Need for Speed: Shift 2 unleashed March 29 GameSpot
tsitaat:
EA and Slightly Mad Studios' sim installment in NFS brand given official track day on 360, PS3, Wii PC.
EA has just the one Need for Speed racing franchise, but the brand operates more as an umbrella division than a congruous series. In November, the publisher released the Criterion Games-developed Need for Speed: Hot Pursuit, which melded Criterion's Burnout stunt racing franchise with a cops-and-robbers chase sequence bent, to substantial critical acclaim. Next up, EA's simulation-style NFS will take the stage, with the publisher announcing today a March 29 release date for Shift 2 Unleashed.
In-cockpit racing will again be an emphasis for the NFS: Shift series.
EA began its diversification of the NFS brand with the original Shift in 2009. Unlike its campy predecessor, Need for Speed Undercover, Shift focused more on the experience of driving and was oriented around first-person, in-cockpit-perspective racing. The game also featured more licensed cars than any previous installment in the series, as well as a number of real-world tracks, including the UK's Brands Hatch course.
For Shift 2, EA's Slightly Mad Studios has again been tasked with development, and the game will be available for the Xbox 360, PlayStation 3, and PC. Within the package, gamers will find a number of different modes, including 40 single-type race events, where the playing field is leveled and gamers compete in the same make of car.
Gamers will also find the Old vs. New Challenge events, where classic cars go head-to-head with their modern-day counterparts, as well as the Manufacturer Showdown, which pits rival companies against one another on the track.
Täiega haiged kuud on ees niiiipalju head nänni reliisitakse!
Ning nagu ikka, loodetavasti siis seekord autod ei libise teel nagu jäärajal sõidaks. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ooo.mul tuli kananahk ihule
öösõit + shiftile omane inside cam(või siiis uuus helmet cam) -->cant wait!!
peaasi et suurtel kiirustel seda bluri ei tule (vanas osas rikkus see päris palju minuarust kuid modiga sai asjad kõik korda aetud)
e:bluri osas peab pettumia kuna see on sisse jäetud _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
ee, misasja...minul ei olnud küll mingit blürri shiftis, ei suurel ei väiksel kiirusel! või noh kui mingil väga suurel üle 300 kiirusel midagi ise oli siis see pidi olema nii minimaalne, et ei pannud tähele.
samas võibolla ma keerasin selle kuskilt optionsitest kinni, aga kui nii siis miks ei peaks saama ka uuel osal seda kinni keerata?!
Plätu, nagu ikka siis loodan vastupidist, et selles mängus ikka totaalne jäärada oleks koguaeg...nagu kardiga kiilasjää peal tegelikult ma arvan, et sa peaksid kuskil suurusjärgus 10 postitust veel tegema siia teemasse, kus avaldad oma toetust mittelibisevatele autodele ja teed maha igasuguste füüsikaseadustega arvestamist selles uue automängus. aa, ja igaksjuhuks mine kirjuta shift 1 teemasse ka veel paar korda sellest kuidas autod ikka täitsa jää peal sõidavad seal ma arvan, et sinu elu unistus oleks mängida rongi või trammisimulaatorit...on mul õigus? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ee, misasja...minul ei olnud küll mingit blürri shiftis, ei suurel ei väiksel kiirusel! või noh kui mingil väga suurel üle 300 kiirusel midagi ise oli siis see pidi olema nii minimaalne, et ei pannud tähele.
samas võibolla ma keerasin selle kuskilt optionsitest kinni, aga kui nii siis miks ei peaks saama ka uuel osal seda kinni keerata?!
Plätu, nagu ikka siis loodan vastupidist, et selles mängus ikka totaalne jäärada oleks koguaeg...nagu kardiga kiilasjää peal tegelikult ma arvan, et sa peaksid kuskil suurusjärgus 10 postitust veel tegema siia teemasse, kus avaldad oma toetust mittelibisevatele autodele ja teed maha igasuguste füüsikaseadustega arvestamist selles uue automängus. aa, ja igaksjuhuks mine kirjuta shift 1 teemasse ka veel paar korda sellest kuidas autod ikka täitsa jää peal sõidavad seal ma arvan, et sinu elu unistus oleks mängida rongi või trammisimulaatorit...on mul õigus?
Wiltz, naudi negatiivset
PS! Kui ma ei oskaks mängida Shifti siis oleks õigustatud Sinu jutt aga pole siiani näinud eriti palju just inimesi, kes must kiiremini sõidaks Shiftis, Gran Turismo 5-s jne _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Plätu, naudin naudin...kahesajaga naudin täna sai sinust minu silmis samasugune imbetsill nagu mõned teised väga üksikud tegelased siin foorumis aegade jooksul, võiks öelda et said minu personal hall of fame'i
sinu kurvastuseks pean ütlema, et edaspidi ei ole sul kahjuks minu teravatele kommentaaridele enam vist eriti millagagi vastata, kuivõrd üle 1 negatiivse kasutaja kohta kahjuks ei venita välja ja samas niipalju ajusid ega eneseuhkust sul ei ole, et midagi sama teravat lihtsalt vastu öelda
PS. kui sa oleksid koolis ka käinud oma megabreikkimise ja arvutimängimise ning enesekiitmise sessioonide vahelt siis sa tõenäoliselt tunneksid mõnda füüsikaseadust ning ei ajaks suust järjepidevat möga sellest kuidas autode mingipidine libisemine saab olla võimalik ainult jää peal sõites. see kui kiiresti sa mingit pagana arvutimängu mängid või oma siniste ledidega polsterdatud plastmassist rooli keerata suudad mind mitte vähimalgi määral ei huvita _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Plätu, nagu ikka siis loodan vastupidist, et selles mängus ikka totaalne jäärada oleks koguaeg...nagu kardiga kiilasjää peal tegelikult ma arvan, et sa peaksid kuskil suurusjärgus 10 postitust veel tegema siia teemasse, kus avaldad oma toetust mittelibisevatele autodele ja teed maha igasuguste füüsikaseadustega arvestamist selles uue automängus. aa, ja igaksjuhuks mine kirjuta shift 1 teemasse ka veel paar korda sellest kuidas autod ikka täitsa jää peal sõidavad seal ma arvan, et sinu elu unistus oleks mängida rongi või trammisimulaatorit...on mul õigus?
Wiltz, naudi negatiivset
PS! Kui ma ei oskaks mängida Shifti siis oleks õigustatud Sinu jutt aga pole siiani näinud eriti palju just inimesi, kes must kiiremini sõidaks Shiftis, Gran Turismo 5-s jne
usun, et train simulatoris oled sa kõige kõvem maailmas
see sinu ülepaisutatud jääraja jutt on juba liiga mitu korda sinu poolt siia maha kirjutatud, jäärajal sõitmisest ei tea sa aga tuhkagi - kui võrdlusi tood _________________ ☠
Ning nagu ikka, loodetavasti siis seekord autod ei libise teel nagu jäärajal sõidaks.
Seda trailerit vaadates tundub, et sõit läheb ikka edasi nagu tarretisel
mitte masin ei ole tarretisel, vaid inimkeha on see, mis inertsi ja külgkiirendustega kaasa liigub
täpselt
see teebki minuarust shifti juba eriliseks
enamasti mängin automänge ikka välivaatest aga shiftiga on lihtsalt real seest vaade
teeb sõidud ka huvitavamaks _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ning nagu ikka, loodetavasti siis seekord autod ei libise teel nagu jäärajal sõidaks.
Seda trailerit vaadates tundub, et sõit läheb ikka edasi nagu tarretisel
mitte masin ei ole tarretisel, vaid inimkeha on see, mis inertsi ja külgkiirendustega kaasa liigub
täpselt
see teebki minuarust shifti juba eriliseks
enamasti mängin automänge ikka välivaatest aga shiftiga on lihtsalt real seest vaade
teeb sõidud ka huvitavamaks
vaieldav...
Ise küll seest vaadet läbi monitori kuidagi reaalseks ei pea. Endale istub kõige rohkem kapotilt vaade (mitte et seegi nüüd reaalsuse tipp oleks)
Ja parim reaalsus mis olla saab on klaveriga molli taga seest vaates mängida
Klaveriga automänge mängida on üldse omaette teema traileri järgi tundub see juhi vaatamine kurvidesse väga ebameeldiv, aga usun et päris mängus asi nii hull pole.
Sorri, et offtopic, aga mis see neljas dimensioon on?
Olen veel noor ja vbla lihtsalt rumal, aga mina tean ainult pikkust, kõrgust ja laiust.
Saan aru, et relatiivsusteoorias lisatakse veel aeg, aga reaalselt ajas tagasi liikuda me ei saa ju,
minumeelest dimensioonide mõte ongi edasi-tagasi, üles-alla ja paremale-vasakule liikumine.
Aja mõttes oleks asi ajas edasi-ajas tagasi.
Muidu tõotab tulla väga kõva mäng. Esimene osa meeldis hullu pööra ja siiamani minu arvates parim NFS.
ossa nugis härra Plätu, nüüd sul vist võttis küll pisara silma ja suurest vihast lõhkusid pool oma vägevast tehnikast ära? selles "uues videos" ju lausa mitme koha peal terane silm võis näha autode libisemist PUHTAL ASFALDIL!
sinul jääb see mäng ilmselt siis vahele?
päris naljakas oli muidu vaadata neid punase põhjavalgustusega real racing car'e selles real ingame footage videos põmst võiks mängu tegijad natuke vähem kõvatada selle asjaga, aga noh eks igasugustele kõvatajatele tuleb muidugi oma toodet müüa...selles suhtes peab ilmselt andeks andma. ehk päris mängus ikka punast põhjavalgustust ei ole _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ossa nugis härra Plätu, nüüd sul vist võttis küll pisara silma ja suurest vihast lõhkusid pool oma vägevast tehnikast ära? selles "uues videos" ju lausa mitme koha peal terane silm võis näha autode libisemist PUHTAL ASFALDIL!
sinul jääb see mäng ilmselt siis vahele?
päris naljakas oli muidu vaadata neid punase põhjavalgustusega real racing car'e selles real ingame footage videos põmst võiks mängu tegijad natuke vähem kõvatada selle asjaga, aga noh eks igasugustele kõvatajatele tuleb muidugi oma toodet müüa...selles suhtes peab ilmselt andeks andma. ehk päris mängus ikka punast põhjavalgustust ei ole
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.