Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 22.11.2003 13:28:22 vasta tsitaadiga

http://www.gamershell.com/download_4269.shtml
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2003 14:50:16 vasta tsitaadiga

sharkman kirjutas:
sitaks kaua tehtud ja sitaks sitt mäng on see. Install on demol ka mega emane. Ärge tõmmake. Mäng on kahjuks täiesti pask.

eesti keelt sa ei oska, ajad lolli jutu, haibid mänge mida nagunii keegi ei mängi, jätsin midagi nimekirjast välja?

oleksid sa natukenegi viitsinud lugeda teisi foorumeid, oleksid ehk leidnud, et väga suure tõenäosusega on tegemist beetademoga, kuhu sisse lykatud xboxi tekstuurid, et daunlõudi normaaluse piirides hoida. kõigil on vist meeles NWN 400 megane demo, mille mängisid läbi 5 minutiga icon_razz1.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
sharkman
Aeg maha 10
sharkman

sõnum 22.11.2003 15:34:20 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
sharkman kirjutas:
sitaks kaua tehtud ja sitaks sitt mäng on see. Install on demol ka mega emane. Ärge tõmmake. Mäng on kahjuks täiesti pask.

eesti keelt sa ei oska, ajad lolli jutu, haibid mänge mida nagunii keegi ei mängi, jätsin midagi nimekirjast välja?

oleksid sa natukenegi viitsinud lugeda teisi foorumeid, oleksid ehk leidnud, et väga suure tõenäosusega on tegemist beetademoga, kuhu sisse lykatud xboxi tekstuurid, et daunlõudi normaaluse piirides hoida. kõigil on vist meeles NWN 400 megane demo, mille mängisid läbi 5 minutiga icon_razz1.gif

aga ikkagi. Haibin mänge mida keegi ei mängi???... mõtled PES3/WE7, kui keegi ei mängiks siis see ei teeks rekordilise müüke.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2003 17:09:40 vasta tsitaadiga

sharkman kirjutas:
Scart kirjutas:
sharkman kirjutas:

aga ikkagi. Haibin mänge mida keegi ei mängi???... mõtled PES3/WE7, kui keegi ei mängiks siis see ei teeks rekordilise müüke.

nooh, enter the matrix myys/myyb kah miljoneid icon_lol.gif
tagasi üles
sharkman
Aeg maha 10
sharkman

sõnum 22.11.2003 18:27:34 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
sharkman kirjutas:
Scart kirjutas:
sharkman kirjutas:

nooh, enter the matrix myys/myyb kah miljoneid icon_lol.gif

Ja ETM ei teeni enamuses ratingutes üle 95%
tagasi üles
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 22.11.2003 18:44:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:
...väga suure tõenäosusega on tegemist beetademoga, kuhu sisse lykatud xboxi tekstuurid, et daunlõudi normaaluse piirides hoida.

On siis tegemist X-Boxi pordiga? Menüüd on mängus sees küll kahtlaselt konsoolidele sarnase toimimisega ja liikumine (nagu mainitud) väga imelik.
Tahaks loota, et täis-versioon ka selline pole... icon_cry.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2003 19:56:24 vasta tsitaadiga

link :: tahaks loota, et mitte

phoenix kirjutas:
tsitaat:
...väga suure tõenäosusega on tegemist beetademoga, kuhu sisse lykatud xboxi tekstuurid, et daunlõudi normaaluse piirides hoida.

On siis tegemist X-Boxi pordiga? Menüüd on mängus sees küll kahtlaselt konsoolidele sarnase toimimisega ja liikumine (nagu mainitud) väga imelik.
Tahaks loota, et täis-versioon ka selline pole... icon_cry.gif
tagasi üles
Meix
HV vaatleja
Meix

sõnum 22.11.2003 20:42:42 vasta tsitaadiga

Eriti ei meeldinud see demo. Peab lootma et täisversioon tuleb normaalsem. icon_cry.gif
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 23.11.2003 00:37:23 vasta tsitaadiga

ma olen siis vist ainuke, kellele asi meeldis icon_rolleyes.gif

pigem see mäng ikka xboxile porditud icon_razz.gif
esiteks, kuna kasutab ta ju unreal warfare põhjal
ehitatud mootorit.

mängu textuurid ja muu pudipadi ei pruugi küll kõige
viimasema moe järgi olla, aga minu arust ei ole deus exi
seeria kunagi graafilise teostuse pärast hiilanud, kuigi pean
tunnistama, et dx:iw nüüd miskine kole mäng küll ei ole...

veidi küll häirib see suur font, aga ka sellega annab harjuda
ja ma olen vist ainuke deus exi fänn, kellele see uus menüüde
süsteem meeldib icon_eek.gif minu arust sobib selline futuristlik hud mängu-
maailmaga paremini ühte thumbs_up.gif

demo põhjal ei soovita kellegi mingeid järeldusi teha, kuna sa ei või
kunagi kindel olla, miks sa üldse seal oled, kus sa oled, nimelt ei tea
ju stoorist veel mitte halligi, kuid stoori on vanameistri Warren Spectori
mängudes see kõige tähtsam icon_smile.gif

väike mure on tegelikult küll selle mänguga... nimelt see, et unreali
mootorile realtime dünaamiline lighting külge poogitud ja see tõmbab
masinal kohe silmnähtavalt hinge kinni, kuigi minu vanaraual on asi veel
mängitav 1024 x 768 ja olenemata aa tasemest, siis ei kujuta ette, mida
teevad lahjema masina omanikud icon_confused.gif

ahjaa, veel tahaks ära mainida, et mängu heli on väga hea icon_razz.gif eks see ole
see ion stormi kodukootud soundi füüsika mootor, kõik helid ja ka futuristlik
muusika on imo vägagi tasemel!

jään õhinaga fulli ootama, loodame, et see tuleb ikka siis detsembris icon_wink.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 23.11.2003 01:14:25 vasta tsitaadiga

jahh, proovisin ise ka asja ära. teiste inimeste öeldu põhjal(mujal foorumites) olin pettunud juba enne seda kui mängu proovisin. kuid kui sain ise oma silmaga näha siis asi ei olnud üldse nii hull nagu enamus foorumites rääkinud. graafika on normaalne, textuurid kindlasti veidi paremad originaalis kui demos sest osad textuurid oli kohe näha et nende kvaliteet madalamaks tehtud ja näevad välja nagu kehvavõitu JPG. seda muidugi sai näha siis kui sai see Bloom efekt maha võetud, ei tea kas taheti ruumi kokku hoida ja sellest selline textuuride kvaliteet. selle bloomi kohta ei oskagi öelda kas ta meeldib mulle või mitte, muidu nagu lisab veidi sellist mõnusalt synget atmosfääri ja samas veidikene häirib see et pilt pole just nagu selge, kui see maha võtta muidugi asi kohe teine.
mängisin demo läbi alles peale seda kui sai confifail veidi moditud - ehk siis see HUD sai lykatud laiemaks et ta päris väga ei segaks keset ekraani resoga 1024x768 ja siis tegin fonti ka väiksemaks, muidu ehtne console värk icon_smile.gif ja muidugi hiire modisin ka veidi, muidu oli nagu viivitusega hiire reageerimine.

üldiselt täiesti vägev mäng tundub tulemas kui story'ga mööda just ei panda ja liiga lihtsaks mängu ei tehta. ainukesed asjad mis ei meeldinud oli see üldine ammunitsioon ja kuidagi ei paistnud olevat vahet kuhu kehaossa lased damage on ikka sama, headshoti armastajate jaoks eriline ämber minu arvates.

interfeisiga andis harjuda suhteliselt ruttu kuigi algul tundus liiga consolile mõeldes tehtud.
loodame paremat ja igal juhul see mäng mul riiulisse pääseb, sest olen deus exi fänn ja ei saa midagi sinna parata icon_wink.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2003 01:31:20 vasta tsitaadiga

väidetavalt on mängu tulekut ka ligikaudu 3 kuud, veebruari edasi lükatud, nii et ootame ja vaatame, juhul kui see on tõsi, saab seda otsust ainult kiita, parem kui hiljem ja veel parem.

kogu see värk paneb mõtlema, et John Carmack peaks vist praegu ainult oma peakorteris naerma... unreal 2 kukkus läbi, pool elu 2'st ei teata midagi, deus ex 2 teenis vähemalt demo põhjal tohutult negatiivset kriitikad, kuid doom 3 palet ei määri mitte kui miski, hoopis vastupidi....
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 23.11.2003 02:24:51 vasta tsitaadiga

kus sa kuulsid et edasi lykatud? isiklikult ei oleks mul midagi selle vastu kui asjade tweakimiseks veidi edasi lykatakse väljaandmist. samuti mäng on ju kullas juba.
mina ikka half-life ja doomiga deus exi eriti ei võrdleks, liiga erinevate zhanridega on tegemist.

viimati muutis mutabor 23.11.2003 02:28:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 23.11.2003 02:25:51 vasta tsitaadiga

Veebruaris peaks Euroopas ilmumise kuu olema...
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2003 04:54:54 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
kus sa kuulsid et edasi lykatud? isiklikult ei oleks mul midagi selle vastu kui asjade tweakimiseks veidi edasi lykatakse väljaandmist. samuti mäng on ju kullas juba.
mina ikka half-life ja doomiga deus exi eriti ei võrdleks, liiga erinevate zhanridega on tegemist.

erinevad šanrid, kuid sama tegijad nimed, sama kurjad autorid ja nii edasi... lõpuks on nii, et ainsad 3 first person mõudi omavad ja duumiga samal pulgal olnud mängu kukuvad haledalt läbi icon_razz1.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 23.11.2003 13:30:51 vasta tsitaadiga

hmm, minu meelest pole deus ex kunagi samal pulgal olnud doomiga. esimese osa graafika oli ka suht nigel, ka doom vaevalt et kunagi peaks oma sisuga deus ex'i esimest üle lööma, shooter on shooter, deus ex on midagi enamat. teise deus exi kohta ma veel igaks juhuks mingeid avaldusi ei tee enne kui olen selle proovinud..
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2003 13:35:33 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
hmm, minu meelest pole deus ex kunagi samal pulgal olnud doomiga. esimese osa graafika oli ka suht nigel, ka doom vaevalt et kunagi peaks oma sisuga deus ex'i esimest üle lööma, shooter on shooter, deus ex on midagi enamat. teise deus exi kohta ma veel igaks juhuks mingeid avaldusi ei tee enne kui olen selle proovinud..

alguses oli suur kisma unreal 2 vs doom 3, siis tuli half life 2 vs doom 3 ja nüüd on nii mitmelgi pool tituleeritud uueks paariks deus ex 2 vs doom 3, seda mõtsin. kõik on ylikõrge profiiliga mängud, mis yksteise järel läbi kukkunud/kukkumas, ainuke mida me pole isegi õieti näinud et öelda selle kohta midagi, on doom 3, sest yhte 3e'e presentatsiooni ei saa just eriti kõvaks teenäitajaks pidada

stalkeri jätsin mängust välja, kuna see on yldse omaette teema thumbs_up.gif
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 23.11.2003 14:24:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
väidetavalt on mängu tulekut ka ligikaudu 3 kuud, veebruari edasi lükatud, nii et ootame ja vaatame, juhul kui see on tõsi, saab seda otsust ainult kiita, parem kui hiljem ja veel parem.

kogu see värk paneb mõtlema, et John Carmack peaks vist praegu ainult oma peakorteris naerma... unreal 2 kukkus läbi, pool elu 2'st ei teata midagi, deus ex 2 teenis vähemalt demo põhjal tohutult negatiivset kriitikad, kuid doom 3 palet ei määri mitte kui miski, hoopis vastupidi....

Ma ei saa aru kust te seda negatiivset kriitikat nii palju võtate, niipalju kui mina loen kõik ainult kiidavad seda (isonews jne...).Meil hinnatakse ainult graafikat mida ei saa hinnata nagu eelnevalt öeldud on se x-boxi settingutega ja seda annab tweakida.ja tegemist ple FPS-i vaid rpg-ga.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2003 14:27:59 vasta tsitaadiga

mobster kirjutas:
Scart kirjutas:

Ma ei saa aru kust te seda negatiivset kriitikat nii palju võtate, niipalju kui mina loen kõik ainult kiidavad seda (isonews jne...).Meil hinnatakse ainult graafikat mida ei saa hinnata nagu eelnevalt öeldud on se x-boxi settingutega ja seda annab tweakida.ja tegemist ple FPS-i vaid rpg-ga.

nooh, mõnikord on isegi rage3d foorumist abi... point on selles, et see mäng on nii kuulus ja nii üles haibitud, et see demo mis väljastati, on sama mis jalahoop igale esimese osa mänginuile näkku, ka mina ei saa aru, kus on olnud warren spectori mõistus kui ta lubas selliste asjade lisamist nagu unified ammo jne... mida fage?
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 23.11.2003 14:43:58 vasta tsitaadiga

warren on omaette vend, teda nagu kõige rohkem huvitab mängu stoory ja valikuvabadus mängudes. ma mäletad kui esimene deus ex tuli välja ja kuidas ta ei tahtnud eriti hästi jooksma keskklassi masinatel vaatamata sellele et unreal jooksis tol ajal suht normilt(küll unrealil võttis ullult patche enne kui ta enamustel graafikakaartidel hakkas seda pilti näitama mis algselt mõeldud oli). siis kui igal pool oli ull kisa foorumites kuid warren muudkui kysis et si**a see graafika öelge mulle mis te mängitavusest ja stoorist arvate.

a see et unified ammo ja perverssne menyy on krdima konsooli pärast ma kardan icon_sad.gif

mobster, negatiivset kriitikat on nii eidose kui ka ionstormi foorumid täis. ja seda mitte vähe.

tomz
HV veteran
tomz

sõnum 23.11.2003 16:19:31 vasta tsitaadiga

ma olen siis üks paljudest kellele ei meeldi see mäng, vähemalt demo oli lahja igat pidi, nii mängitavuse kui ka graafika poole pealt...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 23.11.2003 18:53:50 vasta tsitaadiga

Instrukstisoonid, kuidas muuta DX:IW demo endale meelepärasemaks: Ion Stormi foorum. Teema on küll läbuks kätte läinud, aga vajamineva leiab sealt vast üles.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2003 21:06:55 vasta tsitaadiga

Kuigi ma suurem DeusEx'i austaja pole kunagi olnud tõmbasin demo siiski rõõmsalt alla. Mäng käes ja panin hooga käima ...aga ekraanile ilmus mingi punase ja rohelise segune hägu. Mõtlesin et äkki videokaardi clockid ei meeldi asjale, sikutasin kõik maha, proovisin erinevaid resolutsioone, aga ei midagi - tulemus sama. Osa tekstuure näevad viisakad välja ...ülejäänud pool punase-rooheline. Üheski teises mängus pole kunagi sellist probleemi olnud.

Nunii ...lugesin siis kaasasolnud tekstifali ...tuleb välja et miinimumnõue on DirextX 8.1 videokaart ...minu kaart on 8.0 icon_confused.gif Depressioon ja masendus icon_razz.gif Kas ma nüüd koos ülejäänud seltskonna + GeForcce 4 Ti omanike vennaskonnaga ei saagi mängida? Või on tegemist demo bugiga? Äkki keegi teab...

Edit: Nagu aru saan tahab mäng Pixel Shader 1.1 rauatuge. No krt ...aga see on mul ju olemas icon_confused.gif icon_redface.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
sharkman
Aeg maha 10
sharkman

sõnum 23.11.2003 23:07:03 vasta tsitaadiga

ZHarp kirjutas:
Kuigi ma suurem DeusEx'i austaja pole kunagi olnud tõmbasin demo siiski rõõmsalt alla. Mäng käes ja panin hooga käima ...aga ekraanile ilmus mingi punase ja rohelise segune hägu. Mõtlesin et äkki videokaardi clockid ei meeldi asjale, sikutasin kõik maha, proovisin erinevaid resolutsioone, aga ei midagi - tulemus sama. Osa tekstuure näevad viisakad välja ...ülejäänud pool punase-rooheline. Üheski teises mängus pole kunagi sellist probleemi olnud.

Nunii ...lugesin siis kaasasolnud tekstifali ...tuleb välja et miinimumnõue on DirextX 8.1 videokaart ...minu kaart on 8.0 icon_confused.gif Depressioon ja masendus icon_razz.gif Kas ma nüüd koos ülejäänud seltskonna + GeForcce 4 Ti omanike vennaskonnaga ei saagi mängida? Või on tegemist demo bugiga? Äkki keegi teab...

Edit: Nagu aru saan tahab mäng Pixel Shader 1.1 rauatuge. No krt ...aga see on mul ju olemas icon_confused.gif icon_redface.gif

mul ka ti ja töötab korralikult
tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 24.11.2003 00:44:39 vasta tsitaadiga

kui sul on viimased nvidia driverid siis peab direct.x 9.0 peal olema

Mul ka Ti ja töötab väga ilusti.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2003 04:24:20 vasta tsitaadiga

Mure selles et kõige uuemate nVidia draiveritega (52 ..bla-blaa) keeldub mu videokaart töötamast. Nojah ...järelikult ei saa mängida icon_razz1.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.