Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 434, 435, 436  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 12.01.2011 21:39:51 vasta tsitaadiga

morfea, saada meil Sony supporti - asi aetakse korda (tavaliselt) 24h jooksul.

Motiv8, mida nad siis peale OtherOS'i toe veel ära võtnud on, et see lausa "viimane piisk" oli?
Kui pead silmas PS2 kiipi siis see oli loomulik, et saada masina hind nii odavaks kui võimalik.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.01.2011 21:41:39 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
morfea, saada meil Sony supporti - asi aetakse korda (tavaliselt) 24h jooksul.

Motiv8, mida nad siis peale OtherOS'i toe veel ära võtnud on, et see lausa "viimane piisk" oli?
Kui pead silmas PS2 kiipi siis see oli loomulik, et saada masina hind nii odavaks kui võimalik.

Kuidas oleks puutetundlikud nupud ja usb pordid mida alles jäänud kõigest 2?
Alguses ei lisatud slimile otherOS'i
Pärast eemaldati see ka fat'idelt ilma igasuguse põhjuseta.

Aa ja alguses ps2 tugi, sd kaardi pesad... hmm mis veel kõik alguses oli?
No igatahes masin oli palju täiuslikum kui ta nüüd on. pidev taandareng.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 12.01.2011 21:44:38 vasta tsitaadiga

morfea, tekkeni saved data ka läinud icon_razz.gif rank on nõrk.
aga kirjuta supporti ja kurda muret.
-e-
jõuti ette.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 12.01.2011 21:45:28 vasta tsitaadiga

Aga, oot, kaaskodanikud. Kuidas ma siis ikkagi mänge saan nüüd "poest"? Enam 5$ kaupa ei saa ma lisada... Või on viga minus? Mul on muidugi "ü" täht perekonnanimes, äkki kui "y" panna, siis jebib?!?
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 12.01.2011 21:47:12 vasta tsitaadiga

Jackinthex, puutetundlik nupp, mitte nupud. Juttude põhjal vahetati see ümber vastavalt survey tulemusele. Kui sulle jääb kahest USB'ist väheks on sul võimalik jagajat kasutada.

OtherOS oli niigi triviaalne featuur PS3'l. Kasu ei saanud sellest tavauserid, vaid nood kes ehitasid superkompuutreid (ülikoolid ja air force) - seega moot point mille üle viriseda anyway ja eriti hale point mille üle õigustada häkkimist ja homebrewd.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 12.01.2011 21:52:33 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
eriti hale point mille üle õigustada häkkimist ja homebrewd
Nii palju kui ma aru saan siis ps3'e lahti häkkinud tüübid ei ole erilised otseselt pirajate aitajad, viimased lihtsalt ootavad kuni nende jaoks on raske töö ära tehtud ning siis ehitavad sinna otsa oma kama. Igal juhul fakt on, et poleks other OS tuge ps3'l aegade algusest peale olnud siis poleks oleks see karp juba aastaid tagasi lahti olnud.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 12.01.2011 21:56:54 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Jackinthex, puutetundlik nupp, mitte nupud. Juttude põhjal vahetati see ümber vastavalt survey tulemusele. Kui sulle jääb kahest USB'ist väheks on sul võimalik jagajat kasutada.

OtherOS oli niigi triviaalne featuur PS3'l. Kasu ei saanud sellest tavauserid, vaid nood kes ehitasid superkompuutreid (ülikoolid ja air force) - seega moot point mille üle viriseda anyway ja eriti hale point mille üle õigustada häkkimist ja homebrewd.

nupud siiski, Power ja eject nupud olid fatil puutetundlikud.
Ning soovitan seda vaadata http://www.youtube.com/watch?v=HEFMAP0mTvY
Häkkerid ise põhjendavad miks häkkima hakati. Seega pole vaja sul niisama seletada "eriti hale point mille üle õigustada häkkimist ja homebrewd"

Ho Ho kirjutas:
iDemon kirjutas:
eriti hale point mille üle õigustada häkkimist ja homebrewd
Nii palju kui ma aru saan siis ps3'e lahti häkkinud tüübid ei ole erilised otseselt pirajate aitajad, viimased lihtsalt ootavad kuni nende jaoks on raske töö ära tehtud ning siis ehitavad sinna otsa oma kama. Igal juhul fakt on, et poleks other OS tuge ps3'l aegade algusest peale olnud siis poleks oleks see karp juba aastaid tagasi lahti olnud.

Täpselt nii ongi.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 12.01.2011 22:43:49 vasta tsitaadiga

Põlema panna need hakkerid. Sattusin MW2 mingi ahvikarja sisse. Kas nüüd enam normaalselt ei saagi enam online teha? icon_evil.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.01.2011 23:13:28 vasta tsitaadiga

iir, palun ütle mulle MILLAL on olnud üldse normaalne puldiga shooterit mängida icon_eek.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iir
HV Guru
iir

sõnum 12.01.2011 23:17:24 vasta tsitaadiga

Millega siis? Kas klaveriga on võimalik ps3 midagi teha? Võibolla peaks täpsustama, et sattusin mingisse mängu kus mõned olid endale selle mängu lahti häkkind, nägid kus ma olen jne.
Mobla video.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.01.2011 23:25:39 vasta tsitaadiga

iir, noh vanasti vähemalt käis asi nii, et kogusid omale 15 krooni ja läksid siis arvuti klubisse, istusid klaveri JA hiire taha ning röökisid, sõimasid segaseks üksteist ning mängisid happily evar after (CS, Quake 2, Quake 3), until kõik got closed down icon_sad.gif ning peale seda ongi mingil idiootsel viisil shootereid aint konsoolidele tegema hakatud... tuleks siis hiire ja klaveri support......
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 12.01.2011 23:36:01 vasta tsitaadiga

Eks oli jah kunagi mingi selline variant. Kuskil pikal tn sai vist kunagi mingit helikopteriga mängu mägnitud. Midagi sellist. Keegi mäletab?

Ei mäleta kas olid kroonid või rublad veel. Peale seda pole käinud... Kodu arvuti võimaldab MW2 mängida aga pole viitsind osta, sest ps3 peal meeldis see kindlus, et keegi ei saa häkkida. Kusjuures 10 sek ennem video lõppu ei reageerind mu kuju enam puldile, keegi võttis üle. Kui nii saab teha kas varsti on võimalik ka mu PS3 otse sisse häkkida? Tulemüüri sel ju pole...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 12.01.2011 23:39:10 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
ps3 peal meeldis see kindlus, et keegi ei saa häkkida
Normaalsetes serverites mängimine aitab. Muidugi kui pirada siis seda lõbu sulle ei anta.
iir kirjutas:
Kusjuures 10 sek ennem video lõppu ei reageerind mu kuju enam puldile, keegi võttis üle. Kui nii saab teha kas varsti on võimalik ka mu PS3 otse sisse häkkida?
Teoorias võidakse igale poole sisse häkkida, iseasi kus peituks asja mõte. Praktikas on veel väga pikk tee käia enne kui keegi suudaks su võrgus istuvale PS3'le oma koodi saata ja käivitada. Seda ei suudeta siiani PC'degi peal eriti hästi.
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 13.01.2011 00:07:25 vasta tsitaadiga

Need häkid ei ole ilmselt seotud viimatiste sündmustega. Kuna mängu salvestused ei ole krüpteeritud, saab neid lihtsasti USB pulgaga arvutisse tõmmata, modida ja seejärel uuesti konsooli tagasi tõsta. Kõik eelnevad COD seeria mängud on isegi konsoolide peal ära häkitud ja tihtilugu tulevad patchid konsooli versioonile isegi kauem kui PC omale (kui üldse). COD seeria mängud on küll tavaliselt üsna kiirelt ära patchitud aga nii mõnegi mängu puhul jäävadki vead parandamata.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
ilms
HV kasutaja

sõnum 13.01.2011 12:53:20 vasta tsitaadiga

Kas see PS3 ongi nii aeglane, et pea osades mängudes on tekst/pilt mitte sünkroonis + pidevad pildi hangumised.

Näiteks assasins creed 1 mina mängida ei saa, liiga häiriv on pidev pildi/teksti asünkroonsus. Viimane negatiivne kogemus oli Mass Effect 2 demoga, alati kui keegi suu lahti tegi, asi hangus, ainult subtiitritega oli võimalik aru saada mida räägiti.

On see kõikidel ps3 nii / ainult minul / kuidas seda paremaks muuta.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 13.01.2011 12:55:18 vasta tsitaadiga

need viletsad ekstraviletsad pordid lihtsalt.
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 13.01.2011 12:56:30 vasta tsitaadiga

PeZ, ME2 ei ole port. AC (esimene) oli käkk mõlemal konsoolil.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 13.01.2011 13:01:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Viimane negatiivne kogemus oli Mass Effect 2 demoga, alati kui keegi suu lahti tegi, asi hangus, ainult subtiitritega oli võimalik aru saada mida räägiti.

ME2 demo on tehniliselt paras "käkk" - kuid kindlasti mitte nii problemaatiline, kui sinu kirjeldatu...

hexmex
HV kasutaja

sõnum 13.01.2011 13:52:32 vasta tsitaadiga

Mis te hädaldate siin põhimõtteliselt teemal kas PS3'ga peaks saama leiba küpsetada või mitte icon_lol.gif Selge see et ei saa .. ja ei peakski saama. Täiesti enesest mõistetav on ju tänapäeva turumajanduslikus ühiskonnas, et müüdava tootega saad teha täpselt nii palju kui lubatud ja nii vähe kui võimalik (tootja poolt vaadates). Mina ostsin hiljuti PS3 teades, et ma saan vahest midagi pelada, blu-ray pealt filmi vahtida ja mõnikord pilte teleka ees rahvale näidata. Kõike seda, mida Sony on lubanud, saan ma ka teha. Isegi kui Sony otsustaks kõik muud viled kinni keerata, eeldan ma et mängimise võimalus jääb alles .. sest nohh .. ma ostin ju MÄNGUKONSOOLI! Ei ostnud ma ei leivaahju, tolmuimejat ega purki kus linuxit jooksutada. Kõigeks selleks on mul muud seadmed, mis ongi just selleks mõeldud.
Ning elementaarne kasvatuse küsimus on see, kas keegi toetab piraatlust ja kräkkimist (häkkimist) või pigem ostab mängu teadmisega, et keegi on selle tarbeks kuskil palju tööd teinud ning ootab selle eest tunnustust (ka rahalist).
Kellel on 7 pulti, ja nüüd loodab, et konsoolil peaks ka 7 USB porti olema, siis ostku omale eraldiseisev laadija. Müüakse ju PS3'le igasugust lisakraami.
Kes teist vähegi midagi toodab või on üldiselt turunduse ja müügi keskel, siis see saab aru, et tootja seisukohalt on igasugune "tagurpidiühilduvus" rahaline kaotus. Äriettevõtte alustala ongi see, et toota tuleb kasumit! Seega miks peaks saama PS2 mänge mängida PS3 peal? Selleks on ju PS2 konsool olemas.
Ja ma ei saa mainimata jätta, et olgu nupp milline tahes, ta on alati puutetundlik .. ei ole mina veel näinud nuppu/lülitit mida saaks ilma igasuguse puuteta lülitada icon_razz1.gif

Ja karm kokkuvõte: Te ostsite omale tänapäevase viimase põlvkonna MÄNGUKONSOOLI. Konsooli, millele toodetakse spetsiaalselt sellele mõeldud mänge. Miks peaks selle MÄNGUKONSOOLIGA saama teed rullida, lund rookida või mängida mänge, mis ei ole selle konsooli jaoks toodetud?

Ahjaa .. peaaegu oleks unustanud: Lugege ikka tekste ja litsentse enne kui te accept nuppe vajutate ja siia hädaldama tulete icon_exclaim.gif icon_wink.gif

PS. kui sa oled üks neist, kes siin hädaldamas käib, siis ära võta mu teksti südamesse .. see on kõigest äri mis PS3 ümbes keeb .. või veel täpsemalt üteldes "elu ongi karm" ning virisejad üldiselt ellu ei jää icon_lol.gif

iir
HV Guru
iir

sõnum 13.01.2011 13:58:27 vasta tsitaadiga

hexmex, ja nii ongi.
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 13.01.2011 13:59:47 vasta tsitaadiga

hexmex, ülejäänu osas ei kommenteeri, aga Linuxi osas küll. Teise OSi installimine oli üks lisa, mis tuli PS3ga kaasa, mida reklaamiti. Kui ma ostsingi omale konsooli tegelikult arvuti eest ning mul lubati seda teha, siis miks ma ei peaks nüüd vihane olema? Minu jaoks maha visatud raha ju..?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.01.2011 14:00:00 vasta tsitaadiga

hexmex kirjutas:
Kõike seda, mida Sony on lubanud, saan ma ka teha
Mitte päris. Esialgu müüdi ps3'esid Linuxi toega. Slimilt see tugi eemaldati ning hiljem firmware updatega ka vanadelt fat mudelitelt. Ehk siis sony eemaldas konsoolidelt funktsionaalsuse mida nad alguses olid välja reklaaminud. Teoorias võiks nad selle tõttu kohtusse kaevata icon_smile.gif
tagasi üles
hexmex
HV kasutaja

sõnum 13.01.2011 14:06:29 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
hexmex kirjutas:
Mitte päris. Esialgu müüdi ps3'esid Linuxi toega. Slimilt see tugi eemaldati ning hiljem firmware updatega ka vanadelt fat mudelitelt. Ehk siis sony eemaldas konsoolidelt funktsionaalsuse mida nad alguses olid välja reklaaminud. Teoorias võiks nad selle tõttu kohtusse kaevata icon_smile.gif

OK, minu vana pea ei suutnud meenutada, kas linuxi jooksutamine oli ametlik featuur või mitte icon_smile.gif Samas, üsna levinud on kasutustingimustes märkida, et tootjal on omapoolselt õigus toote kasutustingimusi muuta. Seega juriidiliselt on Sony üsna puhas kui nad seda featuuri enam kasutada ei luba ja sellest ka kuskil accept nupu eel teada andsid icon_wink.gif

iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 13.01.2011 14:10:23 vasta tsitaadiga

Heh. OtherOS'i võimalus eemaldati alles siis kui sa nõustusid firmware uuendusega, kus oli selgelt kirjas et see eemaldab selle jäädavalt.
Kui sa olid selle valikuga nõus, siis pole sul enam midagi kobiseda. icon_razz.gif
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.01.2011 14:41:53 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Heh. OtherOS'i võimalus eemaldati alles siis kui sa nõustusid firmware uuendusega, kus oli selgelt kirjas et see eemaldab selle jäädavalt.
Kui sa olid selle valikuga nõus, siis pole sul enam midagi kobiseda. icon_razz.gif

Ja alternatiiv oli, et sa enam PSNi ja uusi mänge ei saa. Sonyle on see lahtihäkkimine päris paras, kui veel bluray keyd ka kätte saadakse on veel eriti tore.
hexmex kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
hexmex kirjutas:

OK, minu vana pea ei suutnud meenutada, kas linuxi jooksutamine oli ametlik featuur või mitte icon_smile.gif Samas, üsna levinud on kasutustingimustes märkida, et tootjal on omapoolselt õigus toote kasutustingimusi muuta. Seega juriidiliselt on Sony üsna puhas kui nad seda featuuri enam kasutada ei luba ja sellest ka kuskil accept nupu eel teada andsid icon_wink.gif

Ametlik featuur oli. Juriidiliselt küll, aga master key häkkimise kohtuasjas saavad selle eest karistuspunktid ( kuigi üsna tõenäoliselt asi kohtusse ei jõuagi )
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 13.01.2011 15:31:43 vasta tsitaadiga

Paljud teist reaalselt Linux'i t kasutasite; kui paljudel jääb 2usb-st väheks icon_rolleyes.gif
nah
HV veteran
nah

sõnum 13.01.2011 15:40:52 vasta tsitaadiga

Samas kui oled arvestanud, et saad linuxit kasutada ja mingil hetkel keeratakse see lambist kinni, siis ajab s*ta ikka keema küll.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.01.2011 15:47:53 vasta tsitaadiga

beastbeats, mina kusjuures mingi hetk isegi kasutasin linuxit foorumis käimiseks, kui mul kodus arvutit pold:P
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 15:51:55 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Paljud teist reaalselt Linux'i t kasutasite; kui paljudel jääb 2usb-st väheks icon_rolleyes.gif

Mulle jääb väheks. vana xboxi 3'gi jäi väheks koguaeg (reaalselt 2 usb'd kui wifi taga oli). 5 slimil on päris mõistlik + kinecti jaoks oma port.
Mõtle nüüd ise. Rool, kahe puldi laadimine, usb pulk/väline ketas, PSeye. Ei nää nagu ruumi. Hakka siis nüüd eraldi hubi ostma mille pead kah toitega seina pistma.
PS slimil üldse väga rumalas kohas need usb pesad. Mul konsool suht põranda ligidal ja otsi siis neid pesasi sealt alt.
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 13.01.2011 15:53:07 vasta tsitaadiga

Jackinthex, mis ajast sul USB hubid toitega seinas käivad? icon_lol.gif
Pultide laadimise jaoks (kui sul neid on mitu ja kõik vajavad laadimist) on olemas ka eraldi dokk, mis võtab vaid ühe USB'i augu.

Selline on usb-hub.

Spoiler Spoiler Spoiler

Selline on PS3 pultide dokk.

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis iDemon 13.01.2011 15:57:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 13.01.2011 15:56:25 vasta tsitaadiga

Mul oli õnneks USB jagaja (4 pesa) Rockbandi komplektiga kaasas, mis ei vaja mingit lisatoidet. Aga 2 pesa on ilmselgelt vähe ja tobedas kohas kah, seda küll. Kasutan PSeye kaamerat, mis on kogu aeg järgi, Speedlink lisapult vajab saatjat, Speedlink DVD pult (mille küll maha müüsin) vajas vastuvõtjat, Rockbandi trummid, mikrofon + kitarrile vastuvõtja (trumme-mikrofoni ei hoia muidugi kogu aeg järgi, kitarri küll). Sinna lisaks veel USB-pulk või väline ketas ja aegajalt pultide laadimine....
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.01.2011 16:29:28 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:

kahest usb jääb väga väheks. PS EYE, GT kitarr, rool, pulk. Pultide laadimiseks on õnneks eraldi jubin, millele usb porti pole vaja, aga Move pulte kahjuks sellega laadida ei saa.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.01.2011 16:32:50 vasta tsitaadiga

timok, just, milleks ees??? Et tobe kaabel konsooli eest kindlasti mööda käiks? Kui kaamera järgi... oh jah.
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 13.01.2011 16:37:07 vasta tsitaadiga

See on ilmselge, et 2 USB porti on vähe. Panen eye külge ja juba ongi ainult üks järgi, mida siis ülejäänud riistad kordamööda kasutada saava. Minu meelest võiks konsooli tagaseinas olla veel paar tükki. See on Sony ametlik poliitika vist, et alguses tulevad turule 100 erineva pordiga ja siis hakkavad neid vähemaks võtma.

Üldiselt laen pulte arvuti taga. Nupumehed Sonys selle peale ei tulnud, et võiks välja lülitatud konsooliga ka puldi laadimis võimalus olla.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 16:51:11 vasta tsitaadiga

Kasutan ise kah PC'd pultide laadimiseks just eelpool nimetatud põhjuse pärast.

iDemon, näiteks sellest ajast kui üks usb port ei suuda toita enam mitut seadet ja A'st jääb puudu. Või kui ps3 on välja lülitatud?
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 13.01.2011 16:54:40 vasta tsitaadiga

Minule on kaks küll ja veel. RB bändikomplekt istub, siis kui ei kasuta, ära panduna karbis, puldid laevad enamasti arvutis, kui mitte, siis võtab see ainult 1 pesa ajutiselt kuniks aku täis on. USB pulka kasutan harva, et teha save failidest backup, PS3eye läheb ka ainult siis külge, kui teda reaalselt vaja on, mitte ei istu kogu aeg taga. Piltide, muusika ja filmide jaoks kasutan striimimis võimalust mis konsooliga kaasas on, ei näe vajadust mässata välise kettaga või pulgaga. Rool läheb ka siis külge, kui on plaanis reaalselt mõnda automängu mängida. Ei näe, et puudu jääks portidest. Nüüd kui plaanin kolmanda puldi juurde osta siis ostan ka kindlasti laadimisaluse kahele puldile.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 13.01.2011 16:56:21 vasta tsitaadiga

Jackinthex, yeah .. "kui" jääb puudu. Võid testida kasvõi 8-pordilise hubiga, ei jää sul väheks seal midagi. Kui PS3 on välja lülitatud siis see ei laegi midagi.

PS3 jaoks on lausa eraldi tooted selleks loodud.
Speedlink 5-port Usb Expansion (PS3).
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 17:01:45 vasta tsitaadiga

Ei laegi.. siis aitakski lisatoide ja ikkagi laeks hubi külge ühendatud puldid.
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 13.01.2011 17:03:28 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
PS3eye läheb ka ainult siis külge, kui teda reaalselt vaja on, mitte ei istu kogu aeg taga.

Mina (või tütar) kasutan Move pulti praktiliselt kogu aeg, nii et ei näe põhjust PSeye kaamerat küljest ära võtta.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.01.2011 17:18:57 vasta tsitaadiga

puudust endal ei ole aga palju võib reaalselt 5 seadet korraga tarbida huvitav, USB liides ise pakub 1,5A max.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 17:27:08 vasta tsitaadiga

kui 5 usb 2,5" välist ketast paned siis kuni 5A... Hub hakkab kärssama?
sorry see oli ideaalis
korrutada kahega kirjutamise ajal ehk 10A muidugi kas saad kuidagi kõik korraga kirjutama panna on kah küsitav... Ekstreemne stsenaarium icon_lol.gif
tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 13.01.2011 17:27:50 vasta tsitaadiga

Jackinthex, Ilma välise toiteta ole optimistlik kui ühegi ketta ära toidab.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.01.2011 17:30:10 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:

Ei ta laeks siis ka. Keegi kavalpea disainis ps3 nii, et kui pult ja seade ei saa omavahel kokku lepitud, siis pult ei lae üldse. Kardetavasti jääb USB hubil natuke tarkust väheks selleks.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 13.01.2011 17:32:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Keegi kavalpea disainis ps3 nii, et kui pult ja seade ei saa omavahel kokku lepitud, siis pult ei lae üldse.

icon_eek.gif icon_rolleyes.gif

ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 17:45:26 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Jackinthex kirjutas:

Ei ta laeks siis ka. Keegi kavalpea disainis ps3 nii, et kui pult ja seade ei saa omavahel kokku lepitud, siis pult ei lae üldse. Kardetavasti jääb USB hubil natuke tarkust väheks selleks.

Ah pagan oli jah! Proovisin kunagi tavalise seina usb toitega toita ja midagi ei teinud. Toona ei jaganud matsu välja. Seega tänud, et selgitasid thumbs_up.gif
Jeps proovisin uuesti. Ei lae. Samamoodi kui arvuti ei tunne pulti ära siis ei hakka laadima. Kavalpead.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.01.2011 20:15:03 vasta tsitaadiga

Jackinthex, See on küll idiootsuse tipp icon_lol.gif
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 13.01.2011 20:55:00 vasta tsitaadiga

+1. Õnneks oli mul Speedlinki puldil kaasas kolmemeetrine laadimisjuhe nii et ka laadimise ajal ei pea istuma ninaga vastu telerit ja isegi Move puldiga olen korra laadimise ajal ringi vehelnud tänu nii pikale kaablile icon_biggrin.gif.
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 13.01.2011 21:01:02 vasta tsitaadiga

Ma ei tea küll, mida te "kokku leppimise" all silmas peate, aga arvutil küll midagi seadistada pole vaja. Rääkides nendest hub'idest 8 porti on kindlasti palju. 500 mA peaks olema tavalises usb augus ja 100mA on ühele pesale ette nähtud. Lisaks võtab veel hub ka voolu.
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 13.01.2011 21:20:58 vasta tsitaadiga

Sa ei peagi midagi seadistama. Aga arvuti installib kiirelt driverid kui puldi külge ühendad. Tahad testida, et ei tööta? Uninstall the drivers, palun väga enam ei lae.
XP alla tuleb "human interface devices" alla kas ps3 controller või usb human interface device ja HID-compilant game controller.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 13.01.2011 21:42:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga arvuti installib kiirelt driverid kui puldi külge ühendad. Tahad testida, et ei tööta? Uninstall the drivers, palun väga enam ei lae.

See PC'i on ikka üks imelik "riistapuu" - Mac'iga lihtsalt laed pulti, ei mingeid driver'eid jms.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 434, 435, 436  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.