Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karuke
Kreisi kasutaja

|
18.01.2011 17:08:24
Outlook 2003 advanced search |
|
|
Tere, oleks vaja miskit sellist programmi mis otsiks kõikidest kaustadest. Mul miskid lisa kaustad, ma ei teagi kuidas neid nimetadaaga neist outlook ei otsi, ainult siis kui ma konkreetses kasutas sees olen. Hea oleks tasuta variant. Lisaks oleks vaja sellist asja, mis istus top of all windows ja kui ma valin miski teksti või nr siis vajutaksin seda programmi nuppu ja otsiks terve mu outlooki läbi. (põhiliselt vaja tellimuse nr taga ajada) Programmist copyda ja mailist konrollida.
tänud
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.01.2011 17:27:28
|
|
|
Search Options alt peaksid määrata saama, et otsiks kõikidest kaustadest.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
18.01.2011 21:13:36
|
|
|
Pole just outlooki expert aga optionite või prefernces alt ma search asjandusi ei leia.
Betamax kirjutas: |
Search Options alt peaksid määrata saama, et otsiks kõikidest kaustadest. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.01.2011 21:40:18
|
|
|
All Folder Search in Outlook 2003 ...
First, right-click any Outlook folder and choose Advanced Find...
By default the search will look for Messages, but you can change that.
When looking for email, Messages would be your choice.
Now, click the Browse button so you can choose the folders you want to search. As you can see in the Select Folder(s) window, you can pick and choose folders by simply putting a check in the box next to the folders you want to search. To search all folders is easy. Click the Clear All button. Now, put a check in the Personal Folders box. Make sure the Search subfolders box is checked (bottom left side of the window) and click OK.
At this point I you have several choices, but normally just type in the words you are looking for (this could be an email address also) in the Search for the word(s) box. Now, the box below this one will tell Outlook what part of the message to search. Click the drop down list and choose frequently-used text fields ... which pretty much covers everything. Click the Find Now button... and wait for your message to be found. Outlook will search every message folder in your Database.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 09:26:56
|
|
|
Tänud, aga paraku see mind väga ei aidanud. Nimelt jah selline otsimis meetod oleks tore, kui ma seda tunnis 5-10 korda miinimum tegema ei peaks. Igakord unustab see search mu seaded ära, mis tähendab veelkord lisa klikke. Ja kõigist kaustadest ma ka otsida ikkagist ei saa, kuna kui tahan teisi kaustu valida (võimalik et neid võiks ka profiilideks kutsuda, ma ei tea kuna outlook pole just mu tugevam külg) Nimelt tuleb veateade You can only select folders from the same information service.
Oli ka miski lisa plugin mul siin peal Looken -aga see ei uuendand postkasti reaalajas seega oli paar korda juhus kus ma otsisin miskit nr , ja see ei ledinud, kuigi mail oli mul ees lahti. Äkki keegi oskabki miskit sellist pluginat soovitada.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
19.01.2011 10:09:09
|
|
|
karuke, kasuta Windows Searchi, otsib kenasti Outlookist ja palju kiiremini kui Outlook ise.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 10:51:46
|
|
|
Proovisin windowsi searchi. Jah kiire on küll aga annab valesid vastuseid. Proovisin suvalist nr otsida , mis mailis oli ja vasteid tuli sellised, kus seda ei esinenud :S
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
19.01.2011 11:16:28
Re: Outlook 2003 advanced search |
|
|
karuke kirjutas: |
Tere, oleks vaja miskit sellist programmi mis otsiks kõikidest kaustadest. Mul miskid lisa kaustad, ma ei teagi kuidas neid nimetadaaga neist outlook ei otsi, ainult siis kui ma konkreetses kasutas sees olen. Hea oleks tasuta variant. Lisaks oleks vaja sellist asja, mis istus top of all windows ja kui ma valin miski teksti või nr siis vajutaksin seda programmi nuppu ja otsiks terve mu outlooki läbi. (põhiliselt vaja tellimuse nr taga ajada) Programmist copyda ja mailist konrollida.
tänud |
Äkki selline lisa nagu Xobni sobib.
http://www.xobni.com/
Mulle meeldis ta väga, just otsingu kiirus oli muljetavaldav. Kahjuks oli ta ebastabiilne millegipärast, samas sõbral töötab ilusti. Pigem sai hapuvõitu WinXP installi süüdistada.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
19.01.2011 11:20:03
Re: Outlook 2003 advanced search |
|
|
Proovisin seda, kiirus on väga hea aga free version ei lase erinevaid kaustasid valida
Mark0 kirjutas: |
karuke kirjutas: |
tänud |
Äkki selline lisa nagu Xobni sobib.
http://www.xobni.com/
Mulle meeldis ta väga, just otsingu kiirus oli muljetavaldav. Kahjuks oli ta ebastabiilne millegipärast, samas sõbral töötab ilusti. Pigem sai hapuvõitu WinXP installi süüdistada. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.01.2011 11:47:39
|
|
|
Google Desktop?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
20.01.2011 17:22:05
|
|
|
Seadete alla Index the following items so that you can search for them
Kui ma valiksin ainult e-mail kas see tähedab et ta suudab ikka attachmente ka lugeda?
----EDIT----
Hm ja ka google ei suuda nendest kaustadest leida, kaust tegelt on isegi vale nimetus, pigem on tegemist üldmaiali boxiga.
----EDIT2----
Leidsin midagi ParadiSearch. Pole päris see aga ehk aitab kedagi teist Indexseerimine just uute mailide külge võtmine võtab tiba kaua aega 10 min on ikka kriitiline aeg ja kui väiksemaks panna siis noh ikka jääb 10 min tagant.
udusiil kirjutas: |
Google Desktop? |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.01.2011 23:24:10
|
|
|
Thunderbird salvestab otsinguid soovi korral "otsingukaustadena" (Search folder), mis avanevad hiljem hetkeliselt. Kõik kirjad indekseeritakse automaatselt nende vastuvõtmisel. Outlook peaks ju nagu parem olema või mis? Või 2007/2010 ongi samade võimalustega? Ma tõesti pole uurinud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
21.01.2011 11:22:18
|
|
|
Ei osak öelda, kuna tööjuures kasutan Outlooki 2003 aga kodus ka Thuderbirdi kasutaja.
Dogbert kirjutas: |
Thunderbird salvestab otsinguid soovi korral "otsingukaustadena" (Search folder), mis avanevad hiljem hetkeliselt. Kõik kirjad indekseeritakse automaatselt nende vastuvõtmisel. Outlook peaks ju nagu parem olema või mis? Või 2007/2010 ongi samade võimalustega? Ma tõesti pole uurinud. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.01.2011 11:28:44
|
|
|
Sinu puhul nähtud Windows Searchi valetulemusi pole ma varem märganud. Võibolla polnud meilibaas täielikult indekseeritud? Koos failisüsteemiga võib see võtta mitu tundi.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
26.01.2011 11:03:06
|
|
|
Nii tundub et jään siiski Googel Desktopi peale. Nimelt kui kasutada seda õpetust (tundub küll mitte päris 2003 oma olevat aga põhimõte jääb samaks) http://desktop.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=13757 siis Outlook salvestab KÕIK mailid oma masinasse ja selljuhul on GD seda suuteline ka otsima. Kuna ma pole uusi maile üld kasuta saanud pole ma veel asja kiirust suutnud testida, kui see tehtud annan teada, ehk on kellelgi teiseli kasu .
Ahja miks see rohkem meeldib kui Windowsi enda oma. Kuna ma saan 2x ctrl vajutades selle otsingu akna lahti ja siis ctrl+v ja googel kohe näitab vastuseid.
Tänud kõigile vastamast.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |