Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
16.01.2011 20:31:07
|
|
|
suht shexy telefoon.
Kui
- bootloader lahti
- kõlariprobleemid lahendet
Siis
- ostan
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
16.01.2011 20:39:49
|
|
|
Bootloaderi lahti saamist ei julge küll väga loota...
Aga eks paistab.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
18.01.2011 10:48:31
|
|
|
sai seda telefoni hakatud taga ajama juba suve lõpus ja tahtmine realiseerus novembri lõpus, maksma läks 5350.- EEK-i koos saatmisega. Tellitud sai läbi ox.ee ja telefoni karp ning juhend vist prantsuse keelsed olid.
Senimaani seda kuulari probleemi ilmnenud ei ole. Kuna defy mu esimene androidikas, siis võrdlusmoment puudub. Võrreldes mu igivana, 2006 aastal soetatud Nokia N80-ga jäi silma suhteliselt keskpärane kaamera ehk Defy kehvavõitu pildi kvaliteet, teiseks kogu kontaktide ning helistamise osaga majandamine on harjumatu, kolmandaks miinuseks on eesti keele puudumine. Kõige enam ja senimaani käib pinda, et google kontaktidega sünkimisel ei tulnud üle grupid ja ma tõesti ei viitsi telefonis ükshaaval hakata kontakte uuesti gruppidesse jagama. Võimalik, et tegin ise midagi valesti.
Negatiivse poole pealt veel, et kaasasolnud veebilehitseja lakkas paar nädalat pärast kasutamist töötamast - lihtsalt ei avanud enam ühtegi lehte. Laadisin mingi Dolphin Browser-i ja see töötab ilusti siiamaani.
Lisaks on silma jäänud üks bug, kuna mul osadel kontaktidel juures ka kontaktipildid siis, telefonis "Recent" nimistut vaadates näitab kõikidel 'recent' kõnedel viimasena tehtud kõne kontakti pilti
Teine tähelepanek on seotud klahvide lukustamise teemaga, vahest peale laadija eemaldamist kaob ära see libistatav klahvilukustus, ja seda tagasi võluda ei oska ma muudmoodi, kui teha telefonile restart sisse-väljalülitamise näol.
Aku kestvust ei tea, sest pärast koolitundide lõppu hiivatakse varateismelise poolt mu telefon Angry Birdsi ja teiste mängude teenistusse, mis tähendab laadija juhe tuleb taha ühendada iga päev. Kui mängupäevad vahele juhtuvad jääma, laadin ülepäeviti, siis on aku seisukorda näitav tingmärk veel roheline, kuskil poole peal. Lisaks veel, et kaasa tulnud laadija juhe on rämedalt jäik ja laadimise ajal telefoni kasutamine on seetõttu keeruline.
Meenus veel, et APN-i lüliti (üle mobiilivõrgu andmeside), mitmetes foorumites soovitatud peamiselt HTC telefonidel kasutatav, (nime ei mäleta) APN-i lülitaja Defy peal ei töötanud ja pidi otsima vähem populaarsemate hulgast. Pisemaid härivaid nüansse on veel, näiteks klaviatuuril nooleklahvide puudumine, kui oled tekstis mõne vea teinud siis peab parandamiseks sõrmega üritama sinna vigasesse kohta pihta saada, mugavam oleks nooltega liikuda. Üldiselt telefon on enamvähem aga tarkvara jätab nagu soovida
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
18.01.2011 16:42:53
|
|
|
... muist jamadest (klahvilukk, lehitseja, kontaktipildid) võid lahti saada ilmselt tehase seadete taastamisega, mis oleks üldiselt mõistlik alati enne telefoni kasutusele võttu ära teha, ennetab igasugu lambijamasid. Ülejäänud puudused tulenevad ilmselt Android 2.1 versioonist, 2.2 puhul imporditakse grupid kenasti, andmeside on seadetest välja lülitatav (packet data) ja tekstisisestusel on olemas eraldi tööriist, mis aitab tähtede vahel probleemivabalt liikuda (ilmub automaatselt). Ilmselt on enamiku puuduva funktsionaalsuse jaoks olema ka mõni app n. APN sulgemiseks http://www.appbrain.com/app/quick-settings/com.bwx.bequick jne. Aku vastupidavus 1-2 päeva on tiheda kasutamise korral väga normaal, pole ka konkurentidel midagi paremat ette näidata. Meie kohalik maakeel pole ilmselt Motorola jaoks prioriteet või on su telefoni tarkvara pärit mingist sellisest regioonist, kus seda ei eeldata ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
18.01.2011 22:31:27
|
|
|
Saan ka täna oma Motorollari kätte taas. Eks näeb, kuidas uuega siis läheb.
E 1: Okei, võtan karbist välja ja JUBA- touch screen ei tööta absoluutselt. Ehk oskab keegi arvata milles probleem? Softwarega miskit tegemist või on hardware teema ?
E 2: Kas keegi on juba proovinud Froyot, tundub, et miskit on juba valmis treitud.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 12:30:16
|
|
|
nothing important
viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:27:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
19.01.2011 16:35:07
|
|
|
Ei. Ajuvaba. Tegin hard reseti, formattisin mälukaardi, proovisin teise sim kaardiga, üritasin akut tagant võtta mitu korda. Mitte midagi.
Täna läks tagasi Prantsusmaa poole, jään kolmandat (kohtu seadus) Defy't ootama. Kui sellega ka mingi jama, siis küsin küll raha tagasi
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThebigA
HV kasutaja
|
20.01.2011 13:53:26
|
|
|
jako07 kirjutas: |
E 1: Okei, võtan karbist välja ja JUBA- touch screen ei tööta absoluutselt. Ehk oskab keegi arvata milles probleem? Softwarega miskit tegemist või on hardware teema ?
|
Ma saan aru, et sul vahetati kuularit seal telefonis? Ehk siis telefoni kokku panemisel tehti suurepärast tööd nagu ikka...
Terv.
A.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
20.01.2011 18:21:36
|
|
|
ThebigA kirjutas: |
|
Ma saan aru, et sul vahetati kuularit seal telefonis? Ehk siis telefoni kokku panemisel tehti suurepärast tööd nagu ikka...
Terv.
A. |
Ilmselt ei hakanud nad üritamagi remondiga. Täiesti uus telefon, kõik kiled olid peal ja akud/asjad pakendites.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
07.02.2011 15:41:56
|
|
|
Kopeerin vestlusest:
A ütleb (14:34):
*ehh. Pranstsusmaalt tuli pakk - tühi 2GB mälukaart
*telefonist ei kippugi
A ütleb (14:35):
*et siis 5k eest sai osta mälukaardi.. päris hea diil
Defy saaga jätkub... Suurepärane teenindus, Pixmania
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
08.02.2011 19:39:44
|
|
|
hehe, lootusetu juhtum, kirjuta neile, et jätku oma Defy endale ja kandku raha tagasi. Uue lähed ostad Klickist, kuhu see ka riiulile on tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
08.02.2011 20:15:31
|
|
|
zaitz kirjutas: |
hehe, lootusetu juhtum, kirjuta neile, et jätku oma Defy endale ja kandku raha tagasi. Uue lähed ostad Klickist, kuhu see ka riiulile on tekkinud.  |
küsiks, et kus poes ja mis hinnaga nägid?
klicki veebilehel nimelt pole...
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
09.02.2011 00:57:53
|
|
|
Mulle tuli klicki reklaamleht ja seal €369 hinnaga sees, veebruar 2011 leht.
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
09.02.2011 01:16:54
|
|
|
Ikka kallivõitu,
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
09.02.2011 18:42:43
|
|
|
Ärge ostke ka, julgen mitte soovitada. Võib-olla ma olen maailma ebaõnnelikum inimene lihtsalt, aga just praegu sain uue DEFY kätte, järjekorras kolmanda, ei julge pakendistki välja võtta enam
E: Touchscreen töötab! Edasiminek.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
09.02.2011 23:22:47
|
|
|
anubis kirjutas: |
Mulle tuli klicki reklaamleht ja seal €369 hinnaga sees, veebruar 2011 leht. |
amazonis 291eur (+post muidugi)
pixmanias 315´+4eur.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
10.02.2011 01:12:08
|
|
|
Eestlane tahab ikka ratsa rikkaks saada, korduvalt tõestatud asi...
Ega kaupmehed vist muidu aru saa, kui rahvas 90% oma kaubast välismaalt postimüügiga tellib.
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThebigA
HV kasutaja
|
12.02.2011 21:16:06
|
|
|
Ärge ostke ka, julgen mitte soovitada. Võib-olla ma olen maailma ebaõnnelikum inimene lihtsalt, aga just praegu sain uue DEFY kätte, järjekorras kolmanda, ei julge pakendistki välja võtta enam
E: Touchscreen töötab! Edasiminek. |
Ära nüüd pixmania kogemust kohe üldistama hakka...
Mina tellisin Saksast ja siiani ptüi ptüi ptüi kõik super.
Muuseas Eestis on ka juba mõnes kohas laoseiski olemas. Samas on hind kesk-Euroopas jälla allapoole tulnud...
Igatahes ma olen juba päris mitmel korral oma Gorilla glasi ja niiskuskindla korpuse üle rõõmu saanud tunda.
Terv.
A.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
viptrip
HV vaatleja
|
12.02.2011 22:13:02
|
|
|
OT: Kes selle mitmekordse garantiisse saatmise eest maksis? Tagasi tuleb küll Pixmania kulul, aga sinna saatmine oli mul näiteks Eesti Posti kindlustatud pakiga mingi 700 eeku, kusjuures liikus ainult telefon, ilma originaalpaki, akuta jne.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
13.02.2011 00:32:59
|
|
|
viptrip kirjutas: |
OT: Kes selle mitmekordse garantiisse saatmise eest maksis? Tagasi tuleb küll Pixmania kulul, aga sinna saatmine oli mul näiteks Eesti Posti kindlustatud pakiga mingi 700 eeku, kusjuures liikus ainult telefon, ilma originaalpaki, akuta jne. |
Mingi 500 eeki läks kokku kogu kamm. Aga praegu, taas sülitan üle õla, töötab tõesti hästi ning kui ta sellisena suudaks jätkata, siis oleks super! Loomulikult tunnistan- tegemist on selle raha eest parima masinaga, loodame lihtsalt, et mingi praak taas kummitama ei tuleks!
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
14.02.2011 21:32:37
|
|
|
kas ilma ostutsekita on seerianumbri järgi ka garantii ?
võõramaise ostutsekiga garantii Eestis ?
(kuulari ja ekraaniprobleemi oht) nendel tingimustel ei ole ka 200eur kasutatud aparaadi hind vist vaeva väärt [ebay-st]
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
15.02.2011 01:13:57
|
|
|
Eestis niikuinii garantiid ei teostata mu meelest, ehk siis tuleb lõpuks ikkagi kuskile välismaale saata, mis muidugi võtab aega. Samas praegu olen saanud teda viimaks ometi fully functionalina kasutada ja asi on ikka ülipro. Samas kasutatud isendit ei julgeks ise osta, aga uus on oma hinda väärt, kahjuks jah, tuleb loota lihtsalt, et miskeid defekte kaasa ei ole poogitud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThebigA
HV kasutaja
|
15.02.2011 23:34:32
|
|
|
Kunagi ammustel aegadel tegi Motorola garantiid Eestis Sevarta nimeline ettevõtmine. Kui keegi viitsib uurida, siis huvitaks küll, kas nad Euroopast ostetud Moto'le ka garantiiremonti pakuvad.
Terv.
A.
|
|
   |
27 |
|