Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 05.01.2011 00:21:03 vasta tsitaadiga

Päris pingeline oli see teine 1v1
Normaalaeg 1:1
Lisaaeg 2:2 (andsin oma lollusest penalti, mille DefXtreme realiseeris)
Penaltid 4:5 (lõpus näitas minu võitu, aga viimane penalt läks sisse, mäng arvas, et ei läinud, tulemus ei pruugi õige olla)

Seda peaks kunagi veel tegema
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2011 00:26:52 vasta tsitaadiga

Päris hull mäng oli! icon_razz.gif thumbs_up.gif
Krt mul läksid enamus löögid posti ja latti! icon_neutral.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
rem4605
Kreisi kasutaja
rem4605

sõnum 09.01.2011 15:59:10 vasta tsitaadiga

superlux m2ng icon_razz.gif
KrisVr
HV Guru

sõnum 10.01.2011 01:26:07 vasta tsitaadiga

Sain 100 võitu täis just! thumbs_up.gif
tagasi üles
rem4605
Kreisi kasutaja
rem4605

sõnum 10.01.2011 01:27:34 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Sain 100 võitu täis just! thumbs_up.gif

beer_yum.gif thumbs_up.gif

KrisVr
HV Guru

sõnum 11.01.2011 23:12:31 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Ühtlasi ka 17 win streak versuses!

edit:
Ja kohe järgmine mäng. Samuti versus!
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 12.01.2011 07:42:09 vasta tsitaadiga

kuidas see võimalik on mul rekord ainult 4 väravat
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 12.01.2011 22:10:43 vasta tsitaadiga

Mängis äkki mingi algaja vastasega nagu mina (ma ka algaja).
Tegin just uue konto ja algasin täitsa nullist jälle ManU ja Inglismaaga. Enne olid mul tegijamad nimed ründes Rooney ja Tevez, keskel Gerrard, Nani (sain päris kiireks teise), David Silva, kaitses Fabio, Sergio Ramos, Vidic (minu jaoks oli lahja seega sai kinga), väravas Van Der Sar.
Praegu olen 14 mängu teinud Leagu modes üksi arvuti vastu, kõik 14 võitnud ja alles sain Ballacki lvl 1 ja rating oli tal 1078.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 12.01.2011 22:31:13 vasta tsitaadiga

Esimene oli suht algaja jah. Ei teadnud isegi, mis mängu mängib! icon_lol.gif
Teine oli hea, aga väga nõrga kaitsega!
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 12.01.2011 23:17:25 vasta tsitaadiga

vist hakkan ka otsast peale ja uue meeskonnaga
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 12.01.2011 23:47:46 vasta tsitaadiga

No nii, 18 võitu järjest ja siis tuli viik. Seda siis uue meeskonnaga täiesti nullist alustatud.
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 13.01.2011 02:29:55 vasta tsitaadiga

Valisin Boro ja Uruguay. Proovin ka mis mäng on. Dseiko on seal kasutaja.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 13.01.2011 10:41:56 vasta tsitaadiga

Woot, tegin praegu versust 2 mängu (päeva ülesanne) ja sain Robin Van Persie lvl 1 1064.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 13.01.2011 12:01:01 vasta tsitaadiga

MMx Vedas! beer_yum.gif thumbs_up.gif

Ise olen tuntumatest ainult Xabi Alonso, David Garcia ja Carlos Tevez saanud. Nendes põhimeeskonnas ainult Garcia!
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.01.2011 12:07:50 vasta tsitaadiga

Sai ka natuke toksitud seda (~10 mängu tegin ära). Ütleks nii, et minu meelest on gameplay ikka kordades kehvem, kui PES2011, mis on muidugi loogiline, sest tegemist ju sellise poole kohaga online browser mänguga. Kuid sellegi poolest, ei näe põhjust, miks peaks mängima 10 aastat ajast maas mängu, kui on palju paremaid valida.

Ah jaa... seda versus asja proovisin ka. Kõik kolm korda olin mina oma noob tiimiga, kus mängijate skill oli 1000-1100 vahel ning vastased olid tiimidega, kus mängijad palju tugevamad. Meh... kui gameplay oleks parem, siis võibolla isegi uuriks asja ja "leveldaks", kuid sellisel kujul, nagu praegu, ei paku ta küll mingit pinget.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 13.01.2011 12:42:47 vasta tsitaadiga

Loomulikult PES on parem, isegi parem kui FIFA11. Saaks Konami ilusti litsentsid oleks veel parem! Üleüldse olen PES-i nii palju mänginud ja FIFA Online on hea vaheldus lihtsalt.

10 aastat ajast maas, ei ütleks! Kuna FIFA Online kasutab FIFA 10 mootorit ja suhteliselt sama gameplay, siis video!
Spoiler Spoiler Spoiler

Versuse kohta, et sa saad ise valida kellega mängid, kellega mitte. Oled noob, siis ei ole mingi probleem otsida omale sama noob vastane. Vähemalt mul ei ole mingi probleem leida sama vääriline vastane, igakord leian.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.01.2011 13:44:54 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Versuse kohta, et sa saad ise valida kellega mängid, kellega mitte. Oled noob, siis ei ole mingi probleem otsida omale sama noob vastane. Vähemalt mul ei ole mingi probleem leida sama vääriline vastane, igakord leian.

Ei tea, mul seal mingeid erilisi valikuid ei olnud. Ühinesin mingi "toaga" kus oli väidetavalt 60 mängjat, kuid seal olles sain joinida vaid ~10 mänguga. Nendest 3 olid locked, siis paaris oli mingi muu jama, et mu tiim ei sobi vms ja mõnes oli ping kehv jne. Need kaks, millega sain ühineda, olid jällegi kõvade tiimidega.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 20.01.2011 00:28:05 vasta tsitaadiga

Alati on võimalus ise mäng teha ja oodata, et keegi liitub. Ise täna nii tegingi, 1 sain pähe 2:1 ja teise võitsin 2:0.

No nii, nüüd siis tiimis veel mõned tuntumad nimed. Ründes hetkel Rooney, Van Persie ja Hernandez (oli ManU's alguses kohe pingil). Keskel Nani, Ballack ja eile õnnestus veel Lampard saada lvl 1 ja 1080. Kaitses Rafael, Fabio ja Glen Johnson. Seega tiimis 3 Inglismaa rahvuskoondise tegijat (Rooney, Lampard, Johnson) ja iga World Cupi mängu pealt saavad nemad kah kogemuspunkte juurde.

Krt... sai vist teine kord kah ämbrisse astutud. Oskab keegi soovitada, kas peaks mängima pidevalt samade 11 mehega, neile iga mängu järel energia uuesti täis panema ja minimaalselt vahetusi tegema, et siis need 11 areneksid hästi kiiresti või siis hoopis pidevalt iga mängu järel väsinud mehed välja vahetama ja andma võimaluse ka teistel väljakule saada ning areneda? Või siis veel kolmas variant, et arendada mingi 2-3 mängijat, kes igas mängus väljakul ja ülejäänutele teha vahetusi? Ise tegin praegu minimaalselt vahetusi ja arendasin mingi 14-15 mängijat, nüüd läheb juba lvl 1 raskustasemel üle 3-4 värava löömine suht keeruliseks (raskustaseme sain alla sellega, et mängisin offline tournamenti ja sain meelega pähe). Samas on ülesanne lüüa liiga modes 7 ja 8 väravat mängu kohta. Minu meeskonna rank on ~18500 samas teine hooaeg liigas ja vastased on 19000+. Parimal mehel on mingi 1250 punkti ja teised 10-13 ~1200 peal, ülejäänud alla 1100, samal ajal on vastastel (arvutil) ka pingilt võtta 1200+ mehi.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 20.01.2011 00:37:12 vasta tsitaadiga

Mina alguses mängisin alguses suht paljude vahetustega, aga unustasin selle peagi ära, sest mängijate vorm niimoodi ei paranenud üldse. Nüüd ei vaheta üldse(No vahepeal kui punane kaart vms) ja vorm on kõigil parim!

Minu arust väga nõme on see süsteem. Tahaks mängida ikka korraliku manageri, ilusate vahetustega, aga nigu ühe venna välja võtad, siis 2-4 mänguga on vorm nii halb ja taastamine parimaks võib võtta isegi terve hooaja.

Nii et jah, põhimõtteliselt vahetused seisavad! icon_neutral.gif
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 20.01.2011 01:17:28 vasta tsitaadiga

Rahhi kulub kole palju nende vormi üles littimise peale kahjuks. Eriti kui tournamenti ka mängida.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 21.01.2011 10:25:42 vasta tsitaadiga

Tekkis veel küsimus, et kas peaks laskma automaatselt reward pointe arvutil/mängul panna, või siis manuaalselt ise panema. Väidetavalt paneb automaatne süsteem nt ründajale alguses 4 attacki peale ja 1 speedi, hiljem 6 punkti saades 4 attacki, 1 speed ja 1 free kick.
Info pärineb siit: http://forum.ea.com/uk/posts/list/221999.page
Kusjuures kinnitan seda infot nüüd ka ise. Kui saad alguses leveli juurde ja 5 punkti ning kui need automaatselt mängu poolt ründajale lisatakse, siis lähebki 4 attacki (attacki alt ei saa juurde freekick skillile) ja 1 speedi.

EDIT: Speedi sai striker ainult esimese leveli puhul, teisel levelil läksid kõik 5 punkti attacki ehk siis seekord pandi juurde free kicki. Sain ka kolmanda leveli, aga seekord ei saanud ei free kicki ega speedi. Ei oska ka öelda, kuhu need punktid läksid, kuna alguses ei kirjutanud kõiki statse üles.
Keskvälja mees sai automaatse punktijagamise puhul 5 punkti midfieldi esimesel levelil, kaitsel kõik 5 punkti defence, väravavaht sai 4 goalkeeping + 1 stamina.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 21.01.2011 12:16:00 vasta tsitaadiga

Ma panen ikka kõik punktid ise, sest see autovärk teeb küll hea, just oma koha oskustega mängija, aga kiirusest, stardist ja paljudest muudest asjadest jääb palju puudu!
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 01.02.2011 12:45:45 vasta tsitaadiga

Point ongi selles, et kui ise paned, siis saad ainult attack, midfield vms panna, aga auto paneb osa attacki ja osa midfieldi. Üritangi praeguse kontoga selgeks teha kui kasulik see on, et mingi 20-30 levelit laseks rahulikult auto peal ja siis vaataks kuhu ja kui palju punkte juurde tuli, sel juhul peaks enam-vähem selge olema, et kas see tasub ära või on ikkagi lihtsam ise punkte jagada. Pole ju praegu veel seda süsteemi, et saaks ise nt ainult speedi põhja panna ja ülejäänud jätta.
Üldiselt mina hakkan seda asja nüüd igatahes katsetama, et mis saab kui jätta automaatse punktijagamise peale. Testmängijad on Van Der Sar, P. Evra, Nani ja Rooney.

Suht jamalt jagab automaatne süsteem punkte: http://www.upload.ee/download/1090416/93fd14a934845cd2262/fifa_online_auto_stats.xls
No ja nüüd siis mingi klemm täpsustas, et vaja strikeritel (ründajatel) pärast punktide saamist üheks mänguks automaatne punktijagamine välja lülitada ja hiljem jälle sisse, siis saab 4/5 attacki ja 1 speedi (4 alla lvl 11 ja 5 üle lvl 11)

Muide kas keegi äkki teab, et kas peab kindlasti kasutama mängijaid nende õigetel positsioonidel või võib vabalt panna nt ründaja keskmängijaks ja vastupidi? Kas sellest ka midagi muutub, nt mängija väsib rohkem/kiiremini? Või äkki ei saa see mängija enam nii palju expi , kuna mängib valel positsioonil...
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 01.02.2011 15:08:43 vasta tsitaadiga

MMx Mängija vorm ei pruugi täielikult taastuda, kui mees valel positsiooonil mängib ja vist oli midagi ka exp, aga see ei ole alati nii, mõni ründaja mängib ilusti ka keskel.
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 01.02.2011 17:39:20 vasta tsitaadiga

fifa foorumis vastati: has no affect on the player it only takes slightly longer to get the player on top form

EDIT: Mis mõttes ei pruugi vorm taastuda? Energiat mõtled või mida?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA Online mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.