patrick615, Tean, iroonia. Minu silmis on juba sinna 3 kanti kiskuvad K/D kahtlaseks. Ise olen kokku juhtunud selliste vanadega G36-V36, IcH_lauF_AmOk ja MagicOnline. Ei leia momendil ühte youtube videot, mida tahtsin lisada. Videos ei kasutatud aimboti, vaid scripti, mis kuvas kogu vastase tiimi minimapile ning vastased olid tähistatud punaste kolmnurkadega. Hacker mängis rahulikult ei rapsinud ja lõpetas igati normaalse tulemusega - iga surma saamise kohta kaks tapetut. See video pani mõtlema, et kui paljud võivad sellist eelist kasutada. Mis peamine ta ei patustanud silmnähtavalt ega käitunud kahtlaselt.
kle isegi EA foorumis on üks pannud üles autohotkey scripti.. ja mode teinud selle stickey´ks
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/421736.page
ilmselgelt kedagi ei huvita..
häkkereid on igasuguseid, mõnedel on lihtsalt suva kas jäävad vahele või saavad oma kaifi teiste närvi ajamisest-siis näitavad selgelt et on häkk.. ülejäänud hoiavad tagasi ja üritavad lihtsalt näida heade mängijatena.. kui see telepordiga häkk välja tuli siis olid pooltes serverites häkkerid sees.. nägid kuidas terved tiimid teleporditi ühest kohast teise
häkkereid olen ise 1 korra kohanud. No-hacks clani tag oli ees neil kolmel meedikul ja alati tabasid kuulipildujaga igas distantsis pähe. 30 seki ja leave server. Muidu oli server täis ja teised ikka mängisid edasi.
Tervist,
Kes otsib komuuni kus mängitakse bc2 tiimina, saadakse üksteisega väga hästi läbi ja austatakse üksteist. (Olemas ka CSS, CoD BO)
Siis see pakkumine on sulle, tule liitu meiega http://www.HellsHammers.com .
Enda server: Pure Hardcore | by HellsHammers.com | MP7 Mix
TS3: 212.7.204.9:9988
Ainsad nõudmised: ole aktiivne ja Inglise keeles toimub suhtlus
Tulekul ka uus server. Plaanis Laupäevased Fun Matchid ja kõike muud huvitavat, tule uuri meie kodulehelt/foorumist _________________ http://www.HellsHammers.net
makro liigutuste automatiseerimiseks? põhimõtteliselt iga kõrvaline programmikene mis mängija eest automatiseerib liigutusi on ju cheat. Programm teeb sinu eest midagi mida sa muidu kas ei tee üldse või ei saa/viitsi/oska/suuda teha..
mul võttis mitmeid KUID, et õppida käigult loopima C4 ennast samal ajal õhkulaskmata.. või harjutada end koos tulistamisega vastast spottima..
mingi sitase skriptiga võib sedasama teha ilma vaevata suvaline tont (SpotOnFire on selles AutoHotKey scriptis muide sees)
C4 ja spottimine juhtuvad sees olema videojupis mille katseks eile tegin.. enamus jalgsi vastaseid saab enne surma punase kolmnurga..
keegi mäletab veel BF2-st C4 loopimise makrosid? makrosid mis muutsid üksiklasud valanguteks (automaat oli üksilaskudel väiksema recoiliga)? makrosid mis panid mängija "dolphin dive-ma" samal ajal kui see tulistas? makrosid mis panid mängija edasi tagasi külelt-küljele hüppama samal ajal kui ta tulistas (mis muutis hitbox lagi tõttu tema tapmise nii raskeks et 5 venda võisid ringis seista ja tulistada ja skriptijat MITTE tabada). makrot mis lubas samal ajal hüpelda ja tulistada (BF2-s saab tulistada ainult siis kui jalad on maas)..
ikka ei ole cheat?
hm.. eilse Atacama helihooramise video ka siia juba korraga..
aht0, sa mainisid hüppamise pealt tulistamise makrot. Olen kohanud BC2 mõnda, kes hüplevad kivi või aia taga ja muudkui killivad. Ise olen neid kahtlasteks mängijateks pidanud (aimbot), aga võibolla on hoopis midagi muud. hmm.. ei oska midagi kosta.
Sellist C4 loopimist võin vaid unes näha. 90% juhtudest C4 tankile on suitsiidi laks.
Heliga lendad küll päris hästi, ise pole veel oma mänguajaga väga viitsind sellega tegeleda. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Jutt käib crouchi ja sprindi togglist. Päris massiivne automatiseering tõesti. Meenutaks, et see on 99% mängudest built-in feature optsioonide all, kus valid kas toggle või hold režiimi.
ma tegin ise enda hiirele makro et nuppu all hoides ta seda klõpsiks (hiireks x7 747H). See on hiirel sisse salvestatud niiet selle jaoks mingeid eraldi drivereid vaja pole.See ka cheat?
Väike videotehtud kunagi kui uued mapid välja tuli. Mängustiil kõvasti paranenud vahepeal muidu, ja uuel mapil ei saanud aru ka alguses, et mis toimub. Videos on kuulda muidu ka ühe kõige noorema tüübi häält läbi Teamspeakii, kes on TBK clanis. Minu häält miski pärast fraps peale ei võta :S
Jutt käib crouchi ja sprindi togglist. Päris massiivne automatiseering tõesti. Meenutaks, et see on 99% mängudest built-in feature optsioonide all, kus valid kas toggle või hold režiimi.
asi on rohkem põhimõttes
ja ei ole ju "ainult crouch/sprint"
tsitaat:
- the "SpotOnFire" functionality will now continue spotting while "Fire" is held down
- added setting for "Melee" keybind; should make it so you don't have to manually stop sprinting before meleeing (only if using EnableSprintToggle=1)
ECMadis kirjutas:
Väike videotehtud kunagi kui uued mapid välja tuli. Mängustiil kõvasti paranenud vahepeal muidu, ja uuel mapil ei saanud aru ka alguses, et mis toimub. Videos on kuulda muidu ka ühe kõige noorema tüübi häält läbi Teamspeakii, kes on TBK clanis. Minu häält miski pärast fraps peale ei võta :S
tnx päris hästi läks ju.. comp ka kannatas väga hea kvaliteediga salvestada
ertr2 kirjutas:
ma tegin ise enda hiirele makro et nuppu all hoides ta seda klõpsiks (hiireks x7 747H). See on hiirel sisse salvestatud niiet selle jaoks mingeid eraldi drivereid vaja pole.See ka cheat?
keegi häid kõrvaklappe oskab soovitada? need suured kobakad mis kõrvade peale käivad, mikker oleks ka hea
Soovitan Sennheiser HD 415, parem imo kui see HD 5xx. Mis nende juures on hea, et need on hästi pehmed ja sa ei tunnegi pmselt et need sul peas on. Enamustel on need vatid ääres vms need teevad kõrvad pikapeale valusaks. Lisaks on Sennheiseril muidugi suurepärane helikvaliteet. Hetkel on selline kooslus mul. Kahjuks mikrofoniga on täbarasti.. pole seda mikrit leidnud veel mida vaja oleks.
BC kohapealt lisage Sir Assu - Oman Vietnami ka Olen lvl 27
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.