Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Palju aega võtaks sinu steam kontol olevate mängude läbimine? |
1-10 tundi |
|
4% |
[ 21 ] |
10-25 tundi |
|
4% |
[ 18 ] |
25-100 tundi |
|
9% |
[ 43 ] |
100-200 tundi |
|
10% |
[ 48 ] |
200-500 tundi |
|
8% |
[ 39 ] |
500-1000 tundi |
|
12% |
[ 55 ] |
Rohkem kui 1000 tundi |
|
50% |
[ 225 ] |
|
hääli kokku : 449 |
|
autor |
|
UB
HV Guru

|
10.01.2011 13:40:41
|
|
|
Näide on muidugi ehe, kuid pole võrreldav nende rahadega mis liiguvad hasartmängu ja arvutimängude vahel. Kui klient paneb Steamis magama mingi 5-50€ korraga, siis seal on see tõenäoliselt jootraha uksehoidjale
Ega parem klienditugi ei teeks kunagi paha ning kui ise oles hädas, siis tõenäoliselt kisendaks ka, praegu on aga selline seis, et 7 aasta jooksul pole mingisuguseid probleeme kordagi olnud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2011 14:01:54
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Ju nad siis arvavad, et supporti arendamisele ning hoidmisele kuluv raha ei tule neile tagasi uute ning vanade rahulolevate klientide näol. |
Oled ehk kuulnud sõnast "efektiivsus"? Keegi meist ei tea, kui suur on reaalsete probleemide hulk kasutajatel - kui on näiteks 400-500 klienditoe probleemi päevas, mis reaalselt vajavad inimkätega sekkumist, siis oleks mingi telefonitugi ja ei tea mis absoluutselt mõttetu kulutus. Mängude puhul võtmete probleemid ja muu selline on kohe foorumis olemas suure ja aktuaalse teemana viis sekundit peale müügi algust ja enamasti vastab sinna ka Valve'i või publisheri esindaja mõistliku aja jooksul. Rääkimata siis kasutajate endi poolt leitavatest lahendusest.
Ei ole mõtet toda cheativa jobu hala jottpeegeed aluseks võttes hakata mingeid erilisi muinasjutte kokku mõtlema. Steam töötab ja probleemid on naeruväärselt väikesed.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
10.01.2011 19:10:08
|
|
|
Scart, mina võin ehk tõesti olla isoleeritud juhtum.
Nagu sa ise tead, siis mängude giftimine on ju imelihtne - ainus probleem tekib siis kui raha on üle kantud ning osad mängud on inimese kontolt puudu. Olgu, sain selle lahendatud - kulus kuskil 2 päeva, pole hullu. Kellad olid siis, kui maksid ära 3 inimest ning seejärel steam teatab mulle, et viga makse alustamisel - VÕTA ÜHENDUST SUPPORTIGA. Ei noh, nad vastasid küll, peale kaht päeva, millal müük läbi oli ja selle raha eest ma ei olnud muidugi võimeline neid enam ostma (mingi hetk süsteem lasi kõik kolm makset aga läbi, seega jäi minupoole tulenev sõim ära). Kaks päeva peale kontakteerumist sain vastuse - minu konto blokeeriti ostmast, kuna minu IP aadress ei ühtinud kaardi asukohamaaga. Minul tekkis tõsine WTF moment, sest IP oli olnud sama viimased 5 päeva - kaart samuti. Selline apsakas oleks võinud minu maine maatasa teha, ometigi, et mina süüdi ei olnud.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
10.01.2011 19:28:20
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ju nad siis arvavad, et supporti arendamisele ning hoidmisele kuluv raha ei tule neile tagasi uute ning vanade rahulolevate klientide näol. |
Oled ehk kuulnud sõnast "efektiivsus"? Keegi meist ei tea, kui suur on reaalsete probleemide hulk kasutajatel - kui on näiteks 400-500 klienditoe probleemi päevas, mis reaalselt vajavad inimkätega sekkumist, siis oleks mingi telefonitugi ja ei tea mis absoluutselt mõttetu kulutus. Mängude puhul võtmete probleemid ja muu selline on kohe foorumis olemas suure ja aktuaalse teemana viis sekundit peale müügi algust ja enamasti vastab sinna ka Valve'i või publisheri esindaja mõistliku aja jooksul. Rääkimata siis kasutajate endi poolt leitavatest lahendusest.
Ei ole mõtet toda cheativa jobu hala jottpeegeed aluseks võttes hakata mingeid erilisi muinasjutte kokku mõtlema. Steam töötab ja probleemid on naeruväärselt väikesed. |
Minu point polegi kuidagi antud juhtumiga seotud. Ma ise ka kasutan Steam ja kõik väga super!
Eks meie võime ainult spekuleerida, mis kardina taga neil seal toimub. Telefoni-support on enamasti tõesti suht suur kulutus ning peaks jääma vaid tõsisemate juhtumite jaoks vms, kui üldse vaja. Suht tüütu ka minu arust telefonidega jebida.
Pokerstarsi näide ei ole sugugi nii kohata kuna tuleb arvestada, et nendest online mängijatest on vist mingid pooled mängurahaga mängijad. Ning niipalju, kui mina olen kuulnud, siis mängurahaga mängijad nutuvad ja halavad 3x korda rohkem - nende jaoks vist mingi online rpg vms. Ajavad virtuaalset raha taga ja siis nutavad, kui neile ette ja taha kõik ära ei tehta või käitumisega rahul ei olda
Üldjuhul online supporti arendamine ja töös hoidmine ei pleki suurt midagi. Pokerstarsi moded on üldse vabatahtlikud, kes teenivad suhtkoht taskuraha ainult - aga klienditeenindus on seegi ning päris hea, kui mistahes sinu küsimusele antakse vastus alla 1 minuti.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2011 19:51:22
|
|
|
Üldjuhul online supporti arendamine ja töös hoidmine ei pleki suurt midagi. Pokerstarsi moded on üldse vabatahtlikud, kes teenivad suhtkoht taskuraha ainult - aga klienditeenindus on seegi ning päris hea, kui mistahes sinu küsimusele antakse vastus alla 1 minuti.  |
Muidugi. Aga lihtsalt see tuntav probleemide hulk tundub olema kasutajate hulka arvesse võttes väga väikene. Enamasti postitavad kriiskavad tolad Steami foorumisse mõne suurmüügi ajal, kui nende makse ei läinud 5 minutit peale uute daily dealide avalikustamist läbi, sest neid üritas korraga osta mitu tuhat mängurit.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pojeng
HV vaatleja
|
12.01.2011 12:26:39
|
|
|
Ei pea ennast Steami suurkliendiks, aga selle eest püsikundeks. Ei tegele kinkimisega ja siia maani pole mingeid probleeme esinenud mängudega.
Ainus probleem on olnud siiamaani see, et Tele 2 itimehed mail.ee-s olid steampowerered lingi blacklisti pannud ja selle avamiseks pidin natuke kirjavahetust pidama.
Momendil häirib vaid see, et Steami in-game overlay veebilehitseja ei toeta hästi javat ja flashi. Tükib kokkujooksma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
16.01.2011 13:51:36
|
|
|
eile tahtsin steami minna. Tuli kiri, et your steam account is disable. Mingi nädal aega enne tuli kiri, et uus account ja vertication code oli kaasas. Avasin selle kasutaja seal ainult 0 mängu peal. Kuidas ma saaks selle vana kasutaja tõõle jälle. Saatsin kirja ka steamile, aga pole veel vastanud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.01.2011 15:10:10
|
|
|
RK2.0, keegi normaalne inimene tegi chargebacki järelikult. Päästa ei ole vist eriti midagi.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
16.01.2011 15:27:59
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
RK2.0, keegi normaalne inimene tegi chargebacki järelikult. Päästa ei ole vist eriti midagi. |
mis asi see chargeback on? Peab saama kasutaja tagasi see ei ole normaalne. Mingi 6-7 mängu oli ka peal.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
16.01.2011 15:29:32
|
|
|
RK2.0 kirjutas: |
mis asi see chargeback on? |
Keegi kinkis sulle mängu ja peale seda võttis raha tagasi panga kaudu. Selle puhul mängu saanud konto suletakse. (ma olen nii aru saanud vähemalt)
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
16.01.2011 15:58:23
|
|
|
Ramones kirjutas: |
mis asi see chargeback on? |
Keegi kinkis sulle mängu ja peale seda võttis raha tagasi panga kaudu. Selle puhul mängu saanud konto suletakse. (ma olen nii aru saanud vähemalt) |
see kasutaja mul vähemalt 4aastat juba tõõtanud ja pangakaudu ei saa raha tagasi võtta . Aga steam andis mulle robi36 kasutaja seal on 0 mängu peal. Kuidas ma toon vanadmängud sinna tagasi. Proovisin seal backup games, aga ma pole enne backupi teinud siis pole seda file seal, et saaks tuua.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
19Mart94
HV kasutaja
|
16.01.2011 16:31:01
|
|
|
Ühelt kasutajalt teisele ei saa steamis mänge tuua.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
16.01.2011 17:14:54
|
|
|
pangakaudu ei saa raha tagasi võtta |
chargeback - A chargeback is the return of funds to a consumer, forcibly initiated by the consumer's issuing bank.
Kui teed pangale vastava avalduse on täiesti võimalik juba korra krediitkaardiga makstud raha tagasi saada. Sama kehtib ka paypali puhul kus teatad paypalile, et ei ole makstud raha eest kaupa saanud ja kui teine osapool seda tõestada ei saa, siis saad oma raha lihtsalt tagasi (suht levinud pettus).
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
16.01.2011 17:36:07
|
|
|
pangakaudu ei saa raha tagasi võtta |
chargeback - A chargeback is the return of funds to a consumer, forcibly initiated by the consumer's issuing bank.
Kui teed pangale vastava avalduse on täiesti võimalik juba korra krediitkaardiga makstud raha tagasi saada. Sama kehtib ka paypali puhul kus teatad paypalile, et ei ole makstud raha eest kaupa saanud ja kui teine osapool seda tõestada ei saa, siis saad oma raha lihtsalt tagasi (suht levinud pettus). |
'
4aastat see kasutaja olnud ja nüüd hakkab järsku jamama omg....
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.01.2011 20:08:14
|
|
|
Valve ikka niisama lambist kontosid kinni ei pane.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
16.01.2011 22:18:03
|
|
|
Valve ikka niisama lambist kontosid kinni ei pane. |
kuhu tuleks kiri saata. Mis on Valve email?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
17.01.2011 00:36:18
|
|
|
support.steampowered.com aitab sind.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
17.01.2011 01:14:18
|
|
|
support.steampowered.com aitab sind. |
seal nii palju asju annab leida seda kohta. Enne kuskil nägin kus olid järirest kõik emailid. Enam ei leia
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
18.01.2011 00:49:34
|
|
|
panin küsimuse sinna ülesse jääb ootama vastust. Kaua nad vastavad? Sinna samasse küsimuse alla tuleb ikka vastus?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peeter
HV kasutaja
|
18.01.2011 11:11:03
|
|
|
panin küsimuse sinna ülesse jääb ootama vastust. Kaua nad vastavad? Sinna samasse küsimuse alla tuleb ikka vastus?  |
Võib minna ka nädal või rohkem, aga vastavad igal juhul
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
20.01.2011 15:05:24
|
|
|
Peeter kirjutas: |
panin küsimuse sinna ülesse jääb ootama vastust. Kaua nad vastavad? Sinna samasse küsimuse alla tuleb ikka vastus?  |
Võib minna ka nädal või rohkem, aga vastavad igal juhul |
sain kirja tahavad saada cdkey ja igast numbreid, aga ostsin selle foorumist. Pole ühtegi asja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
20.01.2011 15:15:14
|
|
|
RK2.0, kui sa selle kontoga mitte ühtegi mängu ise ostnud ei ole (karbitoodet või Steami poest isikliku krediitkaardiga) siis on hambad. Steami EULA keelab kontot edasi müüa ja Sa ei saa kuidagi tõestada, et see konto just Sinule kuulub. Ainus võimalus on eelmise konto omanikuga kontakti saada ja tema abiga ehk asi ära klaarida.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
20.01.2011 15:19:47
|
|
|
RK2.0, kui sa selle kontoga mitte ühtegi mängu ise ostnud ei ole (karbitoodet või Steami poest isikliku krediitkaardiga) siis on hambad. Steami EULA keelab kontot edasi müüa ja Sa ei saa kuidagi tõestada, et see konto just Sinule kuulub. Ainus võimalus on eelmise konto omanikuga kontakti saada ja tema abiga ehk asi ära klaarida. |
pole ostnud ühtegi jah. Lisasin selle venna msn eile pole veel sisse tulnud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|