Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N8 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 82, 83, 84  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2011 20:33:04 vasta tsitaadiga

Hetke hind:
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Repo
HV kasutaja

sõnum 18.01.2011 20:37:02 vasta tsitaadiga

enterprice kirjutas:
psixder kirjutas:
enterprice kirjutas:
Tarkvara uuenduste alla ilmus videos mis lisab subtiitrite toe icon_smile.gif
Ja kuidas see toimib?

srt / sub faili nimi peab olema sama kui filmil. Töötab ok icon_smile.gif

Mis asja te uuendasite et subtiitrid töötavad ?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
b18c6
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 20:57:03 vasta tsitaadiga

mul ka ei tööta ja ma ei saa praegu aru mis valesti on,failid kõik srt või sub nimega
tagasi üles
Bumer
HV veteran

sõnum 18.01.2011 21:10:43 vasta tsitaadiga

Repo kirjutas:
enterprice kirjutas:
psixder kirjutas:
enterprice kirjutas:
Ja kuidas see toimib?

Seal software update all on uuendus nimega Videos. Teed selle uuenduse ära ja see lisabki subtiitrite võimaluse.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
b18c6
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 22:38:39 vasta tsitaadiga

Bumer kirjutas:
Repo kirjutas:
enterprice kirjutas:
psixder kirjutas:
enterprice kirjutas:
Ja kuidas see toimib?

Seal software update all on uuendus nimega Videos. Teed selle uuenduse ära ja see lisabki subtiitrite võimaluse.
Kõik uuendused on ajakohased
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 18.01.2011 22:45:56 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Hetke hind:

nüüd jälle natsa hind tõusnud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 138 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
sakurock
HV kasutaja

sõnum 18.01.2011 23:03:27 n8 vasta tsitaadiga

Mul ka ilusti subtiitrid töötavad...
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
b18c6
HV vaatleja

sõnum 19.01.2011 09:38:29 vasta tsitaadiga

kui ma vaatan kausta kuhu olen visanud filmi koos subtiitritega sis telefon on ära muutnud mõlema nime lõpud.Nii ei saagi pleier aru et millega tegu ja mängib filmi nii sama.Telefon aga ise nende nimesid tagasi muuta ei lase-ütleb et muudan faili kõlbmatux või ei lasegi muuta.Filmi nimi võib olla mis iganes ja punkt supakas peaks aga täpselt sama moodi olema kirjutatud kui filmi nimi vaid peale punkti lisatud srt või sub.Nii töötab ju arvutis windows pleier supakatega kah.

viimati muutis b18c6 19.01.2011 09:45:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 09:43:39 vasta tsitaadiga

b18c6 kirjutas:
kui ma vaatan kausta kuhu olen visanud filmi koos subtiitritega sis telefon on ära muutnud mõlema nime lõpud.Nii ei saagi pleier aru et millega tegu ja mängib filmi nii sama.Telefon aga ise nende nimesid tagasi muuta ei lase-ütleb et muudan faili kõlbmatux või ei lasegi muuta.

vaheta läbi arvuti või explorega
On sul ikka uuendus peal?
Millega sa need sinna telefoni lisasid?
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 11:35:03 vasta tsitaadiga

enterprice kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
... keegi FM transmitterit kah aktiivselt kasutab ? Mind huvitab, kui töökindel oleks lahendus võtta mobiilse andmeside abil vastu netiraadiot ja saata see FM transmitteri vahendusel autoraadiosse ...

Tallinnas üle EMT ühenduse töötab igaljuhul probleemivablt.

... oled sa seda autos kasutanud sõitmise ajal ? Oleks päris tore, kui keegi saaks seda proovida linnapeal ringi tiirutades, kui stabiilne ja kasutav see lahendus oleks ...

b18c6
HV vaatleja

sõnum 19.01.2011 11:40:35 vasta tsitaadiga

Ütleb et uuendused ajakohased.Uuenduste laadimine läbi wifi(tekkis vahepeal katkestus ja föön tahtis restarti peale mida sai edasi laetud)Veidram osa kogu sellest asjast see et arvutist vaadates näeb filmi ja supakat ikka selle nimega millega ma ta sinna telefoni viskasin st. et kõik on õieti aga telefon näitab neid neid valede nimedega ehk sis lõpud muudetud!?!?
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 19.01.2011 11:51:26 vasta tsitaadiga

FM saatjat saab kasutada päris edukalt - küll aga ainult sõprade autodes (tuleb ainult vaba sagedus leida) kuna minu XC90-nel on raadio paras kamm omaette ja paikneb auto tagaosas - audiosignaal tuuakse HU-sse optilisi kaableid pidi.
Kommentaarid: 414 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 365
tagasi üles
sakurock
HV kasutaja

sõnum 19.01.2011 11:57:08 n8 vasta tsitaadiga

kui kopeerid näiteks kaardile siis windows küsib kohe kas konverdin ümber selle näiteks .avi faili ja teeb selle automaatselt .wmv (oli vist) ja subtiitrid lihtsalt kopid ja nii töötab...
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 12:59:50 Re: n8 vasta tsitaadiga

sakurock kirjutas:
kui kopeerid näiteks kaardile siis windows küsib kohe kas konverdin ümber selle näiteks .avi faili ja teeb selle automaatselt .wmv (oli vist) ja subtiitrid lihtsalt kopid ja nii töötab...

Kasuta siis massmälu reziimi, siis ta ei konverdi midagi
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 15:46:15 vasta tsitaadiga

... N8 puhul intrigeerib mind vaid FM transmitter, mis oleks ütlematult mugav viis internetiraadio autos kuulamiseks ja ma olen üsna pettunud, et ükski teine tootja ei suuda midagi sellist enda telefoni integreerida, kuid muus osas ei avalda see telefon paraku mulle üldse eriti muljet ...
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 16:12:52 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... N8 puhul intrigeerib mind vaid FM transmitter, mis oleks ütlematult mugav viis internetiraadio autos kuulamiseks ja ma olen üsna pettunud, et ükski teine tootja ei suuda midagi sellist enda telefoni integreerida, kuid muus osas ei avalda see telefon paraku mulle üldse eriti muljet ...

Mulle meeldib video ja kaamera kvaliteet mis on isegi enamus seebikatest parem, meeldib ka usb on the go (saan filmid väliselt kettalt läbi HDMI telekasse lasta, subtiitreid toetab ka nüüd) Navi vastu pole ma ka üldse. Aga see pole enam xperia teemas kahjuks.
Xperia mini pro on ka tore, puudust tundsin tasuta navist ja paremast kaamerast, ekraan võiks mitmesõrmezoomi ka võimaldada ja pisut parema resoga olla.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 16:19:10 vasta tsitaadiga

... jah, N8 -l on mitmeid intrigeerivaid omadusi, kuid üsna tumeda tulevikuga süsteem ja rohmakas välimus peletavad paraku eemale icon_rolleyes.gif
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 16:30:38 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... jah, N8 -l on mitmeid intrigeerivaid omadusi, kuid üsna tumeda tulevikuga süsteem ja rohmakas välimus peletavad paraku eemale icon_rolleyes.gif

süsteem pole tume, see rohkem konkurentide hirmutamiseks lendu lastud jutt. Arendusi tuleb nagu seeni pärast vihma icon_smile.gif välimusel pole mõnede, kaasaarvatud minu silmis midagi viga icon_smile.gif Oleneb värvilahenusest ka muidugi. Oraanz mulle ei istu ka üldse näiteks icon_smile.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 16:33:36 vasta tsitaadiga

... läheb küll OT peale (tõstan hiljem ümber) aga mis sa arenduste all silmas pead ? Oleks vaid värviprobleem, siis ei mainiks üldse, terve telefoni välimus oleks nagu tankistidele mõeldud icon_rolleyes.gif
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 16:59:36 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... läheb küll OT peale (tõstan hiljem ümber) aga mis sa arenduste all silmas pead ? Oleks vaid värviprobleem, siis ei mainiks üldse, terve telefoni välimus oleks nagu tankistidele mõeldud icon_rolleyes.gif

Terve firmware kirjutatakse selle aatsa jooksul kapitaalselt ringi, alates browserist, klaviatuurist, menüüde ja kujunduseni välja. Loetelu oli piisavalt pikk, et seda mitte siia lisada icon_smile.gif Välimus on kandiline, aga ega kõik ei peagi ümar olema. Ümarad iPhonelikud asjad on juba tüütult igavaks muutunud.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 17:02:43 vasta tsitaadiga

... erm, see on kuidagi tuttav lugu icon_smile.gif kas sedasama ei lubatud ka enne N8 välja tulekut, et kõik on ümber kirjutatud ja palju parem, kui varem ? Ma parem usun seda, mida käega katsuda ja ise veenduda saan. Kogemused on näidanud, et olenemata lubadustest, imet tehakse haruharva ja kui asjal pole juba algusest peale potentsiaali, siis ei võeta ka hiljem klaverit põõsast. Pealegi, tarbija tahab head asja praegu, mitte lubadusi aasta pärast ...
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 17:04:52 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... erm, see on kuidagi tuttav lugu icon_smile.gif kas sedasama ei lubatud ka enne N8 välja tulekut, et kõik on ümber kirjutatud ja palju parem, kui varem ? Ma parem usun seda, mida käega katsuda ja ise veenduda saan. Kogemused on näidanud, et olenemata lubadustest, imet tehakse haruharva ja kui asjal pole juba algusest peale potentsiaali, siis ei võeta ka hiljem klaverit põõsast. Pealegi, tarbija tahab head asja praegu, mitte lubadusi aasta pärast ...

Isegi alguseks oli ümber on tehtud paljugi, alates mitmesõrme zoomist, HDMI toest erinevate videote võimalusest ja paremini optimeeritud süsteemist.
Hetkel on juba osa uusi asju ka tehtud, näiteks video mängija, kohe peaks klaviatuur ja browser tekkima jne
Ehk meeldivaid üllatusi tuleb juba nüüd pidevalt thumbs_up.gif

viimati muutis enterprice 19.01.2011 17:06:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.01.2011 17:06:06 vasta tsitaadiga

... no need on vaid kogu loo juures üksikud killud, kuid palju on sellele süsteemile kolmandate poolte arendusi ? Mingi video mängija, klaviatuur ja browser on n. Androidi puhul naljakoht, kui sulle default ei meeldi, siis on Marketis ridamisi alternatiive, mis on selles osas Nokial vastu panna ?
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 19.01.2011 17:15:20 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... no need on vaid kogu loo juures üksikud killud, kuid palju on sellele süsteemile kolmandate poolte arendusi ? Mingi video mängija, klaviatuur ja browser on n. Androidi puhul naljakoht, kui sulle default ei meeldi, siis on Marketis ridamisi alternatiive, mis on selles osas Nokial vastu panna ?

Alternatiive on piisavalt ja tuleb juurde. Mingeid imelikke vidinaid ehk on vähem, aga kasulikku stuffi jagub piisavalt : alates metalliotsijast ja müramõõturist lõpetades, skype, opera, netiraadiote jpms enam või vähem vajalikkude lisadega icon_smile.gif
tagasi üles
jeerik
HV kasutaja
jeerik

sõnum 19.01.2011 18:29:20 vasta tsitaadiga

Olen ka omanud seda telefoni nüüd pea-aegu 2 kuud ning minule ta meeldib endiselt. Välimus on vägagi minu maitsele kuna mulle just igasugu ümmargused ja voolujoonelised asjad eriti ei istu. Koostekvaliteet on väga viks ja viisakas. Ainus, mis võiks teisiti olla, on ekraani ümber olev "raam". See võiks olla kitsam ning ekraan selle arvelt suurem. Symbianiga olen nii harjunud, et selle "aegunud" kujundus mind ei häiri, pigem isegi meeldib. Häirib kõigile teistelegi ilmselt pinnuks silmis olevad browser ja klaviatuur ent kuuldavasti on need probleemid lahenemas. Kõiksugu minule vajaminevaid tarkvarajuppe olen netist küllaldaselt leidnud ning isegu päris asjalikke mänge on olemas. Siia maani on telefoni kasutamine sujunud igati ladusalt st. ilma märkimisväärsete seisakute ja tarkvara uimamisteta. Kõiki videosi mängib vabalt, kaasa arvatud 720p MKV'd ja seda nüüd lausa koos subtiitritega. USB OTG on suht tihti kasutust leidnud kuid hiirt ja klaviatuuri pole veel kasutada proovinud. Kaamera on hea ja lisaks veel stereoheliga 720p video. Muusikapleieri heli on täitsa hea kuigi kaasatulnud klapid koos puldiga on viletsavõitu. GPS'ga ka probleeme pole olnud ja FM saatja toimib ka täitsa kenasti kuigi tõele au andes pole ma seda sõidu ajal proovinud kasutada. Lisaks kasutan ka SPB mobileshell'i, mis annab lisavõimalusi kujundamiseks ja omab ka paremat kõnelogi, head ilmateate vidinat ja veel nipet-näpet üht-teist. Nagu aru olen saanud, siis erinevalt Androidist laseb Symbian ilma rootimata/pookimata programme installida ükskõik millisele mälule. Olgu selleks siis mälukaart või sisemine mälu. Kokkuvõttes olen oma tehtud telefonivalikuga rahul ja kui asja arendatakse ning paremaks tehakse, on kõik kõige paremas korras.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N8 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 82, 83, 84  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.