 explorerist need read ?

Organize sealt samast ja edasi peaks lihtne olema thumbs_up.gif
tagasi üles
hank
HV vaatleja

sõnum 03.01.2011 22:10:15 vasta tsitaadiga

Tänud!
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 18.01.2011 11:02:13 vasta tsitaadiga

Essential Windows 7 Tweaks: Part 2
Computing on Demand

Otto E.
HV veteran

sõnum 20.01.2011 18:04:51 vasta tsitaadiga

Küsiks sellis asja, et nimelt netbookil peal Windows 7 Ultimate (legaalne), kuid tundub ikka aeglase võitu olevat. Tellisin 2GB kiiret RAM-i ära ning tahaks teada, et kas oleks võimalik kuidagi ka windowsi mudida, et vähe kiiremini jookseks jne. Hea näide on see, et kui firefoxi peale klikin siis läheb mingisugune 6sek-i enne kui asi reaalselt avaneb.
Ketas on tehtud muidu ka kaheks partitsiooniks, see ei muuda jõudlust vist ju?

Tänud!
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 20.01.2011 19:54:54 vasta tsitaadiga

otto123 kirjutas:
Küsiks sellis asja, et nimelt netbookil peal Windows 7 Ultimate (legaalne), kuid tundub ikka aeglase võitu olevat. Tellisin 2GB kiiret RAM-i ära ning tahaks teada, et kas oleks võimalik kuidagi ka windowsi mudida, et vähe kiiremini jookseks jne. Hea näide on see, et kui firefoxi peale klikin siis läheb mingisugune 6sek-i enne kui asi reaalselt avaneb.
Ketas on tehtud muidu ka kaheks partitsiooniks, see ei muuda jõudlust vist ju?

Tänud!

HDD kui kaheks tehtud tuleb kindlaks teha miline part ennem tehtud. Esimene part on kiirem kui ülejäänud siin tuleb mängu Short stroke. Kui plaat ja key olemas tõmba kõik partid maha ja tee esimene part windooza jaoks kiirele alale. miskit 100GB rohkem kui küll.

Mina ise ammu sellise uimerdusega ei jamaks, kõik maha ja otsast peale.

Ma olen läpakaid näinud küll mis uimerdavad nii. Põhjus lihtne, viirused.

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 20.01.2011 19:55:31 vasta tsitaadiga

midagi üleüldist tviikimist:
http://www.tweakwin7.com/increase-performance/ nipet-näpet asjad
http://www.blackviper.com/Windows_7/Archive/servicecfg.htm services tviigid
ning minu teada ultimate versioonil igast rohkem vidinaid küljes, mis omakorda ressurssi võtavad.

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 20.01.2011 20:03:20 vasta tsitaadiga

Ma olen igasugustele XP saanidele ultimatet peale ajanud ja ükski pole ulme aeglane olnud. Kohati kiirem kui xp. Boot võib-olla jura kuid kasutajad on rahul olnud ja xp käkki ei taheta enam näha.
Otto E.
HV veteran

sõnum 21.01.2011 20:04:54 vasta tsitaadiga

Selge, tänud. Aga kas Firefoxi asjus ei saaks midagi teha, et ei avaneks 6seki? Või peaks mõnda teist lehtisejat kasutama, oleks kiirem? icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.01.2011 20:12:18 vasta tsitaadiga

otto123 kirjutas:
Selge, tänud. Aga kas Firefoxi asjus ei saaks midagi teha, et ei avaneks 6seki? Või peaks mõnda teist lehtisejat kasutama, oleks kiirem? icon_smile.gif

Peamiselt on selle põhjuseks see, et vajalikud failid on suureks läinud või siis addonid laevad ennast ülesse tükk aega.Esimese vastu aitab database vacuum.Ccleaneris on valik selle kohta icon_wink.gif

Teise vastu aitab ainult kaine meel.Vaata kriitilise pilguga üle mis addonid sul käivad ja kas neid ikka vaja on icon_wink.gif
Firefox 4 peaks kah parandama startup aega kui see nüüd tuleb umbes kolme kuu pärast ehk.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.01.2011 21:46:21 vasta tsitaadiga

Aeglasemate masinate omanikele on veel ka selline meeldiv väljamõeldis olemas, nagu Windows 7 Professional. Suur ports igasugu jama on kinni keeratud ja vudib silmnähtavalt kiiremini ja masinat vähem koormavalt, kui Ultimate. icon_smile.gif
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.01.2011 21:48:45 vasta tsitaadiga

netbookidele ja taolistele on mõeldud Starter.
Olen uurind, ja pole see nii hull midagi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 Tweaking arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 32, 33, 34  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.