Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fhlouz
HV kasutaja

|
10.09.2010 14:42:53
|
|
|
Keegi siit Macantacht servus ka mängib? jagage in game nicke!! )
_________________ Wordpress/Woocommerce kodulehed/epoed. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tracid
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.01.2011 13:11:48
|
|
|
tsitaat: |
Algselt Taiwanis loodud populaarne tasuta võrgumäng Runes of Magic on häkitud.
Nüüdseks augustus87 nime all tuntud häkker ründas edukalt Runes of Magic Saksamaa servereid. Väidetavalt suutis häkker läbistada mängu andmebaaside kaitse ning sai seeläbi ligipääsu 3,5 miljoni kasutajakonto andmetele ja nende paroolidele.
Häkker nõuab Runes of Magic Saksamaa operaatorfirmalt Frogster Interactive oma nõuete täitmist. Nõuete mitte täitmise korral lubas augustus87 avaldada häkitud andmebaasist leitud kasutajate andmed.
Pika nõuete nimekirja hulgas nõuab häkker näiteks:
Leebemat mängu foorumi haldamist
Mõistvamat suhtumist klientidesse
Ettevõtte poolt paremat suhtumist oma töötajatesse
Mängusisese turvalisuse tõstmist
Frogster Interactive esindaja teatas, et häkker sai oma valdusse vanad aastast 2007 pärit kontode andmed, kuid sellele vaatamata on tegemist tõsise kuriteoga ning Saksa õiguskaitseorganeid on teavitatud.
Allikas ja täielik uudis: www.spikefox.ee |
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
17.01.2011 20:29:00
|
|
|
See et seal paroole koguaeg häkitakse pole mingi uudis. Saast mäng ja ainult täisidioodid käivad raha välja selle sitta eest. Ja see mäng pole tasuta vaid 100 korda kallim kui Wow!
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.01.2011 20:49:50
|
|
|
Iga päev häkitakse kolme ja poole milli kontode andmed ära? wow
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
17.01.2011 22:07:28
|
|
|
eile just tahtsin uuesti proovida... vahepeal aasta aega pole proovinud.
aga tuli välja et account suspended..mis seal siis ikka..tegin uue accounti ja asusin uuesti mängima.
Kahjuks aga tundub et mängus pole miskit muutunud, vähemalt algus alades. Graafika on ikka sama juust. Qustid ääretult igavad. Spelli animatsioonid on vist mingist aasia flyff or something mmost kopeeritud..jube lihtsalt..
head küljed on muidugi tegelase skillide customization ja proffesionid paistavad ka huvitavad...eks vaatab kas viitsingi veel pisut proovida või tuleb uninstall.
Lootsin et asi on vahepeal ikka kõvasti edasi arenenud....aga võta näpust.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
18.01.2011 02:37:31
|
|
|
Proovisin RoMi kui WoW ära tüütas. Mis tulemus oli ? Kuna Frogsterile töötab ka "vana Blizzardi" iniemsi on seal snitti võetud siit sealt. Lõppkokkuvõttes on sul olemas suht saranne kloon. Mitte, lihtsalt sarnane mäng, aga arenenuma graafikaga kloon. Kloonimise puhul on kahjuks ikka nii, et vigu ja bugge rohkem kui originaalil.
Mulle RoM meeldis aga on 4-5 featuret mis teevad selle mängu täisesti talumatuks, siin mainin paari.
- EXP penalty suremise eest. Üks kõikge värdjalikemaid featureid mida üks mäng omale luua suudab. Eriti kui nad otsustavad panna n.ö. minibosse lowbie areatesse kus sul on vaja mitme party jagu playereid. et neid maha lüüa. leveldamine on seal ikka tüütult aeglane.
- Kui kõhida, istuda või astuda tahad, pead maksma. Ja lõpp kokkuvõttes, et saavutada sama mida nt. tasulises MMOs (wow) maksad sa topelt (keegi kuskil RoM foorumites oli selle välja arvutanud). Ehk siis natukenegi areneda tahad, pleki aga.
- PvP (ja ka Pve kui ausolla) inbalance on nii suur, et see on mõistusevastane. Rolli omale kindel klasside combo ja sa oled sisuliselt pooljumal. Ja siis proovi sinna vastu miskit roog/hunterit ja see on raisatud aeg.
Graafika üksi ja WoW 1:1 kloonimine tsoonide (ja kohati nimede?) järgi pole see mis mängijaid toob.
Kuigi RoM on hea selline meeleleahutus on temas liiiiigapalju neid "turnoffe" ja kui sa tahad "character progressioni" MMO's, siis sama väärse "e-uhkuse" saab Wows odavamalt. Isegi spellid millega omale kenasid tiiva efekte luua saab nüüd !
|
|
tagasi üles |
|
 |
Luur
HV vaatleja

|
18.01.2011 14:28:25
|
|
|
Ütleks et RoM sobib sellisele inimesele kes ei taha maksta kuumaksu pikalt ja pidevalt nagu Wow mudel seda ette näeb.
Ise olen nõks üle aasta seal tiksunud ja erinevalt wow-ist vähem raha kulutanud( mount+natuke pure fusion kive ). Kõik saab seal põhimõtteliselt päris raha kasutamata (aga aja arvelt mis kulub ingame kulla hankimisele) kuna item shopi asju on võimalik teistel "kinkida" mõistliku tasu eest. Kulla hankimine oleneb guildist kellega kuhu farmima saad minna.
Ise pole veel end game-i sattunud aga eks see ole üks lõputu gearimine.
62/55 Mage/Priest PVP servus Smach (kuna PK trade on ikka tore asi).
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tracid
HV vaatleja
|
19.01.2011 09:50:20
|
|
|
Nõus Luuri kommentaariga, umbes sama siin.
Eks Frogsterile oli see andmebaasi lekkimine juba varem teada, miks muidu tehti paar kuud tagasi kohustuslik paroolivahetus kõigile.
EXP penalty suremise eest - sellest saab tasuta lahti, kui oled mõne gildiga liitunud ja lossis on Library tehtud. Library juures passides hakkab penalty järjest vähenema.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lagoon
HV vaatleja
|
28.01.2011 15:07:11
|
|
|
Hei! Kas keegi cath serveris ka mängib? Ise mängin Cath serveris ja seal on meil ka eestlaste guild Taara,kui keegi soovib guildiga ühineda siis whisperda ,Krooks,Lonerunner,Fearnothing või Ahtole:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zadoc
HV vaatleja

|
12.02.2011 21:50:29
|
|
|
Proovisin ka RoM'i, algus tundus jube tyytu - korralikumaid armori osi ja relvasid saab tapetutelt v2ga harva, igasugu muu tr2ni ajab silme eest kirjuks, tapmine on parasjagu aegan6udev ja exp'i saab sellepealt suht v2he.
nüüd olen lv 20 kandis, exp'i hankimine toimib l2bi questide normaalselt, paistab et m6ni char omab paremat synnip2rast asjade leidmist, tapmine toimib kasutades skill-l88ke ja sinna juurde m6ned spellid ning eelnevalt s88gid v6i muud kaitset ja rynnakut parendavad vahendid. Aga ikkagi tuleb hoolega vaadata kellele kallale minna - mitu vastast pistavad su pintslisse ja bosside juurde ei ole m6tet yksi minna - v2hemalt kolmene punt erinevaid tegelasi on miinimum.
Kes mmorpg huviline, v6ib RoM'i proovida küll, m6neti normaalsem kui need hiina variandid, minu arust. Aga et asjast aru saada, tuleb tegelase m6lemad pooled yle lv 15 ajada.
Oma konto tegin US serverisse kogemata, aga fps on t2itsa ok.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
13.02.2011 00:10:58
|
|
|
Zadoc, kuni lv 50 on suht ok! Pärast hakkab lõputu farmimine ja grindimine või käid päris raha välja
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zadoc
HV vaatleja

|
13.02.2011 01:05:51
|
|
|
486, no eks ma vaatan mis saab, m2ngin ajaviiteks, raha ei hakka sisse panema, niikuinii olen "loner" ja paremad palad l2hevad minust m88da
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn200
HV vaatleja
|
13.02.2011 22:45:59
|
|
|
Üle level 50 ja edasi on tõesti üks suurt farmimine ja kulla kokku ajamine, et paremat varsustust saada. Viimasete kaartide bossude tapmiseks läheb ikka suht karmi varustust vaja ja ka suuremat punti. Põhimõtteliselt raha ikka välja ei pea käima kuna mängu kulla eest võimalik kõike saada. Teistelt mängijatelt võimalik Item Shopist lasta endale kingitusena asju saata ja ise kullaga makstes, selle ainult väike point see et kui kulla ära saadad kas sa ka alati midagi selle eest vastu saad. Endal õnneks seda probleemi veel olnud ei ole.
Viimasel ajal on ka suht närvidele käima hakanud erinevad bugid mängus. Küll ei tööta eventid, küll mõni quest või üldse jääb mees lihtsalt "kinni" kuskile. Aga üldiselt on suht hea mäng ikkagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
CaNN0nji
HV vaatleja

|
14.02.2011 07:31:05
|
|
|
Ise pelan endgame ning olen free player, eriti raske ei ole gearida free playerina, ingame kulla eest saab kõik vajalikud asjad kätte mida vaja.
Aga jah, peale lvl 55, läheb asi huvitavaks.
Kui kellelgi huvi võib pmida mind või siin küsida
Siochain
IGN: Cannonize
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tracid
HV vaatleja
|
14.02.2011 11:09:00
|
|
|
Olen ka mõned korrad kingitusena ostnud Item Shopist ja müüjatega on vedanud, ühtegi petmist pole ette tulnud; ja ainult üks küsis ettemaksu, enamus saatis asja kohe postkasti ja alles siis ootas kulda.
Kui kallim ost, siis võib kokku leppida, et pool kulda enne ja pool pärast. Ja tasub World Chati jälgida, seal märgitakse ära mängija nimi, kui petab. Ja mõni küsib World Chatis, kas antud müüja on usaldusväärne, see nõuab küll veidi lisakulutust worldi teksti peale.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
redemption
HV kasutaja

|
24.02.2011 22:20:42
|
|
|
Olen nüüd juba tükk aega mänginud...paraku küll aga Ridire serveris (kogemata algul regasin hispaania serverisse aga saan hakkama). Hetkel Mage/Priest 55/35 ja see kriitika, mis siin vahepeal tuli on üks BS...
*Kui surma saamisel exp võlga ei tekiks siis mis mõte oleks mängida kui tagajärgi pole.
*Kui sa oled Guild-is ja seal on abivalmis kaaslased siis levelite saamine läheb esialgu küll kiirelt.
*Graafikal pole häda midagi, kordades etem kui wow-is
*Mäng ongi mõeldud, et instanced tuleks sooritada tankistiga, healeriga ja DPS-ga
*Ise pole mängu sentigi sisse pannud ja mul olemas mountid, korralik lvl55 gear. Eks raha farmimine ole tüütu aga täiesti võimalik on 500k tunni ajaga teenida
Ma ei saa aru kuidas te petta saata, kui kellelegi asi läbi kirja saata siis seal on olemas võimalus, kus panna juurde palju sa raha tahad selle eest. Ehk kui ostja võtab vastu maksab ta automaatselt.
Minu arust läks mäng eriti põnevaks peale lvl54 kui saad minna Dalanisse. Eventidega on võimalik teenida Ancient Memento nimelist raha millega saad igasugu armorit, erinevaid nn buffe ja isegi 7 päeva mounte odavalt.
Maagina tapan ma väga edukalt endast mitu levelit kõrgemaid kolle ilma, et nad mind puudutada saaksidki. Ainus miinus mis mulle ei meeldi, liiga korduvad kollid (välja arvatud bossid). igal pool kas erinevad konnad, sisalikud, karud, kükloobid, putukad jne...võiks rohkem fantaasiat olla.
Kel abi vaja siis küsige julgelt...pean ennast suhtelist teadjaks mängu osas:D
Kes sinna lvl50 kanti jõudnud on, teab kui põnev on hea seltskonnaga teha TT, Hoto, HoS, Kalin, Sumis jne instance. Igal bossil oma taktika ja põnev on rakendada igat liiget:D
Soovitan soojalt, tasuta saab sõltuvust tekitava hea ajaviite!
_________________ PS! |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
CaNN0nji
HV vaatleja

|
25.02.2011 00:13:04
|
|
|
redemption kirjutas: |
Ma ei saa aru kuidas te petta saata, kui kellelegi asi läbi kirja saata siis seal on olemas võimalus, kus panna juurde palju sa raha tahad selle eest. Ehk kui ostja võtab vastu maksab ta automaatselt. |
See millest sa räägid on COD ehk Cash On Delivery ning see ei kehti itemshopi asjade kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
redemption
HV kasutaja

|
26.02.2011 10:12:55
|
|
|
CaNN0nji kirjutas: |
redemption kirjutas: |
Ma ei saa aru kuidas te petta saata, kui kellelegi asi läbi kirja saata siis seal on olemas võimalus, kus panna juurde palju sa raha tahad selle eest. Ehk kui ostja võtab vastu maksab ta automaatselt. |
See millest sa räägid on COD ehk Cash On Delivery ning see ei kehti itemshopi asjade kohta |
seda ma mõtlesingi. Kõik mängima...on double xp week(end)
_________________ PS! |
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.02.2011 13:56:11
|
|
|
Enamasti ostetakse IS asju ja seepärast ka nii tihti petetakse. Algajana, kui level veel madal on väga raske usaldusväärset müüjat leida, sest kõik tahavad sinult ettemaksu saada. Kui oled juba oma chari max levelile ajanud siis on palju kergem pea kõik saadavad ilma ettemaksuta.
Mounti osta mingi level 30na on väga riskantne, sest summad mida kaotada võid on miljonites ja farmida low level aladel on ka väga vähe tasuv. Parim aeg oli kui sai diasid AH osta, turvaline ja odav. Nüüd on asi nii perses, väga raske kulda teenida ja oht raha kaotada petturitele.
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
CaNN0nji
HV vaatleja

|
26.02.2011 21:21:22
|
|
|
486 kirjutas: |
Enamasti ostetakse IS asju ja seepärast ka nii tihti petetakse. Algajana, kui level veel madal on väga raske usaldusväärset müüjat leida, sest kõik tahavad sinult ettemaksu saada. Kui oled juba oma chari max levelile ajanud siis on palju kergem pea kõik saadavad ilma ettemaksuta.
Mounti osta mingi level 30na on väga riskantne, sest summad mida kaotada võid on miljonites ja farmida low level aladel on ka väga vähe tasuv. Parim aeg oli kui sai diasid AH osta, turvaline ja odav. Nüüd on asi nii <b>piixus</b>, väga raske kulda teenida ja oht raha kaotada petturitele. |
Ise tuleb hoolas olla ning jälgida kes tahab sulle teemante müüa, alati "Inquire" kes müüb sulle, näed tema lvli ja Guildi ära ja alati saada küsida guildist või worldist, kas on trusted või mitte
Aga keegi endgame instance ka teeb ja mis classid olete?
|
|
tagasi üles |
|
 |
redemption
HV kasutaja

|
27.02.2011 00:09:39
|
|
|
Grupiga olen teinud HoS, Hoto, Kalin, TT. Lahjemad nagu MA, Necro, Paspers saan vabalt soolotada, cyclopsi pole proovinud. Lähiajal teeme origin ka:D
Kuna alles lvl57 Maag siis pole jõhkramaid proovinud
Sõltub muidugi, mida sa endgame instanceks pead. Warnorken ja Raksha ning Kawaks on hetkel veel utoopia:D Dalanise vangikongid samuti, vajavad liiga palju elupunkte ja kaitset, mida mul pole eriti.
Natuke raskem on hispaania keelses abi saada eriti kui vaja väga tugevaid vastaseid nagu Hackman jne võita aga Guildi abiga olen siiani asjad korda saanud va see loll Kalin mis on buggine:D
_________________ PS! |
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
27.02.2011 05:18:23
|
|
|
Ise lvl 30/15 praegu. Eks mingi 35 paiku hakkan necro poole vaatama. Guildi veel polegi, pole aega eriti et mängida niiet taon siis kui mingi vabam moment.
Ise ostsin Mounti(30d) ~1mil ja 30days III bagi (360k). Kuigi küsiti raha ette, sain nad nõusse, et pool raha kohe ja ülejäänud siis kui item käes. Oldi nõus ning kõik läks sujuvalt.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
CaNN0nji
HV vaatleja

|
27.02.2011 06:15:04
|
|
|
Ise teen Kawak's Tomb ja Raksha Temple + Diamond Mode
Sooviks rohkem eestlasi Siochaini serverisse, kes on motiveeritud mängima ning kes saab kasutada Teamspeaki, oleks lõbusam gameda
Ma olen 62/56 Scout/warrior
Mida arvate uuest chapterist, mis tulekul sel kevadel?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tracid
HV vaatleja
|
27.02.2011 10:59:13
|
|
|
Eks meeldib muidugi, kui uusi leveleid ja sisu juurde tuleb. Aga täpsemalt ei oska arvata, hetkel mingi segadus.
Oli info, et tuleb kolm klassi ja saab kasutada teise klassi kõiki skille ja kolmas tagavaraks vajadusel vahetamiseks. Kuid nüüd juba kuulsin, et tegelikult oli eksitus, et ainult neid skille saab kasutada mis muidu ka praegu, ehk siis lihtsalt kolmandat klassi saad algusest peale arendama hakata sama süsteemi järgi nagu praegu, siis küll mõttetu see.
Samuti see kevad on suhteline mõiste, nüüd räägitakse, et alguses tuleb Closed Beta ja tegelikult live läheb alles augustis. Eks ole näha, ootan kiiremini muidugi.
Ise olen teinud max Warnorken Arena praegu. Ei ole oma varustust piisavalt heaks pidanud, et neid kahte viimast proovida, samas võib-olla heas grupis olles saaks tehtud...
Eks seda, et nende viimaste jaoks peab väga korralik varustus olema, näitab juba see, et ma täna vaatasin, et olen juba serveri top 100-s sees, ja ikka ei ole mul piisavalt hea stuff
Nimelt Dexterity 84. koht (7561 punkti).
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|