Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
comodo
HV vaatleja
|
17.01.2011 11:44:03
Drupal |
|
|
Kas mõni inimene teist on Drupali sisuhaldustarkvaraga kokku puutunud?
Probleem on selles,et ma ei oska uusi lahtreid aktiivseks teha. (Näiteks soodushinna lahter) Lahtri saan loodud ja uue toote lisamisel see ka kuvatakse,aga kui toote salvestan,siis sinna lahtrit ei teki.
Ja ei saa hakkama lahtri nime muutmisega ( hind kroonides asemel hind eurodes). Ma sain küll lahtri nime muudetud Manage fieldsi alt,aga kui lähen mõnda müüdavat toodet vaatama,siis on toote all kõik vanaviisi.
Tänud abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
17.01.2011 15:11:08
|
|
|
Sry for OT aga ePoe jaoks küll suht keerulise tarkvaraga tegu.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
17.01.2011 15:17:07
|
|
|
Jah on küll. Aga see sai tehtud mingite kodulehe tegijate poolt. Ja nüüd pressivad iga väikese asja eest raha välja,kui midagi on vaja. Küsivad ulme summat,et see asi muudetud saaks. Sellepärast ongi mul targem kellegi käest abi küsida ja ise ära muuta. Eks tulevikus peab Joomla peale üle minema,sellest saab aru vähemalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
17.01.2011 16:00:06
|
|
|
Ega nii see ongi. Mida keerulisem on portaal seda ulmelisemaks hinnad lähevad.
Tasuta ei tee keegi enam midagi...
Kuigi Drupali kohta muidu midagi öelda pole, sellega saab luua ulmelisi asju (ulmeliste tasudega ).
Kuid minuarust siiski liiga keeruline epoe jaoks.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
17.01.2011 16:00:55
|
|
|
Pigem nad meelega kasutavad sellist tarkvara,sest keegi ei oska seda ja nüüd saavad raha küsida iga väikese asja eest
Aga see selleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 02:11:38
|
|
|
Krt, mul miskipärast custom themis töötab jquery ainult avalehel...
$(document).ready(function(){
alert('test');
});
kui võta see alert jquery vahelt ära, siis töötab igalpool. samas script.js ja jqeury failid laetakse igal lehel. oskab keegi aidata?
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 14:02:43
|
|
|
probleem on colorbox pluginas, mis teeb jquery katki...
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 14:58:21
|
|
|
ma hästi ei usu. colorbox on jquery plugin. aga ma ei saanud seda colorboxi vist tööle kah. arvan, et see on lihtsalt vigane. beta staatuses
edit: väike täpsustus. jutt käib colorbox drupali moodulist, mis teoorias ei tohiks mitte mingit konflikti tekitada!
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
viimati muutis keevitaja 04.02.2011 17:39:00, muudetud 1 kord |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.02.2011 16:15:18
|
|
|
Minul töötab Colorbox ühel saidil ilusti. Ainus probleem, mis tal oli, oli ühte stiiliga (vist oli Example 4), mis tekitas IE-ga akna raamistusfailide laadimise konflikti ja visas vealogisse nende kohta "file not found". Aga "Stockholm Syndrome" töötab probleemitult ja on tegelikult visuaalselt paremgi.
Äkki on probleem cache failides? Kui oled cachimise juba sisse lülitanud, proovi see välja võtta (Site configuration/Performance) ja samuti kustuta kõik cahche failid (clear cached data).
Teine asi, mis formaadis need lehed on, kus Colorboxi kasutada soovid? Võta lehe muutmise vorm ja allosas ava "input format". Seal peab olema formaat, is lubab Colorboxi ega filtreeri seda välja. Kõige lihtsam on panna Full HTML.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 16:45:40
|
|
|
mul content typele pandud image field. tahaks seda sama pilti colorboxiga näidata. hetkel pisipilt, mis siis on lingitud originaalile. tahaks originaali colorboxiga näidata.
cache ja javascript optimize on disabled.
<script type="text/javascript" src="/misc/jquery.js?j"></script>
<script type="text/javascript" src="/misc/drupal.js?j"></script>
<script type="text/javascript" defer="defer" src="/sites/all/modules/admin_menu/admin_menu.js?j"></script>
<script type="text/javascript" src="/sites/all/libraries/colorbox/colorbox/jquery.colorbox-min.js?j"></script>
<script type="text/javascript" src="/sites/all/modules/colorbox/js/colorbox.js?j"></script>
<script type="text/javascript" src="/sites/all/modules/colorbox/styles/default/colorbox_default_style.js?j"></script>
<script type="text/javascript" src="/sites/all/themes/inmarx/js/scripts.js?j"></script>
|
nii kui colorbox mooduli aktiveerin, lakkab scripts.js failis olev jquery töötamast. ja colorbox kah vist nagu ei tööta.
Colorbox 6.x-1.0-beta9
jQuery Update 6.x-2.0-alpha1
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.02.2011 16:57:29
|
|
|
Aga kui koodis vaatad, kas pildi juures colorboxi css class nõue on? See peaks olema umbes nii:
<a href="http://sinusait.com/sites/default/files/images/failinimi.jpg" class="image image-_original colorbox"> |
Kui seda automaatselt tööle ei saa, tuleb käsitsi lisada.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 17:09:50
|
|
|
ei ole. sellest ma järeldangi, et colorbox ei tööta... mõtlesin, et ehk mingid krdi settinguid. drupalis need igal pool laiali, nii et vahest annab üles leida.
ja siis veel see jquery jama. tavaline javascript töötab
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.02.2011 21:54:12
|
|
|
Ausalt öeldes, mul endal jäi ka Colorboxil see automaatikaosa lahendamata ja panen lihtsalt käsitsi selle sinna juurde. Sellel saidil, kus ta mul on, pole neid pilte nii palju ka, et tüütuks muutuks ja seepärast ei viitsinud pusima jääda - leidsin, et mõttekam on oma aega millegi suuremat resultaati toovamaga sisustada. Aga põhimõtteliselt peab ta ka automaatselt töötama (netis vähemalt väidetakse ) Tema plussiks on veel see, et võimaldab kuvada ka sisselogimisvormi ja suvalist html sisu, mida näiteks Thickbox ei võimalda.
Nii, et sorry, minu mõtted on hetkel otsas. Küsida võib muidugi Drupali enda foorumist (lähed Drupali lehel Community&Support ja siis Forum), seal on ikka asjalikku ja teadlikku rahvast liikvel, kes ei pea paljuks abiks olla. Teine võimalus on valida mõni muu, näiteks kas Thickbox või Lightbox2. Või siis lisad ka käsitsi koodi juurde, kui päris fotoleht ei ole, saab ka nii.
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.02.2011 23:52:58
|
|
|
aga kuidas ma seda koodi lisan käsitsi pildile. tegu ju content type fieldiga
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.02.2011 01:37:13
|
|
|
Saad, kui teed oma Content Type'le VIEW (Views moodul). Seal saad image fieldile lisada igasugu asju, kaasa arvatud ka link class. Iseasi, et sellega on päris palju tegemist ja uurimist, Views on Drupalil üldse üks kõige raskemaid asju ja omaenda View tegemine, kus pead oma Content Typega sidumiseks kasutama Argumenti, on päris keerukas ettevõtmine. Kui seda siiski teha otsustad, oleks enne mõistlik mingi Viewde tutorial muretseda, näiteks Lynda.com-i "Drupal 6 Online Presentation of Data" videod on väga head.
Mina võtaks sinu asemel CCK piltide jaoks vist lihtsalt Lightbox2-e ja asi ants. Eks ta natuke "kulunud" ja tavaline ju on ja arendamisega ei kiputa vist juba aastaid suurt tegelema, aga mis sellest.
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
05.02.2011 02:12:55
|
|
|
panin selle lightboxi peale. pole veel tööle saanud aga vähemalt jqueryt ta ära ei lõhu
aga kas kuidagi käsitsi (ilma moodulita) ei või seda colorboxi kasutada?
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.02.2011 13:30:35
|
|
|
Ka kõige väiksemad koodijupid on soovitav vormistada moodulina. Kui minna core'i kallale tähendab see seda, et iga paari-kolme kuu tagant toimuva updatega on vaja muudatused jälle uuesti ja uuesti sisse kanda.
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
09.02.2011 11:35:09
|
|
|
kuidas D7-s saaks node.tpl.php failis taxonomy termid kuidagi $content väliselt kätte? D6-s vist oli $terms muutuja.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|