Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Diskussioon nimevahetuse ja "lõuapooliku" ranki teemal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.01.2011 22:08:55 Diskussioon nimevahetuse ja "lõuapooliku" ranki teemal vasta tsitaadiga

Ma nüüd ei osanud seda küsimust paremasse kohta paigutada, aga kuidas ja millistel alustel toimub kasutajate autasustamine auväärse "lõuapooliku" rankiga? Küsimus inspireeritud sellest, et viimasel ajal tundub kangesti üks kasutaja sellele auväärsele tiitlile kvalifitseeruma ja tahaks teada, et kus nominente üles saab anda.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2011 22:15:55 vasta tsitaadiga

Fukiku, kui kardad avalikku arutelu, siis võid esialgu kasutajanime mulle privasse panna ja arutame administratiivfoorumis.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 12.01.2011 22:43:35 vasta tsitaadiga

Mina tahan teada!
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.01.2011 22:44:31 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Fukiku, kui kardad avalikku arutelu, siis võid esialgu kasutajanime mulle privasse panna ja arutame administratiivfoorumis.
Avalikku arutelu ei karda, kõnealune kasutaja on mirko28, kes viimasel ajal hooti käib Programmeerimise alafoorumis huvitavaid postitusi tegemas, millest tihti mingit kasu kellelegi ei ole. Hooti all pean silmas seda, et tükk aega teda foorumis näha ei ole ning siis ta tuleb ja postitab kõigisse uuematesse teemadesse midagi lihtsalt postitamise pärast.

Lisaks on tal mingi kinnisidee inimestele "hoiatusi" jagada tema silmis sobimatu käitumise eest, mis tundub mulle juba suhteliselt kummaline. Nähtavasti on täna kellegi moderaatori käsi juba ühe teema kustutanud, kus ta jälle kellelegi hoiatusi lubas jagama hakata.

Omaette huumor oli muidugi tema nimevahetus ka, kus estrose muutus mirko28 nimeliseks kasutajaks, mis tundub kõrvalvaadates olevat reaktsioon sellele, et mirko27 nimeline kasutaja temaga paaris kohas vaidlema hakkas. icon_smile.gif

tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 12.01.2011 22:47:04 vasta tsitaadiga

Ignoreerimine?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.01.2011 23:24:02 vasta tsitaadiga

See ei ole lahendus, MarioA.. Ma saan aru, et meil on sõnavabadus ja õigus omale arvamusele ja kõike muud, aga tema postitused kohati siiski pigem mõjuvad negatiivselt kuivõrd need on mittemidagiütlevad ning tihti ka eksitavad oma faktivigadega. Samuti tema suhtlemisviis on selline, mis ei luba temaga isegi argumenteeritult vaidlemist - oma seisukohta ta ei põhjenda, aga teiste omad on valed isegi argumentide ja tõestuste välja toomisel.

Lõuapooliku staatus peakski ju selliste kasutajate eest üldsust hoiatama või ma eksin?

tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 13.01.2011 02:29:22 vasta tsitaadiga

Miskit peaks tema osas ette võtma. Ise võtsin sõna siis, kui toimus estrose poolne pidev disinformatsiooni levitamine programmeerimise ja www foorumites. Ma ei taha, et tulevane põlvkond kannataks oma teadmistes tänu sellele, et üks netikommentaator oma uut maailmakorda peab kuulutama.

Nimevahetus oli ka eriti lapsik ning olen üllatunud, et sa Tanel selle üldse läbi lasid.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.01.2011 08:35:12 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Nimevahetus oli ka eriti lapsik ning olen üllatunud, et sa Tanel selle üldse läbi lasid.

Tulevikus peaks keelama nimevahetuse juhul kui nimekuju on väga sarnane juba olemasolevale kasutajale.Antud juhul mirko27 - mirko28 seda on.
Ega mul kah hea meel poleks, kui äkki tekiks kasutaja tomorrow1 kes siis igast jama hakkaks suust välja ajama icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 13.01.2011 12:08:15 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mirko27 kirjutas:

Tulevikus peaks keelama nimevahetuse juhul kui nimekuju on väga sarnane juba olemasolevale kasutajale.

Nimesarnasust paraku praegused reeglid ei sätesta ja võimatu on ka selliseid sarnasusi otsida ja jälgida.

Aga tehke palun siis selle kohta teema ja arutleme - kui enamus nõus on, siis võib selle reegli kehtestada.

tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 13.01.2011 12:24:02 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
kuidas ja millistel alustel toimub kasutajate autasustamine auväärse "lõuapooliku" rankiga?

Ei oska öelda, kas keegi üldse peaks teadma?
Fukiku kirjutas:

käib Programmeerimise alafoorumis huvitavaid postitusi tegemas, millest tihti mingit kasu kellelegi ei ole

Tihti nähti taevas tähti? icon_smile.gif Sinu psotitustest pole enamasti ju midagi kasu, seda seetõttu, et sul puudub programmeerimise-alane kompetents ja seetõttu et sa ei tunne üld-tunnustatud programmeerimis-foorumite-eetikat. Kõige lähem ja illustreerivam näide eile:
Fukiku kirjutas:

Miskipärast mu hommikune pea ei suuda enda jaoks läbi mõelda, miks täpselt, aga nii on.

Fukiku kirjutas:

tema postitused kohati siiski pigem mõjuvad negatiivselt kuivõrd need on mittemidagiütlevad ning tihti ka eksitavad oma faktivigadega.

Nagu öeldud, siis sinu programmeerimise-alased soovitused on vigu täis, kuid minuarust las ollavad, eks üritan neid lihtsalt korrigeerida nagu korrigeerisin eile Hoho faktiviga. Kuid nagu öeldud, siis sinu suhtlemise-eetika korrigeerimsiega on raske hakkama saada, su postitustes puudub tehnoloogiline korrektsus koodis/väidetes ja seejuures väljendad sa end koguaeg negatiivselt/vaenu-õhutavalt vulgaarsete väljenditega jms, mis teisi programmeerijaid ära peletab, näide:
Fukiku kirjutas:

Sinu kirjeldatud lahendused on võrreldavad anaalsel teel tehtava hambaraviga - võivad töötada ja ilmselt ka töötavad, aga toovad kaasa põhjendamatuid ja ebavajalikke vaevusi/kõrvalnähte. icon_smile.gif

Fukiku kirjutas:

oma seisukohta ta ei põhjenda, aga teiste omad on valed

Minu arust olen alati põhjendanud, ja valesid seisukohti maailmas eriti pole kuid mõne puhul " hommikune pea ei suuda enda jaoks läbi mõelda" asju, siis tuleb korrigeerida, ja teen seda rõõmuga, enamasti ka kooskõlastus korrigeerimsie korrektsuse kohta ka osapoolte vahel saavutatakse.
Mirko27 kirjutas:

pidev disinformatsiooni levitamine programmeerimise ja www foorumites. Ma ei taha, et tulevane põlvkond kannataks oma teadmistes tänu sellele, et üks netikommentaator oma uut maailmakorda peab kuulutama.

Sul ju pole programmeerimise foorumis postitusi vaid on mängufoorumis, selge on see et sul pole programmeerimise temaatikal pädevust hinnata mis on dis-informatiivne ja mis mitte. Tulevane põlvkond kannatab kui programmeerimsie foorum on reguleerimata nagu ta hetkel on, ole hea mina kirjuta Reeglistik sinna foorumisse ja alusta teemade modereerimist, neid asju pole tänaseni tehtud.
Kontonime vahetus on oluline minu jaoks, ja sa ilmselt soovid kuulda põhjendusi miks mulle oluline oli selline kasutajanimi? Meil on jah sarnased kasutajanimed, kuid mitte häirivalt sarnased, eile saatsin kellelegi kasutajale "Asjamehele" konsultatsiooni ja raske oli tema kasutajanime leida privaatõnumi kastis, kuna ma ei mäletanud, kas tema nimes oli z-täht või mitte, sarnaseid nimesid oli hulgi, oleks nime lõpus olnud 28 või 27 oleks asi selge olnud. Kas sa pole Moderaatorite tööga rahul? Aga enda dis-informatsiooniga oled rahul eks? icon_smile.gif

Uute asjade/korra nägamisel tekib inimestel ikka stress. Seni kuni oldi harjutud anaalse hambaraviga oli kõik vanat moodi, kui aga see välja juuriti hoiatusega, tekkis kohe stress, that's the point;)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 13.01.2011 12:30:53 vasta tsitaadiga

Tegin nimevahetuse teema aga sai topelt nii et panen jutu siia.

Minu poolne ettepanek, et kasutaja profiilis oleks ritta laotud kõik varasemad nimed ja miks mitte ka avatarid (see läheb vist väga keeruliseks).
Ja kui nimevahetusest on möödas vähem kui kuu (kaks, kolm, mis iganes), niikaua on postituste juures profiilis nimi mingit teist värvi.

Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 13.01.2011 12:31:20 vasta tsitaadiga

mirko28, märgiksin taaskord ära selle, et su näiteks toodud postitus, kus kasutasin väljendit "anaalsel teel hambaravi" oli teemas, kus sinu pakutud lahendus üldsuse poolt maatasa tehti. Samuti kirjutasin pika ja põhjaliku postituse teemal, miks minu pakutud lahendus on õige ning palusin sul selgitada ja põhjendada sinu pakutud lahenduse õigsust. Selle peale läksid sina ja postitasid mu profiilile negatiivse kommentaari, mis tõsi küll, on praeguseks sealt eemaldatud ning teemasse enam ei vastanud. Ma ei nimetaks seda täiskasvanulikuks käitumiseks. icon_smile.gif

Ps. mirko27 programmeerimise alases pädevuses ma sul ka kahelda ei soovitaks ilma tausta teadmata - fakt, millele su tähelepanu on ka varem juhitud. icon_smile.gif

tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 13.01.2011 12:41:37 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et rohkem alust kui estrose just tehtud postitus, selles teemas tarvis polegi icon_smile.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 13.01.2011 12:44:30 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
mirko28, märgiksin taaskord ära selle, et su näiteks toodud postitus, kus kasutasin väljendit "anaalsel teel hambaravi" oli teemas, kus sinu pakutud lahendus üldsuse poolt maatasa tehti. Samuti kirjutasin pika ja põhjaliku postituse teemal, miks minu pakutud lahendus on õige ning palusin sul selgitada ja põhjendada sinu pakutud lahenduse õigsust. Selle peale läksid sina ja postitasid mu profiilile negatiivse kommentaari, mis tõsi küll, on praeguseks sealt eemaldatud ning teemasse enam ei vastanud. Ma ei nimetaks seda täiskasvanulikuks käitumiseks. icon_smile.gif

Ps. mirko27 programmeerimise alases pädevuses ma sul ka kahelda ei soovitaks ilma tausta teadmata - fakt, millele su tähelepanu on ka varem juhitud. icon_smile.gif

Ma ei näe mõtet arutleda siin programmeerimise alastes küsimustes. Aga ma ei näe midagi valet minu tollase Teema väidetes, kõik olid korrektsed ja sobivad, haris noori programmeerijaid, et saab ka teistmoodi lahendada asju. Ma ei mõista ka väljendi "maatasa tegema" tähendust ega vajadust. Kui ma tolla põhjendust ei andnud sinu anaali-jutule, siis oli selleksm ingi põhjus, kas polnud aega või tundusid sa liiga ebapädev et mõista midagi. Ma ei mõista inimesi, kes kasutavad sõna "täiskasvanud", kuna selleks ei saada vaimselt kunagi, kuid oletan mida mõtled selle mõiste all, ja soovitan sulle, et ära pahanda oma hoiatuse pärast, said selel asja eest ja tead seda ja oled parandanud ennast, olgugi, et oleks vaja sinu käesolevat postitust juba ka korrigeerima hakata, hakkad taas lapsikuid väljendeid kosotama, peagi jõuad anaali-lainele kui uut Hoiatuse-doosi ei saa;)

Mirko27 pädevuse alus on postitused Programmeerimsie foorumis, sealt ei paista pädevust.

mirko27 kirjutas:
Mulle tundub, et rohkem alust kui estrose just tehtud postitus, selles teemas tarvis polegi icon_smile.gif

Mulle tundub, et sul enamasti poelgi midagi sisukat öelda:)
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 13.01.2011 12:58:56 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mirko27 kirjutas:

Tulevikus peaks keelama nimevahetuse juhul kui nimekuju on väga sarnane juba olemasolevale kasutajale.Antud juhul mirko27 - mirko28 seda on.
Ega mul kah hea meel poleks, kui äkki tekiks kasutaja tomorrow1 kes siis igast jama hakkaks suust välja ajama icon_lol.gif

Nõustun sinuga.Mulle ka ei meeldiks kui keegi tuleb Flacko1 nime all ja räägib/teeb midagi mis pole ilus ja kuidas Tanelile siis seda seletada et ma topelt konto omanik pole? See ajas prgu kõige rohkem muretsema. icon_confused.gif Alguses kui seda juttu nägin, see et mirko28 lõuapooliku staatus, mul käis jutt kerest läbi, kuna numbrid nii sarnased, kartsin alguses et see on mirko27, kuid kui avatari nägin,siis oli kohe parem et see ei ole mirko27, kuid ehmatus oli suur küll.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.01.2011 13:08:07 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Sinu psotitustest pole enamasti ju midagi kasu, seda seetõttu, et sul puudub programmeerimise-alane kompetents ja seetõttu et sa ei tunne üld-tunnustatud programmeerimis-foorumite-eetikat.
Anna andeks kuid sa ajad enamus teemades lausläbu millel mingit seost konkreetse teemaga valdavalt ei eksisteeri. Oma kompetentsi pole sa küll vähemalt suutnud mingist otsast demonstreerida, ainult jahud oma altavistast kui taevamannast.
mirko28 kirjutas:
Nagu öeldud, siis sinu programmeerimise-alased soovitused on vigu täis, kuid minuarust las ollavad, eks üritan neid lihtsalt korrigeerida nagu korrigeerisin eile Hoho faktiviga
Millist viga silmas pead? Kui mõtled toda Java vs JS teemat siis seal oled sina see, kes on segaduses kahe totaalselt erineva süsteemi erinevuses kuna nende nimed on sarnased ning jätkad inimestele jama ajamist.
mirko28 kirjutas:
Mirko27 pädevuse alus on postitused Programmeerimsie foorumis, sealt ei paista pädevust.
Jään ootama näidet mis näitaks sinu enda pädevust antud teemal mis õigustaks su teiste ebakompetentseteks sõimamist. "Õige" mirkoga oleme foorumiväliselt suhelnud ning mul pole tema taseme hindamiseks suurt rohkemat teada tarvis.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 13.01.2011 13:08:20 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:

Mulle ka ei meeldiks ,..., lõuapooliku staatus,

Mulle isiklikult pole oluline, milliseid sümbolid kasutajanimes on ja kas need sarnanevad kellegagi/millegagi või omavad muud seaduspära, ja ma ei mõista mis tähtsust on mis sümbolid kellelgi nimes on, inseneri pilgu läbi võin lisada järelemõtlemiseks asjaolu, et nimesid on niikuinii piiratud hulk, nagu ka tähestiku tähti, seega nime sarnasuse-piiramise reegel võib tuua kaasa rohkem probleeme kui kasu.
Kui sobiks, siis ma võtaks omale "Lõunapooliku" sildi, seal on ka "n"-täht sees kui loete täpsemalt.
Kas kusagil on ka defineeritud mida erinevad sildid/staatused tähendavad?
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 13.01.2011 13:15:53 vasta tsitaadiga

Fukiku, programmeerimise foorumis ei jagata nüüdsest lõuapooliku ranke vaid Füüsilisi hoiatusi.
Ja nimeküsimus lahendage ka näiteks käesurumise või köieveoga.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.01.2011 13:18:58 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Kas kusagil on ka defineeritud mida erinevad sildid/staatused tähendavad?
Vaadates hetkel kehtivaid piiranguid siis lõuapoolikuks tituleeritakse tegelased kes liigselt läbustavad ja/või lollusi räägivad. Viimase paari päeva postide järgi sobiksid sinna gruppi ideaalselt icon_smile.gif
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 13.01.2011 13:32:09 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Anna andeks kuid sa ajad enamus teemades lausläbu millel mingit seost konkreetse teemaga valdavalt ei eksisteeri.

Sinu väljendid on enamasti stiilis "tshort paberii pashaalusta", "pole õrna aimugi" jms kirjanduslikud nagu ka praegu, ja need kasuks ei tule. Minu postitused ja tegemised on asjakohased, läbu on selleabiga vähem, hea näide oli eile ühe läbuteema kustutamine minu abiga.
Ho Ho kirjutas:

Oma kompetentsi pole sa küll vähemalt suutnud mingist otsast demonstreerida, ainult jahud oma altavistast kui taevamannast.

Ma ei näe vajadust siin teemas kompetentsist või programmeerimisest ega ka taevamannast rääkida, aga olen teinud programmeerimise foorumisse harivaid ja kompetentseid postitusi küllalt, erinevalt sinust olen lisaks ka foorumit korras hoidnud vabast tahtest.
Ho Ho kirjutas:

Millist viga silmas pead? Kui mõtled toda Java vs JS teemat siis seal oled sina see, kes on segaduses kahe totaalselt erineva süsteemi erinevuses kuna nende nimed on sarnased ning jätkad inimestele jama ajamist.

Justnimelt JS-Java teemas oli oluline korrigeerida sinu faktiveale viitavat väidet ja seda ka edukalt sai teostatud, kui soovid arutleda tehnoloogiate erinevust veelkord, siis võime seda sealsamas teemas teha.
Ho Ho kirjutas:

Jään ootama näidet mis näitaks sinu enda pädevust antud teemal mis õigustaks su teiste ebakompetentseteks sõimamist. "Õige" mirkoga oleme foorumiväliselt suhelnud ning mul pole tema taseme hindamiseks suurt rohkemat teada tarvis.

Ma tõin juba näite, kus sa JS-Java-temaatikal dis-informatsiooni esile kutsusid, tõin näite ka Fukiku valest koodinäitest, ja ütlesin ka et ma ei näe mõtet kompetentsusi kaaluda jms teemavälist lahata, olen seda ka varem sulle Hoho öelnud minuteada, et kompetentsusi kaaluda pole mõtet.
Tundub, et võtsid kinni ühest väitest siin Teemas ja tundsid puudutatuna kompetentsi suunal, minu arvates pole keegi lõplikult kompetentne ja nii tulekski endasse ja teistesse suhtuda ja Teemades ka seda väljendada.
Õigeid Mirkosid on palju, see on ainus teemakohane fraas sul siin teemas, proovi teemas püsida.
Ho Ho kirjutas:

Vaadates hetkel kehtivaid piiranguid siis lõuapoolikuks tituleeritakse tegelased kes liigselt läbustavad ja/või lollusi räägivad. Viimase paari päeva postide järgi sobiksid sinna gruppi ideaalselt icon_smile.gif

Ma pole lollusi rääkinud vaid sinu ja fukiku vigu parandanud peamiselt, ah jaa ka Asjamehe viga korrigeerisin teema kustutamisega. Seega ma ei mõista mis eesmärgil uut tiitlid mulle antakse, ja kui üldse niisama tiitleid saab, siis valiksin sellesama sõna modifitseeituna eelpool kirjeldatud viisil.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.01.2011 13:42:30 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Minu postitused ja tegemised on asjakohased, läbu on selleabiga vähem, hea näide oli eile ühe läbuteema kustutamine minu abiga.
Nagu näiteks too kuu aega surnud olnud asmi teema mille üles kaevasid ja kuhu midagi teemakohast ei lisanud?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6182611#6182611
mirko28 kirjutas:
Ma ei näe vajadust siin teemas kompetentsist või programmeerimisest ega ka taevamannast rääkida, aga olen teinud programmeerimise foorumisse harivaid ja kompetentseid postitusi küllalt, erinevalt sinust olen lisaks ka foorumit korras hoidnud vabast tahtest.
Viitsid ehk mõne viite tuua kus sa oled tõesti teemakohast juttu rääkinud ning millest ka otsest kasu on tulnud? Su viimaseid poste vaadates ei paistnud suurt miskit silma, võibolla on varasemaid. Kui mu enda kompetentsi tahad uurida võid vaadata näiteks seda vanemat teemat.
Korras hoidmisest, milles see täpselt väljendub? Suvaliste teemade spammimine stiilis "moded pole puhastanud" on täpselt vastupidise efektiga. Ei märganud su postituste logis ka ühtki teema raporteerimist modedele, seega ei saa hästi aru milles see puhastamine väljendub.
mirko28 kirjutas:
Justnimelt JS-Java teemas oli oluline korrigeerida sinu faktiveale viitavat väidet ja seda ka edukalt sai teostatud
Küsin veelkord, mis see viga täpselt oli? JS ja java olid ülinõrgalt seotud aastaid tagasi, tänapäeval on neil sama suur seos, kui javal ja basicul, kui mitte väiksemgi. Mingit korrektsiooni ma seal ka ei näinud, ainult üks lause "Tundub, et on selge nüüd, et seos JS-JAVA on olemas" ilma igasugu tõestuseta. Too mozilla rhino projekt on midagi hoopis erinevat mis brauseri ja tavakasutaja kontekstis mingit olulisust ei oma ning polnud nagunii sinu poolt välja toodud, seega jääb arusaamatuks kuidas konkreetselt just sina midagi seal üldse tõestasid.

Faktivigadest veel rääkida siis sa seal teemas jahusid midagi JS'i kasutamisest java appletites mis on ilma html'i lehtede embeddimiseta võimatu ning siis pole enam tegu puhta java GUI'ga. Sama hästi võiks siis juba väita, et ka c++ on javascriptiga tugevalt seotud kuna enamus veebibrausereid on selles keeles kirjutatud ning suudavad html lehtedel oleva JS'iga midagi ette võtta.
mirko28 kirjutas:
olen seda ka varem sulle Hoho öelnud minuteada, et kompetentsusi kaaluda pole mõtet
sel juhul miks sa sellele siin teemas nii tugevat rõhku paned ja räägid stiilis "ignoreerige kõiki peale minu, nad nagunii midagi asjast ei jaga"?
mirko28 kirjutas:
Tundub, et võtsid kinni ühest väitest siin Teemas ja tundsid puudutatuna kompetentsi suunal, minu arvates pole keegi lõplikult kompetentne ja nii tulekski endasse ja teistesse suhtuda ja Teemades ka seda väljendada.
Selle koha pealt ma ei vaidle vastu et pole mõtet hakata laiama kes mida rohkem oskab, lihtsalt häirib see, et sa teisi põhjuseta maha teed ning ennast paremaks pead kuid ei suuda seda mingil moel välja näidata.
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 13.01.2011 14:08:24 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Nagu näiteks too kuu aega surnud olnud asmi teema mille üles kaevasid ja kuhu midagi teemakohast ei lisanud?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6182611#6182611

Selles postituses seal sa näed teemakohast soovitust küsijale lahendusmetoodika kohta. Lisaks näed selles postituses head foorumi-eetikat, kus viidatakse et küsija peaks andma tagasisidet kuidas lahendussobis ja tänama abistajaid. See postitus seal on teemakohane erinevalt käesolevast sinu postitusest. Milleks me teemaväliselt siin jututuba teeme hetkel? Sellepärast, et läbustamine meeldib või? Sel juhul pakuksin diili, et katsume asjaosalised vähem läbustada edaspidi?

Ho Ho kirjutas:

Viitsid ehk mõne viite tuua kus sa oled tõesti teemakohast juttu rääkinud ning millest ka otsest kasu on tulnud? Su viimaseid poste vaadates ei paistnud suurt miskit silma, võibolla on varasemaid.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=478112&#6194833
Sa läbustad hetkel stiilis "sul pole mitte midagi, ja kui kontrollin seda siis tõesti eriti palju midagi polegi". Ma ei mõista mida nende linkidega saavutada üritad, kas soovid järgmise postitusega veel ühte linki ja siis veel ühte, ja siis vahetad teemat veel Teemavälisemaks?
Ho Ho kirjutas:

Kui mu enda kompetentsi tahad uurida

Ei taha. Seda tahad sina, ja ma olen sulle vastu tulnud linkide ja põhjendustega küllalt palju.
Ho Ho kirjutas:

Korras hoidmisest, milles see täpselt väljendub?

Nagu öeldi eespool juba üks näide, et väljendus sellena, et eile sai minu abiga kustutada ühe läbu teema. Olen korrigeerinud Reeglistiku teemat ja plaanin selle teema lähiajal üldse ümber kirjutada seal.

---

Ma ei näe mõtet siin teemas aina uutele Teemavälistele küsimustele vastata ilma sulle hoiatust lisamata icon_smile.gif

viimati muutis mirko28 13.01.2011 14:34:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
Anti

sõnum 13.01.2011 14:18:09 Re: Diskussioon nimevahetuse ja "lõuapooliku" ranki teemal vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
Ma nüüd ei osanud seda küsimust paremasse kohta paigutada, aga kuidas ja millistel alustel toimub kasutajate autasustamine auväärse "lõuapooliku" rankiga? Küsimus inspireeritud sellest, et viimasel ajal tundub kangesti üks kasutaja sellele auväärsele tiitlile kvalifitseeruma ja tahaks teada, et kus nominente üles saab anda.
kõlab üsna pugejalikult, või mis?

Krt nagu see lõuapooliku teema oleks massiline probleem, et vaja eraldit teemasid teha ja möllata. Ja juba on citizens on patrol, kes kannavad bossidele ette, mis toimub ja näitavad näpuga, kellele kuidas ära panna.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 13.01.2011 14:20:05 vasta tsitaadiga

Anti, Fukiku postitas selle Parema HV teemasse, hiljem tõsteti see eraldi teemasse.
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 13.01.2011 14:21:24 vasta tsitaadiga

Anti, kord peab valitsema icon_exclaim.gif Mida rescue antidel ja marksidel muidu siin teha oleks?
egas igaüks ei saa seda siia kirjutada mis näpud klaviatuuril trükkida tahavad... icon_cool.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Diskussioon nimevahetuse ja "lõuapooliku" ranki teemal mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.